Σκληρές αλήθειες που πονάνεσαν αμαρτία έγραψε: 20 Φεβ 2020, 22:51- Casper -Gewponos90 έγραψε: 20 Φεβ 2020, 22:14 Αυτά τα ριαλιτι έναν σκοπό εχουν. Να μας δειχνουν πόσο ύπουλοι και κομπλεξικοι είναι οι Κύπριοι. Και κάποιοι εθνικόφρονες δηλώνουν ετοιμοι να πάνε να σκοτωθούν για αυτούς αν οι Τούρκοι αποφασίσουν να κατέβουν περισσότερο στο νησί ( Δηλώνουν μόνο βέβαια. Δεν θα πάνε πραγματικά. Δεν είναι κοροιδα οι άνθρωποι)
Elchav
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μου ήταν συμπαθής στην αρχή, αλλά τελικά σκέτη απογοήτευση η Ηλιανα. Το προτιμώ που έφυγε αυτή ασφαλώς.
Η Μαριάννα... Δεν ξέρω... Δεν ήμουν μες το σπίτι για να ξέρω ακριβώς τι συνέβαινε, αλλά αν ήμουν μητέρα της, θα ντρεπόμουν να βγω απτό σπίτι μου. Όσο δίκιο κ αν έχεις, δε μιλάς έτσι, τουλάχιστον στην τηλεόραση, για έναν άνθρωπο. Εκτός πια κ αν σου σκότωσε τη μάνα. Κ δεν είναι κ καμία καλή μαγείρισσα, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Κ το γλυκό που έφτιαξε κ πήρε πάνω της μλκια ήταν.
Ο Ηλίας... Θεμ... Δεν ξέρει ο Ηλίας ποιοι μιλάνε πίσω απ τις πλάτες των άλλων... Ρε βάλτε τους τα πλάνααα! Βέβαια το πλάνο που έδειξαν κ σχολιάζει τα μισελεν, άκυρο. Εκεί απλώς αναφέρθηκε στα μισελεν που έχουν πάρει τα εστιατόρια που δούλευε ο Σταύρος. Έχει καλύτερες στιγμές που θάβει κ λέει κακίες.
Η Μάρλεν λέει έμαθε για το τι πραγματικά έγινε στη σάλα αλλά δεν άλλαξε ψήφο. Έλεος. Έμαθες ότι έχει κάνει μλκια παίχτης, που μπορεί να επηρέασε κ την κρίση των σεφ, κ δεν κάνεις τίποτα; κ επιτέλους ας σταματήσει τη γκρίνια κ τη μιρλα. Ρε πστ μόνο οι γυναίκες κάνουν έτσι... Όχι όλες, αλλά όσοι παιχτες γκρινιάζουν είναι γυναίκες. Από χολή έχουμε κ άντρες...
Ο Νιονιος... Εχει αρχίσει κ αυτός να μην αντέχει το θεατριλικι κ χαλαρώνει σιγά σιγά κ του βγαίνει η Κατίνα που έχει μέσα του.
Το σπαστικό είναι οποίος είναι στο πατάρι όσο οι άλλοι ψηφίζουν. Ρε παπαρες, άθλιοι!!! Όποιον κ να ψηφίσει κάποιος θα έχετε κάτι να πείτε!!! Θα βρείτε κάτι να πείτε!!!! Αν συμφωνείτε θα σας φανεί περίεργο κ με σκοπό, αν δεν συμφωνείτε θα χώνετε μαχαιριές αλύπητα.
Σιγά σιγά έχουν αρχίσει να με ξενερώνουν όλοι.
Ααααα όχι! Μόνο ο Τζον!!!! Ο Τζον μαρεσει!!!!
Η Μαριάννα... Δεν ξέρω... Δεν ήμουν μες το σπίτι για να ξέρω ακριβώς τι συνέβαινε, αλλά αν ήμουν μητέρα της, θα ντρεπόμουν να βγω απτό σπίτι μου. Όσο δίκιο κ αν έχεις, δε μιλάς έτσι, τουλάχιστον στην τηλεόραση, για έναν άνθρωπο. Εκτός πια κ αν σου σκότωσε τη μάνα. Κ δεν είναι κ καμία καλή μαγείρισσα, σε σχέση με τους υπόλοιπους. Κ το γλυκό που έφτιαξε κ πήρε πάνω της μλκια ήταν.
Ο Ηλίας... Θεμ... Δεν ξέρει ο Ηλίας ποιοι μιλάνε πίσω απ τις πλάτες των άλλων... Ρε βάλτε τους τα πλάνααα! Βέβαια το πλάνο που έδειξαν κ σχολιάζει τα μισελεν, άκυρο. Εκεί απλώς αναφέρθηκε στα μισελεν που έχουν πάρει τα εστιατόρια που δούλευε ο Σταύρος. Έχει καλύτερες στιγμές που θάβει κ λέει κακίες.
Η Μάρλεν λέει έμαθε για το τι πραγματικά έγινε στη σάλα αλλά δεν άλλαξε ψήφο. Έλεος. Έμαθες ότι έχει κάνει μλκια παίχτης, που μπορεί να επηρέασε κ την κρίση των σεφ, κ δεν κάνεις τίποτα; κ επιτέλους ας σταματήσει τη γκρίνια κ τη μιρλα. Ρε πστ μόνο οι γυναίκες κάνουν έτσι... Όχι όλες, αλλά όσοι παιχτες γκρινιάζουν είναι γυναίκες. Από χολή έχουμε κ άντρες...
Ο Νιονιος... Εχει αρχίσει κ αυτός να μην αντέχει το θεατριλικι κ χαλαρώνει σιγά σιγά κ του βγαίνει η Κατίνα που έχει μέσα του.
Το σπαστικό είναι οποίος είναι στο πατάρι όσο οι άλλοι ψηφίζουν. Ρε παπαρες, άθλιοι!!! Όποιον κ να ψηφίσει κάποιος θα έχετε κάτι να πείτε!!! Θα βρείτε κάτι να πείτε!!!! Αν συμφωνείτε θα σας φανεί περίεργο κ με σκοπό, αν δεν συμφωνείτε θα χώνετε μαχαιριές αλύπητα.
Σιγά σιγά έχουν αρχίσει να με ξενερώνουν όλοι.
Ααααα όχι! Μόνο ο Τζον!!!! Ο Τζον μαρεσει!!!!
Σκέψου τι έχει να αντιμετωπίσει αυτή από τους όμοιους της. Έχει κ μαγαζί. Πρέπει σε κάθε επεισόδιο να κάνει αναφορά, αλλιως τα τη σταυρώσουν. Κ μένα με ει κουράσει, αλλά σκέφτομαι ότι αυτή πρέπει να καλύψει τον κωλο της, οπότε το παίρνω ως μέρος του παιχνιδιού... της.Namrail έγραψε: 07 Μαρ 2020, 08:22Να χαλαρώσει κάπου αφου το πόιντ της το πέρασε. Πρέπει να καταλαβαίνει και η ίδια ότι οι επαναλαμβανόμενες αναφορές στη βιγκαν ιδεολογία κουράζουν.hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 23:46Τι διαφορετικό περίμενες;Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:17 Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
Αυτό που δεν κατάλαβαν στην κόκκινη ομάδα, όσες φορές κ αν το επισήμαναν οι κριτές, είναι πως δεν έκαναν άσχημα πιάτα! Ήταν ωραία! Νόστιμα! Απλώς ένα τσικ προτίμησαν την άλλη ομάδα. Δηλαδή μπορεί να έβαλαν στην κόκκινη 8 κ στην μπλε 8.3, ε κέρδισε η μπλε! Έχει να κάνει κ με την προτίμηση. Μαρεσει η πορτοκαλοπιτα, αλλά άμα μου φέρεις δίπλα ένα καλό φτιαγμένο τσιζκεικ, ε τι να κάνω, θα το προτιμήσω, όσο καλό κ αν ήταν το γαλακτομπουρεκο.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο κ η στάση της Ηλιανας, γιατί δεν έκανε κακή εντύπωση μόνο σε όσους ήταν στο τραπέζι που έγινε το θέμα, αλλά κ στους δίπλα που πήραν πρέφα κ σε όσους κουτσομπολεψαν μετά.
Δεν ήταν άσχημα τα πιάτα τους.
Άλλοι λόγοι έφεραν το αποτέλεσμα.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο κ η στάση της Ηλιανας, γιατί δεν έκανε κακή εντύπωση μόνο σε όσους ήταν στο τραπέζι που έγινε το θέμα, αλλά κ στους δίπλα που πήραν πρέφα κ σε όσους κουτσομπολεψαν μετά.
Δεν ήταν άσχημα τα πιάτα τους.
Άλλοι λόγοι έφεραν το αποτέλεσμα.
- hellegennes
Καταλαβαίνει και βίγκαν στην ίδια φράση είναι οξύμωρο.Namrail έγραψε: 07 Μαρ 2020, 08:22Να χαλαρώσει κάπου αφου το πόιντ της το πέρασε. Πρέπει να καταλαβαίνει και η ίδια ότι οι επαναλαμβανόμενες αναφορές στη βιγκαν ιδεολογία κουράζουν.hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 23:46Τι διαφορετικό περίμενες;Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:17 Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ο τζον είναι καλό παιδί αλλά θα τον ξεφλουδίσουν σαν καλοβρασμένο αυγό οι κλικαδόροι όταν έρθει η ώρα του.
Τουλάχιστον θα παλέψει γιατί του κόβει.
Τουλάχιστον θα παλέψει γιατί του κόβει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Ανδρέας
Λοιπόν, κοιτάξτε τι σκέφτηκα.
Δεδομένα από την εκπομπή:
1) Όταν διαλέγονταν οι ομάδες, ο Σταυρής επέλεξε τελευταία την Ηλιάνα κι από τον τρόπο που το έκανε φάνηκε ότι θα προτιμούσε να το είχε αποφύγει.
2) Μετά την ήττα, ο Σταυρής δήλωσε εθελοντικά υποψήφιος προς αποχώρηση
3) Ο Σταυρής έβαλε όλη την ομάδα να κάνει συμβούλιο για το ποιος θα ψηφίσει ποιον.
4) Στην αρχή έλεγε κάτι μαλακίες ότι θα σηκωθεί να φύγει.
5) Καταλήξανε στο να είναι υποψήφιοι Ηλιάνα, Δήμος κι η πάρτη του.
6) Τους υποχρέωσε να μην αλλάξουν την ψήφο που θα δήλωναν ότι θα ρίξουν.
7) Στο τέλος της εκπομπής είπε ο ίδιος ότι νιώθει να απειλείται μόνο από τον Σταύρο.
Συμπέρασμα:
Ο Σταυρής δήλωσε μεν υποψήφιος προς αποχώρηση για να κάνει το κομμάτι του, αλλά δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να φύγει είτε ο ίδιος είτε κάποιος φίλος του. Συγκάλεσε συμβούλιο για να σιγουρευτεί ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο και κατηύθυνε τα πράγματα ώστε να μπει υποψήφια η Ηλιάνα, ώστε να μην φύγει ούτε ο ίδιος ούτε ο φίλος του. Στο τέλος, με τον γνωστό του τσαμπουκά, επέβαλε στα άτομα να κάνουν αυτό που είχε συμφωνηθεί. Το έκανε αποτελεσματικά αφού η Μαρλέν ήθελε να αλλάξει την ψήφο της αλλά δεν το έκανε.
Ο τύπος είναι αρχομανής κι άρρωστος με τον έλεγχο. Θα ήταν γαμάτο να πέσει κάρτα ασυλίας για να γλυτώσει η Ηλιάνα και να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον Σταύρο. Θα τρελαινόταν.
Δεδομένα από την εκπομπή:
1) Όταν διαλέγονταν οι ομάδες, ο Σταυρής επέλεξε τελευταία την Ηλιάνα κι από τον τρόπο που το έκανε φάνηκε ότι θα προτιμούσε να το είχε αποφύγει.
2) Μετά την ήττα, ο Σταυρής δήλωσε εθελοντικά υποψήφιος προς αποχώρηση
3) Ο Σταυρής έβαλε όλη την ομάδα να κάνει συμβούλιο για το ποιος θα ψηφίσει ποιον.
4) Στην αρχή έλεγε κάτι μαλακίες ότι θα σηκωθεί να φύγει.
5) Καταλήξανε στο να είναι υποψήφιοι Ηλιάνα, Δήμος κι η πάρτη του.
6) Τους υποχρέωσε να μην αλλάξουν την ψήφο που θα δήλωναν ότι θα ρίξουν.
7) Στο τέλος της εκπομπής είπε ο ίδιος ότι νιώθει να απειλείται μόνο από τον Σταύρο.
Συμπέρασμα:
Ο Σταυρής δήλωσε μεν υποψήφιος προς αποχώρηση για να κάνει το κομμάτι του, αλλά δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να φύγει είτε ο ίδιος είτε κάποιος φίλος του. Συγκάλεσε συμβούλιο για να σιγουρευτεί ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο και κατηύθυνε τα πράγματα ώστε να μπει υποψήφια η Ηλιάνα, ώστε να μην φύγει ούτε ο ίδιος ούτε ο φίλος του. Στο τέλος, με τον γνωστό του τσαμπουκά, επέβαλε στα άτομα να κάνουν αυτό που είχε συμφωνηθεί. Το έκανε αποτελεσματικά αφού η Μαρλέν ήθελε να αλλάξει την ψήφο της αλλά δεν το έκανε.
Ο τύπος είναι αρχομανής κι άρρωστος με τον έλεγχο. Θα ήταν γαμάτο να πέσει κάρτα ασυλίας για να γλυτώσει η Ηλιάνα και να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον Σταύρο. Θα τρελαινόταν.
Της βρωμάνε της Κατερίνας τα άλλα κορίτσια και έχει και θέμα με τις τουαλέτες. Δεν τις αφήνουν λέει σε καλή κατάσταση.
Α ρε τιτικα. Θα ηθελα να σε δύο μετά από μια βδομαδουλα σε ένα κέντρο εκπαίδευσης. Να βλέπεις τις κουραδες απλωμένες στους τοίχους του μπάνιου σαν χειροτεχνία και να μπαίνεις στο θάλαμο με τον ρομά που έχει να πλυθεί μια δεκαετία.
Γατάκι.
Α ρε τιτικα. Θα ηθελα να σε δύο μετά από μια βδομαδουλα σε ένα κέντρο εκπαίδευσης. Να βλέπεις τις κουραδες απλωμένες στους τοίχους του μπάνιου σαν χειροτεχνία και να μπαίνεις στο θάλαμο με τον ρομά που έχει να πλυθεί μια δεκαετία.
Γατάκι.
Σουβλακια γκουρμέ το τεστ δημιουργικότητας.
Κεντρική ιδέα πιτογυρο.
"...αντί για τζατζίκι θα φτιάξω μια κρέμα με βάση το κακάο..."
"...τζατζίκι αβοκάντο..."
"...θα πάρω τον ανανά..."
"...και μια γέμιση από γαρίδες..."
Πολύ αποδόμηση να ούμε.
Θα γελάσουμε σήμερα.
"...αντί για τζατζίκι θα φτιάξω μια κρέμα με βάση το κακάο..."
"...τζατζίκι αβοκάντο..."
"...θα πάρω τον ανανά..."
"...και μια γέμιση από γαρίδες..."
Πολύ αποδόμηση να ούμε.
Θα γελάσουμε σήμερα.
Τι καλό παιδί αυτός ο Τζον. Ανεπιτήδευτος και ανυποκριτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις