Πρέπει να ειναι το πρώτο. Αν ηταν μονο το δεύτερο οκ, όσοι εχομεν νέτο λογικά θα τα καταφέρναμε (θέλω να πιστεύω).
Πρέπει να φτιαχτεί και μια κατάσταση για αμιγώς φαπ, πάντως. FFF (Far Fap February) πχ. Ομοιο του DDD, αλλα δεν πειράζει.
Πρέπει να ειναι το πρώτο. Αν ηταν μονο το δεύτερο οκ, όσοι εχομεν νέτο λογικά θα τα καταφέρναμε (θέλω να πιστεύω).
Σε πιστέψαμε. Νο νάτ εσύ με τις γιόγκες και τα μονόζυγα. Άσ'τα αυτα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για αυτό υπάρχει το πχορουμ.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2022, 20:34 Απλα δεν γινεται να βγει μηνας.Ανοιγεις youtube κωλοι,ανοιγεις αθλητικα σαιτ βυζια,βαζεις να δεις καμια σειρα και εχει τουλαχιστον 3 τσοντοσκηνες ανα επεισοδιο.
I don't get it.
παραπέμπω στο δικό μου ποστ, ακριβώς πάνω από το δικό σου, αλλά για κάποιο λόγο βγαίνεις εσύ στην παρέθεση
Βάλε το βιντεάκι να τελειώνει τότε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2022, 21:11παραπέμπω στο δικό μου ποστ, ακριβώς πάνω από το δικό σου, αλλά για κάποιο λόγο βγαίνεις εσύ στην παρέθεση![]()
Το πχορουμ είναι το υπέρτατο αντικουκουGherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2022, 21:07Για αυτό υπάρχει το πχορουμ.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2022, 20:34 Απλα δεν γινεται να βγει μηνας.Ανοιγεις youtube κωλοι,ανοιγεις αθλητικα σαιτ βυζια,βαζεις να δεις καμια σειρα και εχει τουλαχιστον 3 τσοντοσκηνες ανα επεισοδιο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπαναρατε το συριζαιο;Gherschaagk έγραψε: 31 Οκτ 2022, 21:07Για αυτό υπάρχει το πχορουμ.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2022, 20:34 Απλα δεν γινεται να βγει μηνας.Ανοιγεις youtube κωλοι,ανοιγεις αθλητικα σαιτ βυζια,βαζεις να δεις καμια σειρα και εχει τουλαχιστον 3 τσοντοσκηνες ανα επεισοδιο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.