Η του θεματος ειναι ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Οχι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η παρέα των τεσσάρων της Αθήνας, ο μετρ Παπαδόπουλος αλλά και το θύμα λένε ότι δέχτηκαν και έκαναν συγκεκριμένες κλήσεις.
«Με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Παπαδόπουλος και μου είπε ότι η μία κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνό της λέγοντάς μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από τη ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4.10 και μιλώντας απευθείας μαζί της τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου», αναφέρει στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος Βασίλης Λεβέντης.
Το πόρισμα από τις αναλύσεις θα δώσει, λοιπόν, την ακτινογραφία όλων των επαφών που έγιναν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς και σαφή εικόνα για το ποιοι μίλησαν με ποιους. Εν συνεχεία, τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τις τηλεφωνικές επαφές που είχαν ή τα SMS που αντάλλαξαν μεταξύ τους το επίμαχο χρονικό διάστημα.
Οι ρεσεψιονίστ
Κομβικό σημείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και το τι συνέβη στη σουίτα 602 του «ΜΕΤ Hotel» αποτελούν οι καταθέσεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου για τα όσα είδαν εκείνο το βράδυ. Οι Αρχές επικεντρώνονται κυρίως στα άτομα που ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν η Γεωργία Μπίκα βγήκε μαζί με τη 17χρονη φίλη της από την κεντρική είσοδο για να φύγουν, όμως την τελευταία στιγμή η 24χρονη αποφάσισε να μείνει και να κάνει κράτηση του δωματίου 510.
Οι υπάλληλοι που την εξυπηρέτησαν θυμούνται τι ακριβώς είδαν και περιγράφουν με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς την κατάσταση της νεαρής κοπέλας, τα άτομα που τη συνάντησαν και το δρομολόγιο που ακολούθησε στους ορόφους του ξενοδοχείου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... uitas-602/
Αν ισχύει αυτό που γράφει η τελευταία γραμμή, θα ήταν αρκετά διαφωτιστικό αλλά κρατάω μικρό καλάθι μήπως πρόκειται για δημοσιογραφική σάλτσα. Αν ως μεγάλο ξενοδοχείο είχε παραπάνω από ένα άτομο στη ρεσεψιόν ακόμα καλύτερα.
«Με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Παπαδόπουλος και μου είπε ότι η μία κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνό της λέγοντάς μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από τη ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4.10 και μιλώντας απευθείας μαζί της τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου», αναφέρει στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος Βασίλης Λεβέντης.
Το πόρισμα από τις αναλύσεις θα δώσει, λοιπόν, την ακτινογραφία όλων των επαφών που έγιναν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς και σαφή εικόνα για το ποιοι μίλησαν με ποιους. Εν συνεχεία, τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τις τηλεφωνικές επαφές που είχαν ή τα SMS που αντάλλαξαν μεταξύ τους το επίμαχο χρονικό διάστημα.
Οι ρεσεψιονίστ
Κομβικό σημείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και το τι συνέβη στη σουίτα 602 του «ΜΕΤ Hotel» αποτελούν οι καταθέσεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου για τα όσα είδαν εκείνο το βράδυ. Οι Αρχές επικεντρώνονται κυρίως στα άτομα που ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν η Γεωργία Μπίκα βγήκε μαζί με τη 17χρονη φίλη της από την κεντρική είσοδο για να φύγουν, όμως την τελευταία στιγμή η 24χρονη αποφάσισε να μείνει και να κάνει κράτηση του δωματίου 510.
Οι υπάλληλοι που την εξυπηρέτησαν θυμούνται τι ακριβώς είδαν και περιγράφουν με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς την κατάσταση της νεαρής κοπέλας, τα άτομα που τη συνάντησαν και το δρομολόγιο που ακολούθησε στους ορόφους του ξενοδοχείου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... uitas-602/
Αν ισχύει αυτό που γράφει η τελευταία γραμμή, θα ήταν αρκετά διαφωτιστικό αλλά κρατάω μικρό καλάθι μήπως πρόκειται για δημοσιογραφική σάλτσα. Αν ως μεγάλο ξενοδοχείο είχε παραπάνω από ένα άτομο στη ρεσεψιόν ακόμα καλύτερα.
-
Menios_mikroulis
Αλιεν, πάρε ένα στην τύχηNaida έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:58Είμαι σίγουρη ότι αν σου ζητήσω ένα ποστ μου που σε περνάω από ανάκριση, θα μου τα μασήσεις. Για φέρε λοιπόν ποστ για να καταλάβω πως εννοείς την ανάκριση.AlienWay έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:54
Οταν περνάς από ανάκριση τους άλλους και ;αμφισβητείς τα λεγόμενά τους και τις προθέσεις τους. Δηλαδή το 80%
έχεις 80% πιθανότητα
καποιες φορες, πολυ συχνα. οχι "παντα". δηλαδη η "εξαλλη" συμπεριφορα δεν μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα αν προερχεται απο το χαπι η απο φυσικου του καθενος. θα χρειαστει ψυχολογικη εξεταση για να δουμε πως συμπεριφερεται συνηθως, και αν αυτη η συμπεριφορα προερχεται απο το χαπι.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:57
Άρα αν σου έδιναν χάπι βιασμού που προκαλεί τα παρακάτω
Και σε έπαιρναν 4 από όλες τις οπές, σε βιντεοσκοπούσαν κτλ θα έφταιγες, σωστά;https://www.tanea.gr/2019/02/26/greece/ ... -prokalei/
Η δράση του φαρμάκου ξεκινά 15-30 λεπτά μετά τη λήψη του. Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από τη χρήση του φαρμάκου είναι μια κατάσταση σαν μέθη, χωρίς hangover την επόμενη ημέρα, που ακολουθείται από μια έντονη υπνηλία. Για έναν τρίτο παρατηρητή, αυτός που έχει πάρει φθοριονιτραζεπάμη μοιάζει πιωμένος, τα μάτια του είναι κόκκινα, και συχνά τραυλίζει σαν μεθυσμένος.
Κάποιες φορές παρατηρείται μια περίεργη άρση των αναστολών: το θύμα συμπεριφέρεται λίγο «έξαλλα», χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει κανέναν συνειδητό έλεγχο της συμπεριφοράς του. Επίσης, πολύ συχνά δεν είναι δυνατό να θυμηθούμε τίποτε από όσα μας συνέβησαν όσο βρισκόμασταν υπό την επίδραση του φαρμάκου (προδρομική αμνησία). Όταν πια περάσει η επίδραση του φαρμάκου, περίπου 8 ώρες μετά τη λήψη του, η μνήμη μας επανέρχεται στη φυσιολογική της ικανότητα να καταγράφει γεγονότα.
αλλα πρωτα πρεπει να βρεθει στο αιμα, οτι πηρε χαπι. και με καποιο τροπο να διαπιστωθει οτι της το εριξαν χωρις να το ξερει, και δεν το πηρε απο μονη της, γιατι αυτα τα ναρκωτικα τα παιρνουν και για διασκεδαση, αντρες και γυναικες.
μπορεις να καταλαβεις ποσο λιγες πιθανοτητες εχει να συνεβει αυτο που εσυ θεωρεις σιγουρο; δηλαδη να της εριξαν χαπι και οχι να το πηρε μονη της, το χαπι να ειχε την συγκεκριμμενη επιδραση, που δεν την εχει παντα, και τα ιχνη του να εξαφανιστηκαν απο το αιμα. ελαχιστες. υπαρκτες μεν, αλλα ελαχιστες. σιγουρα οχι αρκετες για καταδικη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μη γινεσαι ναιδα, δεν ειπα εγω βιζιτα.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:19Ωραία. Προς το παρόν δηλαδή, εχουμε μια βιζιτα με περίοδο που πήγε να πηδηχτει από γόνους μπιλιονερς(η έστω απλώς ευκαταστατους "πελάτες") κλείνοντας δικό της δωμάτιο, γιατί όλα κι ολα, είναι περήφανη βιζιτα και δεν καταδέχεται να πηδηχτει σε σουιτες πληρωμένες από αλλους, και προτιμάει ενα μονοκλινο με δικά της έξοδα.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:32αποδειξη οτι δεν επιδιωκε συνευρεση, δεν ειναι. αν πηγαινε στο δωματιο και επεφτε για υπνο, θα ηταν ενδειξη, οχι αποδειξη. τωρα ουτε καν.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:13
Οχι, αλλά είναι απόδειξη των ισχυρισμών της, προς το παρόν. Και άλλη μια απόδειξη του ότι δεν επεδίωκε συνεύρεση (μετά την περίοδο), αλλά ήθελε να μεινει μονη της να κοιμηθεί, να δει τβ, να παίξει μονη της το μουνί της, οτιδήποτε. Αλλιώς γιατί το έκλεισε? Για εκ των προτέρων δημιουργία τεχνητού άλλοθι?![]()
Πολλές αποδειξούλες (literally) μαζεύονται σιγά-σιγά πάντως. Μικρές αλλά πολλές. Τη μια η απόδειξη του δωματίου, την άλλη η απόδειξη ότι έτρεχε μονη της σε φαρμακείο για ουροσυλλέκτες, ενώ οι τσαίοι ειχαν δηλώσει οτι της χορήγησαν οι ίδιοι, κτλ. Δεν πειραζει, από τα λίγα και μικρά ξεκινάμε όλοι, και κάποτε φτάνουμε (ή θα φτάσουμε) και στα μεγάλα.
τουλαχιστον εγω, δεν την λεω ψευτρα. οσα λεει μοιαζουν σχετικα αληθη, απο την οπτικη της.
αλλα το να ανακαλυπτουμε οτι λεει αληθειες για το που εχει παρκαρει και το τι φορεμα φορουσε, δεν βοηθουν την υποθεση. αυτα που λες παραπανω για το δωματιο και τον ουροσυλλεκτη, ειναι ασχετα με την ουσια, το βιασμο.
γιατι το εκλεισε. καλη ερωτηση. δεν μπορω να βρω λογικη απαντηση. αυτα που λεει η ιδια, να κοιμηθει απο το μεθυσι, ειναι παραλογα. δεν ειναι πραξεις λογικου ανθρωπου, υπαρχουν και ταξι.
ισως ομως ειναι πραξεις μεθυσμενου, παραλογου ανθρωπου.αυτος ο παραλογισμος ομως θα μπορουσε να ειναι και για να παει για σεξ, αλλα οχι στο δωματιο του αλλου. ποιος ξερει γιατι μες το μεθυσι, μπορει επειδη μαγκια, πλερωνω και μονη μου, δεν ειμαι καμμια φτωχια που εχει αναγκη το δωματιο σου.
παντως καμμια εξηγηση δεν με καλυπτει.![]()
ισως βγει καποιο αλλο στοιχειο, που να εξηγει το γιατι.
Ήθελε να πηδηχτει με περίοδο λοιπόν και με πληρωμένο από την τσέπη της, δωμάτιο. Πολύ σημαντικά στοιχεία που μας συνδέουν με τον Ορισμό της Λογικής, δεν λέω, αλλά ας περιμένουμε μήπως βρεθεί και τίποτα άλλο.
αντιθετως, ειπα οτι την πιστευω, οτι λεει αληθεια, απο τη μερια της.
αυτο που εχουμε προς το παρον, ειναι μια γυναικα που δεν θυμαται. δηλαδη απο τη μερια της, μηδεν στοιχεια. και παιζουμε με τα γυρω-γυρω ψιλοασχετα, που ηταν το αυτοκινητο, τι λεει η φιλη της, το δωματιο κλπ. ολα αυτα δεν προκειται να αποδειξουν το τι εγινε μεσα στο δωματιο, οπου ηταν αυτη και ο αλλος μονο (;).
Εφόσον υπήρξε επαφή χωρίς την κοπέλα να βρίσκεται σε θέση να συναινέσει ή να αρνηθεί (δεν θυμάται καν, έχει κενό) μιλάμε ούτως ή άλλως για βιασμό.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 08:49μη γινεσαι ναιδα, δεν ειπα εγω βιζιτα.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 16:19Ωραία. Προς το παρόν δηλαδή, εχουμε μια βιζιτα με περίοδο που πήγε να πηδηχτει από γόνους μπιλιονερς(η έστω απλώς ευκαταστατους "πελάτες") κλείνοντας δικό της δωμάτιο, γιατί όλα κι ολα, είναι περήφανη βιζιτα και δεν καταδέχεται να πηδηχτει σε σουιτες πληρωμένες από αλλους, και προτιμάει ενα μονοκλινο με δικά της έξοδα.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:32
αποδειξη οτι δεν επιδιωκε συνευρεση, δεν ειναι. αν πηγαινε στο δωματιο και επεφτε για υπνο, θα ηταν ενδειξη, οχι αποδειξη. τωρα ουτε καν.
τουλαχιστον εγω, δεν την λεω ψευτρα. οσα λεει μοιαζουν σχετικα αληθη, απο την οπτικη της.
αλλα το να ανακαλυπτουμε οτι λεει αληθειες για το που εχει παρκαρει και το τι φορεμα φορουσε, δεν βοηθουν την υποθεση. αυτα που λες παραπανω για το δωματιο και τον ουροσυλλεκτη, ειναι ασχετα με την ουσια, το βιασμο.
γιατι το εκλεισε. καλη ερωτηση. δεν μπορω να βρω λογικη απαντηση. αυτα που λεει η ιδια, να κοιμηθει απο το μεθυσι, ειναι παραλογα. δεν ειναι πραξεις λογικου ανθρωπου, υπαρχουν και ταξι.
ισως ομως ειναι πραξεις μεθυσμενου, παραλογου ανθρωπου.αυτος ο παραλογισμος ομως θα μπορουσε να ειναι και για να παει για σεξ, αλλα οχι στο δωματιο του αλλου. ποιος ξερει γιατι μες το μεθυσι, μπορει επειδη μαγκια, πλερωνω και μονη μου, δεν ειμαι καμμια φτωχια που εχει αναγκη το δωματιο σου.
παντως καμμια εξηγηση δεν με καλυπτει.![]()
ισως βγει καποιο αλλο στοιχειο, που να εξηγει το γιατι.
Ήθελε να πηδηχτει με περίοδο λοιπόν και με πληρωμένο από την τσέπη της, δωμάτιο. Πολύ σημαντικά στοιχεία που μας συνδέουν με τον Ορισμό της Λογικής, δεν λέω, αλλά ας περιμένουμε μήπως βρεθεί και τίποτα άλλο.
αντιθετως, ειπα οτι την πιστευω, οτι λεει αληθεια, απο τη μερια της.
αυτο που εχουμε προς το παρον, ειναι μια γυναικα που δεν θυμαται. δηλαδη απο τη μερια της, μηδεν στοιχεια. και παιζουμε με τα γυρω-γυρω ψιλοασχετα, που ηταν το αυτοκινητο, τι λεει η φιλη της, το δωματιο κλπ. ολα αυτα δεν προκειται να αποδειξουν το τι εγινε μεσα στο δωματιο, οπου ηταν αυτη και ο αλλος μονο (;).
το οτι δε θυμαται, απο που κι ως που σημαινει οτι δεν ηταν σε θεση να συναινεσει;stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:04
Εφόσον υπήρξε επαφή χωρίς την κοπέλα να βρίσκεται σε θέση να συναινέσει ή να αρνηθεί (δεν θυμάται καν, έχει κενό) μιλάμε ούτως ή άλλως για βιασμό.
δηλαδη, οποτεδηποτε γυναικα μετα το σεξ λεει οτι δεν θυμαται, μπουζουριαζουμε τον αντρα ως βιαστη; οποιαδηποτε γυναικα με την οποια κανουμε σεξ, εχει δικαιωμα να μας στειλει μετα στη φυλακη, απλως λεγοντας "δε θυμαμαι";
δεν χρειαζονται στοιχεια;
Αν δεν χτύπησε το κεφάλι μετά το συμβάν ή δεν έπαθε εγκεφαλικό, ποιος ο λόγος να μη θυμάται τίποτα κατά τη γνώμη σου;Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:10το οτι δε θυμαται, απο που κι ως που σημαινει οτι δεν ηταν σε θεση να συναινεσει;stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:04
Εφόσον υπήρξε επαφή χωρίς την κοπέλα να βρίσκεται σε θέση να συναινέσει ή να αρνηθεί (δεν θυμάται καν, έχει κενό) μιλάμε ούτως ή άλλως για βιασμό.![]()
Φυσικά και όχι. Αλλά αρχίζουμε να ψάχνουμε τα πράγματα.δηλαδη, οποτεδηποτε γυναικα μετα το σεξ λεει οτι δεν θυμαται, μπουζουριαζουμε τον αντρα ως βιαστη;
Φυσικά και όχι.οποιαδηποτε γυναικα με την οποια κανουμε σεξ, εχει δικαιωμα να μας στειλει μετα στη φυλακη, απλως λεγοντας "δε θυμαμαι";
Αρχίζουμε να ερευνούμε τα πράγματα.
Φυσικά και ναι. Γι' αυτό και ερευνούμε τα πράγματα.δεν χρειαζονται στοιχεια;
Όμως, τί είδους στοιχεία θα έπειθαν εσένα ως προς την απόδειξη της έλλειψης συναίνεσης του θύματος;
ιατροδικαστικη εξεταση. ποσοτητα αλκοολ η ναρκωτικων στο αιμα. μαρτυριες αλλων που ειδαν. βιντεοσκοπικο υλικο.stavmanr έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:14
Όμως, τί είδους στοιχεία θα έπειθαν εσένα ως προς την απόδειξη της έλλειψης συναίνεσης του θύματος;
αλλο "το ψαχνουμε" που βεβαιως αυτο κανουμε (η δικαιοσυνη, οχι εμεις) και αλλο ειμαστε βεβαιοι οτι ειναι βιασμος απο τη στιγμη που δεν θυμαται οπως ειπες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ θα επιμείνω στην απορία μου. Προσωπικά αν με κατηγορούσαν για βιασμό και είχα τρανταχτά στοιχεία (όπως τοξικολογικές) με το μέρος μου, όλους τους συκοφάντες μου θα τους πήγαινα αίμα. Θα τους ανάγκαζα να αλλάξουν χώρα. Δεν με νοιάζει αν είχαν χάσει μάνα, πατέρα, σκύλο, αλλά δεν θα έδειχνα κανένα έλεος για κατι τόσο σοβαρό που θα μου κατέστρεφε τη ζωή. Αν δεν τους κυνηγούσα καθόλου όμως, ή αν προσπαθούσα να τα βρούμε με κάποιου τύπου εξωδικαστική συμβιβαστική λύση κτλ, σημαίνει οτι κάτι έχω να φοβηθώ, ότι δεν την έχω και τόσο καθαρή τη φωλίτσα μου.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:13εντιτ: Απορία: Οι εμπλεκόμενοι-φερόμενοι ως δράστες, αφού βλέπουν οτι δεν αποδεικνύεται τίποτα που να μπορει να τους δέσει μέχρι στιγμής (αντιθετως, πολλα πραγματα ειναι υπέρ τους, όπως πχ τοξικολογικές), γιατί άραγε να μην έχει κινηθεί κανείς ακομα εναντίον της με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης? Ή έχει κινηθει καποιος και απλά δεν εχει βγει στη φορά ακόμα η μήνυση?
Ρωτάω σοβαρά, όχι ειρωνικά ή ρητορικά.
Εδώ γνωρίζουμε αν έχουν γίνει κινήσεις μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση από τους δράστες και τους δικηγόρους τους? Γιατί αν δεν έχουν γίνει μετά τις τοξικολογικές, εγώ το θεωρώ ιδιαιτέρως ύποπτο.
Δεν τους συμφέρει σε αυτή τη φάση να κάνουν κάτι τέτοιο. Η κοινή γνώμη μάλλον θα πάρει το μέρος της φτωχής κοπέλας παρά του πλούσιου γόνου. Πρώτα θα βγει αθωωτική απόφαση να την έχουν στα χέρια τους και μετά θα κινηθούν για αποζημιώσεις, αν κινηθούν. Στο κάτω κάτω λεφτά δεν τους λείπουν. Μπορεί στο τέλος να υπαναχωρήσουν για να δείξουν και προφίλ ευαίσθητου.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:39Εγώ θα επιμείνω στην απορία μου. Προσωπικά αν με κατηγορούσαν για βιασμό και είχα τρανταχτά στοιχεία (όπως τοξικολογικές) με το μέρος μου, όλους τους συκοφάντες μου θα τους πήγαινα αίμα. Θα τους ανάγκαζα να αλλάξουν χώρα. Δεν με νοιάζει αν είχαν χάσει μάνα, πατέρα, σκύλο, αλλά δεν θα έδειχνα κανένα έλεος για κατι τόσο σοβαρό που θα μου κατέστρεφε τη ζωή. Αν δεν τους κυνηγούσα καθόλου όμως, ή αν προσπαθούσα να τα βρούμε με κάποιου τύπου εξωδικαστική συμβιβαστική λύση κτλ, σημαίνει οτι κάτι έχω να φοβηθώ, ότι δεν την έχω και τόσο καθαρή τη φωλίτσα μου.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:13εντιτ: Απορία: Οι εμπλεκόμενοι-φερόμενοι ως δράστες, αφού βλέπουν οτι δεν αποδεικνύεται τίποτα που να μπορει να τους δέσει μέχρι στιγμής (αντιθετως, πολλα πραγματα ειναι υπέρ τους, όπως πχ τοξικολογικές), γιατί άραγε να μην έχει κινηθεί κανείς ακομα εναντίον της με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης? Ή έχει κινηθει καποιος και απλά δεν εχει βγει στη φορά ακόμα η μήνυση?
Εδώ γνωρίζουμε αν έχουν γίνει κινήσεις μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση από τους δράστες και τους δικηγόρους τους? Γιατί αν δεν έχουν γίνει μετά τις τοξικολογικές, εγώ το θεωρώ ύποπτο.
Κάτσε να δούμε τι θα πει και το προσωπικό το ξενοδοχείου.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:39 Προσωπικά αν με κατηγορούσαν για βιασμό και είχα τρανταχτά στοιχεία (όπως τοξικολογικές) με το μέρος μου,
μηπως περιμενουν να τελεσιδικησει η υποθεση;vantono έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:39Εγώ θα επιμείνω στην απορία μου. Προσωπικά αν με κατηγορούσαν για βιασμό και είχα τρανταχτά στοιχεία (όπως τοξικολογικές) με το μέρος μου, όλους τους συκοφάντες μου θα τους πήγαινα αίμα. Θα τους ανάγκαζα να αλλάξουν χώρα. Δεν με νοιάζει αν είχαν χάσει μάνα, πατέρα, σκύλο, αλλά δεν θα έδειχνα κανένα έλεος για κατι τόσο σοβαρό που θα μου κατέστρεφε τη ζωή. Αν δεν τους κυνηγούσα καθόλου όμως, ή αν προσπαθούσα να τα βρούμε με κάποιου τύπου εξωδικαστική συμβιβαστική λύση κτλ, σημαίνει οτι κάτι έχω να φοβηθώ, ότι δεν την έχω και τόσο καθαρή τη φωλίτσα μου.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2022, 14:13εντιτ: Απορία: Οι εμπλεκόμενοι-φερόμενοι ως δράστες, αφού βλέπουν οτι δεν αποδεικνύεται τίποτα που να μπορει να τους δέσει μέχρι στιγμής (αντιθετως, πολλα πραγματα ειναι υπέρ τους, όπως πχ τοξικολογικές), γιατί άραγε να μην έχει κινηθεί κανείς ακομα εναντίον της με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης? Ή έχει κινηθει καποιος και απλά δεν εχει βγει στη φορά ακόμα η μήνυση?
Εδώ γνωρίζουμε αν έχουν γίνει κινήσεις μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση από τους δράστες και τους δικηγόρους τους? Γιατί αν δεν έχουν γίνει μετά τις τοξικολογικές, εγώ το θεωρώ ιδιαιτέρως ύποπτο.
επισης, δεν ξερω ποσο μυνησιμο ειναι το "δε θυμαμαι, νομιζω οτι με βιασαν". δεν μπορει να αποδειχθει οτι εχει καποιο δολο, η οτι λεει ψεμματα. δεν εκφραζει απολυτη σιγουρια οτι βιαστηκε, ζητα απλως να ερευνηθει το ενδεχομενο απο τις αρχες. πολυ αμφιβαλλω αν μπορει να την κυνηγησει δικαστικα.
εκει που θα πρεπει να πεσει (δικαστικο) ξυλο, ειναι στους δημοσιογραφους και λοιπους, που χωρις τελεσιδικη αποφαση δικαιοσυνης τον κραζουν ως βιαστη. δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τους κυνηγησει αυτους, και ελπιζω να το κανει, αν αθωωθει, γιατι τους χρειαζεται.
Χλωμό να κυνηγήσει δημοσιογράφους.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2022, 09:55 εκει που θα πρεπει να πεσει (δικαστικο) ξυλο, ειναι στους δημοσιογραφους και λοιπους, που χωρις τελεσιδικη αποφαση δικαιοσυνης τον κραζουν ως βιαστη. δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τους κυνηγησει αυτους, και ελπιζω να το κανει, αν αθωωθει, γιατι τους χρειαζεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις