Καλως, μην το κάνεις. Έτσι και αλλιώς θα έμενες έκπληκτη από το αποτέλεσμα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:11Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο. Ούτε καν να το σκεφτώ μπορώ. Θα ήταν σαν προδοσία εκ μέρους μου.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:40Κάνε ένα πολύ απλό πείραμα. Άρχισε να του στέλνεις σήματα ότι σου αρέσει ερωτικά και όχι φιλικά. Όχι με επιθετικό τρόπο, ανεπαίσθητα.
Αν μέσα σε λίγο καιρό δεν ανταποκριθεί και δεν αρχίζει να σου στέλνει πίσω ίδια μηνύματα, να μη με λένε namrail.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Αυτή η περιγραφή δείχνει δύο ανθρώπους του αντιθέτου φύλου που έχουν μια κατάλληλη χημεία για σχεση.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05
Είμαστε πολύ κοντά ψυχικά, δένουμε απίστευτα σαν χημεία,χιούμορ, πειράγματα. Χθες του έστειλα μνμ χρονια πολλα. Και μου απάντησε "σατανά χρόνια πολλά." Γιατί ξέρει είμαι μόνη μου και σκιάζομαι. Γενικά είναι ανήσυχο πνεύμα.
Όταν ένας άντρας είναι κοντά ψυχικά και δένει με μια γυναίκα, του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί της και ενδιαφέρεται για αυτήν, τότε το αμέσως επόμενο βήμα είναι να θέλει να είναι μαζί της. Σε ολοκληρωμένη σχέση.
Σημαίνει ότι του εκπληρώνει όλα τα κριτήρια για αυτόν. Αλλά δεν προχωράει και δεν προχώρησε ποτέ , πιθανώς για τους γνωστούς λόγους. Έλλειψη εμπιστοσύνης και φόβο της απορριψης.
Μιας και είναι "φίλος" σου, πες μου κάτι. Πόσες απορρίψεις έχει βιώσει από γυναίκες στη ζωή του;
Ανδρες, ολοι ιδιοι εισαστε 
Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Φαντάζομαι ότι είμαστε περίπου συνομήλικοι (άντε να είσαι λίγο μικρότερη), αλλά αλήθεια στο λέω, δεν έχεις νιώσει ακόμα την ψυχοσύνθεση του μέσου άντρα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:08
Όχι ρε ναμ δεν πάει έτσι. Θα καβλώσεις όταν μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Είναι σαν να μου λες ότι θα κάβλωνες με έναν κολλητό σου. Γινονται αυτά ανάμεσα σε στρέιτ; όχι.
Ζεις σε κάποιο συνεφακι.
Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:18Φυσικά και δεν ισχύει στην περίπτωση σου. Μόνο σε κάποιους άλλους το έχεις δει. Στη δική σου περίπτωση πρόκειται για αγνή ανυστεροβουλη φιλία. Εξάλλου γιατί να μην επενδύσει κάποιος απεριόριστο χρόνο πάνω σου χωρίς μάλιστα να θέλει να σε μαμησει, παρόλο που έχει με τον χ Μπάμπη 50 φορές πιο πολλά κοινά από σενα και καλύτερη γλώσσα επικοινωνίας;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05
Καταλαβαίνω τι εννοείς και το έχω δει και εγώ να γίνεται αλλού. Αλλά πραγματικά στο λέω δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση.
Denial λέγεται αυτό που νιώθεις. Αν όμως το σκεφτείς καλά μέσα σου και κάνεις τα μαθηματικά,θα δεις ότι αυτός ανταποκρίθηκε 50 φορές όταν τον χρειάστηκες για κάτι και εσύ αντίστοιχα ανταποκρίθηκες 10 φορές στα δικά του καλέσματα.
Αυτό μέσα σου το έχεις εκλογικεύσει και μεταφράσει ως εξής :Ανταποκρίθηκα λιγότερες φορές γιατί απλά δεν με χρειάστηκε περισσότερες. Αν με χρειαζόταν περισσότερες, πάλι θα ανταποκρινόμουν.
Ή ακόμη πιο απλοϊκά ως εξής : Δε μετράω και δεν ξέρω πόσες φορές ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Η φιλία δεν είναι δούναι και λαβείν, είναι κάτι ευγενέστερο.
Και στις δύο περιπτώσεις λες ψέματα στον εαυτό σου.
Αυτός μένει στη "φιλική" σχέση γιατί δίνει μεγάλη αξία σε σένα και σε θέλει πάση θυσία στον κύκλο του έστω και αν δεν μπορεί να σε μαμησει και εσύ του επιτρέπεις να καταχράται τον χρόνο σου επειδή επωφελείσαι τα περισσοτερα από αυτή τη σχέση.
Νομίζω ότι έχουμε μια ισορροπία στο δούναι και λαβείν.
Αλλά ωραία άκου, ας το δούμε κι αλλιώς. Είπες πριν ότι θα μπορούσες να δεις κάποια φιλικά και να μην καβλώνεις κτλ αν η άλλη δεν είναι φακαμπλ. Σωστά;
ε γι αυτόν δεν είμαι φακαμπλ, τα γούστα του είναι σε μοντελέ γυναίκες . problem solved

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Α και σε λέει σατανά και εξαφανίζεται όπως προτείνουν στον Λόρδο. Μάλιστα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05Καταλαβαίνω τι εννοείς και το έχω δει και εγώ να γίνεται αλλού. Αλλά πραγματικά στο λέω δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση. Έχει και άντρα κολλητό. Και μεταξύ μας το κολλητηλίκι προέκυψε από την συγκατοικησή μας, πάντα είμασταν φίλοι από παιδιά, αφού φαντάσου τον διάβαζα μωρέ το καμάρι μου(προκόψαμε κι οι δυοNamrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 08:34Αυτό φοβάται και αυτός για αυτό δεν κάνει τίποτα. Γιατί σε θέλει στη ζωή του με κάθε όρο, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνει ποτέ τίποτα ερωτικό μαζί σου. Έχει συμβιβαστεί με αυτό.Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 00:09
Μα μέναμε μαζί. Άπειρες φορές έχω κοιμηθεί μαζί του και στο κρεββάτι και στον καναπέ που βλέπαμε ταινία και μας έπαιρνε ο ύπνος. Εννοείται πως δεν έγινε ποτέ το παραμικρό . Αυτό θα τερματίζε την φιλιά μας.
Ειδικά τόσο στενά κολλητηλικια όσο αυτά που περιγράφεις, είναι σταντε, μπετόν αρμέ ότι κρύβουν καταπιεσμένα συναισθήματα εκ μέρους του άντρα. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτός βρίσκεται εκεί για σένα περισσότερο από ότι βρίσκεσαι εσύ για αυτόν. Είναι πλέον κλασικές και τυπικές περιπτώσεις.
Νιώστε το. Κολλητούς δεν μπορούμε να έχουμε πολλούς στη ζωή, υπάρχει χώρος και χρόνος για 2-3 άντε λίγους παραπάνω για τους πιο ενεργητικους τύπους ανθρώπου.
Για έναν άντρα υπάρχει αδιανόητα μεγαλύτερη συμβατότητα στο να βρει για κολλητό έναν άλλο άντρα παρά γυναίκα.
Όταν αφιερώνει τόσο χρόνο και κόπο για να βρίσκεται στον κύκλο κάποιας γυναίκας, σημαίνει ότι θέλει να πηδήξει. Μερικές φορές δεν μπορεί να το καταφέρει για διάφορους λόγους, οπότε προκειμένου να μη χάσει την επαφή μαζί τηςζ μένει οικειοθελώς στο friendzone.)
Είμαστε πολύ κοντά ψυχικά, δένουμε απίστευτα σαν χημεία,χιούμορ, πειράγματα. Χθες του έστειλα μνμ χρονια πολλα. Και μου απάντησε "σατανά χρόνια πολλά." Γιατί ξέρει είμαι μόνη μου και σκιάζομαι. Γενικά είναι ανήσυχο πνεύμα. Έρχεται ,φεύγει, πάει σεζόν, λέει θα μείνω Αθήνα για δουλειά και μέσα σε δυο μέρες φεύγει εξωτερικό και δεν με αποχαιρετά καν. Ξέρει όμως ότι δεν μουτρώνω,ότι τον καταλαβαίνω κι ας μην μου ανοίγεται πλέον. Και ότι ανησυχώ και ότι χαίρομαι όταν παει καλά στη ζωή του. Με βλέπει σαν να είμαι η μεγάλη αδερφή του.
Χρόνια πολλά
Χτυπάει μοντελέ γυναίκες; Είναι πιο όμορφος από σένα;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28
Αλλά ωραία άκου, ας το δούμε κι αλλιώς. Είπες πριν ότι θα μπορούσες να δεις κάποια φιλικά και να μην καβλώνεις κτλ αν η άλλη δεν είναι φακαμπλ. Σωστά;
ε γι αυτόν δεν είμαι φακαμπλ, τα γούστα του είναι σε μοντελέ γυναίκες . problem solvedαγνή ανόθευτη φιλία
![]()
Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε έχουμε μια από τις λίγες περιπτώσεις όπου το σχήμα λειτουργεί αντίστροφα και δεν είναι αυτός που θέλει τη συντήρηση της σχέσης πάση θυσία.
Από πόσων ετών τον ξέρεις;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:18Φυσικά και δεν ισχύει στην περίπτωση σου. Μόνο σε κάποιους άλλους το έχεις δει. Στη δική σου περίπτωση πρόκειται για αγνή ανυστεροβουλη φιλία. Εξάλλου γιατί να μην επενδύσει κάποιος απεριόριστο χρόνο πάνω σου χωρίς μάλιστα να θέλει να σε μαμησει, παρόλο που έχει με τον χ Μπάμπη 50 φορές πιο πολλά κοινά από σενα και καλύτερη γλώσσα επικοινωνίας;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05
Καταλαβαίνω τι εννοείς και το έχω δει και εγώ να γίνεται αλλού. Αλλά πραγματικά στο λέω δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση.
Denial λέγεται αυτό που νιώθεις. Αν όμως το σκεφτείς καλά μέσα σου και κάνεις τα μαθηματικά,θα δεις ότι αυτός ανταποκρίθηκε 50 φορές όταν τον χρειάστηκες για κάτι και εσύ αντίστοιχα ανταποκρίθηκες 10 φορές στα δικά του καλέσματα.
Αυτό μέσα σου το έχεις εκλογικεύσει και μεταφράσει ως εξής :Ανταποκρίθηκα λιγότερες φορές γιατί απλά δεν με χρειάστηκε περισσότερες. Αν με χρειαζόταν περισσότερες, πάλι θα ανταποκρινόμουν.
Ή ακόμη πιο απλοϊκά ως εξής : Δε μετράω και δεν ξέρω πόσες φορές ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Η φιλία δεν είναι δούναι και λαβείν, είναι κάτι ευγενέστερο.
Αυτός μένει στη "φιλική" σχέση γιατί δίνει μεγάλη αξία σε σένα και σε θέλει πάση θυσία στον κύκλο του έστω και αν δεν μπορεί να σε μαμησει και εσύ του επιτρέπεις να καταχράται τον χρόνο σου επειδή επωφελείσαι τα περισσοτερα από αυτή τη σχέση.
ε γι αυτόν δεν είμαι φακαμπλ, τα γούστα του είναι σε μοντελέ γυναίκες . problem solvedαγνή ανόθευτη φιλία
![]()
Δεν βιώνει απορρίψεις ,είναι πολύ ωραίος. Δεν μου έχει αναφέρει ποτέ καμία απορριψή του δλδ. Αλλά γενικά δεν μίλαγε σε μένα για τα ερωτικά του.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:25Αυτή η περιγραφή δείχνει δύο ανθρώπους του αντιθέτου φύλου που έχουν μια κατάλληλη χημεία για σχεση.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05
Είμαστε πολύ κοντά ψυχικά, δένουμε απίστευτα σαν χημεία,χιούμορ, πειράγματα. Χθες του έστειλα μνμ χρονια πολλα. Και μου απάντησε "σατανά χρόνια πολλά." Γιατί ξέρει είμαι μόνη μου και σκιάζομαι. Γενικά είναι ανήσυχο πνεύμα.
Όταν ένας άντρας είναι κοντά ψυχικά και δένει με μια γυναίκα, του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί της και ενδιαφέρεται για αυτήν, τότε το αμέσως επόμενο βήμα είναι να θέλει να είναι μαζί της. Σε ολοκληρωμένη σχέση.
Σημαίνει ότι του εκπληρώνει όλα τα κριτήρια για αυτόν. Αλλά δεν προχωράει και δεν προχώρησε ποτέ , πιθανώς για τους γνωστούς λόγους. Έλλειψη εμπιστοσύνης και φόβο της απορριψης.
Μιας και είναι "φίλος" σου, πες μου κάτι. Πόσες απορρίψεις έχει βιώσει από γυναίκες στη ζωή του;
Τι λες βρε που σου ρίχνω καμιά δεκαετίαNamrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28Φαντάζομαι ότι είμαστε περίπου συνομήλικοι (άντε να είσαι λίγο μικρότερη), αλλά αλήθεια στο λέω, δεν έχεις νιώσει ακόμα την ψυχοσύνθεση του μέσου άντρα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:08
Όχι ρε ναμ δεν πάει έτσι. Θα καβλώσεις όταν μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Είναι σαν να μου λες ότι θα κάβλωνες με έναν κολλητό σου. Γινονται αυτά ανάμεσα σε στρέιτ; όχι.
Ζεις σε κάποιο συνεφακι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ φιλικά θα έβγαινα μαζί σου αλλά όπως βλέπω εσύ δεν θα κρατούσες την αγνή φιλία μου και θα τιναζαμε τα μπουριά
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Εμενα θυμαμαι μια φορα ειχα βγει με μια φιλη μου για καφε. Ολα οκ.
Εκανα δηθεν οτι με ενδιεφεραν αυτα που ελεγε αλλα στην πραγματικοτητα σκεφτομουν οτι της τον χωνω.
Τη δευτερη φορα που βγηκαμε για καφε και αρχισε παλι τα ιδια, στο αυτοκινητο ξεκουμπωσα το φερμουαρ και την πεταξα εξω.
Στην αρχη θιχτηκε, αλλα μετα επιασε το λεβιε και ολα οκ.
Εκανα δηθεν οτι με ενδιεφεραν αυτα που ελεγε αλλα στην πραγματικοτητα σκεφτομουν οτι της τον χωνω.
Τη δευτερη φορα που βγηκαμε για καφε και αρχισε παλι τα ιδια, στο αυτοκινητο ξεκουμπωσα το φερμουαρ και την πεταξα εξω.
Στην αρχη θιχτηκε, αλλα μετα επιασε το λεβιε και ολα οκ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σατανά με λέει για να φοβάμαι μαρηdon't speak έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:29
Α και σε λέει σατανά και εξαφανίζεται όπως προτείνουν στον Λόρδο. Μάλιστα.
Χρόνια πολλά![]()
Χρόνια πολλά.
Δημοτικό αυτός κι εγώ ήμουν γυμνάσιο. Μα πως να το δω ερωτικά ,εμένα μου έχει μείνει εκείνη η εικόνα του παιδιού που το διάβαζα και το έπαιζα δασκάλα και του έβαζα να γράψει μια λέξη 30 φορές να την μάθει(ακόμα μου το χτυπάει)Custom_F έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:32Από πόσων ετών τον ξέρεις;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:18
Φυσικά και δεν ισχύει στην περίπτωση σου. Μόνο σε κάποιους άλλους το έχεις δει. Στη δική σου περίπτωση πρόκειται για αγνή ανυστεροβουλη φιλία. Εξάλλου γιατί να μην επενδύσει κάποιος απεριόριστο χρόνο πάνω σου χωρίς μάλιστα να θέλει να σε μαμησει, παρόλο που έχει με τον χ Μπάμπη 50 φορές πιο πολλά κοινά από σενα και καλύτερη γλώσσα επικοινωνίας;
![]()
Είναι πολύ όμορφος. Έχει όλο το πακέτο.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:30Χτυπάει μοντελέ γυναίκες; Είναι πιο όμορφος από σένα;Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28
![]()
Γιατί αν συμβαίνει αυτό, τότε έχουμε μια από τις λίγες περιπτώσεις όπου το σχήμα λειτουργεί αντίστροφα και δεν είναι αυτός που θέλει τη συντήρηση της σχέσης πάση θυσία.![]()
Α τώρα γουσταρω εγώ ερωτικά;
Φυσικά και θέλω να συντηρήσουμε τη σχέση μας. Φιλία λέγεται
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχει κανένας που να μη βιώνει απορρίψεις, εκτός και αν έχει το στάτους και την ομορφιά του Μπραντ Πιτ.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:33Δεν βιώνει απορρίψεις ,είναι πολύ ωραίος. Δεν μου έχει αναφέρει ποτέ καμία απορριψή του δλδ. Αλλά γενικά δεν μίλαγε σε μένα για τα ερωτικά του.Namrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:25Αυτή η περιγραφή δείχνει δύο ανθρώπους του αντιθέτου φύλου που έχουν μια κατάλληλη χημεία για σχεση.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:05
Τι λες βρε που σου ρίχνω καμιά δεκαετίαNamrail έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:28Φαντάζομαι ότι είμαστε περίπου συνομήλικοι (άντε να είσαι λίγο μικρότερη), αλλά αλήθεια στο λέω, δεν έχεις νιώσει ακόμα την ψυχοσύνθεση του μέσου άντρα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:08
Ζεις σε κάποιο συνεφακι.μια χαρά την έχω πιάσει την ψυχοσύνθεση του άντρα. Εσείς δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και δεν είναι μονο σεξ η ζωη μεταξυ ανδρα και γυναικα. Αποκλείεται να μην έχει υπαρκει γυναίκα που να μην την είδες ερωτικά και να ταιριαξατε σα παρέα.
Εκτός λοιπόν και αν ο φίλος σου είναι κάποιο πανίσχυρο άλφα male, είναι 9αρι ή 10αρι μοντέλο με φήμη και λεφτά, που όταν περνάει μπροστά από τις γυναίκες τα μουνάκια χύνουν από μόνα τους κουβάδες, όπως θα έλεγε παραστατικά και ο τίμιος Ponzi, τότε το γεγονός ότι δεν έχει απορρίψεις σημαίνει ότι έχει μεγάλο φόβο απόρριψης και δεν εκτίθεται. Γιατί ο πιο σίγουρος δρόμος να μην έχεις μια απόρριψη είναι να μην εκτεθείς στον κίνδυνο αυτής.
Και ουσιαστικά με την ερώτηση που έκανα, εκεί ήθελα να καταλήξω. Στο ότι ο "φίλος" σου έχει λίγες ή καμία όπως μας λες απόρριψη, κάτι που εξηγεί εξαίσια και το πλαίσιο της "φιλίας" σας.
Η εναλλακτική είναι όντως να πρόκειται για πανίσχυρο άλφα male που σε βλέπει σα σαύρα και είσαι εσύ προσκολλημένη πάνω του και όχι το αντίθετο.
Αλλά μεταξύ μας τώρα, δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό όσο και αν θες να θολώσεις τα νερά.
Με περνάς μια δεκαετία και βάλε; Δηλαδή είσαι 45 και άνω; Γιατί αληθεια, τα γραφόμενα σου παραπέμπουν σε μικρότερο ηλικιακά άτομο.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δημοτικό αυτός γυμνάσιο εσύ.
Ο πρώτος του έρωτας;
Ο πρώτος του έρωτας;
Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Αυτό είναι ισοδύναμο του 1 και 1 κάνει 2.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2019, 09:42
Είναι πολύ όμορφος. Έχει όλο το πακέτο.
Α τώρα γουσταρω εγώ ερωτικά;σόνι και καλά δηλαδή να παίξει ερωτικό.
Φυσικά και θέλω να συντηρήσουμε τη σχέση μας. Φιλία λέγεται![]()
Αλλά δεν πιστευω και ότι είσαι εσύ προσκολλημένη στη σχεση (κάτι που θα ίσχυε αν όντως ο τύπος ήταν αυτό το πανίσχυρο άλφα male που θες να αφήσεις να εννοηθεί ότι είναι).
Νομίζω πως περιγράφεις το φίλο σου επιτηδες εξιδανικευμενα για να θολώσεις τα νερά. Μπορεί να είναι ωραίος και επιτυχημένος ναι, αλλά όχι τόσο ωραίος ώστε να μη μπορεί να βιώσει απόρριψη, εξαιτίας του στάτους του.
Αυτά τα άλφα male είναι εξαιρετικά λίγα και συγνώμη αν θα σε λυπησω, αλλά δεν νομίζω να έκαναν στενή παρέα μαζί σου.
Επειδή λοιπόν όταν ακούω καλπασμό σκέφτομαι άλογα και όχι ζέβρες, νομίζω πως ο τύπος δεν έχει βιώσει απορρίψεις διότι δεν εκτίθεται σε αυτές.
Είναι κάτι πολύ σύνηθες στη σημερινή κοινωνία που οι ευνουχισμενοι άντρες είναι πολλοί. Και άρα με βάση αυτά που έχουμε συζητήσει ως τώρα, το πλαίσιο της "φιλίας" σας είναι όπως το περιγράφω στην πρώτη περιπτωση.
Σε γουστάρει, φοβόνταν να σου την πέσει, αρκέστηκε στη friendzone. Case closed όπως θα έλεγε και ο detective conan.