!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Να δουμε τι μεταλλαξη θα μας φερει στην επιστροφη,κτηνιατρε κανε update
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Άλλο «θετικές», άλλο παπαριές «99,999999999999326 αποτελεσματικό».Bill Hicks έγραψε: 17 Απρ 2021, 13:48 τώρα θα πεταχτεί ο χέλλης να πει ότι είναι essential workers και λοιπές πίπες, δεν είπε κανείς ότι τ'αποτελέσματα είναι τέλικα, οι έρευνες συνεχιζονται αλλά έως τώρα είναι θετικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
είναι ξεκάθαρο ότι το 99.99999999% είναι 100% δημοσιογραφική πίπα, χαίρομαι όμως που δεν αμφισβητείς τα θετικά αποτελέσματα τών δημοσιευμένων ερευνών.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2021, 02:58Άλλο «θετικές», άλλο παπαριές «99,999999999999326 αποτελεσματικό».Bill Hicks έγραψε: 17 Απρ 2021, 13:48 τώρα θα πεταχτεί ο χέλλης να πει ότι είναι essential workers και λοιπές πίπες, δεν είπε κανείς ότι τ'αποτελέσματα είναι τέλικα, οι έρευνες συνεχιζονται αλλά έως τώρα είναι θετικές.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Γιατί; Πότε είπα αμφισβήτησα το πρόσημο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
εφόσον δεν το κάνεις τώρα, αρκεί.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τα νιάτα ποτε θα εμβολιαστουμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το καλοκαίρι.
Αφού είπαν οι 40ρηδες το Μάιο. Δεν ισχύει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εσύ 40 χρονών νιάτο είσαι;Naida έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:40Αφού είπαν οι 40ρηδες το Μάιο. Δεν ισχύει;
Είπανε ότι θα εμβολιαστούμε τον Ιούνιο, αλλά αν οι αρνητές δεν πάνε, μπορεί να γίνει και τον Μάιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα φτάνω. Να μη πάνε. Να πάμε εμείς. Ποιο θα κάνουμε όμως;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τον Ιούνιο είπαν και συγνώμη αλλά δεν θεωρούσα τους σαραντάρηδες νιάτα.Naida έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:40Αφού είπαν οι 40ρηδες το Μάιο. Δεν ισχύει;
Τι εννοείς δεν θεωρείς τα 40 νιάτα; τι είναι τα 40; νιάτα είναι. Άκου κειπατησιωτης έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:48Τον Ιούνιο είπαν και συγνώμη αλλά δεν θεωρούσα τους σαραντάρηδες νιάτα.Εν πάσει περιπτώσει επειδή θα πλημμυρίσουμε από εμβόλια σε λίγο και υπάρχουν πολλοί ψεκ πιστεύω ότι τα πράγματα θα κινηθούν πολύ γρήγορα.Μέχρι τον Αύγουστο όποιος είναι πάνω από 18 και θέλει να εμβολιασθεί θα το κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν πάμε εμείς, μας βλέπω να κάνουμε AstraZeneca γιατί ήδη λένε ότι έχουν περισσέψει αυτά, καθώς τα αποφεύγουν όλοι. Τα άλλα τείνουν να γίνουν ελάχιστα και δεν επαρκούν.
Αλλά τον Ιούνιο θα έχει έρθει η νέα παρτίδα από pfizer και moderna. Αυτά προτιμώ εγώ.
Αρα συμφέρει να καθυστερήσει και να εμβολιαστώ το Ιούνιο, ώστε να αποφύγω το AstraZeneca. Πέρα από τις θρομβώσεις (έστω ότι είναι σπάνιες) υπάρχει και η πληροφορία ότι η ανοσία που παρέχει είναι μόλις 78% (και ας λένε ότι είναι παραπάνω). Το να διακινδυνέψω για μόλις 78% ανοσία, είναι βλακεία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλά 78% δεν είναι και λίγο σε συνδυασμό με την υπόλοιπη ανοσία του πλυθησμου και όποια μέτρα κρατήσουν. Και το ρίσκο είναι πολύ μικρό το με το θέμα των θρομβώσεων. Αλλά όπως και να έχει υπάρχει κάποιο ρίσκο. Ίσως καλύτερα να το κάνουν οι απολύτως υγιείς. Γιατρός δεν είμαι βέβαια αλλά με τη λογική μου το βλέπω.AlienWay έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:51Αν πάμε εμείς, μας βλέπω να κάνουμε AstraZeneca γιατί ήδη λένε ότι έχουν περισσέψει αυτά, καθώς τα αποφεύγουν όλοι. Τα άλλα τείνουν να γίνουν ελάχιστα και δεν επαρκούν.
Αλλά τον Ιούνιο θα έχει έρθει η νέα παρτίδα από pfizer και moderna. Αυτά προτιμώ εγώ.
Αρα συμφέρει να καθυστερήσει και να εμβολιαστώ το Ιούνιο, ώστε να αποφύγω το AstraZeneca. Πέρα από τις θρομβώσεις (έστω ότι είναι σπάνιες) υπάρχει και η πληροφορία ότι η ανοσία που παρέχει είναι μόλις 78% (και ας λένε ότι είναι παραπάνω). Το να διακινδυνέψω για μόλις 78% ανοσία, είναι βλακεία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και 10% απέναντι στο νοτιοαφρικανικό στέλεχος. Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον.AlienWay έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:51 Αν πάμε εμείς, μας βλέπω να κάνουμε AstraZeneca γιατί ήδη λένε ότι έχουν περισσέψει αυτά, καθώς τα αποφεύγουν όλοι. Τα άλλα τείνουν να γίνουν ελάχιστα και δεν επαρκούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις