Ή είσαι τυχερός που "τσίμπησα" εγώ κι όχι κάποιος που δεν πρέπει. Ή όχι;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:22Ε περίμενα κάποιος να τσιμπήσει πρώτα και ήσουν το πρώτο άτομο που τσίμπησεIsildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:19
Ρε συ, χέστηκα για το τι έκανες και τι δεν έκανες. Ή για τα γούστα σου, ποιος σου αρέσει, ποιος όχι κλπ. Ούτε με νοιάζει, ούτε μ' ενδιαφέρει, ούτε και μ' αγγίζει κάτι απ' αυτά.
Αλλά να λες δημόσια τέτοια πράγματα, έστω και για πλάκα/τρολάρισμα; Πλήρης άγνοια κινδύνου δηλαδή; Κι άντε εσύ, τα λες κι έχεις την ευθύνη των λόγων σου. Ετούτοι εδώ (μοντς, αντμίνς) που έχουν ευθύνη από την δική τους σκοπιά, τι φταίνε;
Και δεν μιλάμε απλά για ένα "ο Χ είναι μαλάκας", έτσι; Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω πόσο σοβαρά μπορεί να το πάρει κανείς αυτό που είπες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Τοξοβόλος_UK
Τον Κασσελάκη πάντως τον παρτούζωνα άνετα. Εγώ και η μισή Ελλάδα.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23
Ή είσαι τυχερός που "τσίμπησα" εγώ κι όχι κάποιος που δεν πρέπει. Ή όχι;
Πιστεύω πολλές γυναίκες έχουν υγρέψει μαζί του και άλλοι τόσοι άντρες τον έχουν κάνει λάστιχο για εκείνον από προχθές.
Είναι μάλλον περίπτωση σλούκα. Δεν μπορούσε να του προσφέρει τον ηγετικό ρόλο που απαιτούσε οπότε ...πήγε να γίνει ο ηγέτης του αντιπάλου.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23 εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
το αφήγημα της αριστεράς που την κυνηγούνε που την στελνουν στα ξερονησια που δεν την διορίζουν στο δημοσιο που δεν δέχονται οτι «σκοτώσανε τον καναβό» και πρόσφατα που δεν βγάζουν με άδεια τον Κουφοντίνα που σκοτώνουν τον Γρηγορόπουλο , πλέον δεν υπάρχει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Αύγ 2023, 22:01 Άλλωστε δεν μας καταστέλλει και κανένας αγρια, μόνοι μας είμαστε ανύπαρκτοι.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι ασχολείστε με την σεξουαλικότητά του εδώ στο νήμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23 εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
Ακόμα και κάποιοι που φωνάζουν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ή που θα βγουν αύριο-μεθαύριο να πούνε "ρε, σε νοιάζει τι κάνει αυτός στο κρεβάτι; καλός πολιτικός να είναι"...
σίγουρα στο μέλλον θα γυρίσει στον φυσικό του χώρο τη ΝΔ
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
είναι τόσο αντροπρεπής και λαδωμένος που μας βγάζει τα πιο ανώμαλα έντσικταIsildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:30Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι ασχολείστε με την σεξουαλικότητά του εδώ στο νήμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23 εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
Ακόμα και κάποιοι που φωνάζουν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ή που θα βγουν αύριο-μεθαύριο να πούνε "ρε, σε νοιάζει τι κάνει αυτός στο κρεβάτι; καλός πολιτικός να είναι"...
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Έντσικτα και εντσιλάδας.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:33είναι τόσο αντροπρεπής και λαδωμένος που μας βγάζει τα πιο ανώμαλα έντσικταIsildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:30Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλοι ασχολείστε με την σεξουαλικότητά του εδώ στο νήμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23 εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
Ακόμα και κάποιοι που φωνάζουν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ή που θα βγουν αύριο-μεθαύριο να πούνε "ρε, σε νοιάζει τι κάνει αυτός στο κρεβάτι; καλός πολιτικός να είναι"...![]()
Δεν λέω αυτό φυσικά. Καταλαβαίνεις μια χαρά τι είπα ρε, μην κάνεις τον γαύρο χαζό.
- Τοξοβόλος_UK
Παιδιά προτείνω να ανοίξουμε και ένα έξτρα νήμα με τίτλο
''Τον έχετε παίξει για τον Κασσελάκη;''
100 σελίδες σε 3 ώρες το κόβω να πηγαίνει.
το πιάσαμε φίλε,σου αρέσουν οι πούτσες,όποιος ενδιαφέρεται θα σου στείλει πιμι.φτάνειΤοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:36 Παιδιά προτείνω να ανοίξουμε και ένα έξτρα νήμα με τίτλο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η ΝΔ πιο πολύ δέρνει για να δείχνει στους κυρπαντεληδες πως κάνει έργο, πάρα πως νιώθει απειλή. Χαλαρά τα έχει περάσει όλα όσα ήθελε, αλλά βέβαια η κατάσταση είναι ακόμα μπουρδελο. Και φυσικά σε κάτι περιοχές τύπου Ασπρόπυργος ούτε πλησιάζουν, με τίποτα πιτσιρικάδες η κάνα κακομοίρη μετανάστη την βγάζουν τα τιμημένο μπάτσοσκυλα, που όλο πληθυνονται.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:29το αφήγημα της αριστεράς που την κυνηγούνε που την στελνουν στα ξερονησια που δεν την διορίζουν στο δημοσιο που δεν δέχονται οτι «σκοτώσανε τον καναβό» και πρόσφατα που δεν βγάζουν με άδεια τον Κουφοντίνα που σκοτώνουν τον Γρηγορόπουλο , πλέον δεν υπάρχει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Αύγ 2023, 22:01 Άλλωστε δεν μας καταστέλλει και κανένας αγρια, μόνοι μας είμαστε ανύπαρκτοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Προτιμούν παιδεραστές και τρωκτικά.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:23 εμένα μου κάνει εντύπωση πως άφησε η ΝΔ πούστη να πάει σε άλλο κόμα
- Τοξοβόλος_UK
Σήμερα 9.30 θα έχει συνέντευξη ο Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίου του ΚΟΝΤΡΑ.
Παίρνω ποπ κορν από τώρα και ετοιμάζομαι
Παίρνω ποπ κορν από τώρα και ετοιμάζομαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... anteli?ampΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:42Η ΝΔ πιο πολύ δέρνει για να δείχνει στους κυρπαντεληδες πως κάνει έργο, πάρα πως νιώθει απειλή.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:29το αφήγημα της αριστεράς που την κυνηγούνε που την στελνουν στα ξερονησια που δεν την διορίζουν στο δημοσιο που δεν δέχονται οτι «σκοτώσανε τον καναβό» και πρόσφατα που δεν βγάζουν με άδεια τον Κουφοντίνα που σκοτώνουν τον Γρηγορόπουλο , πλέον δεν υπάρχει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Αύγ 2023, 22:01 Άλλωστε δεν μας καταστέλλει και κανένας αγρια, μόνοι μας είμαστε ανύπαρκτοι.
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση