Μα κι εγώ για γενετική απομόνωση μιλάω. Πότε είπα ότι οι Έλληνες δεν περνάνε για Ευρωπαίοι; Καλό είναι να σκέφτεσαι πριν απαντήσεις.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:58Τι, γιατί είναι ρατσιστική; Γιατί προσπαθεί να προσδιορίσει με συγκεκριμένη ακρίβεια την προέλευση ανθρώπων με βάση σούπερ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πράγμα που αφενός είναι άστοχο, αφετέρου αποδέχεται φυλετική καταγωγή των ανθρώπων.Bipsco έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:46 Πρώτον, γιατί είναι ρατσιστική; Είπα εγώ ότι η εμφάνιση καθορίζει την αξία των ανθρώπων; Αν είμαι ρατσιστής επειδή βλέπω διαφορές, τότε δεν είσαι και συ ρατσιστής που βλέπεις διαφορές μεταξύ των μαύρων και των λευκών;
Δεύτερον, το ποσοστό ξανθών, μελαχρινών διαφέρει ανα χώρα καθώς και οι αποχρώσεις, επομένως ο μέσος Έλληνας διαφέρει από των μέσο Σουηδό, Γερμανό ή Άγγλο. Όπως και η δομή του προσώπου.
Υπάρχουν χοντρικές διαφορές μεταξύ Αφρικανών-Ασιατών-Ευρωπαίων, αλλά είναι χοντρικές διαφορές και δεν εμπίπτουν σε θεωρήσεις περί φυλών παρά μόνο γενετικής απομόνωσης.
Πέραν τούτου, είναι καταφανώς ρατσιστική προδιάθεση να λες «οι Έλληνες δεν περνάνε για Ευρωπαίοι» σε σχέση με το «υπάρχουν διαφορές στο φάσμα μεσογειακών, κεντροευρωπαϊκών και βορειοευρωπαϊκών πληθυσμών».
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Συζητάμε στα σοβαρά γιά χάρτη του ... Stoddard;Ζαποτέκος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:10![]()
![]()
![]()
Όχι. Ο χάρτης είναι του 1920. Βγάζει λευκούς τους Ελλαδίτες , τους Πόντιους και τους Δυτικούς Μικρασιάτες , ενώ τους Τούρκους τους βγάζει καφέ.
Ομοίως ο κάτω χάρτης βγάζει Άριους τους Ελλαδίτες και τους Μικρασιάτες και μογγολεοειδείς τους Τούρκους !
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
μόνο ο Χανς Γκίντερ με τους νορδικούς βουρβώνους και μεσογειακούς ροβεσπιέρους λείπει από αυτό το θρεντ...Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:09Συζητάμε στα σοβαρά γιά χάρτη του ... Stoddard;Ζαποτέκος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:10![]()
![]()
![]()
Όχι. Ο χάρτης είναι του 1920. Βγάζει λευκούς τους Ελλαδίτες , τους Πόντιους και τους Δυτικούς Μικρασιάτες , ενώ τους Τούρκους τους βγάζει καφέ.
Ομοίως ο κάτω χάρτης βγάζει Άριους τους Ελλαδίτες και τους Μικρασιάτες και μογγολεοειδείς τους Τούρκους !![]()
Αν την εποχή που έγραφα αυτό είχε εμφανισθεί ο Antigeist, δεν θα είχα δυσκολία να καταλήξω.relativer777 έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:55Είσαι απλά άπαιχτος !!!Leporello έγραψε: 25 Μάιος 2019, 22:59 Δεν έχω καταλήξει ακόμη ποιός ανοίγει τα πιό μαλακία θέματα:
- Ο Γιώργης με τους μαύρους του;
- Οι δημιουργιστές που αμφισβητούν λέει την Θεωρία τής Εξέλιξης;
- Οι συριζαίοι που προβλέπουν τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ;
- Οι χρυσαυγίτες που κατηγορούν την ΝΔ ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα;![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Τί να γίνει ?Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:33Αν την εποχή που έγραφα αυτό είχε εμφανισθεί ο Antigeist, δεν θα είχα δυσκολία να καταλήξω.relativer777 έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:55Είσαι απλά άπαιχτος !!!Leporello έγραψε: 25 Μάιος 2019, 22:59 Δεν έχω καταλήξει ακόμη ποιός ανοίγει τα πιό μαλακία θέματα:
- Ο Γιώργης με τους μαύρους του;
- Οι δημιουργιστές που αμφισβητούν λέει την Θεωρία τής Εξέλιξης;
- Οι συριζαίοι που προβλέπουν τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ;
- Οι χρυσαυγίτες που κατηγορούν την ΝΔ ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα;![]()
Μας έρχονται νέα μπουμπούκια της βλακείας.
Δέν μου κάνει αίσθηση να ανοίξω νήμα, γιατί θα το γα..σουν στις μαλακίες.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
Maejima
Οι Πόντιοι είναι πιο μελαμψοί από τους άλλους Καυκάσιους γιατί έχουν 40% γενετικό αποτύπωμα από το Αιγαίο και την Ελλάδα, μεσογειακό δηλαδή. Αν δεν το είχαν θα ήταν λευκότεροι στο δέρμα από το Μεσογειακό μέσο όρο, όπως οι "καθαροί" Καυκάσιοι.Ζαποτέκος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:10Όχι. Ο χάρτης είναι του 1920. Βγάζει λευκούς τους Ελλαδίτες , τους Πόντιους και τους Δυτικούς Μικρασιάτες , ενώ τους Τούρκους τους βγάζει καφέ.
Spoiler
Οι Τούρκοι δεν είναι με την καμμία "Ευρωπαίοι" ή "λευκοί" γιατί είναι 20%+ ΤΟΥΡΑΝ.
Μάε μου μα νίγκα, μας έλειπε ένας ντιενέητέτοιος από την παρέα!Maejima έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:59Οι Πόντιοι είναι πιο μελαμψοί από τους άλλους Καυκάσιους γιατί έχουν 40% γενετικό αποτύπωμα από το Αιγαίο και την Ελλάδα, μεσογειακό δηλαδή. Αν δεν το είχαν θα ήταν λευκότεροι στο δέρμα από το Μεσογειακό μέσο όρο, όπως οι "καθαροί" Καυκάσιοι.Ζαποτέκος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:10Όχι. Ο χάρτης είναι του 1920. Βγάζει λευκούς τους Ελλαδίτες , τους Πόντιους και τους Δυτικούς Μικρασιάτες , ενώ τους Τούρκους τους βγάζει καφέ.
Αν μιλάμε για "ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά", τότε, ναί οι Πόντιοι είναι περισσότερο Καυκάσιοι παρά Ευρωπαίοι.Spoiler
Οι Τούρκοι δεν είναι με την καμμία "Ευρωπαίοι" ή "λευκοί" γιατί είναι 20%+ ΤΟΥΡΑΝ.
Σε ξανακαλωσορίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Νιώθω Μπάλκαν. Αθήνα που μεγάλωσα και Αυστραλία, Βορεια Ευρώπη, νιώθω άνετα αλλά ψιλοεπισκέπτης, πραγματικά σπίτι μου έχω νιώσει Βόρεια Ελλάδα, Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη.
Εμφανισιακά δεν ξέρω πείτε μου σεις

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με Cinnioğlu et al. (2004) οι Τούρκοι έχουν τα εξής ποσοστά σε Νότιο-Ασιατικές "καφέ" απλοομάδες:Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:09Συζητάμε στα σοβαρά γιά χάρτη του ... Stoddard;Ζαποτέκος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:10![]()
![]()
![]()
Ομοίως ο κάτω χάρτης βγάζει Άριους τους Ελλαδίτες και τους Μικρασιάτες και μογγολεοειδείς τους Τούρκους !![]()
R2 = 0,96%
L = 4,2%
K = 4,5%
=========
σύνολο 9,66% "καφέ" απλοομάδες
Επίσης έχουν 5,7% από Σιβηριανές απλοομάδες:
N=3,8%
Q=1,9%
Τέλος έχουν 1,3% από την Μογγολική "κίτρινη" απλοομάδα C.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Ο δεξιά είσαι, ε; Σε κάνω για Ιάπωνα.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 01:25 Νιώθω Μπάλκαν. Αθήνα που μεγάλωσα και Αυστραλία, Βορεια Ευρώπη, νιώθω άνετα αλλά ψιλοεπισκέπτης, πραγματικά σπίτι μου έχω νιώσει Βόρεια Ελλάδα, Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Από την ιστοσελίδα humanphenotypes.net:
Mediterranid

Eurafricanid

Berberid

Pontid

Gracile Mediterranid

Paleo Sardinian

Trans Mediterranid

Dinarid

Alpinid

Mediterranid

Eurafricanid

Berberid

Pontid

Gracile Mediterranid

Paleo Sardinian

Trans Mediterranid

Dinarid

Alpinid

[/α]
- John Brown Gun Club
διαφωνω ριζικα με την μεθοδο σου, αλλα συμφωνω με το συμπερασμα. Η φυλη δεν ειναι, ποτε δεν ηταν βιολογικη κατηγορια, παντα πολιτικη ηταν.Maejima έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:39 Δεν είναι ρατσιστικό να λές οι Έλληνες δεν κάνουν pass ώς δυτικο-βορειο-ανατολικο-Ευρωπαίοι, έλεος.
Ρατσιστικό είναι να κάνεις white-washing το Μεσογειακό μας έθνος και φαινότυπο για να γίνεσαι πιο 'συμβατός' και 'αρεστός' στους Βόρειους masters σου, τυπικός yes-man με κόμπλεξ κατωτερότητας.
Ούτε είμαστε, και ούτε μας θεωρούν όμοιους, οι WASP "φίλοι" σας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φοβερός ε; ευτός είναι σίγουρα Πι-Αϊ, Pacific Islander. Κάποια αρχαία μίξη Μαορί - Χαβανέζος - Ινδονήσιος, τρέχα γύρευε. Έχουν φοβερές κεφάλες οι τύποι, σαν τα γλυπτά στα νησιά Πάσχα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- John Brown Gun Club
Βρισκω πως εκεινοι που νοιωθουν πως απειλειται η συμμετοχη τους στη ροη των μελλοντικων κερδων απο την εκμεταλευση των υδρογοναναθρακων της να μεσογειου, αποπειρωνται συστηματικα να χειραγωγησουν τα συναισθηματικα και ιστορικα ανακλαστικα ενος λαου με πολυ ελλιπη παιδεια και χαμηλη πολιτικη διορατικοτητα με σκοπο να κατευθυνουν το θυμικο του -οχι τη σκεψη του - προς την λανθασμενη κατευθυνση.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:31 Αυτοί μπορεί αν και είναι νωρίς ακόμη.Μερικοί σπόνσορές τους όμως έτοιμοι είναι να πουνε αυτό που έγραψες για τους μαύρους στην Αμερική "αυτή η γη τους ανήκει".Ε,λοιπόν, η ελληνική γή δεν τους ανήκει.
Για την αμερικανική αρμόδιοι είναι αυτοί που ζουν εκεί με τις ιστοριες τους και τις ενοχές τους.Για εδώ είαι αλλιώς.
Κοίταξε,στην Ελλάδα δεν υπάρχει ταύτιση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ακριβώς λογω διαφορετικής ιστορίας.Αυτό το εκμεταλλεύθηκε ποικιλοτρόπως η αριστερά και τα συμπαρομαρτούντα σε διάφορες φάσεις με τελευταία τα μνημόνια.Υπάρχει και συμπάθεια προς τον Τρίτο Κόσμο.Οταν όμως εμφανίζεται το φάσμα της τουρκοκρατίας αλλάζουν τα πράγματα.Οι δημοσκοπήσεις για τη στάση του λαού απέναντι στα γεγονότα του Εβρου είναι ενδεικτικές.Οσο και να προσπαθήσουν οι "Ελληνες είστε και φαίνεστε" να δημιουργήσουν ιστορικές ενοχές κατ απομίμηση των δυτικών εκεί που δεν υπάρχουν,δεν θα το πετύχουν.
Οι προσφυγες δεν ζητουν ελληνικη γη, δεν απειλουν. Ζητουν να ζησουν. Να τους ταυτιζεις με ισλαμιστες εισβολεις με σκοπο να ξυπνησεις ιστορικα ανακλαστικα στον Ελληνα για να εκτονωσεις κυριολεκτικα πανω στα σωματα τους την αποτυχια της ελληνικης πολιτικης στα ελληνοτουρκικα και στο προσφυγικο, να ενεργοποιεις παραστρατιωτικους μηχανισμους και να τους καλυπτεις πολιτικα ως τη χρηση φονικης βιας, και να σχεδιαζεις να τους κλεισεις σε στρατοπεδα στα ξερονησια με διοικητες με νεοναζιστικες διασυνδεσεις, ειναι πραγματα πολυ σοβαρα για ν απαντηθουν με το επιχειρημα των δημοσκοπησεων και του μπαμπουλα της τουρκοκρατιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Maejima
Από την ιστοσελίδα που παρέθεσες, οι γηγενείς φαινότυποι της Ελλάδας από την κλασσική εποχή είναι Mediterranean και Alpine. Σε μικρότερο βαθμό έχουμε και Dinarics (Βαλκανικό overlap), λίγους Armenoid (κάποιοι Πόντιοι και Μικρασιάτες) και Anatolid (Μικρα-Ασία), αλλά είναι λίγοι outliers οι δύο τελευταίοι.
Στις υποκατηγορίες των Med, έχουμε Gracile (overlap με Ν.Ιταλία), Pontid (ο πιο συχνός Med φαινότυπος της Ελλάδα, κατά την άποψη μου, είναι ο αντίστοιχος Atlanto-Med αλλά της Ανατ. Μεσογείου), και Alpine-Meds. Καθαρούς Αλπικούς έχουμε σε Δυτ. Ελλάδα και Ιόνιο (overlap με Βόρεια Ιταλία).
Pontid Med:
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Φαίνεσαι για Pontid Med αλλά με το soy boy face που κάνεις δεν διευκολύνεις.
Spoiler

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση