https://twitter.com/not_thal/status/144 ... 85984?s=20
Έχεις και δεξιά ημιπληγία εκτός από αφασικό λόγο;Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:58 Ειπε ο Χαοτικος που υπερασπιζεται εθνος και σημαια![]()
*Βοηθηστε τον κι εσεις μη σας χεσω για ιδρυμα!
Το ειχα ξεχασειΧαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:59Θυμάσαι που διάβαζε ένα διάγραμμα ανάποδα και το κράξιμο που είχε φάει;vantono έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:54Αφου δεν μιλησε και για χώρο Μινκόφσκι, παλι καλα. Πόσο κομπλεξάρες αυτές οι φιλόδοξες λουμπεν δεξιούτζες (που εξελίσσονται και σε ακρο-δεξιούτζες) που τρελαίνονται πως και πως να πετάξουν ο,τι να 'ναι ψαγμένες λεξούλες με την παραμικρή αφορμή, ακομα και αν δεν κολλάνε συντακτικά, για να 'χει να τους θαυμάζει το αγράμματο ακροατήριό τους.georgebi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:41 Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο OPEN, αποκάλυψε ότι πήρε τις εξηγήσεις που ζήτησε για τη διαγραφή Μπογδάνου και υποστήριξε ότι «σε αυτό τον χωροχρόνο ήταν λάθος οι δηλώσεις» προσθέτοντας ότι «δεν έχει σημασία ποια είναι η άποψή σου αλλά πότε τη λες».![]()
Με το βαμμενο νυχι θα τη δωσεις?ουστ μωρη λουκια!
Μια και ανέφερες το ΕΕΚ, η αλήθεια είναι ότι σε παιχνίδια όπως το σκραμπλ (παιχνίδι που έπαιζαν στην πλειστόκαινο οι δεινόσαυροι) αν στα 5 γράμματα που σου τύχαιναν έπαιζε Κ, με όποια σειρά και να τα' βαζες πετύχαινες κόμμα.
η εθνική ενότητα είναι μια απάτη...
Εγω μια χαρα ειμαι.Εσυ αρνεισαι το ηλεκτροσοκ ενω η κατασταση σου εχει φτασει σε οριακα επιπεδα.Αλλα τετοιες λουλες ειναι κι οι γιατροι αντι να στο κανουν με το ζορι καθονται και το συζητανε.
Είπαμε. Βαμμένο καφέ από την κωλοπατούρα σου. Δική σου ευθύνη που δεν πλένεσαι.
Ελπίζω να βγάζουν νόημα στο περιβάλλον σου από την προσωδία, γιατί οι λέξεις είναι πάντα ίδιες.Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:04Εγω μια χαρα ειμαι.Εσυ αρνεισαι το ηλεκτροσοκ ενω η κατασταση σου εχει φτασει σε οριακα επιπεδα.Αλλα τετοιες λουλες ειναι κι οι γιατροι αντι να στο κανουν με το ζορι καθονται και το συζητανε.
Εχεις μια ταση για κοπρολαγνια το εχει επισημανει κι αλλος ευχαριστως να σε ταισω.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:04
Αχ μη ερεθιζομαι!
Έχω μια τάση να ξεσκατίζω αρρώστους, είναι γεγονός ότι διαθέτω φροντίδα και ενσυναίσθηση.Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:05Εχεις μια ταση για κοπρολαγνια το εχει επισημανει κι αλλος ευχαριστως να σε ταισω.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:04
Οχι περισσότερο απο τον χωροχρόνο, φαντάζομαι.