Βασικα η σφαγη στο Μελιγαλα εχει στοιχεια αυτοδικιας αφου σφαχτηκαν παραδωμενοι ταγματαλητες αντι να τους παραδωσουν στους Αγγλους οποτε μαζεψου.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:03
Να σημειώσουμε ότι αυτό το καρτούν είναι ΟΚ με τη λογοκρισία του Facebook αλλά όχι και με τον αριστερό συντονιστή του φόρουμ.γρ που έχει και ολόκληρο κανόνα 1 ενάντια στης διάδοση μισανθρωπικών ιδεολογιών. όόόχι, το φορουμ.γρ καταλαβαίνει αμέσως πόσο εμπρηστικό είναι να απαντάς με κάτι τέτοιο σε άτομα που επί 13 σελίδες επιχειρηματολογούν υπέρ της αυτοδικίας με βασανιστική εκτέλεση on the spot καθώς και κατά του ψευδοϊδεολογήματος της ιερότητας της ανθρώπινης ζωής. Το φορουμ.γρ δε θα έχει το αίμα του επόμενου Φύσσα στα χέρια του γιατί δεν είναι ένα χαρούμενο safe space για φασιστάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
-
ritzeri
ΜΕΤΑ τις κλωτσιές, ο κλέφτης σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πάνω κάτω.vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:28Αυτό θα το κρίνει ιατροδικαστής. Πιθανώς να πέθανε από αιμορραγία. Σε κάθε περίπτωση, οι ενέργειες του καταστηματάρχη υπερέβησαν το αναγκαίο μέτρο της άμυνας.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:21 Εδώ ο αιμοδιψής ιδιοκτήτης.
Δείτε επίσης και την προσπάθεια μισής ντουζινας αστυνομικών να αφοπλίσουν τον κλέφτη.
Κάτι μου λέει πως οι κλωτσιές δεν ήταν τόσο δολοφονικές Βατραχε....
ΜΕΤΑ τις κλωτσιές ο κλέφτης κρατάει ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί που με το ζόρι του το παίρνουν 7 εκπαιδευμενοι αστυνομικοί από τα χέρια.
Αλλά εσύ περίμενες από τον φουκαρα τον γεροντακο να ασκήσει ακόμη λιγότερη βία;
Πας καλά;
Τα παντελόνια, σορι για το σεξιστικό, να τα φοραμε
Α καλα εσύ τρολάρειςperseus έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:31 πηγε να τον πεταξει στο πληθος αλλα αστοχησε ,επισης δεν κλωτσανε τον ληστη σπανε τα τζαμια για να τον βοηγθησουν να βγει ,καλα δεν ειδες το βιντεο?
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αναμενόμενος.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:31να τοποθετηθεί κι αυτός να πήξετε ακομα παραπάνω! Σας πόνεσε πολύ τελικά που έτυχε να ειναι γνωστος του γνωστού κύκλου της σοσιαλμηντιακης ψευτοδιανόησης και υποκουλτούρας ο τύπος, και όχι κανενα πάκι απ αυτά που δολοφονουν τα χρυσαύγουλα κατα ριπάς, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και περνάει στα ψιλά την επομενη μερα ε?Δεν πειραζει, τσιμπάτε πηξιμάτακι και οδό Ζακ τωρα, να στρώσετε.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πωπω παραπχορουμικό πήξιμοοο!!! Μωρέ ο Ζάκαρος τελικά προβλέπεται οτι θα σας ρίξει περισσότερο γλέντι πηκτίνης απ' οτι ο Παυλάρας.
[quote=ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
Δε πας να βγαλεις την σκατοψυχια σου πουθενα αλλου? Σε κανει κανεις παρεα?
[/quote]
Ρε Αχάριστε, συγγνώμη κιόλας, δεν σε ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Έχω και πολλούς μήνες να μπω εδώ μέσα κι έπεσα επάνω στη φράση σου. Δηλαδή για να γράψει κανείς την άποψή του εδώ μέσα πρέπει οι άλλοι να του κάνουν παρέα; Ή έγινε τόσο φασιστικό το πχόρουμ που για να πεις τη γνώμη σου πρέπει να είσαι ενταγμένος σε κάποια κλίκα;
Δε πας να βγαλεις την σκατοψυχια σου πουθενα αλλου? Σε κανει κανεις παρεα?
[/quote]
Ρε Αχάριστε, συγγνώμη κιόλας, δεν σε ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Έχω και πολλούς μήνες να μπω εδώ μέσα κι έπεσα επάνω στη φράση σου. Δηλαδή για να γράψει κανείς την άποψή του εδώ μέσα πρέπει οι άλλοι να του κάνουν παρέα; Ή έγινε τόσο φασιστικό το πχόρουμ που για να πεις τη γνώμη σου πρέπει να είσαι ενταγμένος σε κάποια κλίκα;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σιγα το πηξιμο αυτοι ειναι κατω απο το χωμα εγω βλεπω ατρομητο λαρισα.
το αλλαξα τωρα βλεπω Καναδα -ελλαδα μπασκετ γυναικες
Δεν τρολλαρω Βατραχε
Δεν τρολλαρω Βατραχε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 22 Σεπ 2018, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.... για αυτο αλλωστε απαγορευεται να πυροβολισεις εναν ληστη ακομα και αν ανηκεις στα σωματα ασφαλειας εκτος εαν εχει κανει πρωτος χρηση του οπλου του
[/quote]
Σωστότατο !
Σε σκοτώνει πρώτα και μετά τον πυροβολείς...
[/quote]
Ο νόμος είναι νόμος.. Δεν ξέρω σε εμάς, αλλά στην αμερική, όσοι μαθαίνουν πολεμικές τέχνες αποφεύγουν να πάρουν μαύρη ζώνη, γιατί τότε τα γυμνά χέρια τους θεωρούνται φονικό όπλο, και σε περίπτωση που εμπλακούν σε χειροδικία, πάνε μέσα για οπλοχρησία....
Ελα μωρη Ζακαραρα αρρωστιααααvantono έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:35 Πωπω παραπχορουμικό πήξιμοοο!!! Μωρέ ο Ζάκαρος τελικά προβλέπεται οτι θα σας ρίξει περισσότερο γλέντι πηκτίνης απ' οτι ο Παυλάρας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
ritzeri
Σου απάντησα
Κρατάει σπασμένο γυαλί και δεν το αφήνει ούτε όταν έχει επέμβει η αστυνομία.
Ύστερα είναι και τα αίματα.
Εδώ στους αθλητές, ο διαιτητής επιβάλει να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο για τον κίνδυνο να κολλήσει κάνα Έιτζ κάποιος συμπαίκτης και εμείς θα συζητήσουμε για έναν οροθετικο;
Μετά από όσα αναφέρεις πήγε αστυνομικός, φαίνεται καθαρά στο videoritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:33 ΜΕΤΑ τις κλωτσιές, ο κλέφτης σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πάνω κάτω.
ΜΕΤΑ τις κλωτσιές ο κλέφτης κρατάει ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί που με το ζόρι του το παίρνουν 7 εκπαιδευμενοι αστυνομικοί από τα χέρια.
Αλλά εσύ περίμενες από τον φουκαρα τον γεροντακο να ασκήσει ακόμη λιγότερη βία;
Πας καλά;
Τα παντελόνια, σορι για το σεξιστικό, να τα φοραμε
To επιχείρημα που φέρνεις μάλλον καταδικάζει τον καταστηματάρχη παρά τον αθωώνει. Αν απειλούσε τη ζωή του και τον άρχιζε στις κλωτσιές θα μιλάγαμε με εντελώς διαφορετικά δεδομένα.
Τόσο το χειρότερο
Παρακαλώ μην κάνουμε χορό πάνω στον καημό του Σνουπι.vantono έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:35 Πωπω παραπχορουμικό πήξιμοοο!!! Μωρέ ο Ζάκαρος τελικά προβλέπεται οτι θα σας ρίξει περισσότερο γλέντι πηκτίνης απ' οτι ο Παυλάρας.
Βασικά δε νομίζω ότι του το έχουν πει ακόμη. Ας είμαστε προσεκτικοί, οι ώρες δε προσφέρονται για κηρύγματα νίκης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ritzeri
Βατραχε, δες το βίντεο, ολο
Μάλλον δεν ξέρεις για τι συζηταμε
Μάλλον δεν ξέρεις για τι συζηταμε
ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:21 Εδώ ο αιμοδιψής ιδιοκτήτης.
Δείτε επίσης και την προσπάθεια μισής ντουζινας αστυνομικών να αφοπλίσουν τον κλέφτη.
Κάτι μου λέει πως οι κλωτσιές δεν ήταν τόσο δολοφονικές Βατραχε....
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μπα, μάλλον πήζεις κι εσύ! Αν έβλεπες κάγκουρες-τυριά, δε θα ήσουν 24/7 ως επίτιμο παραπχορουμικό μέλος να ασχολείσαι για την πάρτη του σπαταλώντας χρόνο.perseus έγραψε: 22 Σεπ 2018, 19:36 σιγα το πηξιμο αυτοι ειναι κατω απο το χωμα εγω βλεπω ατρομητο λαρισα.
Δεν τρολλαρω Βατραχε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron