!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:02
Polaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 19:02
Αλιόσα έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:52

Τρια πουλάκια κάθονταν, κουκουρίκου κουκουρίκου. Εσυ που μένεις Αθηνα (πάλι εισαι εντος βεληνεκούς);

Πάνε αυτά να τα πεις στον Εβρίτη, στον Χιώτη ή στον Ρόδιο πως θα μάχεται για συμφέροντα που δεν θα τον αφορούνε σε περίπτωση που τα μεμέτια επιτεθούνε στο σπίτι και την οικογενειά του. Εμεις πάντως εισβολή σε ξένη χώρα δεν σκοπεύουμε να κάνουμε απ' οσο γνωρίζω.
Το ίδιο βλάκες είναι οι Τούρκοι, οι Ουκρανοί, οι Ρώσοι και γενικά όσοι υπακούν εντολές κάποιων παλαβών ηγετών που τους λένε ότι πρέπει να πολεμήσουν με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στις οικογένειες τους μέσα στο φέρετρο.

Πολεμάτε επειδή κάποιος άλλος σας το είπε. Ο άνθρωπος είναι υπάκουο σκυλί, θα πάει στην κρεατομηχανή που ονομάζεται πόλεμος ακόμα και αν ξέρει ότι μάλλον θα πεθάνει.

Δεν πειράζει, ο πλανήτης θα συνεχίσει και χωρίς τους στρατόκαυλους.
:lol: :lol: :lol:

Και μετά λένε στους Έλληνες, κάντε παιδιά για να σας φοβούνται οι οχτροί και να διασωθεί το γένος.
Αρχικά, με αυτά που ψηφίζετε όσοι ψηφίζετε (νδ δηλαδή) δεν μπορούν οι νεότερες ηλικίες να κάνουν παιδιά.
Δεν γίνεται να κάνεις παιδιά σε μια χώρα που οι μισθοί είναι πάνω κάτω Βουλγαρίας και οι τιμές του σουπερ μαρκετ πιο ακριβές από Βερολίνο.

Τέλος, δεν ενδιαφέρονται όλοι για την διάσωση του έθνους. Ο Έλληνας ανήκει στο ανθρώπινο είδος, δεν είναι είδος προς εξαφάνιση. Διάσωση και φροντίδα χρειάζονται τα ευάλωτα είδη των πιγκουίνων, όχι ο Έλληνας. Ας πρόσεχε ο Ελληνουτσος. Μια ζωή τον κώλο του κοιτούσε και πως θα διορίσει το παιδί του στο δημόσιο ψηφίζοντας τους μαφιόζους της νδ και του πασοκ.

Δεν μας λείψετε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:13
sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:29

Σαφώς και εννοεί το μπολντ.

Και σαφέστερα οι γυναίκες σήμερα δεν είναι ντροπαλές. Απλώς επειδή έχουν το πάνω χέρι, έχουν τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών μεταξύ των γυπών, που παίζουν με ποσοστά πιθανοτήτων τηλεμάρκετινγκ.
ιταλικς εννοείς αλλά κατάλαβα. Τότε είναι σαβουροτέτοια :smt005:

Δεν ξέρω σήμερα, αλλά μέχρι χθες δεν μου είχε τύχει γυναίκα να με φιλήσει πρώτη. Το πολύ να το έφερνε τριγύρω, αλλά την τελική κίνηση περίμενε να την κάνει ο άλλος. Υπ' όψιν δεν μιλάμε για σένα, εσύ είσαι εξαίρεση (καλή ή κακή)
Όντως είμαι εξαίρεση. Όποτε γούσταρα όντως κάποιον επειδη βαριέμαι τα περιφερειακά ζουζουζου, του έλεγα ότι μου αρέσει και τέλειωνε η ιστορία. Κι αυτό από την εποχή, που κάτι βαντόνια εδώ μέσα ήταν αγέννητα. Όταν λέω ότι έχω αρσενική νοοτροπία παιδιόθεν, το εννοώ. :P
Καλά ρε φίλε, ούτε τα προκαταρκτικά;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά πώς θα περάσει το υπόλοιπο βράδυ;
sharp

Polaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:20
Αρχικά, με αυτά που ψηφίζετε όσοι ψηφίζετε (νδ δηλαδή) δεν μπορούν οι νεότερες ηλικίες να κάνουν παιδιά.
Τι πρέπει να ψηφίσουμε πύτε; Πες και θα το κάνω.
Άβαταρ μέλους
Polaris3

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:23
Μόνο νδ. Σας οδηγεί στην εξαφάνιση και αυτό είναι μόνο καλό, η Ελληνική μπόχα θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη.

Τέτοια κουτοπονηριά και βλαχιά δε συναντάς ούτε σε επαρχίες του Πακιστάν.
sharp

Polaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:25
Μόνο νδ. Σας οδηγεί στην εξαφάνιση και αυτό είναι μόνο καλό, η Ελληνική μπόχα θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη.

Α, είσαι πάτα το Κιμ, κατάλαβα. Σταματήστε τη Γη να κατέβω κλπ.
Άβαταρ μέλους
Polaris3

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:27

Και εσύ νδ ψήφισες ?

Ούτε μέλι να είχε ο κουλης :xena:
sharp

Polaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:29

Και εσύ νδ ψήφισες ?

Γιατί έχει τόση σημασία για σένα τι ψήφισα εγώ; Μαζί μου τά 'χεις;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:56
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:50
sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:23

Εννοείς με όποιον νά 'ναι ή με άντρες που γουστάρουν; Γιατί με όποια γυναίκα νά 'ναι κι οι άντρες έχουν πολλές κι ίσως και περισσότερες πιθανότητες, καθότι το ταμπου/νόρμα/κατεστημένο τους επιτρέπει να κινηθούν ακόμη κι αν η άλλη είναι ντροπαλή.
Βρε ματάκια ίδιες πιθανότητες έχεις εσύ με μένα αν πχ μπεις στο τιντερ να βγάλεις ραντεβού για σεξ απόψε;
Δεν ξέρω, δεν σε έχω δει. Άμα θες όμως, κανονίζουμε να ιδωθούμε.
Για τιντερ μίλησα :lol: Κάνε μόνος σου ενα ακαουντ με γυναικείο προφιλ με κάποια που δε θεωρείς εμφανισιμη και ένα ακάουντ με κάποιον που θεωρείς εμφανίσιμο. Και γράψε ότι ψαχνεις για σεξ και στα 2 ακαουντ. Και πες μου πόσα ραντεβου θα κλεισεις από το γυναικείο και ποσα από το αντρικό :D

Υγ ραντεβού με άτομα του άλλου φύλου έτσι :lol:
Άβαταρ μέλους
Polaris3

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:30
Polaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:29

Και εσύ νδ ψήφισες ?

Γιατί έχει τόση σημασία για σένα τι ψήφισα εγώ; Μαζί μου τά 'χεις;
Έστι όπως το έγραψες είναι σαν λες ότι δεν έχω άλλη επιλογή πέρα από νδ παρόλο που έγιναν τόσο σκάνδαλα και Τέμπη, οι άλλοι είναι χειρότεροι, τουλάχιστον η νδ έχει πείρα και μια άλφα ικανότητα.

Οπότε υποθέτω ότι ψήφισες νδ. Δεν ξερω, μπορει να κάνω λάθος, αυτη την εντύπωση μου έδωσε το μήνυμα σου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:53
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:30
Δεν κατάλαβα
Τι σχέση έχει αυτό που απαντάς σε σχέση με την συζήτηση που προηγήθηκε;
Εγώ συμφώνησα ότι μια γυναίκα κοντά στα σαράντα που θέλει να κάνει οικογένεια,είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση από έναν αντίστοιχο αντρα
Εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του άντρα. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι άγαμοι που παραπονιούνται για την υπογεννητικότητα, δεν είναι σε θέση επιλογής.
Όχι δεν εξαρτάται. Γενικά ΕΙΝΑΙ σε πιο δύσκολη θέση.
Όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο χαμηλώνει ο πήχυς των προσδοκιών για την γυναίκα.
Ο πήχυς των προσδοκιών για ποιο πράγμα ακριβώς; Αν εννοείτε τις γυναίκες που την έχουν δει λάιφ στάιλ και ανεβάζουν μονίμως σέλφις, με συνεχές άγχος για μαλλί, τάσεις, νύχι και ξεκινάνε πλαστικές, μπότοξ από τα 20, σαφώς και θα πάθουν πανικό όσο ανεβαίνουν πιο νέα μωρά στην πίστα. Είτε είναι ανώνυμες είτε "επώνυμες".

Αλλά δεν νομίζω ότι όλες οι νέες γυναίκες είναι έτσι. Μια χαρά όμορφα νέα κορίτσια, χωρίς κάλο στο κεφάλι, υπήρχαν και παλιότερα και σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:32
Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:50

Βρε ματάκια ίδιες πιθανότητες έχεις εσύ με μένα αν πχ μπεις στο τιντερ να βγάλεις ραντεβού για σεξ απόψε;
Για τιντερ μίλησα :lol: Κάνε μόνος σου ενα ακαουντ με γυναικείο προφιλ με κάποια που δε θεωρείς εμφανισιμη και ένα ακάουντ με κάποιον που θεωρείς εμφανίσιμο. Και γράψε ότι ψαχνεις για σεξ και στα 2 ακαουντ. Και πες μου πόσα ραντεβου θα κλεισεις από το γυναικείο και ποσα από το αντρικό :D

Too much work for nothing, kid.
sharp

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:53
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Ιαν 2025, 20:30
Δεν κατάλαβα
Τι σχέση έχει αυτό που απαντάς σε σχέση με την συζήτηση που προηγήθηκε;
Εγώ συμφώνησα ότι μια γυναίκα κοντά στα σαράντα που θέλει να κάνει οικογένεια,είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση από έναν αντίστοιχο αντρα
Εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του άντρα. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι άγαμοι που παραπονιούνται για την υπογεννητικότητα, δεν είναι σε θέση επιλογής.

Όχι δεν εξαρτάται. Γενικά ΕΙΝΑΙ σε πιο δύσκολη θέση.
Όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο χαμηλώνει ο πήχυς των προσδοκιών για την γυναίκα.
Αυτό εννοείται. Το κακό είναι ότι κι εμείς μεγαλώνοντας δεν είμαστε πια μιλφάδες, συνιδρυματικέ. Οπότε έρχεται μία η άλλη αν με κατάλαβες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:38

Όχι και nothing το να διαπιστώσεις τις αλήθειες της ζωής sweety.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

θα το κοσκινιζετε για πολυ ακομη ;ενας ματσο και εμφανισιμος ανδρας εχει τιςιδιες πιθανοτητες με μια μετρια σε εμφανιση γυναικα για σεξ
sharp

Fata_Morgana έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:40
sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 21:38

Όχι και nothing το να διαπιστώσεις τις αλήθειες της ζωής sweety.
Έλα τώρα, που με νοιάζει να με γουστάρει μια γυναίκα από μια φωτό που ανέβασα. Τόσο λίγο με έχει καταλάβει εδώ μέσα, τόσον καιρό; :cry
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”