Ρε μπλου, δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό αλλά ειλικρινά σε λατρεύω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτα που ξερατε ξεχαστε τα - υπαρχω κ οσο υπαρχω θα υπαρχει κ αξιοκρατια δωμεσα .tipiti klop έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 14:41Εγώ πάντως χωρίς βραβείο δεν φεύγω από δω μέσα, θα το στοιχειώσω το νήμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το έχει σβήσει, αλλά λίγα ποστ μετά το έχει κάποιος σε παράθεση.
βάλτε τον άγι να πεί οτι είναι άρτια, και θα γίνει πανικός απο συμμετοχές.
Τι έγινε, είχαμε κανένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός;
Ordem e Progresso.
Ρε σεις, δείτε το θετικά. Εγώ αν είχα μουσικό χαλί θα ακουγόμουν χειρότερα. Η βου εθνική μ' ανεβάζει.Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 14:44tipiti klop έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 14:16 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
Είναι σαν να διοργανώνουμε ολυμπιακούς ταυτόχρονα με παραολυμπιακούς, και να έχουμε βάλει τον Άγη μας, να τους σπικάρει και τους δυο με την ίδια ξινίλα.
Επιπλέον οι ολυμπιόπαιδες χρησιμοποιούν κάθε είδους τεχνική υποστήριξη (καρότσια, ενισχυτές, ρομποτικά μέλη), ενώ εμείς οι παραλυτικοί κάνουμε όλα τα εφφέ με το ίδιο μας το κορρρμί.(κοινώς α καπέλα)πέστα! Ιδίως για τη θεία Μάρωαγη μας
Άγις: Όχι και βου, μέχρι και δου και πολύ σου είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τη Χάρη του Θεου
Μια τα λέμε στο φουρνοκαφέ όλες μαζί περί ανέμων, μια που δε ξεχνω τα τροπάρια
Εύκολο να ξεχασει τα τροπάρια κτλ κάποιος μέσα στη μέριμνα και το κουτσομπολιό. Φυσικά αν αρχίζουν να κουτσομπολευουν φεύγω
Απλά στο ντύσιμο ξέχασα τα μίνι εκεί δεν διαπραγματεύομαι, γλυτωσα και λεφτά από καλλυντικα
Φοβουνται ολοι οτι θα τους ατειλω εδω https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 667!4d23.1 και τηρουν σιγη λουφαγμενοι στην ασφαλεια του αυτοχαιδεματος + ονειρων οτι ειναι καλλιτεχναρες που η ατιμη κενωνια κ το συστημα δεν τους εδωκε ευκαιριες.
Μονομελης επιτροπη δεν υπαρχει - Καβαλιερε θα συμπαραταχθεις ; Γαλη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμένα ένα νησάκι δεν θα με χάλαγε καθόλου αν μπορούσες όντως να με στείλεις.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:06 Φοβουνται ολοι οτι θα τους ατειλω εδω https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 667!4d23.1 και τηρουν σιγη λουφαγμενοι στην ασφαλεια του αυτοχαιδεματος + ονειρων οτι ειναι καλλιτεχναρες που η ατιμη κενωνια κ το συστημα δεν τους εδωκε ευκαιριες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανε υπομονη μεχρι να γινει η επανασταση κ εγω κομισάριος - ανετα θα μπορω- εχεις φάκελο - πρωτη θα πας.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:18Εμένα ένα νησάκι δεν θα με χάλαγε καθόλου αν μπορούσες όντως να με στείλεις.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:06 Φοβουνται ολοι οτι θα τους ατειλω εδω https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 667!4d23.1 και τηρουν σιγη λουφαγμενοι στην ασφαλεια του αυτοχαιδεματος + ονειρων οτι ειναι καλλιτεχναρες που η ατιμη κενωνια κ το συστημα δεν τους εδωκε ευκαιριες.
Μονομελης επιτροπη δεν υπαρχει - Καβαλιερε θα συμπαραταχθεις ; Γαλη ;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Επιδότηση για τον καλλιτεχνικό θίασο που πρότεινα θα έχω;Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:22Κανε υπομονη μεχρι να γινει η επανασταση κ εγω κομισάριος - ανετα θα μπορω- εχεις φάκελο - πρωτη θα πας.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:18Εμένα ένα νησάκι δεν θα με χάλαγε καθόλου αν μπορούσες όντως να με στείλεις.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:06 Φοβουνται ολοι οτι θα τους ατειλω εδω https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 667!4d23.1 και τηρουν σιγη λουφαγμενοι στην ασφαλεια του αυτοχαιδεματος + ονειρων οτι ειναι καλλιτεχναρες που η ατιμη κενωνια κ το συστημα δεν τους εδωκε ευκαιριες.
Μονομελης επιτροπη δεν υπαρχει - Καβαλιερε θα συμπαραταχθεις ; Γαλη ;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα έχω ήδη κάτσει στη θέση μου μαζί σου. Απόψε θα συσκεφθεί η επιτροπή. Χτες τους ήκουσα τους διαγωνιζόμενους.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:06 Φοβουνται ολοι οτι θα τους ατειλω εδω https://www.google.com/maps/place/%CE%9 ... 667!4d23.1 και τηρουν σιγη λουφαγμενοι στην ασφαλεια του αυτοχαιδεματος + ονειρων οτι ειναι καλλιτεχναρες που η ατιμη κενωνια κ το συστημα δεν τους εδωκε ευκαιριες.
Ordem e Progresso.
.
Αμάν Αμήν καί ήμαρτο.....
Πές τής Χαρούλας ρέ κορίτσι μου.....το Δι ευχών τών αγίων ημών.... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΟΧΙ
Οι συνεδριασεις της επιτροπης θα ειναι δημοσιες - μην στελνετε πμ οι διαγωνιζομενοι - λαδι σε ντενεκεδες του μαυραγοριτη παπου σας και κοτες απο απαλλοτριωση που εκανε με κατσαπλιαδισμο η γιαγια σας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κανείς να τον βγάλει από τα ρούχα του να πάει για ντουζάκι, να εκτεθούμε άφοβα;Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 14:48Αυτα που ξερατε ξεχαστε τα - υπαρχω κ οσο υπαρχω θα υπαρχει κ αξιοκρατια δωμεσα .tipiti klop έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 14:41Εγώ πάντως χωρίς βραβείο δεν φεύγω από δω μέσα, θα το στοιχειώσω το νήμα.
Ήδη κατέθεσα κάποιες πρώτες κριτικές, προσπάθησα να είμαι με όλους καλοπροαίρετους, χωρίς φόβο και πάθος. Προτείνω να θεσπίσουμε τα κάτωθι βραβεία.
Ανδρική φωνή για άντρες.
Ανδρική φωνή για ρακόμελα.
Γυναικεία φωνή για άντρες.
Γυναικεία φωνή για ρακόμελα.
Βραβείο καραμπαμπίστικης φωνής.
Βραβείο νεανικού αυθορμητισμού.
Υποτροφία για σπουδές στη ακαδημία μας, μετά καπνού, ποτού, οργάνων, και μπαρμπουτιέρας.
1 βράδυ στα κλαρίνα κερασμένο.
Ανδρική φωνή για άντρες.
Ανδρική φωνή για ρακόμελα.
Γυναικεία φωνή για άντρες.
Γυναικεία φωνή για ρακόμελα.
Βραβείο καραμπαμπίστικης φωνής.
Βραβείο νεανικού αυθορμητισμού.
Υποτροφία για σπουδές στη ακαδημία μας, μετά καπνού, ποτού, οργάνων, και μπαρμπουτιέρας.
1 βράδυ στα κλαρίνα κερασμένο.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1