!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανία vs Ιαπωνία
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
έχει ένα δίκιο. Τι στο καλό κάνει το νερό για τους υαλοκαθαριστήρες μέσα στο καπό της μηχανής ακόμα;
τις ασφάλειες τις πήρανε απο το καπό και τις έβαλαν στην καμπίνα, όσες έχουν να κάνουν με τον χρήστη δηλαδή. Το νερό είναι το μόνο που έχει μείνει στο καπό που δεν είναι υπόθεση συνεργείου πλέον. Έτσι και αλλιώς πάει και πίσω, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μέσα στην καμπίνα.
τις ασφάλειες τις πήρανε απο το καπό και τις έβαλαν στην καμπίνα, όσες έχουν να κάνουν με τον χρήστη δηλαδή. Το νερό είναι το μόνο που έχει μείνει στο καπό που δεν είναι υπόθεση συνεργείου πλέον. Έτσι και αλλιώς πάει και πίσω, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μέσα στην καμπίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 14 Φεβ 2019, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Υποτίθεται οτι με την άδεια οδήγησης, μαθαίνεις και στοιχειώδη μηχανικά πράματα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
ναι αλλά πράγματι δεν εχει νόημα. Ήταν τα παλιά τα χρόνια αυτά, πλέον μπορούμε απλα να οδηγούμε, χωρίς να φτιάχνουμε λίγο που και πού μόνοι μας.
-
ritzeri
Και εδώ διαφωνώ.stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 13:59Βασικα αυτο ειναι το προβλημα.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:44 Kαλά έκανες και έκανες εντατικό τεστ ντράϊβ αν είναι αυτή η σφαίρα σου. Όλοι έχουμε κάποια σφαίρα![]()
Το 99% του κόσμου απλά οδηγάει.
Οτι ο κοσμος απλα οδηγει και θεωρει το αυτοκινητο κατι σαν το ψυγειο ή το πλυντηριο.
Το αυτοκινητο ομως μπορει να μετατραπει σε θανασιμο οπλο στα χερια τετοιων ανθρωπων.
Γι αυτο αλλωστε θρηνουμε και τοσα θυματα.
Θα 'πρεπε να ειμαστε (βαζω και μενα μεσα) πολυ λιγοτεροι οδηγοι στον δρομο.
Το 90% των θανατηφόρων ατυχημάτων είναι από "καλούς" οδηγούς με καλά αυτοκίνητα.
Περισσότεροι έχουν φύγει με το rx8 ή με το s2000 πάρα με το αξεντ ή το γιαρις. Τι κι αν τα πρώτα είχαν καλύτερο κράτημα, κόστιζαν τα διπλά, οι οδηγοί τους νόμιζαν ότι ξέρουν κλπ κλπ;;;;
Για να μην πω για τα ραλυ και τα σαξο που είχαν τα απίστευτα κρατήματα κατά τους ειδικούς της εποχής μου.
Πολύ λιγότεροι οδηγοί πάντως σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχουν, είναι θέμα νόμων.
Στρίβει το φανάρι αριστερά και αντί να πας στην ουρά τους προσπερνάς όλους από δεξιά και χώνεσαι μπροστά;
Αποχαιρετα το το δίπλωμα που χάνεις.
Πίνεις και οδηγός;
Το αυτό.
-
ritzeri
Όπως;enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:26 Υποτίθεται οτι με την άδεια οδήγησης, μαθαίνεις και στοιχειώδη μηχανικά πράματα.
Που βάζει η κάθε εταιρεία το δοχείο σε κάθε μοντέλο;
Μαθαίνεις να κάνεις προβλέψεις και για τα μελλοντικά;
Ασε που το 1996, που πήρα το δίπλωμα, ΔΕΝ σου μάθαιναν τίποτα άλλο εκτός από οδήγηση και σήματα
σκοτώστρες, πήγαιναν τρένα μέχρι που πήγαιναν στο διάολο, ψηφιακά, χωρίς ενδιάμεσα στάδια.ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:30 Για να μην πω για τα ραλυ και τα σαξο που είχαν τα απίστευτα κρατήματα κατά τους ειδικούς της εποχής μου.
-
ritzeri
Ειναι δημοφιλής ομάδα, για αυτό.
Αναμενομενο να υπάρχετε και εσεις
-
stergiosbik
Που εγραψα εγω οτι ο οδηγος ενος γρηγορου αυτοκινητου ειναι καλος οδηγος;
Σιγουρα ομως ειναι τοσες οι μαλακιες που κανουμε οπως και η ανικανοτητα μας που δεν θα πρεπε να οδηγουν ουτε οι μισοι.
Σιγουρα ομως ειναι τοσες οι μαλακιες που κανουμε οπως και η ανικανοτητα μας που δεν θα πρεπε να οδηγουν ουτε οι μισοι.
-
ritzeri
Είχα τότε το 306.
Απιστευτα μαλακό και άνετο αυτοκίνητο.
Και είχα και τους "ειδικούς" να μου ζαλίζουν τα αρχίδια με το Ραλυ.
Κάθε χρόνο πηγαίναμε και σε μια κηδεία.
Αλλά αυτοί, εκεί, απτοητοι
-
stergiosbik
Ναι καλα.
Τα σαξοραλλα φταινε και οχι οι ουγκανοι που νομιζαν οτι ειναι Σουμαχερ.
Το ειπα και σε προηγουμενο ποστ.
Ο μαλακας θα ειναι παντα μαλακας οτι και να οδηγει.
Ακομη και με τα ποδια να ειναι,ειναι ικανος να προξενησει δυστυχημα.
Απλα οταν παιρνει στα χερια του αυτοκινητο,τοτε παιρνει στην ουσια ενα οπλο και θα την πληρωσουν πιο πολλοι αθωοι.
-
ritzeri
Πουθενά, το συμπέρανα μόνος μου.stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:34 Που εγραψα εγω οτι ο οδηγος ενος γρηγορου αυτοκινητου ειναι καλος οδηγος;
Αυτός που βλέπει το αυτοκίνητο σαν πλυντηριο, έχει λιγότερες πιθανότητες να πάρει rx8 από αυτόν που καυλωνει με τα αυτοκίνητα.
Ε, από εκεί και πέρα η στατιστική μιλάει μόνη της.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ούτε έμενα μου τα έμαθαν, γιαυτό έγραψα υποτίθεται. Επίσης πλήρωσα γιατρούς που ποτέ δεν με είδανritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:32Όπως;enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:26 Υποτίθεται οτι με την άδεια οδήγησης, μαθαίνεις και στοιχειώδη μηχανικά πράματα.
Ασε που το 1996, που πήρα το δίπλωμα, ΔΕΝ σου μάθαιναν τίποτα άλλο εκτός από οδήγηση και σήματα
Από εκεί και πέρα σε κάθε μοντέλο ίσως είναι σε διαφορετική θέση, αλλά σε όλα τα μοντέλα έχουν εγχειρίδιο χρήσης όπου στις πρώτες σελίδες με εικόνες λέει που είναι το κάθε τι.
Στο δικό μου κάθε καπάκι έχει και εικόνα, με το τι είναι το καθετί.
-
ritzeri
Μα δεν αμφισβήτησα ότι, αν δεν θεωρουσα πολύ υποτιμητικό να ανοίγω το καπό του αυτοκινήτου, θα έβρισκα τρόπο να μάθω που στο διαολο είναι.enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:39Ούτε έμενα μου τα έμαθαν, γιαυτό έγραψα υποτίθεται. Επίσης πλήρωσα γιατρούς που ποτέ δεν με είδανritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:32Όπως;enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:26 Υποτίθεται οτι με την άδεια οδήγησης, μαθαίνεις και στοιχειώδη μηχανικά πράματα.
Ασε που το 1996, που πήρα το δίπλωμα, ΔΕΝ σου μάθαιναν τίποτα άλλο εκτός από οδήγηση και σήματα![]()
Από εκεί και πέρα σε κάθε μοντέλο ίσως είναι σε διαφορετική θέση, αλλά σε όλα τα μοντέλα έχουν εγχειρίδιο χρήσης όπου στις πρώτες σελίδες με εικόνες λέει που είναι το κάθε τι.
Στο δικό μου κάθε καπάκι έχει και εικόνα, με το τι είναι το καθετί.
-
stergiosbik
ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:36Είχα τότε το 306.
Απιστευτα μαλακό και άνετο αυτοκίνητο.
Και είχα και τους "ειδικούς" να μου ζαλίζουν τα αρχίδια με το Ραλυ.
Κάθε χρόνο πηγαίναμε και σε μια κηδεία.
Αλλά αυτοί, εκεί, απτοητοι
Το 306 μαζι με το ZX νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιαστει ever σε θεμα κρατηματων σε χατσμπακ.
Εξαιρετικα κρατηματα και ηξερες τι θα κανει το αυτοκινητο.
Ελαφρα,δεν χαζευαν σχεδον ποτε και ταυτοχρονα ανετα.
Απο τις καλυτερες στιγμες των Γαλλων.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Δεν είναι υποτιμητικό, είναι η περιουσία σου, και προλαβαίνεις πράματα, αν το κοιτάς μια δυο φορές το χρόνο.ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:41 Μα δεν αμφισβήτησα ότι, αν δεν θεωρουσα πολύ υποτιμητικό να ανοίγω το καπό του αυτοκινήτου, θα έβρισκα τρόπο να μάθω που στο διαολο είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 33 Απαντήσεις