!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
Μιλάς σαν χαζούλι 5χρονο γλυκούλη. Αν σου έλεγα πως απεικόνιζε τον Αδόλφο και την Εύα Μπράουν σε ρομαντικές στιγμές, θα πέταγες την σκούφια σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
σιγα το πραμα που λεει και ο στοιχος ενος ασματοςΠασιφάη έγραψε: 24 Σεπ 2024, 13:53Μιλάς σαν χαζούλι 5χρονο γλυκούλη. Αν σου έλεγα πως απεικόνιζε τον Αδόλφο και την Εύα Μπράουν σε ρομαντικές στιγμές, θα πέταγες την σκούφια σου.![]()
The man who brought the superpower U.S.A on it's knees...
Τί είναι ο '΄στοίχος'' Νεμούλη; Νέο φρούτο;
τοιχος ή στιχος ηθελα να γραψω δεν θυμαμαι τωρα βαριομουν εκεινη την στιγμη
και συ λογω βαρεμαρας απαντησες; ή το θεωρησες σοβαρο αυτο που εγραψα και θεωρησες και συ σοβαρα να απορησεις και να θεσεις το ερωτημα; σοβαρα στο λεω θελω να μαθω
Βάζε καναν κορρέκτορα που και που για να διορθώνεις τα λάθη σου. Σοβαρά σου απαντάω. Και ξεκίνα τις προτάσεις σου με κεφαλαίο. Δεν είναι δα, τόοοοσο δύσκολο.nemo έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:06τοιχος ή στιχος ηθελα να γραψω δεν θυμαμαι τωρα βαριομουν εκεινη την στιγμη
και συ λογω βαρεμαρας απαντησες; ή το θεωρησες σοβαρο αυτο που εγραψα και θεωρησες και συ σοβαρα να απορησεις και να θεσεις το ερωτημα; σοβαρα στο λεω θελω να μαθω
ντεν τελω λεμε !!!αν και στο πληκτρολογιο κολλανε μερικα πληκτρα και πολλες φορες γυριζω πισωΠασιφάη έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:10Βάζε καναν κορρέκτορα που και που για να διορθώνεις τα λάθη σου. Σοβαρά σου απαντάω. Και ξεκίνα τις προτάσεις σου με κεφαλαίο. Δεν είναι δα, τόοοοσο δύσκολο.nemo έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:06τοιχος ή στιχος ηθελα να γραψω δεν θυμαμαι τωρα βαριομουν εκεινη την στιγμη
για να προσθεσω το γραμμα που λειπει.. αλλα ειπαμε χεστηκε η φοραδα στο αλωνι και εβαλε αναποδα η βλαχα το βρακι της ....βλεπω και τον δουκα ...τον ναυτη θελω να πω που προσεχει το γραψιμο του
αλλα τις βλακειες που γραφει δεν τις βλεπει ...τα λεμε αργοτερα τωρα εχω να μαγειρεψω γεμιστα
αλλα χωρις κιμα
Καλά ντε, μη τέλεις. Πάνε και πρόσεξε να πετύχεις τα γεμιστά.nemo έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:44ντεν τελω λεμε !!!αν και στο πληκτρολογιο κολλανε μερικα πληκτρα και πολλες φορες γυριζω πισωΠασιφάη έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:10Βάζε καναν κορρέκτορα που και που για να διορθώνεις τα λάθη σου. Σοβαρά σου απαντάω. Και ξεκίνα τις προτάσεις σου με κεφαλαίο. Δεν είναι δα, τόοοοσο δύσκολο.nemo έγραψε: 25 Σεπ 2024, 09:06
τοιχος ή στιχος ηθελα να γραψω δεν θυμαμαι τωρα βαριομουν εκεινη την στιγμη
για να προσθεσω το γραμμα που λειπει.. αλλα ειπαμε χεστηκε η φοραδα στο αλωνι και εβαλε αναποδα η βλαχα το βρακι της ....βλεπω και τον δουκα ...τον ναυτη θελω να πω που προσεχει το γραψιμο του
αλλα τις βλακειες που γραφει δεν τις βλεπει ...τα λεμε αργοτερα τωρα εχω να μαγειρεψω γεμιστα
αλλα χωρις κιμα
Άσε τον φίλο μου το Ναύτη, τα χυτει αίμα λέμε.
Έλα ρε, μην το κουλαντρίζεις το παιδί. Τού έχει μείνει κατάλοιπο από το "εγέρθουτου και στοιχηθείτε".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Κάτσε τώρα μην ''αρπάξει'' διαβάζοντας και του καούν τα γεμιστά του γλυκούλη.
Meet and fuck 50+
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3499 Προβολές
-