Λιανική. Και ήμουν Θεάρα. Με αγαπώ.Gewponos90 έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:40Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:31Αγαπημένε ήμουν στη δουλειά του πατέρα μου, πολλααα χρόνια πριν. Πωλήσεις βιβλίων. Είχα την ευφράδεια λόγου, είχα τον τρόπο να πείσω, δίχως να πουλήσω φύκια. Είναι θέμα προσέγγισης. Δεν είμαι υπέροχη;Cavaliere έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:26 Απλά, δεν γίνεται. Δεν γίνεται να πουλάς κάτι, να λέει ο πελάτης την μαλακία του και να του πεις, είπες μπούρδα. Πρέπει να λες, πολύ σωστά, αλλά. Δεν γίνεται να λέω σε έναν συνάδελφό μου, δεν ξέρεις πού παν τα τεσσερα, και εργάζεσαι δω επειδή έκανες πίπες. Πρέπει να πω, χρυσή μου, είσαι κορυφή. Και χέστηκα, από ηθικής άποψης, αυτοί φταίνε, που θέλουν ψέμματα.
Χοντρική ή Λιανική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τον συμπαθώ τον Νικόλα. Είναι απ'τα καλλίτερα παιδιά. Κατανοώ το πως λειτουργεί. Απλά γουστάρω να τον τσιγκλάω.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:49Ο Καβαλιέρε είναι σε άλλο επίπεδο, συνήθως μπαίνει σε φάση ρόλου και το διασκεδάζει. Πριν λίγες μέρες κάτι ήθελα να γράψω κι επειδή ήμουν σε κατάσταση ευθυμίας, μου βγήκε αυθόρμητα η έκφραση "στους εθνικιστάς" (και να συμπλήρωνα με αστερίσκο κάτι τύπου κοπυράιτ Καβαλιέρε) αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα μου την πέσουν οι οτοκορεκτιστές από όλες τις τάσεις και ακολούθησα τη συμβατική οδό γιατί αντε να εξηγείς το πως και γιατί.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:31Αγαπημένε ήμουν στη δουλειά του πατέρα μου, πολλααα χρόνια πριν. Πωλήσεις βιβλίων. Είχα την ευφράδεια λόγου, είχα τον τρόπο να πείσω, δίχως να πουλήσω φύκια. Είναι θέμα προσέγγισης. Δεν είμαι υπέροχη;Cavaliere έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:26 Απλά, δεν γίνεται. Δεν γίνεται να πουλάς κάτι, να λέει ο πελάτης την μαλακία του και να του πεις, είπες μπούρδα. Πρέπει να λες, πολύ σωστά, αλλά. Δεν γίνεται να λέω σε έναν συνάδελφό μου, δεν ξέρεις πού παν τα τεσσερα, και εργάζεσαι δω επειδή έκανες πίπες. Πρέπει να πω, χρυσή μου, είσαι κορυφή. Και χέστηκα, από ηθικής άποψης, αυτοί φταίνε, που θέλουν ψέμματα.
Λεφτά για καλό κράνος δεν έχω, να ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 17:06Sys, μεταξύ μας ο Πορφύριος συμφέρει περισσότερο ως στόχος. Για Πασιφάη δεν την βγάζεις με καλλισθενικά κλπ, χρείαζεται να πάρεις μηχανή και σκύλο, γάτες δεκτές.sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:59ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:54
Δεν είμαι αδελφή αλλά άμα κάτσει κάνα νέο και ωραίο αθλητικό αγόρι τι; Δε θα πω όχι. Θα ήταν τρέλα να πω όχι.
Εξάλλου σου είπα, ήδη, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσω την υγιεινή διαστροφή, θα ξεκινήσω Καλλισθενική γυμναστική και θα κόψω τα ναρκωτικά.
![]()
Και καλό κράνος, έτσι;![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποιος ανοιξει;Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 14:11Ο άλλος που ανοίξει όλο μαλακίες ειρωνικές για το ΣΥΡΙΖΑ είναι εντάξει δηλαδή για σένα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κι εγώ κατανοώ πως λειτουργεί ο Πορφύριος. Ακροβατεί στα όρια του κόντρα ρόλου σε ό,τι αφορά στο τσίγκλισμα. Με εκπληκτική άνεση στον αυτοσαρκασμό και δεν εννοώ τις χαλαρές εκφάνσεις του.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:06Τον συμπαθώ τον Νικόλα. Είναι απ'τα καλλίτερα παιδιά. Κατανοώ το πως λειτουργεί. Απλά γουστάρω να τον τσιγκλάω.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:49Ο Καβαλιέρε είναι σε άλλο επίπεδο, συνήθως μπαίνει σε φάση ρόλου και το διασκεδάζει. Πριν λίγες μέρες κάτι ήθελα να γράψω κι επειδή ήμουν σε κατάσταση ευθυμίας, μου βγήκε αυθόρμητα η έκφραση "στους εθνικιστάς" (και να συμπλήρωνα με αστερίσκο κάτι τύπου κοπυράιτ Καβαλιέρε) αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα μου την πέσουν οι οτοκορεκτιστές από όλες τις τάσεις και ακολούθησα τη συμβατική οδό γιατί αντε να εξηγείς το πως και γιατί.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:31
Αγαπημένε ήμουν στη δουλειά του πατέρα μου, πολλααα χρόνια πριν. Πωλήσεις βιβλίων. Είχα την ευφράδεια λόγου, είχα τον τρόπο να πείσω, δίχως να πουλήσω φύκια. Είναι θέμα προσέγγισης. Δεν είμαι υπέροχη;
Με τον Νικόλα οι κώδικες επικοινωνίας, μετά από τόσα χρόνια, είναι ήδη απολύτως κατανοητοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο φούφουτοξ. Αλήθεια δεν σου έρχεται κανείς στο μυαλό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αφού τρως τα λεφτά σου στα μικρόφωνα, αχαΐρευτεsys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:18Λεφτά για καλό κράνος δεν έχω, να ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 17:06Sys, μεταξύ μας ο Πορφύριος συμφέρει περισσότερο ως στόχος. Για Πασιφάη δεν την βγάζεις με καλλισθενικά κλπ, χρείαζεται να πάρεις μηχανή και σκύλο, γάτες δεκτές.sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:59
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Εξάλλου σου είπα, ήδη, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσω την υγιεινή διαστροφή, θα ξεκινήσω Καλλισθενική γυμναστική και θα κόψω τα ναρκωτικά.
![]()
Και καλό κράνος, έτσι;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να το παρει το ποταμι.
Οχι ο Θεοδωρακης.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Σε κατανοώ. Μόνο που δεν έχεις διαβάσει τα τερατουργήματα που έχει πει σε στυλ τρολλαρίσματος. Τέτοιου είδους ''νοητικές'' ακροβασίες, είναι ηθικά ανεπίτρεπτες για μένα. Αν εσύ τις αποδέχεσαι, ( που δεν νομίζω,). κάνε του ένα πχωρουμικό αφιέρωμα, για την γαμάτη εκφορά λόγου. Μακρυά από μένα όμως.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:27Κι εγώ κατανοώ πως λειτουργεί ο Πορφύριος. Ακροβατεί στα όρια του κόντρα ρόλου σε ό,τι αφορά στο τσίγκλισμα. Με εκπληκτική άνεση στον αυτοσαρκασμό και δεν εννοώ τις χαλαρές εκφάνσεις του.Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 18:06Τον συμπαθώ τον Νικόλα. Είναι απ'τα καλλίτερα παιδιά. Κατανοώ το πως λειτουργεί. Απλά γουστάρω να τον τσιγκλάω.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:49
Ο Καβαλιέρε είναι σε άλλο επίπεδο, συνήθως μπαίνει σε φάση ρόλου και το διασκεδάζει. Πριν λίγες μέρες κάτι ήθελα να γράψω κι επειδή ήμουν σε κατάσταση ευθυμίας, μου βγήκε αυθόρμητα η έκφραση "στους εθνικιστάς" (και να συμπλήρωνα με αστερίσκο κάτι τύπου κοπυράιτ Καβαλιέρε) αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα μου την πέσουν οι οτοκορεκτιστές από όλες τις τάσεις και ακολούθησα τη συμβατική οδό γιατί αντε να εξηγείς το πως και γιατί.
Με τον Νικόλα οι κώδικες επικοινωνίας, μετά από τόσα χρόνια, είναι ήδη απολύτως κατανοητοί.
Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
Μπράβο ρε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 17:023 χρόνια τώρα ακούω για αυτή την πρώτη ευκαιρία. Ξέρεις πόσα χρόνια είναι σε χρόνια σκύλου τα 3 χρόνια; 30 χρόνια περίπου.sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:59ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:54
Δεν είμαι αδελφή αλλά άμα κάτσει κάνα νέο και ωραίο αθλητικό αγόρι τι; Δε θα πω όχι. Θα ήταν τρέλα να πω όχι.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καιρό έχω να δώ νήμα του woody
,
είναι καλά ή υπέκυψε στις καταδρομικές δολιοφθορες των συντονιστών που του κόβουν το ιντερνετς
kuebelmeister λειπεις
, θέλουμε και προγνωστικά για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας
είναι καλά ή υπέκυψε στις καταδρομικές δολιοφθορες των συντονιστών που του κόβουν το ιντερνετς
kuebelmeister λειπεις
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τί εννοείς κάποτε; Μέχρι πρότινος μιλούσες για μουνιά της λάσπης. Εγώ θεωρούμαι ''οσία'' μπρος στο μπινελίκι που έριχνες.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
Όλα σε ξεπερνάνε ρε ανίκανεΣτύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
Τι ξέρετε από μπινελίκι ρε στρουμφάκια;Πασιφάη έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:42Τί εννοείς κάποτε; Μέχρι πρότινος μιλούσες για μουνιά της λάσπης. Εγώ θεωρούμαι ''οσία'' μπρος στο μπινελίκι που έριχνες.Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:11 Το να κάθεστε να μαλώνετε με άγνωστες περσόνες στο διαδίκτυο και να "φορτώνετε" επί προσωπικού ( θα του σκίσω ,θα τον γμς ) με ξεπερνάει. Το έκανα κάποτε και ήταν άκρως ψυχοφθόρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις