!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απάτη το υποτιθέμενο "Άγιο Φως"

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Re: Η απάτη του «αγίου» φωτός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος »

Πως γίνεται όλη τη μέρα μέσα σε αυτό το φόρουμ να βρίζετε την Εκκλησία και τους ιερείς και να αναρωτιέται μετά ο Νάνδρος γιατί προτείνω στους άθεους να μην πάνε εκκλησία;

Πως γίνεται να πας κάπου όπου όλη μέρα το χλευάζεις, το φτύνεις και το βρίζεις;

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ είπα τι θα κάνω εγώ. Δε ξαναπάω εκκλησία. Εσείς είστε ελεύθεροι να πάτε εκεί που βρίζετε. Δεν σας απαγορεύει κανείς. Απλώς αυτό είναι μέγιστη κωλοτούμπα και αντίφαση.
Ο παλαιός των ημερών...
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 12:12 '
Χανιώτης μηνύει όσους υποστηρίζουν ότι το Αγιο Φως είναι απάτη

Εικόνα
Εικόνα

Ο μηχανικός από τα Χανιά τα ξέρει καλύτερα από τους γνωρίζοντες Αγιοταφίτες και τους καταγγέλλει για απάτη και ότι λένε ψέματα!

Προβλέπω πολλά γέλια με την υπόθεση.
.
Κανένας Αγιοταφιτης δεν είπε κάτι τέτοιο και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είπε κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχουν ένα σωρό μαρτυρίες διακεκριμένων ιστορικών προσωπικοτήτων (η πλειοψηφία εκ των οποίων μη χριστιανοί) και επιστημόνων περί του Αγίου Φωτός: http://www.skarlakidis.gr/el/book-deskription.html και υπάρχει φυσικά και ένας μάρτυρας στην Ορθοδοξία με το όνομα Αγιος Αχμέτ που έχασε τη ζωή του τον 16ο αιώνα μ.Χ αλλά έχει μείνει στον Πανάγιο Τάφο από τότε η σχισμή στην κολώνα να τον θυμίζει.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Patriot έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:11
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 12:12 '
Χανιώτης μηνύει όσους υποστηρίζουν ότι το Αγιο Φως είναι απάτη

Εικόνα
Εικόνα

Ο μηχανικός από τα Χανιά τα ξέρει καλύτερα από τους γνωρίζοντες Αγιοταφίτες και τους καταγγέλλει για απάτη και ότι λένε ψέματα!

Προβλέπω πολλά γέλια με την υπόθεση.
.
Κανένας Αγιοταφιτης δεν είπε κάτι τέτοιο και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είπε κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχουν ένα σωρό μαρτυρίες διακεκριμένων ιστορικών προσωπικοτήτων (η πλειοψηφία εκ των οποίων μη χριστιανοί) και επιστημόνων περί του Αγίου Φωτός: http://www.skarlakidis.gr/el/book-deskription.html και υπάρχει φυσικά και ένας μάρτυρας στην Ορθοδοξία με το όνομα Αγιος Αχμέτ που έχασε τη ζωή του τον 16ο αιώνα μ.Χ αλλά έχει μείνει στον Πανάγιο Τάφο από τότε η σχισμή στην κολώνα να τον θυμίζει.
Αυτοί που αναφέρονται στην μήνυση - δεν την διάβασες; - τί είναι; Δεν είναι αγιοταφήτες;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 20:58
nikos_hellas έγραψε: 24 Μαρ 2019, 14:48 Orthodox Church - The Miracle of Holy Fire, Jerusalem 2017
Αν τολμάει ας το αφήσει ακίνητο κάτω από το μούσι για ΕΝΑ δευτερόλεπτο! Όχι παραπάνω, ΕΝΑ μόνο δευτερόλεπτο!
Αν τα ταλιμπάνια είναι χαϊβάνια, δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι!
.
Εγω λεω να αναψεις εσυ μια φλογα μηκους 5-10 εκ και να την περιστρεψεις γυρω απο τα μαλλια σου και το προσωπο σου να δουμε τι θα γινει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 12:57 Πως γίνεται όλη τη μέρα μέσα σε αυτό το φόρουμ να βρίζετε την Εκκλησία και τους ιερείς και να αναρωτιέται μετά ο Νάνδρος γιατί προτείνω στους άθεους να μην πάνε εκκλησία;

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ είπα τι θα κάνω εγώ. Δε ξαναπάω εκκλησία. Εσείς είστε ελεύθεροι να πάτε εκεί που βρίζετε. Δεν σας απαγορεύει κανείς. Απλώς αυτό είναι μέγιστη κωλοτούμπα και αντίφαση.
Πάμε για να τιμήσουμε συγγενείς/φίλους και να συμπαρασταθούμε στην χαρά ή λύπη τους σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες.
Όταν πέθαναν οι γονείς μου, ήταν δυνατόν να μην πάω στην κηδεία τους; Εσύ τί θα κάνεις σε τέτοια περίπτωση;;
Απεβίωσε ο πατέρας 2 φίλων μου στο χωριό που μένω. Οι φίλοι γνωρίζοντας τις θέσεις μου περί θρησκείας εξεπλάγησαν, όταν με είδαν σε μιαν άκρη. Θεώρησαν την πράξη μου σαν μέγιστη απόδειξη της εκτίμησης που τους έχω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:17
Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 20:58
nikos_hellas έγραψε: 24 Μαρ 2019, 14:48 Orthodox Church - The Miracle of Holy Fire, Jerusalem 2017
Αν τολμάει ας το αφήσει ακίνητο κάτω από το μούσι για ΕΝΑ δευτερόλεπτο! Όχι παραπάνω, ΕΝΑ μόνο δευτερόλεπτο!
Αν τα ταλιμπάνια είναι χαϊβάνια, δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι!
Εγω λεω να αναψεις εσυ μια φλογα μηκους 5-10 εκ και να την περιστρεψεις γυρω απο τα μαλλια σου και το προσωπο σου να δουμε τι θα γινει.
Εσύ, όπως πάντα, λες μπούρδες.
.
Άβαταρ μέλους
under

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:39 Εσύ, όπως πάντα, λες μπούρδες.
.
Κανε ενα βιντεο να μας το αποδειξεις.Μια φλογα 5-10 εκ να την περιστρεφεις γυρω απο το προσωπο σου αν εχεις μουσι ή γυρω απο τα μαλλια σου.
Μην φοβασαι ρε.
Άβαταρ μέλους
Nandros

under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:46
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:39Εσύ, όπως πάντα, λες μπούρδες.
Κανε ενα βιντεο να μας το αποδειξεις.Μια φλογα 5-10 εκ να την περιστρεφεις γυρω απο το προσωπο σου αν εχεις μουσι ή γυρω απο τα μαλλια σου.
Μην φοβασαι ρε.
Μα υπάρχει το βίντεο!
Άβαταρ μέλους
under

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:09
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:39Εσύ, όπως πάντα, λες μπούρδες.
Μην φοβασαι ρε.
Μα υπάρχει το βίντεο!
Περιμενουμε δικο σου βιντεο με 10ποντη φλογα στο προσωπο σου
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:39 Εσύ, όπως πάντα, λες μπούρδες.
.
Μην φοβασαι ρε.
Βαλε πρώτα εσυ ενα βιντο με μια φλόγα 1 εκ απο το γνήσιο Αγιο Φως (γελάμε), για 1 λεπτό, να είναι ακίνητη κάτω από το σαγόνι σου. Είτε εχεις μουσια είτε όχι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Nandros

under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:23
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:09
under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:46Κανε ενα βιντεο να μας το αποδειξεις.Μια φλογα 5-10 εκ να την περιστρεφεις γυρω απο το προσωπο σου αν εχεις μουσι ή γυρω απο τα μαλλια σου.
Μην φοβασαι ρε.
Μα υπάρχει το βίντεο!
Δεν χρειάζεται δικό μου βίντεο. Η απάτη με τον αναπτήρα ομολογήθηκε.

Ή εκτός αν θεωρείς αγίους και θαυματουργούς τους Αναστενάρηδες!
.
Άβαταρ μέλους
under

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:31
under έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:23
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:09 Μα υπάρχει το βίντεο!
Δεν χρειάζεται δικό μου βίντεο. Η απάτη με τον αναπτήρα ομολογήθηκε.

Ή εκτός αν θεωρείς αγίους και θαυματουργούς τους Αναστενάρηδες!
.
Ενταξει,καταλαβαμε.
Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:37
Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 12:57 Πως γίνεται όλη τη μέρα μέσα σε αυτό το φόρουμ να βρίζετε την Εκκλησία και τους ιερείς και να αναρωτιέται μετά ο Νάνδρος γιατί προτείνω στους άθεους να μην πάνε εκκλησία;

Πάμε για να τιμήσουμε συγγενείς/φίλους και να συμπαρασταθούμε στην χαρά ή λύπη τους σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες.
Όταν πέθαναν οι γονείς μου, ήταν δυνατόν να μην πάω στην κηδεία τους; Εσύ τί θα κάνεις σε τέτοια περίπτωση;;
Απεβίωσε ο πατέρας 2 φίλων μου στο χωριό που μένω. Οι φίλοι γνωρίζοντας τις θέσεις μου περί θρησκείας εξεπλάγησαν, όταν με είδαν σε μιαν άκρη. Θεώρησαν την πράξη μου σαν μέγιστη απόδειξη της εκτίμησης που τους έχω.
.
Έλα Νάντρος.

Να πω την αλήθεια, μου έκανες για πιο σκληροπυρηνικός άθεος. Επομένως, θεωρείς την θρησκεία ως κοινωνικό συμβόλαιο.

Άντε να δεχθώ ότι στην κηδεία των γονιών σου δεν είχες άλλη επιλογή. Αλλά σε άλλες κηδείες, όχι, δεν σε δικαιολογώ.

Ούτε φυσικά σε δικαιολογώ να πηγαίνεις σε γάμους και βαφτίσια, επιτάφιους κλπ. Αυτά είναι μυστήρια της Εκκλησίας, τα οποία ένας άθεος δεν τα πιστεύει και δεν τα αποδέχεται. Ούτε τον γάμο, ούτε το βάπτισμα.

Με τον γάμο, η Εκκλησία εννοεί ότι δύο άνθρωποι δένονται πνευματικά για να οδηγηθούν στη θέωση εν Χριστώ. Όχι για να έχουν ατελείωτες ώρες σεξ.

Με το βάπτισμα, η Εκκλησία λέει ότι μπαίνει η δωρεά του αγίου πνεύματος στον πιστό. Ούτε αυτό το δέχεσαι.

Επομένως, ποιο είναι το νόημα το να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές;

Με την πράξη σου του να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές, συντηρείς το κοινωνικό συμβόλαιο που θέλει το χριστιανισμό να είναι δομικό μέρος των κοινωνιών. Αν δεν πάψουμε να πηγαίνουμε σε όλα αυτά, πως θα αφανιστεί πλήρως η θρησκεία;

Βέβαια, όπως και να έχει, θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να αφανιστεί ο χριστιανισμός, διότι είναι η πιο επιτυχημένη θρησκεία, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι.
Ο παλαιός των ημερών...
Άβαταρ μέλους
Nandros

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:21
Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:37

Έλα Νάντρος.

Να πω την αλήθεια, μου έκανες για πιο σκληροπυρηνικός άθεος. Επομένως, θεωρείς την θρησκεία ως κοινωνικό συμβόλαιο.

Άντε να δεχθώ ότι στην κηδεία των γονιών σου δεν είχες άλλη επιλογή. Αλλά σε άλλες κηδείες, όχι, δεν σε δικαιολογώ.

Ούτε φυσικά σε δικαιολογώ να πηγαίνεις σε γάμους και βαφτίσια, επιτάφιους κλπ. Αυτά είναι μυστήρια της Εκκλησίας, τα οποία ένας άθεος δεν τα πιστεύει και δεν τα αποδέχεται. Ούτε τον γάμο, ούτε το βάπτισμα.

Με τον γάμο, η Εκκλησία εννοεί ότι δύο άνθρωποι δένονται πνευματικά για να οδηγηθούν στη θέωση εν Χριστώ. Όχι για να έχουν ατελείωτες ώρες σεξ.

Με το βάπτισμα, η Εκκλησία λέει ότι μπαίνει η δωρεά του αγίου πνεύματος στον πιστό. Ούτε αυτό το δέχεσαι.

Επομένως, ποιο είναι το νόημα το να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές;

Με την πράξη σου του να πηγαίνεις σε τέτοιες τελετές, συντηρείς το κοινωνικό συμβόλαιο που θέλει το χριστιανισμό να είναι δομικό μέρος των κοινωνιών. Αν δεν πάψουμε να πηγαίνουμε σε όλα αυτά, πως θα αφανιστεί πλήρως η θρησκεία;

Βέβαια, όπως και να έχει, θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να αφανιστεί ο χριστιανισμός, διότι είναι η πιο επιτυχημένη θρησκεία, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι.
1. Το μάθημα επί των μυστηρίων ήταν περιττό, τα γνωρίζω και τσάμπα ο κόπος σου.
2. Επαναλαμβάνω: για να τιμήσω συγγενείς/φίλους και να συμπαρασταθώ στην χαρά ή λύπη τους, συμμετέχω - απλά ως παρών - σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες.
3. Ζούμε σε χώρα χριστιανών - έστω και τυπικά τέτοιων - κατά 80-90%. Με βάση την λογική σου θα πρέπει να απομονωθώ από τους πάντες, να μην ψωνίζω από μαγαζιά χριστιανών, να μην νταραβερίζομαι με χριστιανούς γενικά, για να με εγκρίνει ο κάθε ειρηναίος!

Παρακολουθώντας την συμπεριφορά σου εδώ και στο νήμα για την ΘτΕ και σε σχέση με υπογραφή, αβατάρ και το μεγεθυμένο, την φιλική σου προσέγγιση όταν πρωτομπήκες, συμπεραίνω ότι είσαι χριστιανάρα φανατικιά, ανήκεις στην ομάδα των παιδιών του Μεταλληνού και μπήκες εδώ μέσα για να προβοκάρεις και να υπονομεύσεις τους αθέους.

Από τούδε και στο εξής, μην περιμένεις ευγένειες από μένα. Ποτέ δεν τα πήγα καλά με/έχω ιδιαίτερη αντιπάθεια για τα μποτάκια κάθε είδους. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι!
.
Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Άστο. Σου λέω έχεις πρόβλημα.

Εμένα στα παπάρια μου αν θα βρίσεις το Χριστό. Έτσι κι αλλιώς όπως έχω πει επανειλημμένα δεν πιστεύω και είμαι ουδέτερος.

Εσύ κοίτα να λύσεις το πρόβλημά σου έστω και στα γεράματα. Έναν υγιή διάλογο δεν μπορείς να κάνεις και έχεις φτάσει 70 φουκαριάρη.

:wave:
Ο παλαιός των ημερών...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”