το αυτό. μια χαρά είναι, και το χρώμα καλό. μπολερό από πάνω για να γλυτώσεις την πούντα. το άλλο λίγο μαμαδίστικο. γνώμη μου πάντα.
δλδ;
το αυτό. μια χαρά είναι, και το χρώμα καλό. μπολερό από πάνω για να γλυτώσεις την πούντα. το άλλο λίγο μαμαδίστικο. γνώμη μου πάντα.
δλδ;

Αφεντικό στην τσέπη του - σαν επιλογή ;bluerose έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:41 Δικιο είχε
Δε φτάνουν
Αν θελει να τις φορτωσει τα χαρτιά το κτιριο το pos
και τοτε ουτε για τσιγαρα αυτη δε θα του δίνει
Θα κόψουν και τους γαμους
Διαλεγει. Η με 4 ευρω στη τσεπη η αφεντικό
μεταξύ μας, δεν υπάρχει ατέλεια που δεν φαίνεται όχι χ10 αλλά χ20 με σατέν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:52 Όχι κι όχι.
Εσύ είσαι ξωτικό ρε, θα πάθεις ασφυξία με αυτά τα ρούχα.![]()
Σαν στυλ νομίζω ότι θα σου πήγαινε κάτι τέτοιο.
Δεν εννοώ, ακριβώς αυτό αλλά στο περίπου και ίσως χωρίς το μακρύ μανίκι.
Ποιός - ποιά και γιατί έχει δίκιο ;bluerose έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:56 Οχι
Ας πουμε νευριαζεις γιατι σου ζηταει συνεχώς
Τη βαζεις στη δουλεια βλεπει το λουκι που θα φαει με ατελειωτες υποχρεωσεις
Σ αφήνει με 4 ευρω και κοβετε τους γαμους επειδη θα ξοδευει σε ρουχα και δε θα μπορει. Περιμένει ο ενφιας στο δικο της αφμ.
Δικιο ομως εχει
.
Αγις έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:59Ποιός - ποιά και γιατί έχει δίκιο ;bluerose έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:56 Οχι
Σ αφήνει με 4 ευρω και κοβετε τους γαμους επειδη θα ξοδευει σε ρουχα και δε θα μπορει. Περιμένει ο ενφιας στο δικο της αφμ.
Δικιο ομως εχει
.![]()
Την έχω δει με χυτά φορέματα και της πάνε πολύ.

bluerose έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:10Αγις έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:59Ποιός - ποιά και γιατί έχει δίκιο ;bluerose έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:56 Οχι
Δικιο ομως εχει
.![]()
Αχ βάλε βρε Σπυρο να μιλαμε και να γραφει
Η φταιει το κινητο μου
Λοιπον
Πες οτι εισαι συζυγος ΟΚ
Σου λεω εχω 200 θελω αλλα 200 να παρω συναφή για γάμο. Το δώρο του γαμου μετα γιατί να μου το πείς ;
Αρχίζεις και δυσανασχετεις φυσικό και λογικό να χτυπήσω εγκεφαλικό
Μα δε μου φτανουν 380 παιρνω προβλημά σου
Η παιρνω 900 αλλα εχω δανειο το αμαξι η το σπιτι αρα παλι 300. επίσης προβλημά σου - κάνε δεύτερη τρίτη δουλειά η ζήσε με ότι έχεις
Η δεν παιρνω τιποτα.Η παιρνω νοικια αλλα εχω ανοιχτει σε δοσεις για εξοχικο ας πρόσεχες δεν είμαι δουλάκι - χορηγός ουτε εσύ η κόρη του παρτα όλα
Οποτε δωσε πάρτα![]()
Δε θες..ωραία μεταφέρεις το τυπικο σε εμενα
Υποχρεωσεις εργασιας
Βλεποντας το λουκι....το ατελειωτο οικονομικοαγχωτικο προμηθευτες πελατες ολοι ζητανε βαζω ταξη.
Σου δινω 4 ευρω τη μερα και δε ξοδευω μια για γαμους
βαλε και κριθαρολινάτσα - αδιάφορο - με τις κουστούμιες μου θα πάω (που δεν απαιτώ απο καμία να μου πληρώσει - δεν είμεθα παρασιτα) + αρωματισμενος + μαλλι αψογο - σένιος .