!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Βλέπεις ότι ως τώρα δε σε έχω βρίσει.
Η ενδεδειγμένη αντίδραση είναι "ας πάω να παίξω τζόκερ" όχι "ας αποθρασυνθώ γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τα ακούσουν οι τελειωμένοι που πηδήχτηκαν και βγήκε κάτι τόσο παρακμιακό όσο εγώ".
Η ενδεδειγμένη αντίδραση είναι "ας πάω να παίξω τζόκερ" όχι "ας αποθρασυνθώ γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τα ακούσουν οι τελειωμένοι που πηδήχτηκαν και βγήκε κάτι τόσο παρακμιακό όσο εγώ".
Πάντως μην χρησιμοποιήσεις τον όρο "τσούλα" με κάποιο επίθετο μπροστά.
Δεν είναι βρισιά και θα ατυχήσεις για ακόμη μία φορά.
Σταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα ρε ζαίοι! Πάλιωσε η μαλακία αυτή!
τι σύμπτωση! Το ίδιο του έγραψα κι εγώ χτεςfoscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:16 Βλέπεις ότι ως τώρα δε σε έχω βρίσει.
viewtopic.php?f=29&t=23514&start=150#p1399064
αλλά τελικά έσπασα. Κέρδισε. Καλό κουράγιο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι αυτό τι είναι; Rexona;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:00Όχι από όσα ξέρω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:54Γεροβασίλη, Δούρου έκαναν μήνυση στον Ματθαιόπουλο για εμπλοκή τους στη συγκάλυψη;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:43
Πάμε πάλι:
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.
Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Και το ηχητικό δεν αναφέρεται σε συγκάλυψη από τις συγκεκριμένες.
- Η υπουργός αυτό μου είπε, κάλεσέ τον και πες του. Μη γράψεις ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος, η Δούρου.
- Θα τα βάλεις με το δασαρχείο; Θα σου ανοίξει τον κώλο. Θα τα βάλεις με τη Δούρου; Θα σου ανοίξει τα καπούλια.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Ματθαιόπουλου για τις συνέπειες που έχει στον γλουτιαίο χώρο η κατηγορία σε ανωτέρους, είναι ικανός να δηλώσει ακόμη και ντομ σκλάβος που βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, όταν έκανε τις καυτές συστάσεις.πατησιωτης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:07Δεν είπα κάτι τέτοιο.Συνηθίζεται όμως μεταξύ πολιτικών και δημοσίων προσώπων να γίνεται ώστε να αποσείσει κάθε υποψία για τη φήμη του κάποιος.Μπορεί και να μην το κάνει και να αφήσει τη συκοφαντία αναπάντητη.Δεν θα κληθεί σε εξηγήσεις ποινικά παρά μόνο εάν ο Ματθαιόπουλος επιβεβαιώσει όαα είπε στο ηχητικό κατά την ανάκριση.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:57 Προσπαθήσατε να βγάλετε κάποιοι ένα νέο κανόνα ποινικού δικαίου που λέει "όποιος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι ένοχος για αυτά για τα οποία κατηγορείται".
Πράγμα που μέσω άλλου πρίσματος, δεν θα είναι ψευδές, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από το bold που δεν έγραψες, παραποιώντας την πρόταση, φαίνεται ότι πρόκειται για λόγια του αέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:22Κι αυτό τι είναι; Rexona;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:00Όχι από όσα ξέρω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:54
Γεροβασίλη, Δούρου έκαναν μήνυση στον Ματθαιόπουλο για εμπλοκή τους στη συγκάλυψη;
- Η υπουργός αυτό μου είπε, κάλεσέ τον και πες του. Μη γράψεις ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος, η Δούρου ή ο καθένας.
Είναι δυνατόν η εμπλεκόμενη να του είπε να μην γράψει ότι ευθύνεται Ο ΚΑΘΕΝΑΣ; Θα περίμενες το αντίθετο: να βρεις ένα μαύρο πρόβατο στο οποίο θα πέσουν όλες οι ευθύνες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δες το ηχητικό στο 6.09.Μιλάει για την υπουργό.
Γιατί δεν γράφεις τί λέει;
Είσαι απο χτες εδω μέσα και μας ζητάς να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να δεχτούμε ότι όλοι έτσι κάνουν και ΑΚΟΜΑ δεν έκανες τον κόπο να κάτσεις να ακούσεις τα ηχητικά ;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:31Γιατί δεν γράφεις τί λέει;
Πάλι μοιράζει πόνο στα νδλικά ο σταβ;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτή θα ήταν η υπερασπιστική σου γραμμή; Ο αρχηγός της πυροσβεστικής κατονομάζει υπουργό και Δούρου αλλά θα σταθούμε στο "καθένας";stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:28Από το bold που δεν έγραψες, παραποιώντας την πρόταση, φαίνεται ότι πρόκειται για λόγια του αέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:22Κι αυτό τι είναι; Rexona;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:00
Όχι από όσα ξέρω.
- Η υπουργός αυτό μου είπε, κάλεσέ τον και πες του. Μη γράψεις ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος, η Δούρου ή ο καθένας.
Είναι δυνατόν η εμπλεκόμενη να του είπε να μην γράψει ότι ευθύνεται Ο ΚΑΘΕΝΑΣ; Θα περίμενες το αντίθετο: να βρεις ένα μαύρο πρόβατο στο οποίο θα πέσουν όλες οι ευθύνες.
Ο καθένας θα του ανοίξει τον κώλο; Ο καθένας θα του σκίσει τα καπούλια;
Φαντάσου ότι παραπάνω διόρθωσα κάποιον που παρέλειπε εντέχνως φράσεις από τα ηχητικά. Αλλά δεν έχω ακούσει τα ηχητικά.
Δεν σου κόβει ως εκεί βρε Σενέκα;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η υπουργός αυτό μου είπε.Φώναξέ τον και πές του το.Μην γράψει για ευθύνες για τους ανωτέρους του ή για το Δασαρχείο.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:31Γιατί δεν γράφεις τί λέει;
Α, δηλαδή όταν λες ότι δεν αναφέρει συγκεκριμένα πρόσωπα απ'όπου πήρε εντολες για θάψιμο, δεν είναι επειδή δεν έχεις δει τα ηχητικά. Είναι επειδή είσαι καθίκι και λες ψέματα 100% συνειδητά. Got itstavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:34Φαντάσου ότι παραπάνω διόρθωσα κάποιον που παρέλειπε εντέχνως φράσεις από τα ηχητικά. Αλλά δεν έχω ακούσει τα ηχητικά.
Δεν σου κόβει ως εκεί βρε Σενέκα;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-