!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:13 το Ροτβαιλερ
Πετάει το ροτβάιλερ;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τι σημασία εχει, οποιος και να το έκανε τα βοήθησε τα παιδια να καταλάβουν το λαθος τους, στο επόμενο μαγαζί που πήγαν ήταν κυρίες.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Παντελονατες.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:25 δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
:p2: Aπό πού κι ως πού έγιναν γυναίκες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

ε δεν τα ξέρω και καλά οκ, αλλά μου κανει εντύπωση να απαντας οτι ειναι παράνομο οταν σου κανουν παρατήρηση για σεβας. Κατι περα απο καρεν μοιαζει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:55 ε δεν τα ξέρω και καλά οκ, αλλά μου κανει εντύπωση να απαντας οτι ειναι παράνομο οταν σου κανουν παρατήρηση για σεβας. Κατι περα απο καρεν μοιαζει αυτό.
Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:00
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:51
panos291 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:50
Για να πω την αλήθεια ουτε το ενα εχω δει ποτε μου, ουτε το αλλο.
Βασικα δεν εχω καθολου ελ καναλια στο σπιτι. :smt005:
Δεν βάζετε μπάτσελορ όταν τρώτε;
Οχι, δεν βλεπουμε καθόλου ελληνικα καναλια. Δεν εχω καν κεραια. Η τηλεόραση παιζει netflix, prime και Disney +. Α ναι, και YouTube
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:07
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:51
Δεν βάζετε μπάτσελορ όταν τρώτε;
Οχι, δεν βλεπουμε καθόλου ελληνικα καναλια. Δεν εχω καν κεραια. Η τηλεόραση παιζει netflix, prime και Disney +. Α ναι, και YouTube
Εκει που εχει παει το επιπεδο των ελ καναλιων θα επρεπε να ειχαν αφαιρεθει απο τα διαθεσιμα καναλια.

Και εγω μονο ξένα καναλια βλεπω και κυριως σειρες και ταινιες. Τιποτε αλλο.
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:05
George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:07
Εκει που εχει παει το επιπεδο των ελ καναλιων θα επρεπε να ειχαν αφαιρεθει απο τα διαθεσιμα καναλια.

Και εγω μονο ξένα καναλια βλεπω και κυριως σειρες και ταινιες. Τιποτε αλλο.
Εικόνα
Ο Λαλακης τωρα δικαιωνεται.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:58 Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);
δεν μπορω να καταλάβω πως καποιος ειναι αντρας αν του αρέσουν οι αντρες στα αλήθεια. Το καταλαβανω οτι κατι χάνω, αλλά δεν μπορω αληθεια να το καταλάβω, θα ήμουν γκεη μαλλον αν μπορουσα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:08
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:58 Βρε που κολλάει αυτό με το ότι μπερδεύεις τη σεξουαλική προτίμηση με τη δυσφορία φύλου (ή κάτι σχετικό με αυτό);
δεν μπορω να καταλάβω πως καποιος ειναι αντρας αν του αρέσουν οι αντρες στα αλήθεια. Το καταλαβανω οτι κατι χάνω, αλλά δεν μπορω αληθεια να το καταλάβω, θα ήμουν γκεη μαλλον αν μπορουσα.
Τί δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς; Είναι διαφορετικό να μην αισθάνεσαι καλά με το φύλο σου και να αισθάνεσαι κάτι άλλο που δεν είσαι και διαφορετικό να ελκύεσαι σεξουαλικά από το ίδιο φύλο. :102:
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 17:09 Τί δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς; Είναι διαφορετικό να μην αισθάνεσαι καλά με το φύλο σου και να αισθάνεσαι κάτι άλλο που δεν είσαι και διαφορετικό να ελκύεσαι σεξουαλικά από το ίδιο φύλο. :102:
για να το λες κατι θα ξερεις οκ, εγω δεν μπορω να δω την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

zteo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:09
Διότι αυτοί που αντέδρασαν το εκαναν λόγω ομοφοβίας όχι λόγω προσβολής της δημόσιας αιδώς.
δηλαδη λες να μην εχει φαει αλλος πουστης σ αυτο το ταβερνειο;

η λες οι πελατες που παραπονεθηκαν να παραπονιουνται καθε φορα που τρωνε διπλα σε πουστη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 16:25 δεν νομίζω παντως οτι το πρόβλημα ειναι η ομοφυλοφιλία, νομίζω ειναι οτι μερικοί αντρες οταν γίνονται γυναικες κανουν τις καρεν αυτου του κόσμου να μοιαζουν γλύκες, δεν υπαρχει μέτρο.
αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”