Χάμστερ; Κουνέλι;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 10:19 Μεταξύ μας είχαμε ένα προσωνυμιο ζωου για μένα αλλά δεν θέλω να πω ποιο ήταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Μα αλλιώς δεν θα ήταν "φίλη" του...θα την είχε κάνει πέρα
Kappa, καλοί οι ενθουσιασμοί αλλά είναι για πολύ νέους ,μετά τα 30 παίζουν μόνο σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα.. Δηλαδή αυτά που σου λένε κι άλλοι σε προηγούμενα ποστς.. Βρές μια στα κυβικά σου όσο έχεις καιρό ακόμα γιατί αργότερα θα προστεθεί και το -μπάρμπας- στα αρνητικά σου.. Να αποκτήσεις μια καλή συντροφική σχέση κι ας μην υπάρχει αυτή η ''πνευματική επικοινωνία'' που ζητάς ,θα το βρείς σε άλλα άτομα αυτό..Γενικά ,προσγειώσου στην πραγματικότητα σου ,δες τι έχεις και τι μπορείς να κάνεις με αυτά..
Μια χαρά είμαι εμφανισιακά και φυσικά και κάποιος με προσωπικότητα και ταλεντο μπορει να εχει γκομενα δεκαρι, ακομα και κοντος.
Το περιεργος, κουφος κλπ, δεν τα θεωρω μειονεκτηματα, με κανουν να νιωθω μοναδικος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Αφού δεν μου αρέσει εμφανισιακά η κινηματογραφιστρια, με το ζορι; Δεν έχω βρει κάποια άλλη, δεν μπαίνω στο τιντερ. Πού να τη βρω; Αυτή ήρθε ουρανοκατεβατη, με προσέγγισε η ίδια, σαν ονειρο.
Το περιεργος, κουφος κλπ, δεν τα θεωρω μειονεκτηματα, με κανουν να νιωθω μοναδικος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Αφού δεν μου αρέσει εμφανισιακά η κινηματογραφιστρια, με το ζορι; Δεν έχω βρει κάποια άλλη, δεν μπαίνω στο τιντερ. Πού να τη βρω; Αυτή ήρθε ουρανοκατεβατη, με προσέγγισε η ίδια, σαν ονειρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 19 Αύγ 2023, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο,τι να 'ναι.
Καταρχάς δεν μου είπε ποτέ ότι με θέλει ή κάτι τέτοιο. Το σενάριο που έκανε μου φαίνεται πολύ πιθανό γιατί έτσι ακριβώς δρούσε και με μένα, μου εκραζε τριτους και το ποσό ακατάλληλοι ήταν για εκείνη. Είναι τυχαίο που με μπλοκαρε σε ενα άσχετο προφίλ που δεν είχαμε ποτέ επαφη;
Τι ζώο είσαι δεν μας είπες. Ή έστω τι ζώο θεωρείς ότι θα σε χαρακτήριζε το ονειρικό σου ταίρι.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:18 Μια χαρά είμαι εμφανισιακά. Το περιεργος, κουφος κλπ, δεν τα θεωρω μειονεκτηματα, με κανουν να νιωθω μοναδικος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ανέφερα ηδη: αμφίβιο, μάλλον βάτραχος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:22Τι ζώο είσαι δεν μας είπες. Ή έστω τι ζώο θεωρείς ότι θα σε χαρακτήριζε το ονειρικό σου ταίρι.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:18 Μια χαρά είμαι εμφανισιακά. Το περιεργος, κουφος κλπ, δεν τα θεωρω μειονεκτηματα, με κανουν να νιωθω μοναδικος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Που κρώζει στο βάλτο, περιμένοντας να γίνει πρίγκιπας;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:22Ανέφερα ηδη: αμφίβιο, μάλλον βάτραχος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:22Τι ζώο είσαι δεν μας είπες. Ή έστω τι ζώο θεωρείς ότι θα σε χαρακτήριζε το ονειρικό σου ταίρι.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:18 Μια χαρά είμαι εμφανισιακά. Το περιεργος, κουφος κλπ, δεν τα θεωρω μειονεκτηματα, με κανουν να νιωθω μοναδικος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χωρίς κάποιο συμβολισμό, απλώς μου αρέσουν τα βατράχια και θα ήθελα να ήμουν βάτραχος. Άλλο ζώο λέγαμε μεταξύ μας ,αρκετά κιουτ. Το είχαμε και ως αμεση αντίδραση στο μέσιντζερ
Για το σήμερα ρωτάω και όχι για το ένδοξο παρελθόν.Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:29Χωρίς κάποιο συμβολισμό, απλώς μου αρέσουν τα βατράχια και θα ήθελα να ήμουν βάτραχος. Άλλο ζώο λέγαμε μεταξύ μας ,αρκετά κιουτ. Το είχαμε και ως αμεση αντίδραση στο μέσιντζερ
Ενιγουέι, μια και υπήρχε κάποιο ζώο που θεωρούσε κιουτ, μπορείς να επιχειρήσεις προσέγγιση ως τέτοιο.
Αν δεν την επηρεάσει, απλώς προσπάθησε να αντιληφθείς ότι ο όρος "κιουτ" σημαίνει προϊόν με ημερομηνία λήξης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα είμαι ένα μοναχικό αρμαντίλο που περιφέρεται απογοητευμενο και διψασμένο στις αχανείς ερήμους της μοναξιάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:53Για το σήμερα ρωτάω και όχι για το ένδοξο παρελθόν.
Ενιγουέι, μια και υπήρχε κάποιο ζώο που θεωρούσε κιουτ, μπορείς να επιχειρήσεις προσέγγιση ως τέτοιο.
Αν δεν την επηρεάσει, απλώς προσπάθησε να αντιληφθείς ότι ο όρος "κιουτ" σημαίνει προϊόν με ημερομηνία λήξης.
Έτσι απο περιέργεια, τσέκαρα τα λαικ που κάνει ο τύπος. Όλως τυχαίως πατουσε λαικ στο μισό θηλυκό ίνσταγκραμ μέχρι που του έδωσε σημασία αυτή. Αυτή γοητεύτηκε από τη θέση του, αυτός θεωρεί ότι αν το παίξει σωστά θα του κάτσει. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν ήμουν γλιτσης, ούτε τρέχω πίσω από γκόμενες στα σοσιαλ μέχρι να μου δώσουν σημασία. Αυτή με προσέγγισε.
Μ΄αρέσει η αισιοδοξία σου .Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:18 Μια χαρά είμαι εμφανισιακά και φυσικά και κάποιος με προσωπικότητα και ταλεντο μπορει να εχει γκομενα δεκαρι, ακομα και κοντος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Πριν εμφανιστεί στη ζωη μου είχα πάρει απόφαση ότι θα πεθάνω μόνος. Δεν μπορώ να τρέχω πίσω από γκόμενές, κουράστηκα. Ή μου λέτε να βρω μια μέτρια σαν την κινηματογραφιστρια και να μην είμαι ευτυχισμένος και απλώς να έχω καθημερινό σεξ;Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 13:02Μ΄αρέσει η αισιοδοξία σου .Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 12:18 Μια χαρά είμαι εμφανισιακά και φυσικά και κάποιος με προσωπικότητα και ταλεντο μπορει να εχει γκομενα δεκαρι, ακομα και κοντος.
Μπαρμπας νιώθω ήδη.
Αφού δεν μου αρέσει εμφανισιακά η κινηματογραφιστρια, με το ζορι; Δεν έχω βρει κάποια άλλη, δεν μπαίνω στο τιντερ. Πού να τη βρω; Αυτή ήρθε ουρανοκατεβατη, με προσέγγισε η ίδια, σαν ονειρο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση