panos291 έγραψε: 13 Αύγ 2022, 21:20
Ωραίο Feindflug, πηγαινε σετ με το μαστιγιο?
Συνεχιζουμε
Πύτε δεν αρέσει σε κανέναν στο σπίτι το σιδέρωμα;
Μην απογοητεύεσαι δικέ μου.
Σύντομα ανοίγει τις πόρτες της η επιχείρηση μου που θα νοικιάζει τσαλακωμένα ρούχα σε φίλους του σιδερώματος, είτε για το σπίτι, είτε στο μαγαζί με ατομική ή ομαδική σιδερώστρα. Έλα στα εγκαίνια, θα συναντήσεις κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί να γίνει το νέο σου στέκι. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα, τσαλακώνουμε τις τελευταίες παρτίδες.
There are decades where you fuck around and days where you find out
panos291 έγραψε: 13 Αύγ 2022, 21:20
Ωραίο Feindflug, πηγαινε σετ με το μαστιγιο?
Συνεχιζουμε
Πύτε δεν αρέσει σε κανέναν στο σπίτι το σιδέρωμα;
Μην απογοητεύεσαι δικέ μου.
Σύντομα ανοίγει τις πόρτες της η επιχείρηση μου που θα νοικιάζει τσαλακωμένα ρούχα σε φίλους του σιδερώματος, είτε για το σπίτι, είτε στο μαγαζί με ατομική ή ομαδική σιδερώστρα. Έλα στα εγκαίνια, θα συναντήσεις κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί να γίνει το νέο σου στέκι. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα, τσαλακώνουμε τις τελευταίες παρτίδες.
Θα έχετε και αυτό το πλαστικό με φούσκες για τύλιγμα εύθραυστων, να σπάσουμε κανένα να έρθουμε σε τρελό κέφι;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2022, 09:23
Σκέφτομαι τη δημιουργία όνλυ φανς για υποκάμμισα. Πιστεύετε ότι θα βρεθούν αρκετοί να δίνουν δέκα με δεκαπέντε συν φόρο το μήνα για φασούλες σαν αυτή εδώ; Και με τιπ πέντε ευρώ συν φόρο θα κάνω και ρέιτινγκς υποκαμμίσων συνδρομητών. Υπολογίζω ότι θα χρειαστώ καμιά χιλιάρα συνδρομητές λονγκ τερμ για να αξίζει τον κόπο Spoiler
Τι παντελονάκι είναι αυτό ρε πύτε; Σαν να βγήκες στην πλατεία του χωριού ώστε με τα άλλα παιδιά να πάρετε μάτι την Μαλενα είσαι. Μπουχαχα
Ωραια η επιλογη της συντονιστριας και ιδιαιτερα η ζωνη η οποια ειναι ιδιαιτερο σεξουαλικο στοιχειο για τους αντρες, αφου προκαλει καμπυλοτητα στα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΦΟΡΟΥΜΙΚΑ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Τελοσπαντων. Το προσπερναμε.
Μεχρι τωρα η ψηφος μου πηγαινει στον hellegenes, ο οποιος, ενδυματολογικα, ειναι "σκληρος καριολης".
Δεν μασαει τιποτα, οτι βρισκει γυρω του σε ακτινα 100μ, το φοραει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:55
Ωραια η επιλογη της συντονιστριας και ιδιαιτερα η ζωνη η οποια ειναι ιδιαιτερο σεξουαλικο στοιχειο για τους αντρες, αφου προκαλει καμπυλοτητα στα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΦΟΡΟΥΜΙΚΑ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Μεχρι τωρα η ψηφος μου πηγαινει στον hellegenes, ο οποιος, ενδυματολογικα, ειναι "σκληρος καριολης".
Δεν μασαει τιποτα, οτι βρισκει γυρω του σε ακτινα 100μ, το φοραει.
Daje έγραψε: 14 Μάιος 2023, 18:55
Μεχρι τωρα η ψηφος μου πηγαινει στον hellegenes, ο οποιος, ενδυματολογικα, ειναι "σκληρος καριολης". Δεν μασαει τιποτα, οτι βρισκει γυρω του σε ακτινα 100μ, το φοραει.