Μην με υποτιμάς .Απλά κάπως μου'ρχεται, όταν διαβάζω ξαφνικά την ''απολογία'' του Στύγιου. Σιγά τον Σωκράτη που ''έλουσε'' ο Πλάτωνας. Κάτσε να κάνω και την προσφώνηση. Πίπες.Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:50Τι ξέρετε από μπινελίκι ρε στρουμφάκια;Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:42Τί εννοείς κάποτε; Μέχρι πρότινος μιλούσες για μουνιά της λάσπης. Εγώ θεωρούμαι ''οσία'' μπρος στο μπινελίκι που έριχνες.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κι έχω φάει μπαν και καλώς.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:42Τί εννοείς κάποτε; Μέχρι πρότινος μιλούσες για μουνιά της λάσπης. Εγώ θεωρούμαι ''οσία'' μπρος στο μπινελίκι που έριχνες.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
Εσύ μαλώνεις με τ' άντερα σου.
Μαζεύτηκες λοιπόν. Καλό αυτό.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 20:19Κι έχω φάει μπαν.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:42Τί εννοείς κάποτε; Μέχρι πρότινος μιλούσες για μουνιά της λάσπης. Εγώ θεωρούμαι ''οσία'' μπρος στο μπινελίκι που έριχνες.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
Της θειάς σου ο κώλος .
Δεν και με τίποτα , μέχρι το πέρμα.
Γιατί το λες αυτό;
Γιατί πρέπει να φας πέρμα;
Γιατί κάθεσαι και μαλώνεις τόσες σελίδες και μέρες άγνωστη με άγνωστους σε φόρουμ. Το επιμύθιον; Ψάχνεσαι για ζοχάδες και φασαρίες;
Τα αφιερώματα για τη γαμάτη εκφορά λόγου, τα κάνει ο Χαοτικός, ο Μπακογιαννόπουλος του πχόρουμ. Εγώ απλώς παρακολουθώ.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:35Σε κατανοώ. Μόνο που δεν έχεις διαβάσει τα τερατουργήματα που έχει πει σε στυλ τρολλαρίσματος. Τέτοιου είδους ''νοητικές'' ακροβασίες, είναι ηθικά ανεπίτρεπτες για μένα. Αν εσύ τις αποδέχεσαι, ( που δεν νομίζω,). κάνε του ένα πχωρουμικό αφιέρωμα, για την γαμάτη εκφορά λόγου. Μακρυά από μένα όμως.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:27Κι εγώ κατανοώ πως λειτουργεί ο Πορφύριος. Ακροβατεί στα όρια του κόντρα ρόλου σε ό,τι αφορά στο τσίγκλισμα. Με εκπληκτική άνεση στον αυτοσαρκασμό και δεν εννοώ τις χαλαρές εκφάνσεις του.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:06
Τον συμπαθώ τον Νικόλα. Είναι απ'τα καλλίτερα παιδιά. Κατανοώ το πως λειτουργεί. Απλά γουστάρω να τον τσιγκλάω.
Με τον Νικόλα οι κώδικες επικοινωνίας, μετά από τόσα χρόνια, είναι ήδη απολύτως κατανοητοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένα C414 XLII έχω ρε, ούτε καν δύο (matched pair), τα υπόλοιπα είναι κάτι νακαμίτσι, κάτι σουρ, κάτι άλλα ακαγκέ της σειράς (και κάτι άλλα).
Ούτε για μικρόφωνα δε παίζουν γκαφρά δηλαδή γαμώ το πασοκ μου γαμώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αχ...ΠΑΣΟΚ...ωραία χρόνια.
Έβηχες και σε βγάζανε στην σύνταξη...
Γκούχου, γκούχου, γκούχου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θέλω κι εγώ να γίνω ΑΙΝΕΙΑΝ , να τα ξύνω εν υπηρεσία και μετά να τα ξύνω στη σύνταξη ως στρατιωτικός απ' τα 52.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις