enterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:03Το λατρεύω και πρέπει να παραγγείλω καινούργια μπουκάλιαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 12:59 Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο πσι τα φανταζομουν.
Αλλα ολα ετσι μαζεμενα ,μου ηρθαν καπως
Μεγαλοι ανθρωποι κανουν χειροτερα απο 5χρονα σε νηπιαγωγειο![]()
''Κυριε συντονιστα αυτο το παιδακι με ακουμπησε με το δαχτυλο,καντε κατι''
Τραβα βγαλε ακρη![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- YouOnlyLiveOnce
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Βλέπω Χαίνη μου όμως, ποικιλοτρόπως και από διάφορες πλευρές, κάπως να δικαιώνεται ο ή να δικαιώνετε (κάποιοι, γενικά μιλάω τώρα) τον ΓΓ τελικα..
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγω τα γουστάρω. Τρελαίνομαι. Οταν βλέπω άτομα να αναφέρουν αντίθετες πολιτικές απόψεις από τις δικές τους σαν εκτός θέματος, μου σηκώνεται
Tί είναι τούτος ρε...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι δεν έφυγαν όλοι αυτοί από τον Γιαννόπουλο,
μερικοί ούτε καν αντάλλαξαν κουβέντα με τον Γιαννόπουλο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η σουβλιτσα είναι σε κατάσταση quantum entanglement, βλέπει χρήστες να βρίζουν, και να αισχρολογούν, γνωρίζει ποιος μπαναρεται και ποιος οχι, αλλά παρακολουθεί λίγα νήματα.

Τι να κάνουμε, έχουμε περιορισμένη αντίληψη, και σκουζουμεΣουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:03 Φαντάζομαι ομως, πως, ας πούμε για παράδειγμα στα νήματα της Θρησκειολογίας, επειδή ο Πσι "υποστηρίζει" το "πιστεύω" της "αντίθετης" πλευράς από την δική μου, δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του θέματος (ως όφειλε ως συντονιστής)
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:05 Η hope εφυγε ξεκαθαρα λογω γγ, ο Φιν ειχα καταλαβει οτι και λογω γγ αλλα ο πσι λεει
ακριβως τελικα γιατι εφυγε.Αν και τον καταλαβαινω απολυτα,κακως.
Ας ξανα ερθει ως χρηστης.Οι υπολοιποι εφυγαν για διαφορετικους λογους ο καθενας.
δεν ξέρω, η μπουκάλα συνδυάζεται με τα παραπάνω πρόσωπα?YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:06enterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:03Το λατρεύω και πρέπει να παραγγείλω καινούργια μπουκάλιαYouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 12:59 Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο πσι τα φανταζομουν.
Αλλα ολα ετσι μαζεμενα ,μου ηρθαν καπως
Μεγαλοι ανθρωποι κανουν χειροτερα απο 5χρονα σε νηπιαγωγειο![]()
''Κυριε συντονιστα αυτο το παιδακι με ακουμπησε με το δαχτυλο,καντε κατι''
Τραβα βγαλε ακρη![]()
![]()
![]()
![]()
κλαιω!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλάω για αυτά που παρακολουθώ, έχεις αντίρρηση?enterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:11 Η σουβλιτσα είναι σε κατάσταση quantum entanglement, βλέπει χρήστες να βρίζουν, και να αισχρολογούν, γνωρίζει ποιος μπαναρεται και ποιος οχι, αλλά παρακολουθεί λίγα νήματα.
Τι να κάνουμε, έχουμε περιορισμένη αντίληψη, και σκουζουμεΣουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:03 Φαντάζομαι ομως, πως, ας πούμε για παράδειγμα στα νήματα της Θρησκειολογίας, επειδή ο Πσι "υποστηρίζει" το "πιστεύω" της "αντίθετης" πλευράς από την δική μου, δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του θέματος (ως όφειλε ως συντονιστής)![]()
Μπορεις-ως ΥπερΣυντονιστής- να μου υποδείξεις το λάθος μου, συγκεκριμένα?
-
Uppercut
Όπως το γραψε ο vagabondo ένα πλήθος ολόκληρο έχει φύγει λόγω ΓΓYouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:05 Η hope εφυγε ξεκαθαρα λογω γγ, ο Φιν ειχα καταλαβει οτι και λογω γγ αλλα ο πσι λεει
ακριβως τελικα γιατι εφυγε.Αν και τον καταλαβαινω απολυτα,κακως.
Ας ξανα ερθει ως χρηστης.Οι υπολοιποι εφυγαν για διαφορετικους λογους ο καθενας.
Εγώ βέβαια δεν καταλαβάινω ούτω τον ένα/μία. Πολύ στα σοβαρά δεν παίρνουν κάποιοι μερικές άλλες περσόνες;Έφυγαν οι: Cavaliere, Ιφιδα, τέρας του νές, ταλαίπωρος, Κλινοσοφιστης, Hope και Φινγκολφιν, με υπαιτιότητα του Γ.Γ.
Ποιοι και πως τον δικαιώνουν;Σουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:10 Βλέπω Χαίνη μου όμως, ποικιλοτρόπως και από διάφορες πλευρές, κάπως να δικαιώνεται ο ή να δικαιώνετε (κάποιοι, γενικά μιλάω τώρα) τον ΓΓ τελικα..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
The right stuff.Kauldron έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:10Εγω τα γουστάρω. Τρελαίνομαι. Οταν βλέπω άτομα να αναφέρουν αντίθετες πολιτικές απόψεις από τις δικές τους σαν εκτός θέματος, μου σηκώνεται![]()
![]()
![]()
Tί είναι τούτος ρε...
Spoiler
The qualities needed to do or be something, especially something that most people would find difficult
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 30 Ιουν 2018, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
enterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:11 Η σουβλιτσα είναι σε κατάσταση quantum entanglement, βλέπει χρήστες να βρίζουν, και να αισχρολογούν, γνωρίζει ποιος μπαναρεται και ποιος οχι, αλλά παρακολουθεί λίγα νήματα.
Τι να κάνουμε, έχουμε περιορισμένη αντίληψη, και σκουζουμεΣουβλίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2018, 13:03 Φαντάζομαι ομως, πως, ας πούμε για παράδειγμα στα νήματα της Θρησκειολογίας, επειδή ο Πσι "υποστηρίζει" το "πιστεύω" της "αντίθετης" πλευράς από την δική μου, δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του θέματος (ως όφειλε ως συντονιστής)![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Προσπάθησε να ξεχωρίζεις αυτά που βλέπεις πραγματικά από αυτά που νομίζεις ότι βλέπεις, πχ τον Psi να σκούζει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ωραία γελάμε, αλλά, αφού το προβλημα είναι ένας ΓΓ που μπαχαλεύει το φόρουμ, γιατί να μην ασχοληθούμε και με άλλους χρήστες που μπαχαλεύουν επίσης το φόρουμ, πρέπει να ανοίξουν νήματα...?
Το "σκούζει" ήτο εντός εισαγωγικών, καταλαβαίνεις πότε και γιατι μια λέξη την βάζουμε εντός εισαγωγικων?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-