μην ξεχναμε το πως ξεκινησε η ολη φαση - μια δημοσιευση στο ινσταγκραμ ενος τυπου που ελεγε οτι η κατασταση παρεκτραπηκε και οτι μια κοπελα εκτεθηκε ανεπανορθωτα ψυχικα και σωματικαΑσέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:55μηπως περιμενουν να τελεσιδικησει η υποθεση;vantono έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:39Εγώ θα επιμείνω στην απορία μου. Προσωπικά αν με κατηγορούσαν για βιασμό και είχα τρανταχτά στοιχεία (όπως τοξικολογικές) με το μέρος μου, όλους τους συκοφάντες μου θα τους πήγαινα αίμα. Θα τους ανάγκαζα να αλλάξουν χώρα. Δεν με νοιάζει αν είχαν χάσει μάνα, πατέρα, σκύλο, αλλά δεν θα έδειχνα κανένα έλεος για κατι τόσο σοβαρό που θα μου κατέστρεφε τη ζωή. Αν δεν τους κυνηγούσα καθόλου όμως, ή αν προσπαθούσα να τα βρούμε με κάποιου τύπου εξωδικαστική συμβιβαστική λύση κτλ, σημαίνει οτι κάτι έχω να φοβηθώ, ότι δεν την έχω και τόσο καθαρή τη φωλίτσα μου.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:13εντιτ: Απορία: Οι εμπλεκόμενοι-φερόμενοι ως δράστες, αφού βλέπουν οτι δεν αποδεικνύεται τίποτα που να μπορει να τους δέσει μέχρι στιγμής (αντιθετως, πολλα πραγματα ειναι υπέρ τους, όπως πχ τοξικολογικές), γιατί άραγε να μην έχει κινηθεί κανείς ακομα εναντίον της με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης? Ή έχει κινηθει καποιος και απλά δεν εχει βγει στη φορά ακόμα η μήνυση?
Ρωτάω σοβαρά, όχι ειρωνικά ή ρητορικά.
Εδώ γνωρίζουμε αν έχουν γίνει κινήσεις μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση από τους δράστες και τους δικηγόρους τους? Γιατί αν δεν έχουν γίνει μετά τις τοξικολογικές, εγώ το θεωρώ ιδιαιτέρως ύποπτο.
επισης, δεν ξερω ποσο μυνησιμο ειναι το "δε θυμαμαι, νομιζω οτι με βιασαν". δεν μπορει να αποδειχθει οτι εχει καποιο δολο, η οτι λεει ψεμματα. δεν εκφραζει απολυτη σιγουρια οτι βιαστηκε, ζητα απλως να ερευνηθει το ενδεχομενο απο τις αρχες. πολυ αμφιβαλλω αν μπορει να την κυνηγησει δικαστικα.
εκει που θα πρεπει να πεσει (δικαστικο) ξυλο, ειναι στους δημοσιογραφους και λοιπους, που χωρις τελεσιδικη αποφαση δικαιοσυνης τον κραζουν ως βιαστη. δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τους κυνηγησει αυτους, και ελπιζω να το κανει, αν αθωωθει, γιατι τους χρειαζεται.
αυτο δειχνει οτι κατι ασχημο πρεπει να συνεβη - εκτος αν πιστευει κανεις την ιστορια του τυπου που ελεγε οτι τον εδειραν,του πηραν το κινητο, γραψανε την ιστορια και μετα του το ξαναδωσαν