κανε ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:42 Με την αναλογία συμμετοχής χρηστών στο νήμα θα νόμιζε κανείς ότι συζητάμε για κάτι που γίνεται στο σαλόνι της ΓΑΛΗς.
κανε με ΚΥΒΟΥΥΥΥσ
κανε ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:42 Με την αναλογία συμμετοχής χρηστών στο νήμα θα νόμιζε κανείς ότι συζητάμε για κάτι που γίνεται στο σαλόνι της ΓΑΛΗς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Από το σαλόνι της Γαλής έχουν περάσει πολλοί πχορουμίστες, ζουζουνάκι μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:42 Με την αναλογία συμμετοχής χρηστών στο νήμα θα νόμιζε κανείς ότι συζητάμε για κάτι που γίνεται στο σαλόνι της ΓΑΛΗς.
Thanks
Αυτό ακριβώς.student έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:51Thanks
Παραξενο μου φαίνεται που τόσο υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος άγγλος, παίρνει τόσο ανοιχτή δημόσια θέση. Μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά και τα πράγματα είναι ίσως οριακά...
ΥΓ. Όποιος μένει στο θρήσκευμα και στα κίνητρα του συγκεκριμένου δράστη στο συγκεκριμένο συμβάν, δείχνει σαν να κοιτάει το δέντρο από απόσταση εκατοστών. Εκεί που φτάσανε οι άγγλοι το ποτήρι δείχνει να έχει σχεδόν ξεχειλίσει... απ όπου λοιπόν και αν προέρχεται η κάθε νέα σταγόνα δεν δείχνει να κάνει πλέον καμία διαφορά στο βίαιο αποτέλεσμα. Εύχομαι δε μέσα σε όλο αυτό που εξελίσσεται να μην προκύψει και κανά νέο ακραίο συμβάν...κατηγορίας απόλυτου εκτροχιασμού
Και θα εστιάσω σε αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:46Από το σαλόνι της Γαλής έχουν περάσει πολλοί πχορουμίστες, ζουζουνάκι μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:42 Με την αναλογία συμμετοχής χρηστών στο νήμα θα νόμιζε κανείς ότι συζητάμε για κάτι που γίνεται στο σαλόνι της ΓΑΛΗς.
Τα δικά σας σαλόνια κρύβετε, όλοι οι προχωφοβικοί κάγκουρες.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Καλά θα ταν ρε γαλή να τα πιναν αυτά τα ποτήρια τα όποια μουνόπανα ευθύνονται για τέτοια γεμίσματα που φτάνουν σε ξεχειλίσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:57Αυτό ακριβώς.student έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:51Thanks
Παραξενο μου φαίνεται που τόσο υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος άγγλος, παίρνει τόσο ανοιχτή δημόσια θέση. Μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά και τα πράγματα είναι ίσως οριακά...
ΥΓ. Όποιος μένει στο θρήσκευμα και στα κίνητρα του συγκεκριμένου δράστη στο συγκεκριμένο συμβάν, δείχνει σαν να κοιτάει το δέντρο από απόσταση εκατοστών. Εκεί που φτάσανε οι άγγλοι το ποτήρι δείχνει να έχει σχεδόν ξεχειλίσει... απ όπου λοιπόν και αν προέρχεται η κάθε νέα σταγόνα δεν δείχνει να κάνει πλέον καμία διαφορά στο βίαιο αποτέλεσμα. Εύχομαι δε μέσα σε όλο αυτό που εξελίσσεται να μην προκύψει και κανά νέο ακραίο συμβάν...κατηγορίας απόλυτου εκτροχιασμού
Αυτοί που ξεχείλισαν το ποτήρι ή άνοιξαν το μπουκάλι, αυτοί θα το πιούνε.
Στην υγειά τους.![]()
Σε είπα attention whore αν δεν το κατάλαβες. Σε απάντηση ζητας περισσότερη προσοχήΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:07Και θα εστιάσω σε αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:46Από το σαλόνι της Γαλής έχουν περάσει πολλοί πχορουμίστες, ζουζουνάκι μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:42 Με την αναλογία συμμετοχής χρηστών στο νήμα θα νόμιζε κανείς ότι συζητάμε για κάτι που γίνεται στο σαλόνι της ΓΑΛΗς.
Ποια πχορουμική αντιφά μπάμια, προσφέρεται να διαθέσει το σπίτι της για πχορουμικό ασμπέτε;
Μία;
Καμμία;
Αν παίζει έστω και μία θα είμαι επισκέπτης.
Αν δεν παίζει καμμία, άντε να πλύνετε τα χεσμένα στριγκάκια σας όλοι οι αντιφά πορδολόγοι.![]()
Γελοίοι.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Δεν διαφωνώ και βρίσκω επίσης ενδιαφέρουσα την ταύτιση των αντιφά με τους οργανωτές των φιλανθρωπικών γκαλά.student έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:09Καλά θα τα ρε γαλή να τα πιναν αυτά τα ποτήρια τα όποια μουνόπανα ευθύνονται για τέτοια γεμίσματα που φτάνουν σε ξεχειλίσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:57Αυτό ακριβώς.student έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:51
Thanks
Αυτοί που ξεχείλισαν το ποτήρι ή άνοιξαν το μπουκάλι, αυτοί θα το πιούνε.
Στην υγειά τους.![]()
Ιστορικά όμως συνήθως τον πίνουν άλλοι, τα πιόνια σίγουρα αλλά και πολλοί άλλοι που ελάχιστα ευθύνονται, (και από τη μία και από την άλλη πλευρά του αίματος). Tα μουνόπανα δε το μόνο που συνήθως πίνουν είναι οι σαμπάνιες στα φιλανθρωπικά γκαλά που καλούνται μετά σαν ομιλητές, να κάνουν διάλεξη για το πως φτάσαμε ως εδώ.
Από ποιον βρε παπάρα; Από φοβικούς στα ασμπέτε όπως το μπασμένο είδος σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:10Σε είπα attention whore αν δεν το κατάλαβες. Σε απάντηση ζητας περισσότερη προσοχήΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:07Και θα εστιάσω σε αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:46
Από το σαλόνι της Γαλής έχουν περάσει πολλοί πχορουμίστες, ζουζουνάκι μου.
Ποια πχορουμική αντιφά μπάμια, προσφέρεται να διαθέσει το σπίτι της για πχορουμικό ασμπέτε;
Μία;
Καμμία;
Αν παίζει έστω και μία θα είμαι επισκέπτης.
Αν δεν παίζει καμμία, άντε να πλύνετε τα χεσμένα στριγκάκια σας όλοι οι αντιφά πορδολόγοι.![]()
Γελοίοι.![]()
Αυτό φταίει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:24 Να έχουμε και υπόψιν μας ότι αυτά γίνονται πολύ σύντομα αφού το ΗΒ στράφηκε εναντίον του Ισραήλ.
Παραβλέποντας πόσο αστείο είναι Έλληνες να ταυτίζονται με την ευρωπαϊκή παράδοση, ναι, η Ευρώπη είναι η ήπειρος που γέννησε τον φασισμό.Unique έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:23 Παντως μέχρι στιγμής τα ισλαμοφασισταρια και οι χρήσιμοι ηλιθιοι σταλινοφασιστες τον πίνουν μερακλήδικα και κλαίγονται στην κυβέρνηση.
Όχι θρασυδειλα μουνακια. Εδώ θα σας εκπαιδεύσουμε τι εστι Ευρώπη.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.