!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
ρωτήστε ρε τα μουσλίμια, μάθετε μπαλίτσα
σας σάπισε η Δύση.
σας σάπισε η Δύση.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Η ζωή με τα παιδιά σου δεν αλλάζεται με τίποτα. Ξερό ψωμί κι ελιά, και να έχεις παιδιά, από το να κοιμάσαι σε σουίτες και να είσαι μπεκιάρης.Έχω κάνει μπεκιάρης πολυτελείας, και τώρα ζω το όνειρο του πατέρα, δεν συγκρίνεται, η χαρά της πατρότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 24 Μάιος 2019, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
Να κάνει θυσίες κ να έχει την όρεξη/αντοχή να φαει στη μάπα ( δεν το κυριολεκτώ ) ένα βρέφος η ένα νήπιο .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:24Τι εννοείς με το, "να έχει διάθεση να περάσει χρόνο με το πολύ μικρο παιδί του";lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:21 Νμζ δεν είναι μέτρο σύγκρισης αν έχει κάποια/ός λεφτά προ γάμου αλλά για ποιο λόγο δουλεύει τόσο .
Έλ γαμπρός πάντως που να έχει διάθεση να περάσει χρόνο με το πολύ μικρο παιδί του μόνο λίγους ξέρω , μάλλον λόγω επαγγέλματος
~~¥~~
Και πάλι, όμως, δεν γίνεται αντιληπτό. Το να κάνει θυσίες, εννοείς να μην δουλεύει ή να μην βλέπει μπάλα ή να μην πηγαίνει γυμναστήριο; Να μην βγαίνει με τους φίλους του; Αυτό εννοείς; Αν εννοείς αυτό, θα σου απαντήσω ότι έχω κάνει όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη. Και πάλι, χώρισα.lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:27Να κάνει θυσίες κ να έχει την όρεξη/αντοχή να φαει στη μάπα ( δεν το κυριολεκτώ ) ένα βρέφος η ένα νήπιο .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:24Τι εννοείς με το, "να έχει διάθεση να περάσει χρόνο με το πολύ μικρο παιδί του";lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:21 Νμζ δεν είναι μέτρο σύγκρισης αν έχει κάποια/ός λεφτά προ γάμου αλλά για ποιο λόγο δουλεύει τόσο .
Έλ γαμπρός πάντως που να έχει διάθεση να περάσει χρόνο με το πολύ μικρο παιδί του μόνο λίγους ξέρω , μάλλον λόγω επαγγέλματος
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Να τον ακούσουμε και τον ταλ.Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:237 η ώρα ξεκινάειDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:19Φίλε 14 ώρες αν ξεκινάει δουλειά στις 9 σημαίνει 9 με 23:00, ποιο βράδυ;Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:02
τον έβλεπε το βράδυ τις καθημερινές
πιθανόν και κάποια πρωινά
και όλο το σκ
δηλαδή ρε στελεχάρα
εσένα νομίζεις θα σε βλέπει περισσότερο?
θα γυρνάς σπίτι μεσημέρι για φαγητό και υπνάκο?
Εγώ δεν είμαι στελεχαρα ακόμα. Τις πιο πολλές μέρες όμως, στις 19:00 είμαι σπίτι. Αν κάνω οικογένεια θα μένω και κοντά στη δουλειά οπότε θα κερδίσω 30 λεπτά και από κει. (εξαρταται βέβαια που είναι η δική της δουλειά).
Αν κάνω και παιδί, φιλοδοξω να πάω κάπου που φεύγουν μεσημέρι, ναι. Ή που έχουν μέρες work from home, ή να δουλεύω για ξένη εταιρία από απόσταση. Σίγουρο δεν ειναι τίποτα από αυτά βέβαια αλλά έτσι σκέφτομαι. Και αν η γυναίκα μου δεν ήταν διατεθημενη να έχει τις ίδιες προτεραιότητες, δεν θα την παντρευομουν.
9 είναι σπίτι
λέω:
πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε
ή όπως τα σχεδιάζουμε, εσύ καλή ώρα
αν θέλεις να φεύγεις μεσημέρι το καλύτερο είναι το δημόσιο πάντως
κατά τ' άλλα συμφωνώ με τάλαι 100%
Πιάνει το πριναπ στην Ελλάδα; Τι πρέπει να γράψουμε εκεί;
σε αυτά αναφέρομαιtalaipwros έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:03 Επίσης τα παιδιά θέλουν πατέρα, αλλά θέλουν πρώτα τα λεφτά και μετά τον πατέρα.
Η κόρη μου χαίρεται όταν την πάω ( με παει) να δούμε σινεμά με τις φίλες της, αλλά θέλει να υπαρχουν τα 2 κατοστάρικα που συνοδεύουν την έξοδο
Χαίρεται που την πάω στο καρατε/τζούντο αλλά και εκεί θέλει να υπάρχει το σχετικό ψιλικοκο.
Γενικά ρωτήστε οποίο παιδί θέτε. " προτιμάς μπαμπά 6 ώρες μαζί και στο χαλί να βαράτε παλαμάκια και να παιζετε τριλιζα ή 3 ώρες και να υπάρχει και μετρητο" και αν βρείτε παιδί να προτιμά το πρώτο, ελάτε να μου πείτε.
Όλα αυτά είναι προφάσεις για αμαρτίες.
Δυστυχώς ο φίλος του λουγκο κακοπεσε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
άρα πού ακριβώς είναι το πρόβλημα αν το δικαστήριο το επικύρωσε αυτό και γνωμοδότησε ότι ο καθένας από τους δύο πρέπει να συνεχίσει να υπηρετεί το ρόλο του (αυτός να δίνει λεφτά και εκείνη να έχει την επιμέλεια) ;
Λυπηρό που δεν τα βρήκατε .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:30Και πάλι, όμως, δεν γίνεται αντιληπτό. Το να κάνει θυσίες, εννοείς να μην δουλεύει ή να μην βλέπει μπάλα ή να μην πηγαίνει γυμναστήριο; Να μην βγαίνει με τους φίλους του; Αυτό εννοείς; Αν εννοείς αυτό, θα σου απαντήσω ότι έχω κάνει όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη. Και πάλι, χώρισα.![]()
Δεν ήξερα καν ότι είσαι πατέρας (!!) .
Όλα αυτά πάντως μου φαντάζουν προαπαιτούμενα για να γίνει κάποιος γαμπρός με σκοπό την τεκνοποίηση .
Άρα υποστηρίζεις ότι έχει να κάνει και μόνο με τη μεταξύ σχέση με τη μάνα .
~~¥~~
αν αυτο ειναι το προβλημα, διορθωσε το.lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:57Όχι ότι διάλεξες κερατά άντρα η γυναίκα ...Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:41δεν παει αριθμητικα. αν σε κερατωνουν, κατι κανεις λαθος, διορθκωσε το. οπως αν εχεις βηχα, πρεπει να γιατρεψεις την ασθενεια που τον προκαλει, οχι απλως να σταματησεις τα συμπτωματα.lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:35
Η επίταση των συμπτωμάτων πως πάει δλδ; Στα 3 κερατά / μήνα είναι σοβαρά η φάση ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:40Λυπηρό που δεν τα βρήκατε .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:30Και πάλι, όμως, δεν γίνεται αντιληπτό. Το να κάνει θυσίες, εννοείς να μην δουλεύει ή να μην βλέπει μπάλα ή να μην πηγαίνει γυμναστήριο; Να μην βγαίνει με τους φίλους του; Αυτό εννοείς; Αν εννοείς αυτό, θα σου απαντήσω ότι έχω κάνει όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη. Και πάλι, χώρισα.lyna έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:27
Να κάνει θυσίες κ να έχει την όρεξη/αντοχή να φαει στη μάπα ( δεν το κυριολεκτώ ) ένα βρέφος η ένα νήπιο .![]()
Δεν ήξερα καν ότι είσαι πατέρας (!!) .
Όλα αυτά πάντως μου φαντάζουν προαπαιτούμενα για να γίνει κάποιος γαμπρός με σκοπό την τεκνοποίηση .
Άρα υποστηρίζεις ότι έχει να κάνει και μόνο με τη μεταξύ σχέση με τη μάνα .
Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων και προφανώς και με διάφορα στερεότυπα.
Μπα όχι, έχουμε κάνει συμφωνία, είμαστε μια χαρά προς το παρόν.perseus έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:31Καριολης ειναι αλλα δικαιολογεις την επομενη κινηση σου), δεν θα θεωρούσα τον άντρα μου καργιολη επειδή με κεράτωσε μια φορά, ούτε θα κατηγορούσα το παιδί μου ας πούμε αν
Λυπάμαι πολύ, αν ειναι ετσι τα πράγματα οπως τα λες, εσύ ήσουν εντάξει, εκείνη δεν ήταν. Εκείνη έχασε. Απλά πρόσεξε περισσότερο τον χαρακτήρα της άλλης την επόμενη φοράΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36Μην κάνουμε, όμως, περιπτωσιολογία εδώ πέρα.foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:52 Θυμάμαι ένα συνάδελφο το '10 να του λέω ότι νυστάζω πάρα πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά) και να μου απαντά "α εγώ όταν γίνεται αυτό λέω 'με συγχωρείτε, ο δικός μου ρόλος είναι να εργάζομαι' παίρνω το μαξιλαράκι μου, πάω στο γραφείο, κλείνω την πόρτα, την πέφτω στον καναπέ και δε με απασχολεί το θέμα".
Και είχα σκεφτεί τότε "το μαλάκα τον κύπριο όσα λεφτά και να έχει το αραβικό DNA δε ξεπλένεται".
Όμως αυτό που ήταν καλό DNA για την αραβία πριν 100 χρόνια δεν είναι αναγκαστικά καλό σήμερα. Τώρα λοιπόν πληρώνει κι αυτός διατροφή και το δεύτερο παιδί δεν τον βλέπει σαν μπαμπά, διότι χρειάστηκαν δικαστήρια και τεστ πατρότητας στον κώλο για να το δεχτεί ο ίδιος σαν δικό του.
Εγώ χώρισα παρά το γεγονός ότι δούλευα δέκα ώρες την ημέρα-αφού είχα αλλάξει πρώτα δυο δουλειές για να βρω κάποια ικανοποιητική-, είχα μοιραστεί με την πρώην τις δουλειές του σπιτιού, δηλαδή και σκούπιζα και σφουγγάριζα και πλυντήρια έβαζα και συμμετείχα στην φροντίδα του παιδιού κανονικότατα(τάϊσμα, ξεσκάτισμα, νανούρισμα, μπάνιο και τα σχετικά). Παράλληλα, είχα κόψει κάθε δραστηριότητα που μου άρεσε, δεν έβγαινα ποτέ με τους φίλους μου και δεν είχα παρά ελάχιστη ώρα για τον εαυτό μου μέσα στην εβδομάδα.
Εντωμεταξύ, εκείνη δεν είχε καμιά απαγόρευση από μέρους μου, δούλευε κανονικότατα, άλλαξε δυο αμάξια μέσα στον γάμο μας(εγώ πούλησα το δικό μου και είμαι ακόμη με δανεικό) και όταν έφυγε με άφησε με τους τοίχους και η ατάκα της ήταν, "παίρνω το παιδί μου και φεύγω!"
Αυτά.
Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:27 Η ζωή με τα παιδιά σου δεν αλλάζεται με τίποτα. Ξερό ψωμί κι ελιά, και να έχεις παιδιά, από το να κοιμάσαι σε σουίτες και να είσαι μπεκιάρης.Έχω κάνει μπεκιάρης πολυτελείας, και τώρα ζω το όνειρο του πατέρα, δεν συγκρίνεται, η χαρά της πατρότητας.
Κι εγώ έκανα λάθη. Δεν είμαι τέλειος.Ίφιδα έγραψε: 24 Μάιος 2019, 16:09Λυπάμαι πολύ, αν ειναι ετσι τα πράγματα οπως τα λες, εσύ ήσουν εντάξει, εκείνη δεν ήταν. Εκείνη έχασε. Απλά πρόσεξε περισσότερο τον χαρακτήρα της άλλης την επόμενη φοράΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:36Μην κάνουμε, όμως, περιπτωσιολογία εδώ πέρα.foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2019, 11:52 Θυμάμαι ένα συνάδελφο το '10 να του λέω ότι νυστάζω πάρα πολύ γιατί το μωρό έκλαιγε από τις 2 μέχρι τις 5 (κλασικά) και να μου απαντά "α εγώ όταν γίνεται αυτό λέω 'με συγχωρείτε, ο δικός μου ρόλος είναι να εργάζομαι' παίρνω το μαξιλαράκι μου, πάω στο γραφείο, κλείνω την πόρτα, την πέφτω στον καναπέ και δε με απασχολεί το θέμα".
Και είχα σκεφτεί τότε "το μαλάκα τον κύπριο όσα λεφτά και να έχει το αραβικό DNA δε ξεπλένεται".
Όμως αυτό που ήταν καλό DNA για την αραβία πριν 100 χρόνια δεν είναι αναγκαστικά καλό σήμερα. Τώρα λοιπόν πληρώνει κι αυτός διατροφή και το δεύτερο παιδί δεν τον βλέπει σαν μπαμπά, διότι χρειάστηκαν δικαστήρια και τεστ πατρότητας στον κώλο για να το δεχτεί ο ίδιος σαν δικό του.
Εγώ χώρισα παρά το γεγονός ότι δούλευα δέκα ώρες την ημέρα-αφού είχα αλλάξει πρώτα δυο δουλειές για να βρω κάποια ικανοποιητική-, είχα μοιραστεί με την πρώην τις δουλειές του σπιτιού, δηλαδή και σκούπιζα και σφουγγάριζα και πλυντήρια έβαζα και συμμετείχα στην φροντίδα του παιδιού κανονικότατα(τάϊσμα, ξεσκάτισμα, νανούρισμα, μπάνιο και τα σχετικά). Παράλληλα, είχα κόψει κάθε δραστηριότητα που μου άρεσε, δεν έβγαινα ποτέ με τους φίλους μου και δεν είχα παρά ελάχιστη ώρα για τον εαυτό μου μέσα στην εβδομάδα.
Εντωμεταξύ, εκείνη δεν είχε καμιά απαγόρευση από μέρους μου, δούλευε κανονικότατα, άλλαξε δυο αμάξια μέσα στον γάμο μας(εγώ πούλησα το δικό μου και είμαι ακόμη με δανεικό) και όταν έφυγε με άφησε με τους τοίχους και η ατάκα της ήταν, "παίρνω το παιδί μου και φεύγω!"
Αυτά.
Κανείς δεν είναι τέλειος. Όποιος λέει αυτό το πράγμα, είναι σήμα για να αρχίσεις το τρέξιμο προς την αντίθετη κατεύθυνση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης