!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Εχει πει καπου η απολυμενη υπαλληλος οτι εκτελουσε εντολες ανωτερων;
Εχει προσφυγει στην επιθεωρηση εργασιας
Γιατι να υποθεσουμε πραγματα που δεν υποστηριζει ουτε η ιδια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Μαρ 2019, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Δεν την αξιολόγησε σωστά και τώρα πληρώνει το τίμημα. Άρα δεν είναι θύμα η επιχείρηση, πληρώνει το λάθος της. Δεν την εξαπάτησε η κυρία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:57hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:52
Η επιχείρηση την προσέλαβε, άρα δικό της το λάθος και θα πρέπει να πληρώσει γι' αυτό. Αν κάποιος πρέπει να το πληρώσει είναι η ίδια η επιχείρηση.
Την προσελαβε να κανει μια δουλεια
Εκανε λαθος που επληξε την επιχειρηση και την απολυει
Τι πιο φυσιολογικο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι επικες μπαρουφες γραφεις παλι
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Ναι, αλλά μάλλον ξέρουμε ποιους πελάτες να διώξουμε και δεν έχουμε υποστεί μέχρι στιγμής σοβαρή ζημιά. Δεν παύει βέβαια να είναι ρίσκο, αλλά μέχρι στιγμής η κρίση μας δεν μας έχει προδώσει. Έχει προδώσει όμως άλλες επιχειρήσεις που ξέρω -ή μάλλον ήξερα.ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:54 Καταλαβαίνω αυτά που λες αλλά η πράξη με κάνει να μην συμφωνώ μαζί σου. Και εσύ και ο Ασέβαστος έχετε διώξει πελάτες χωρίς να κλείσετε. Αν πάρω τους πιο κοντινούς μου γνωστούς και φίλους σε περίπτωση που χάσουν την δουλειά τους οι περισσότεροι δεν θα ξαναβρούν στην παρούσα κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μόνη της έγινε διευθύντρια, ρε φίλε, ή η επιχείρηση αξιολόγησε ότι κάνει γι' αυτήν την θέση; Ποιον βαραίνει το λάθος της τοποθέτησής της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί στον πραγματικό κόσμο σπάνια συμβαίνουν αυτά. Αν η πατάτα έγινε από πάνω θα πουν ότι την απέλυσαν και θα την στείλουν να εργαστεί κάπου αλλού χωρίς να το μάθουμε. Αν το λάθος είναι δικό της θα τα βρουν στην αποζημίωση, θα της πουν και πολύ σου είναι που δεν σε μηνύουμε για την ζημιά που μας έκανες και θα το σκεφτεί να πάει σε επιθεώρηση εργασίας. Αν βγει και το όνομά της δημόσια πιο δύσκολα θα αναζητήσει δουλειά αλλού.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:05 Εχει πει καπου η απολυμενη υπαλληλος οτι εκτελουσε εντολες ανωτερων;
Σαν να ζω σε άλλη χώρα με αυτά που διαβάζω στο νήμα. Δεν το λέω για να προσβάλω κάποιον από τους συνομιλητές. Ίσως η δική μου εργασιακή εμπειρία να είναι τελείως διαφορετική από των περισσοτέρων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:09Μόνη της έγινε διευθύντρια, ρε φίλε, ή η επιχείρηση αξιολόγησε ότι κάνει γι' αυτήν την θέση; Ποιον βαραίνει το λάθος της τοποθέτησής της;
Η αξιολογηση δεν προβλεπει μελλοντικες πραξεις
Αλλα αν παρεις εσυ υπαλληλο στο μινιμαρκετ εναν Αιθιοπα με ψωλη 28 ποντους και μετα απο κανα δυο χρονια σε βιασει παραφυσι μεσα στο ιδιο σου το μαγαζι ελα να μας πεις οτι εσυ φταις και οχι αυτος που σου εκανε την κωλοτρυπιδα να γιατι δεν τον αξιολογησες σωστα
Αρίστος for Tsirpas
Το θέατρο του παραλόγου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εσυ (εκουσια) μπερδευτηκες. Θεωρεις δεδομενο οτι εγινε "λαθος" χωρις να εχεις στοιχεια που να το στηριζουν. Με αλλα λογια περνεις ως δεδομενο τα λεγομενα της επιχειρησης (μεμονομενο περιστατικο) και βγαζεις τα συμπερασματα σου. Φαουλ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:50ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:26
Αρα φανταζεσαι οτι δεν εγινε... Περιεργο γατι εγραψες με σιγουρια "αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου"
Mπερδευτηκες
Εγω κρινω με βαση το τι εγινε
Επιχειρησε απελυσε υπαλληλο για λαθος που επληξε την εικονα της επιχειρησης
- hellegennes
Ακριβώς αυτό προβλέπει. Αν έχεις βάλει άτομο που είναι εμφανές ότι δεν ξέρει να μιλήσει στο προσωπικό και δεν ξέρει βασικά μαθηματικά, δεν έχεις κάνει καλή αξιολόγηση. Δεν βγήκε με τσεκούρι να κυνηγήσει υπάλληλο ούτε έκανε κάποια απάτη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:13Η αξιολογηση δεν προβλεπει μελλοντικες πραξειςhellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:09Μόνη της έγινε διευθύντρια, ρε φίλε, ή η επιχείρηση αξιολόγησε ότι κάνει γι' αυτήν την θέση; Ποιον βαραίνει το λάθος της τοποθέτησής της;
Άρα, καλώς πληρώνει τώρα την δυσφήμιση η εταιρεία και το αξίζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ε τι να παρω ως δεδομενοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:15
Εσυ (εκουσια) μπερδευτηκες. Θεωρεις δεδομενο οτι εγινε "λαθος" χωρις να εχεις στοιχεια που να το στηριζουν. Με αλλα λογια περνεις ως δεδομενο τα λεγομενα της επιχειρησης (μεμονομενο περιστατικο) και βγαζεις τα συμπερασματα σου. Φαουλ...Και μονο οτι δεχεσαι ως πραγματικο γεγονος την δηλωση της εταιρειας, λεει πολλα. Αλλα καμια εκπληξη....
Αυτα που δεν ειπε η υπαλληλος;
Αρίστος for Tsirpas
ΝΑ μη παρεις τιποτα ως δεδομενο και να μη γραφεις με σιγουρια οτι "ειναι αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου". Δεν ειναι αναγκη μια ζωη να περνεις το μερος της εταιρειας. Εκτιθεσαι χωρις λογο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:17Ε τι να παρω ως δεδομενοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:15
Εσυ (εκουσια) μπερδευτηκες. Θεωρεις δεδομενο οτι εγινε "λαθος" χωρις να εχεις στοιχεια που να το στηριζουν. Με αλλα λογια περνεις ως δεδομενο τα λεγομενα της επιχειρησης (μεμονομενο περιστατικο) και βγαζεις τα συμπερασματα σου. Φαουλ...Και μονο οτι δεχεσαι ως πραγματικο γεγονος την δηλωση της εταιρειας, λεει πολλα. Αλλα καμια εκπληξη....
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ποιον εκτιθεμαι;
Σε σενα ας πουμε;
Ισως το καλυτεροι αστειο της χρονιας
Σε σενα ας πουμε;
Αρίστος for Tsirpas
Γιάννη όλα ρευστά είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει προς τα έξω αυτό που πρέπει να βγει και όχι η αλήθεια. Μέχρι πριν λίγες μέρες η επίσημη θέση της εταιρείας ήταν το μαιλ που έστειλε η περιφερειακή διευθύντρια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:17Ε τι να παρω ως δεδομενοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:15
Προφανώς φταίει έως ένα βαθμό και η εταιρεία που προσέλαβε ακατάλληλο άτομο και επίσης προφανώς όλοι κάνουν λάθη και κάποιες φορές χοντρά. Δεν έχει υπάρξει ακόμα υπάλληλος που δεν κάνει ούτε εταιρεία που μπορεί να προστατευτεί 100%. Εδώ ακούω φήμες για τραπεζικά στελέχη που κλέβουν και δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω για να μη θιχτεί το κύρος της τράπεζας. Το συγκεκριμένο ηλίθιο email είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Σε οποιονδηποτε προσπαθει να σε παρει στα σοβαρα (να ενα καλυτερο αστειο).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:23 Σε ποιον εκτιθεμαι;
Σε σενα ας πουμε;