!!! DEVELOPMENT MODE !!!

JOKER

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: JOKER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:22
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:19
Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:11
Όχι, θα πηγαίνει στα κλαμπ 17 χρόνων κοπέλα, με την θείτσα της που το παίζει νεολαία.

Πλέξε στο κορίτσι κανένα σεμεδάκι για την προίκα της κι άσε τα κλαμπ για αυτούς που τους αρμόζουν.

Σάββατο βράδυ και μου γράφεις στο φόρουμ, σφριγηλό νιάτο!
Εγώ τη δόση ευφορίας μου την πήρα χωρίς το κλαμπ :102:
Έκτος αυτού είμαι μπουμπούκι. Κι εκτός αυτού κλαμπ πριν τα 17 μόνο με μένα. Ας κάθομαι και στο σκαμπουδακι διπλα, δε με πειράζει.
Highlander έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:13

Ε τι δηλαδή άμα κάνει πάρτι κάποιος φίλος ή φίλη της σε κλαμπ δε θα την αφήσεις να πάει;
Πριν τα 17 της; Όχι βέβαια.
Πες το μέχρι να το πιστέψεις, δικιά μου.

Συμφωνώ για την άρνηση σε κλαμπ στα 15. Αλλά όχι στο να πάει συνοδεία της θείτσας που θέλει να το παίζει κουλ. Καλύτερα στις καλόγριες.

Μα εγώ παραπερούλια θα κάθομαι. Ούτε που θα γνωριζόμαστε. Και είμαι μπουμπούκι.
Και όντως ληξις γιατί θα σε βρίσουν και θα έχουν και δικιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:21 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει ένα παιδί να πάει στο κλαμπ από τόσο μικρή ηλικία; Να πιει αλκοόλ κτλ; Αν μου βρεις έναν καλό λόγο και λογικό.
και πολύ καλά θα κάνεις να μην την αφήνεις να πηγαίνει σε κλαμπ.
το παιδί να μάθει να πηγαίνει σε σωστά μαγαζιά. μπαράκια με ροκ κλπ, κουτούκια, ουζερί, μεζεδοπωλεία με λαϊκά και ρεμπέτικα, συνοικιακά καφενεία, σε κάνα λάιβ, κ.ο.κ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:55
Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:59
Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:37

Κοινωνική απομονωση που δεν θα πάει να δει ταινία ακαταλληλη για την ηλικία της; Δεν πειραζει, της έχω απάντηση έτοιμη. Τα ψόφια ψάρια πάνε με το ρεύμα.
Αλλες πανε σε κλαμπ στα 15.
Βεβαίως και θα πάει σε κλαμπ. Τι ειμαι; Καμιά οπισθοδρομικιά; θα πηγαίνουμε παρεα όταν γίνει 17. Και στην 5ημερη στην γ' λυκείου θα πάει με την παρέα της.
Αυτα με την παρεα σε πενθημερη δεν τα πολυεγκρινω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

the comet the course the tail έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:29
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:21 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει ένα παιδί να πάει στο κλαμπ από τόσο μικρή ηλικία; Να πιει αλκοόλ κτλ; Αν μου βρεις έναν καλό λόγο και λογικό.
το παιδί να μάθει να πηγαίνει σε σωστά μαγαζιά. μπαράκια με ροκ κλπ, κουτούκια, ουζερί, μεζεδοπωλεία με λαϊκά και ρεμπέτικα, συνοικιακά καφενεία, σε κάνα λάιβ, κ.ο.κ
Άσε, τύπε, το έσβησα αυτό που θα έγραφα. Ο απόγονός σου θα γίνει Τζόκερ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ορέστης 35

Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:11
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:08
Feindflug έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:58
Ξεκόλλα από το σύνδρομο της μη-θείας, τύπισσα. Δεν πρόκειται να γίνεις νεότερη. Ο ρόλος σου είναι της θείας, όχι της φιλενάδας.
Όχι θα την αφήσω να ξενυχτάει στα κλαμπς από τα 15.
Από κλαμπ στα 15 μόνο κλαμπ σάντουιτς.
Όχι, θα πηγαίνει στα κλαμπ 17 χρόνων κοπέλα, με την θείτσα της που το παίζει νεολαία.

Πλέξε στο κορίτσι κανένα σεμεδάκι για την προίκα της κι άσε τα κλαμπ για αυτούς που τους αρμόζουν.

Σάββατο βράδυ και μου γράφεις στο φόρουμ, σφριγηλό νιάτο!
Καποτε απαγορευοταν στους ανηλικους να εισερχονται σε κλαμπ. Θελουν πολλες κλωτσιες οι σημερινοι γονεις, χαλασε και η νυχτα.
Ορέστης 35

Feindflug έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:58
Ξεκόλλα από το σύνδρομο της μη-θείας, τύπισσα. Δεν πρόκειται να γίνεις νεότερη. Ο ρόλος σου είναι της θείας, όχι της φιλενάδας.
Ε τι δηλαδή άμα κάνει πάρτι κάποιος φίλος ή φίλη της σε κλαμπ δε θα την αφήσεις να πάει;
What? Απο που κι ως που ειναι νομιμο αυτο;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:34

Από τα 13 ξεκινούν να πηγαίνουν σε μπαρ για παρτι κλπ.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Feindflug έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:33
the comet the course the tail έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:29
Άσε, τύπε, το έσβησα αυτό που θα έγραφα. Ο απόγονός σου θα γίνει Τζόκερ.
γιατί έτσι ρε φίλε;
Ορέστης 35

Θελω να κανω καμακι στο κλαμπ και θα σκεφτομαι αν η αλλη ειναι ανηλικη; Τι ειναι αυτα ρε;

Highlander έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:36

Από τα 12-13 ξεκινούν να πηγαίνουν σε μπαρ για παρτι κλπ.
Ασυνοδευτα; Μαζι με αλλους θαμωνες ΕΝΗΛΙΚΕΣ;; ;;;; ή απλα νοικιαζουν το χορο για private event;
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Μολις τωρα την ειδα...
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:38 Θελω να κανω καμακι στο κλαμπ και θα σκεφτομαι αν η αλλη ειναι ανηλικη; Τι ειναι αυτα ρε;

Ασυνοδευτα; Μαζι με αλλους θαμωνες ΕΝΗΛΙΚΕΣ;; ;;;; ή απλα νοικιαζουν το χορο για private event;
Και για private event και μόνα τους και μαζί με άλλους θαμώνες ενήλικες ειδικά σε ηλικίες όπως 15 και μετά.
Κατανάλωση αλκοόλ υπάρχει επίσης και από παιδιά γυμνασίου.
Ορέστης 35

Highlander έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:42
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:38 Θελω να κανω καμακι στο κλαμπ και θα σκεφτομαι αν η αλλη ειναι ανηλικη; Τι ειναι αυτα ρε;

Και για private event και μόνα τους και μαζί με άλλους θαμώνες ενήλικες ειδικά σε ηλικίες όπως 15 και μετά.
Αυτη η μιξη ενηλικων ανηλικων πρεπει να εγινε επιτρεπτη στο ρημαδιο που λεγεται Ελλαδα, τα χρονια της κρισης, κατ απαιτηση των επιχειρηματιων της νυχτας. Και οι πολιτικοι, τοσο οι δεξιοι συντηρητικοι, οσο και οι αριστεροι επαναστατες εκαναν/κανουν τα στραβα ματια
Άβαταρ μέλους
Highlander

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:45

Αυτη η μιξη ενηλικων ανηλικων πρεπει να εγινε επιτρεπτη στο ρημαδιο που λεγεται Ελλαδα, τα χρονια της κρισης, κατ απαιτηση των επιχειρηματιων της νυχτας. Και οι πολιτικοι, τοσο οι δεξιοι συντηρητικοι, οσο και οι αριστεροι επαναστατες εκαναν/κανουν τα στραβα ματια
Νομίζω ότι είστε υπερβολικά συντηρητικοί.
Και ο υπερπροστατευτισμός και καταπίεση των εφήβων δεν είναι κάτι το καλό.
Ορέστης 35

Highlander έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:45
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 00:45

Νομίζω ότι είστε υπερβολικά συντηρητικοί.
Και ο υπερπροστατευτισμός και καταπίεση των εφήβων δεν είναι κάτι το καλό.
Με κανετε εμενα πρωθυπουργο αντι του Κουλη; Να στελνω την αστυνομια στα κλαμπ στο Γκαζι καθε σαββατο, και αν βρω μεσα ανηλικους να κανω μηνυση στους γονεις, μηνυση στον ιδιοκτητη και να κλεινω το μαγαζι για μια εβδομαδα; Το ιδιο στα νησια. Να δουμε πως σφιγγουν οι κωλοι! Οι εφηβοι μπιρουν να πανε γκουντυζ, σινεμα και καφετερια. Ειναι υπεραρκετα νομιζω!

Θυμαμαι που ειχα παει στο ναο για ηλεκτρονικα οταν ημουν 18 παρα ενα μηνα, και μου ειπαν φυγε και ξαναελα σε ενα μηνα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

δεκαετία 90 μπορούσες όντας ανήλικος να αγοράζεις αλκόολ, τσιγάρα, τσοντοπεριοδικά, να μπαίνεις σε κλαμπ, αλλά δεν μπορούσες να πας στα ηλεκτρονικά να παίξεις bubble bubble. Παραλογισμός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”