Πετάει το ροτβάιλερ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
τι σημασία εχει, οποιος και να το έκανε τα βοήθησε τα παιδια να καταλάβουν το λαθος τους, στο επόμενο μαγαζί που πήγαν ήταν κυρίες.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Παντελονατες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
- Cecily Anne
enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:25 δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε δεν τα ξέρω και καλά οκ, αλλά μου κανει εντύπωση να απαντας οτι ειναι παράνομο οταν σου κανουν παρατήρηση για σεβας. Κατι περα απο καρεν μοιαζει αυτό.
- Cecily Anne
Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:55 ε δεν τα ξέρω και καλά οκ, αλλά μου κανει εντύπωση να απαντας οτι ειναι παράνομο οταν σου κανουν παρατήρηση για σεβας. Κατι περα απο καρεν μοιαζει αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:00Οχι, δεν βλεπουμε καθόλου ελληνικα καναλια. Δεν εχω καν κεραια. Η τηλεόραση παιζει netflix, prime και Disney +. Α ναι, και YouTubeLibre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:51Δεν βάζετε μπάτσελορ όταν τρώτε;panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:50
Για να πω την αλήθεια ουτε το ενα εχω δει ποτε μου, ουτε το αλλο.
Βασικα δεν εχω καθολου ελ καναλια στο σπιτι.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:07Εκει που εχει παει το επιπεδο των ελ καναλιων θα επρεπε να ειχαν αφαιρεθει απο τα διαθεσιμα καναλια.panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:00Οχι, δεν βλεπουμε καθόλου ελληνικα καναλια. Δεν εχω καν κεραια. Η τηλεόραση παιζει netflix, prime και Disney +. Α ναι, και YouTube
Και εγω μονο ξένα καναλια βλεπω και κυριως σειρες και ταινιες. Τιποτε αλλο.
Dein Herz, meine Gier
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ο Λαλακης τωρα δικαιωνεται.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:05George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:07Εκει που εχει παει το επιπεδο των ελ καναλιων θα επρεπε να ειχαν αφαιρεθει απο τα διαθεσιμα καναλια.panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:00
Οχι, δεν βλεπουμε καθόλου ελληνικα καναλια. Δεν εχω καν κεραια. Η τηλεόραση παιζει netflix, prime και Disney +. Α ναι, και YouTube
Και εγω μονο ξένα καναλια βλεπω και κυριως σειρες και ταινιες. Τιποτε αλλο.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
δεν μπορω να καταλάβω πως καποιος ειναι αντρας αν του αρέσουν οι αντρες στα αλήθεια. Το καταλαβανω οτι κατι χάνω, αλλά δεν μπορω αληθεια να το καταλάβω, θα ήμουν γκεη μαλλον αν μπορουσα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:58 Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);
- Cecily Anne
Τί δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς; Είναι διαφορετικό να μην αισθάνεσαι καλά με το φύλο σου και να αισθάνεσαι κάτι άλλο που δεν είσαι και διαφορετικό να ελκύεσαι σεξουαλικά από το ίδιο φύλο.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:08δεν μπορω να καταλάβω πως καποιος ειναι αντρας αν του αρέσουν οι αντρες στα αλήθεια. Το καταλαβανω οτι κατι χάνω, αλλά δεν μπορω αληθεια να το καταλάβω, θα ήμουν γκεη μαλλον αν μπορουσα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:58 Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);
για να το λες κατι θα ξερεις οκ, εγω δεν μπορω να δω την διαφορά.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:09 Τί δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς; Είναι διαφορετικό να μην αισθάνεσαι καλά με το φύλο σου και να αισθάνεσαι κάτι άλλο που δεν είσαι και διαφορετικό να ελκύεσαι σεξουαλικά από το ίδιο φύλο.![]()
δηλαδη λες να μην εχει φαει αλλος πουστης σ αυτο το ταβερνειο;zteo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:09
Διότι αυτοί που αντέδρασαν το εκαναν λόγω ομοφοβίας όχι λόγω προσβολής της δημόσιας αιδώς.
η λες οι πελατες που παραπονεθηκαν να παραπονιουνται καθε φορα που τρωνε διπλα σε πουστη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτο.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:25 δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις