και τι ακριβώς ζήτησε ο συνυπεύθυνος για τον τρόπο λειτουργίας των αεροδρομίων πολιτικός που "καλά έκανε"? να μην ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι σαν τα ζώα ή να μη ταλαιπωρηθεί ο ίδιος μαζί τους?βλήμα ε βλήμαNiki έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 08:58
Την τρίτη φορά που με στριμώξανε σε αεροπλάνο με μικρό μωρό να κλαίει δεμένη με την ζώνη αναμονή 40 λεπτά χωρίς κλιματιστικό με τον δίπλα μου ένα ευτραφή κύριο με γραβάτα να έχει γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και να μυρίζει το αεροπλάνο σαν κάλτσα ήθελα να σηκωθώ και να τους αρχίσω όλους και όλες στα χαστούκια.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα χωρίς να με ενημερώσει από πριν να υποβάλλει το μωρό μου σε τραυματική εμπηρεία.
Ας μου έλεγαν στην πύλη , κοιτάτε θα σας φορτώσουμε αλλά θα περιμένετε πολύ ώρα χωρίς κλιματιστικό θέλετε να πάτε να πώ όχι και να πάω με καράβι.
Στο μουλωχτό να γίνομαι πειραματόζωο δεν γίνεται.
Αν ήτανε μια φορά να το δεχτώ αλλά έγινε κανόνας.
Άρα κάποιος πρέπει να τους αρχίσει στις γρήγορες όλους εκεί μέσα μπας και βάλουν μυαλό.
Δεν τρολάρω.
Τίμια να βγεί η εταιρεία και να πεί έτσι θα πετάτε.
Όσοι θέλετε οι άλλοι με καράβι.
Στο μουλωχτό δεν το δέχομαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Re: O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
5 χρόνια τώρα καταφέραμε να έχουμε το 30 % των πτήσεων απευθείας στα Χανιά.
Μεγάλος αγώνας.
Σε όλες τις συνελεύσεις των ξενοδόχων όλοι μιλάνε για την ταλαιπωρία των επισκεπτών στο Βενιζέλο.
Μπροστά σε υπουργούς μπροστά σε πρωθυπουργούς.
Τίποτα δεν αλλάζει.
Σιγά σιγά θα τις φέρουμε όλες απευθείας.
Εσείς συνεχίστε τον ύπνο του δικαίου.
Στην Κρήτη ακούμε ΕΛ Βενιζέλο και βγάζουμε σπυριά .
Ο κακοποιητής του τουρισμού.
Του πέταξε το τηλέφωνο και λιποθύμησε χαχαχαχχα.
Είστε πολύ πρόβατα τελικά.
Μεγάλος αγώνας.
Σε όλες τις συνελεύσεις των ξενοδόχων όλοι μιλάνε για την ταλαιπωρία των επισκεπτών στο Βενιζέλο.
Μπροστά σε υπουργούς μπροστά σε πρωθυπουργούς.
Τίποτα δεν αλλάζει.
Σιγά σιγά θα τις φέρουμε όλες απευθείας.
Εσείς συνεχίστε τον ύπνο του δικαίου.
Στην Κρήτη ακούμε ΕΛ Βενιζέλο και βγάζουμε σπυριά .
Ο κακοποιητής του τουρισμού.
Του πέταξε το τηλέφωνο και λιποθύμησε χαχαχαχχα.
Είστε πολύ πρόβατα τελικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 04 Ιούλ 2024, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
στην κρήτη θέλετε 3 γενιες ξύλο και μπαλέτο εντατικά και που θα πάει θα στρώσετε
Έλα κάτω να μας το δώσεις να στρώσουμε.nowhere έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 09:23 στην κρήτη θέλετε 3 γενιες ξύλο και μπαλέτο εντατικά και που θα πάει θα στρώσετε
Και μετά μου λέτε ότι δε χρειάζεται να μπει διαβατήριο και βίζα για Κρήτη.
Ότι και να γράφετε δεν με νοιάζει.
Όταν έχω προσωπικά βιώματα για κάτι και γνωρίζω κάτι καλά και είναι το σωστό ανεξάρτητα πόσο έχει διαστρεβλωθεί θα το στηρίξω όσο και να τσιρίζετε.
Εσείς έχετε πλεονέκτημα έχετε όλους τους καλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές μαζί σας.
Ακόμα έχετε και τον Σπυράδωνη μαζί σας.
Εγώ είμαι μόνη.
Όταν έχω προσωπικά βιώματα για κάτι και γνωρίζω κάτι καλά και είναι το σωστό ανεξάρτητα πόσο έχει διαστρεβλωθεί θα το στηρίξω όσο και να τσιρίζετε.
Εσείς έχετε πλεονέκτημα έχετε όλους τους καλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές μαζί σας.
Ακόμα έχετε και τον Σπυράδωνη μαζί σας.
Εγώ είμαι μόνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 04 Ιούλ 2024, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα να μου το πείς δια ζώσεις να στα κόψω να στα δώσω να τα φάς.
πάλι αρχίδια κόβεις και ταίζεις εσύ?μήπως να έρθουν να σε μαζέψουν οι τύποι με τα άσπρα?
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Niki έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 08:31Ακτιβιστική πράξη είναι το πέταγμα τούρτας στο πρόσωπο ενός πολιτικού , το πέταγμα παπουτσιού , το μπογιάτισμα με σπρέι γκισέ τραπεζών η αιχμαλωσία του υπαλλήλου και το δέσιμο του και η απελευθέρωση πουλιών σε κλουβιά σε pet shop και πολλά άλλα.taliban έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 08:02Καμία σχέση δεν έχουν αυτά με την μαλακία που έκανε.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 20:49
Για μένα το να έχω μικρό παιδί στο αεροπλάνο να κλαίει 50 λεπτά παρκαρισμένο το αεροπλάνο να με έχουν φορτώσει σαν το βόδι πιο νωρίς και στο τέλος το Αθήνα Χανιά να είναι ίδιο με Αθήνα Λονδίνο γιατί έτσι βολεύει την εταιρεία μου προξενεί μέχρι σήμερα αναγούλα.
Το είχα σκεφτεί πολλές φορές να κάνω σαματά στο Βενιζέλο.
Ευτυχώς θυσιάστηκε άλλος για μένα.
Εσείς συνεχίστε όπως γουστάρετε.
Δεν είναι απλός πολίτης που εκνευρίστηκε και αντέδρασε έτσι.
Έχει ένα αξίωμα. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά βουλευτή.
Και υποτίθεται τον εκλεγεις για να σου αλλάξει καποια θέματα που δεν σου αρέσουν εσένα.
Αν είναι έτσι τότε ξαναλεω να κατέβει και Πρωθυπουργός να μοιράσει φάπες. Και μετά όλοι μαζί να αρχίσουμε τις φάπες μεταξύ μας αφού μας έδωσε το παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιδρουμε.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Άσε τώρα....
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Για μένα είναι το ίδιο όπως και το τράβηγμα του τηλεφώνου ενός υπαλλήλου.
Τώρα για τις φάπες το έγραψα και το ξαναγράφω κάποιοι βλέπετε όνειρα είστε φαντασιόπληκτοι.
Πάλι άσχετα αυτα σε σχεση με το τι εγινε με τον Αυγενακη. Δεν σου βγαίνει το ξέπλυμα εδώ...
Ο απλός πολίτης δεν έχει αξίωμα βουλευτή και να φωνάζει ξέρεις ποιος είμαι εγώ.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να του αρπάζει με την βία το τηλέφωνο.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Αν έγινε τίποτα άλλο ή αν υπάρχει κάτι άλλο είναι θέμα εισαγγελέα να το ερευνήσει.
Οι φάπες είναι το επόμενο βήμα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου που τον βγάζεις ήρωα.
Και να έπεφταν δηλαδή δεν θα έτρεχε και κάτι αυτό μου λες.
Niki κορίτσι μου, νομίζω ότι λες μαλακίες.
Αν αρχίζαμε όλοι μας να τραμπουκίζουμε αδιακρίτως όποιον μας εκνευρίζει, δικαίως ή αδίκως, θα γινόμασταν κανονική ζουιζιλάνδη, μάο-μάο.
Επιπροσθέτως, ο Αυγενάκης βρίσκεται σε θέση ισχύος προς τον υπάλληλο που τραμπούκισε, πράγμα που κάνει την πράξη του ακόμα πιο απεχθή και καταδικαστέα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χρησιμοποίησε την ιδιότητά του και την εξουσία του για να αποφύγει τις νόμιμες συνέπειες των πράξεών του.
Μιλάμε για κανονικό ξερεισποιοσειμαιεγωρέ παπάρα.
Κατά τ' άλλα, είπαμε, αν ο τύπος είναι μπουμπούνας και δεν μπορεί να βρει την σωστή πύλη (να σημειωθεί ότι προ μηνός ήταν υπουργός, έτσι;), ας πηγαίνει στο αεροδρόμιο μια ώρα πριν την πτήση, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.
Αν αρχίζαμε όλοι μας να τραμπουκίζουμε αδιακρίτως όποιον μας εκνευρίζει, δικαίως ή αδίκως, θα γινόμασταν κανονική ζουιζιλάνδη, μάο-μάο.
Επιπροσθέτως, ο Αυγενάκης βρίσκεται σε θέση ισχύος προς τον υπάλληλο που τραμπούκισε, πράγμα που κάνει την πράξη του ακόμα πιο απεχθή και καταδικαστέα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χρησιμοποίησε την ιδιότητά του και την εξουσία του για να αποφύγει τις νόμιμες συνέπειες των πράξεών του.
Μιλάμε για κανονικό ξερεισποιοσειμαιεγωρέ παπάρα.
Κατά τ' άλλα, είπαμε, αν ο τύπος είναι μπουμπούνας και δεν μπορεί να βρει την σωστή πύλη (να σημειωθεί ότι προ μηνός ήταν υπουργός, έτσι;), ας πηγαίνει στο αεροδρόμιο μια ώρα πριν την πτήση, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 04 Ιούλ 2024, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το πήρε πατριωτικά η Νίκη.
Αυγενακης Κρήτη γμ τα αεροδρόμια σας
Αυγενακης Κρήτη γμ τα αεροδρόμια σας
- Οργισμένος
Kalo.
An kai ο υπουργος σας ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δε νομίζω ότι κάνουν οι μαομαο σαν τον Αυγουλακη. Είμαι σίγουρος πως συμπεριφερονται πιο σεμνά.Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 09:47 Niki κορίτσι μου, νομίζω ότι λες μαλακίες.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις