!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Προφανως πολλοι εχουν καταλαβει οτι το κεντρο πλεον δεν βολευει και προτιμουν αλλες διαδρομες.Αυτο ηταν και το πνευμα του εργου.
Οταν τελειωσει το εργο θα ερχομαστε εδω και θα βλεπουμε τι εγραφαν καποιοι και θα γελαμε με τα χαλια τους.
Λιγοτερα ΙΧ,περισσοτερο πρασινο,πιο ομορφο κεντρο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov »

under έγραψε: 19 Ιουν 2020, 18:12 Προφανως πολλοι εχουν καταλαβει οτι το κεντρο πλεον δεν βολευει και προτιμουν αλλες διαδρομες.Αυτο ηταν και το πνευμα του εργου.
Οταν τελειωσει το εργο θα ερχομαστε εδω και θα βλεπουμε τι εγραφαν καποιοι και θα γελαμε με τα χαλια τους.
Λιγοτερα ΙΧ,περισσοτερο πρασινο,πιο ομορφο κεντρο.
Περισσότεροι μαύροι και μετανάστες που λιάζονται στο κέντρο και αυτό είναι που το γουστάρουμε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Green Dragon έγραψε: 19 Ιουν 2020, 10:42
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2020, 09:40 Καλά, εδώ που τα λέμε κάτι δέντρα σε πενήντα πόντους πεζοδρόμιο που έχουν σπάσει τα πάντα θέλουν κόψιμο από τη ρίζα....

Όσον αφορά τα συνεργεία, ρώτα τον μηδενεξηνταλεπτάκια της ΝΔ με την εταιρεία κοπής δέντρων και τους Πακιστανούς που απασχολεί...
Ρε συ, μιλάμε για σφαγή κανονική, δεν έχουν αφήσει τίποτα. Πριν μερικούς μήνες κατέσφαξαν και το πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι μου.

Και δεν είναι πρόβλημα της ΝΔ, και με Συριζα το ίδιο ακριβώς γινόταν, είναι μόδα των τελευταίων χρόνων και η πηγή της έχει πολλές εστίες σε χαμηλό επίπεδο. Δεν προέρχεται από τα ανώτερα κλιμάκια της πολιτικής αυτό. Το τραγικό είναι ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα που είναι και κομματικά ουδέτερο.

Η αλήθεια είναι ότι κάνουν ο,τι να ναι. Αφήνουν δέντρα να δηλώσουν επικινδυνα (έχω δει δέντρο πεζοδρομίου να φτάνει στον 3ο όροφο πολυκατοικίας) και πετσοκοβουν δέντρα σε πάρκα.

Έχω τσακωθεί με εργάτες δήμου που ήρθαν να κόψουν δέντρο σε μικρό παρκάκι επειδή τους κάλεσε μαγαζατορας που ήθελε να φαίνεται το μαγαζί του από τον δρομο. Εννοείται το δέντρο έμεινε εκεί που ήταν.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Η απάντηση Πελετίδη στα παγκάκια του Μπακογιάννη.......

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

https://twitter.com/FouadUrbanist/statu ... 5906468865

Θα ηταν υπερβολη αν λεγαμε οτι κατι αναλογο θα δουμε και στον Μεγαλο Περιπατο ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Καθόλου. Τα των ολλανδών έχω στο μυαλό μου όταν υπερθεματίζω. Αλλά εδώ έχομε να κάνομε με βλαχαδερά ολκής τα οποία ακόμη σκουπίζονται με το αριστερό και τρώνε με το δεξί. Δείτε και αυτό να καταλάβετε το πραγματικό διακύβευμα και να καταλάβετε ότι ο μέγας μπάκο πασχίζει να σας ξεβλαχέψει φέρνοντάς σας πενήντα χρόνια μπροστά σε ένα τέρμνηνο

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:34 Καθόλου. Τα των ολλανδών έχω στο μυαλό μου όταν υπερθεματίζω. Αλλά εδώ έχομε να κάνομε με βλαχαδερά ολκής τα οποία ακόμη σκουπίζονται με το αριστερό και τρώνε με το δεξί. Δείτε και αυτό να καταλάβετε το πραγματικό διακύβευμα και να καταλάβετε ότι ο μέγας μπάκο πασχίζει να σας ξεβλαχέψει φέρνοντάς σας πενήντα χρόνια μπροστά σε ένα τέρμνηνο

Βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο.Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν τα παγκάκια και οι ζαρντινιέρες από επεισόδια αναρχικών.Θα μου πεις τι θα μπορούσε να γίνει.Δεν ξέρω αλλά χωρίς law and Order όλα αυτά είναι πεταμένα λεφτά.
Από τη στιγμή που θες να το παίξεις και προοδευτικός και BLM :8) και τα ρέστα θα πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις πάντα μπάχαλα και άρα urban blight.Δεν υπάρχει μα και μου και ταυτόχρονα προχώ προοδευτικός και όμορφο περιβαλλον.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Εάν είσαι inclusive με τους αλήτες θα σου κάνουν τις ζαρντινιέρες πολεμοφόδιο.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:34 Καθόλου. Τα των ολλανδών έχω στο μυαλό μου όταν υπερθεματίζω. Αλλά εδώ έχομε να κάνομε με βλαχαδερά ολκής τα οποία ακόμη σκουπίζονται με το αριστερό και τρώνε με το δεξί. Δείτε και αυτό να καταλάβετε το πραγματικό διακύβευμα και να καταλάβετε ότι ο μέγας μπάκο πασχίζει να σας ξεβλαχέψει φέρνοντάς σας πενήντα χρόνια μπροστά σε ένα τέρμνηνο

Το προβλημα ειναι οτι ο μπακογιαννης αποφασισε να φερει και εδω ιδεες απ εξω, βασιζομενος σε βιντεακια απο το γιουτιουμπ, χωρις επαρκη σχεδιασμο, με τη γνωστη μεθοδο του αρπα κολα, και το ματι στις απ ευθειας αναθεσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

πατησιωτης έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:51
Βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο.Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν τα παγκάκια και οι ζαρντινιέρες από επεισόδια αναρχικών.Θα μου πεις τι θα μπορούσε να γίνει.Δεν ξέρω αλλά χωρίς law and Order όλα αυτά είναι πεταμένα λεφτά.
Από τη στιγμή που θες να το παίξεις και προοδευτικός και BLM :8) και τα ρέστα θα πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις πάντα μπάχαλα και άρα urban blight.Δεν υπάρχει μα και μου και ταυτόχρονα προχώ προοδευτικός και όμορφο περιβαλλον.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Εάν είσαι inclusive με τους αλήτες θα σου κάνουν τις ζαρντινιέρες πολεμοφόδιο.
Χωρίς να διαφωνώ εντελώς, εάν δεις το βίντεο θα διαπιστώσεις ότι οι ποδηλατόδρομοι με μπάχαλα επιβλήθηκαν και στην ολλανδία. Το κρίσιμο εδώ είναι ότι οι ελ σιχαίνονται τις πόλεις τους και για αυτό δεν αντιδρούν στις ασχήμιες των αριστερών κοινωνικών περιτριμμάτων. Το κέντρο για τους αθηναίους είναι κατά βάση μια περιοχή-καμπινές όπου μπαίνουν για να παρανομήσουν, είτε με παράνομη στάθμευση, είτε με πορείες, είτε με ξύδια, ντραγκς, μπουρδέλα. Όταν όμως γίνει χώρος αναψυχής και ψυχικής ανάτασης, θα το βλέπουν εντελώς διαφορετικά
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:08

Το προβλημα ειναι οτι ο μπακογιαννης αποφασισε να φερει και εδω ιδεες απ εξω, βασιζομενος σε βιντεακια απο το γιουτιουμπ, χωρις επαρκη σχεδιασμο, με τη γνωστη μεθοδο του αρπα κολα, και το ματι στις απ ευθειας αναθεσεις
Μιας και είπες Μάτι. Τι έγινε τελικά; Γκρεμίζουν αυθαίρετα εκεί; Τελείωσε η καραμέλα ότι όλα ήταν νόμιμα και η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε σπεκουλα περί αυθαίρετων; :giggle:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:12 Όταν όμως γίνει χώρος αναψυχής και ψυχικής ανάτασης, θα το βλέπουν εντελώς διαφορετικά
Χωρος αναψυχης για ποιους; πως θα πας απο τα πατησια να κανεις ποδηλατο στον τυφλο ποδηλατοδρομο της πανεποστημιου;
Το προβλημα του κεντρου ειναι η ερημωση και η μετατροπη του σε μπουρναζι (μπουρναζι της δεκαετιας του 90 γιατι τωρα εχει γινει ανθρωπινη περιοχη)
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:25
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:12 Όταν όμως γίνει χώρος αναψυχής και ψυχικής ανάτασης, θα το βλέπουν εντελώς διαφορετικά
Χωρος αναψυχης για ποιους; πως θα πας απο τα πατησια να κανεις ποδηλατο στον τυφλο ποδηλατοδρομο της πανεποστημιου;
Το προβλημα του κεντρου ειναι η ερημωση και η μετατροπη του σε μπουρναζι (μπουρναζι της δεκαετιας του 90 γιατι τωρα εχει γινει ανθρωπινη περιοχη)
Ο ποδηλατόδρομος της πανεπιστητέτοιας είναι μόνο η αρχή. Ο χώρος για ποδηλατόδορομους παντού υπάρχει και είναι οι ατελείωτες γραμμές παρκαρισμένων στους δρόμους. Η μαυρομιχάλη για παράδειγμα είναι μία κλασσική τέτοια περίπτωση που μπορεί να ενώσει προπύλαια με αλεξάνδρας και από εκεί κυψέλη μέσω μουστοξύδη
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Και μόνο που το έγραψα αυτό το τελευταίο μου σκλήρυνε. Έπρεπε να γίνω έρμπαν πλάνερ
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:31
Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:25
Ο ποδηλατόδρομος της πανεπιστητέτοιας είναι μόνο η αρχή. Ο χώρος για ποδηλατόδορομους παντού υπάρχει και είναι οι ατελείωτες γραμμές παρκαρισμένων στους δρόμους. Η μαυρομιχάλη για παράδειγμα είναι μία κλασσική τέτοια περίπτωση που μπορεί να ενώσει προπύλαια με αλεξάνδρας και από εκεί κυψέλη μέσω μουστοξύδη
Υπαρχει σχεδιο για αυτο; δεν το χουμε δει
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Θα κάνω μερικά τηλεφωνήματα αύριο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση