η συνάδελφος τι λέει; τι δείχνουν οι αισθητήρες που μελετάει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 08 Φεβ 2023, 18:46η συνάδελφος τι λέει; τι δείχνουν οι αισθητήρες που μελετάει;

Yippie Kay Yay
Κάνει πάρα πολύ κρύο ρε. Έχω βάλει ερκοντισιον στο 30 και καλοριφέρ στο 20, μπλούζα και ζακέτα φλις και μέσα στις κουβέρτες και είμαι παγάκι. Έβαλα και θερμόμετρο μην έχω πυρετό τίποτα 35.7. Τι ήθελα και εγώ να πάω να πάρω τις εξετάσεις μου με τέτοιο κρύο. Γμτ.
Έχει χαλάσει ο θερμοστάτης και είναι μόνιμα στο μείον.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 08 Φεβ 2023, 18:46η συνάδελφος τι λέει; τι δείχνουν οι αισθητήρες που μελετάει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
Ήλιος με χαμόγελο να λέτε, όχι με δοντια.
μα με τι καβλωνει αυτη η νεολαια. μηπως θελετε και κρικακι στο μουνοχειλο; μπλιαχ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
μα με τι καβλωνει αυτη η νεολαια. μηπως θελετε και κρικακι στο μουνοχειλο; μπλιαχ.
στρασακια, ασημικα, χρυσαφικα κλπ καρφωμενα στο τομαρι, κανουν τον ανθρωπο καρναβαλο. ασχημο.vantono έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:56Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
μα με τι καβλωνει αυτη η νεολαια. μηπως θελετε και κρικακι στο μουνοχειλο; μπλιαχ.![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πάμε πάλι
Το καλοριφέρ που ήταν στους 17-18 έκλεισε στις 10 το βράδυ και μέχρι το πρωί στις 8 (10 ώρες δηλαδή) που το ανοίξαμε πάλι είχε εσωτερική θερμοκρασία 12,8 με εξωτερική 3 και υγρασία. Έβαλα τη σύζυγο να μου πει σε πόση ώρα θα πιάσει εσωτερική 17. Σε μιαμιση ώρα η θερμοκρασία ήταν στα επίπεδα που θέλαμε. Οπότε δε νομίζω πως 10 ωρες στο off θα ήταν καλύτερα απο 10 ώρες να αναβοσβήνει, απο τη στιγμή που χρειάστηκε μιαμιση ώρα να πιάσει την επιθυμητη θερμοκρασία.
Κάτι παίζει με τις απώλειες στο σπίτι σας. Κουφώματα, μόνωση, κάτι τέτοιο.
Το καλοριφέρ που ήταν στους 17-18 έκλεισε στις 10 το βράδυ και μέχρι το πρωί στις 8 (10 ώρες δηλαδή) που το ανοίξαμε πάλι είχε εσωτερική θερμοκρασία 12,8 με εξωτερική 3 και υγρασία. Έβαλα τη σύζυγο να μου πει σε πόση ώρα θα πιάσει εσωτερική 17. Σε μιαμιση ώρα η θερμοκρασία ήταν στα επίπεδα που θέλαμε. Οπότε δε νομίζω πως 10 ωρες στο off θα ήταν καλύτερα απο 10 ώρες να αναβοσβήνει, απο τη στιγμή που χρειάστηκε μιαμιση ώρα να πιάσει την επιθυμητη θερμοκρασία.
Στο ειπα και παραπάνω. Μηπως ακους τραπ στα κρυφά;vantono έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:56Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
μα με τι καβλωνει αυτη η νεολαια. μηπως θελετε και κρικακι στο μουνοχειλο; μπλιαχ.![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ειδικά αν βάλεις σμαραγδάκι, σκέτη μαγεία θα είναι. Κάθε τρία λεπτά θα ακούς "έχεις μαρούλι στο δόντι, μπάρμπα".vantono έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:56Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
stergiosbik
Τι θερμοκρασιες ειναι αυτες ρε;Ερμής έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:35 Πάμε πάλι
Πατε καλα;
Πως την παλευετε;Τα θερμομετρα σας λειτουργουν σωστα;
Και στα λεει ανθρωπος που ΔΕΝ κρυωνει.
Οχι στα λογια.Οποιος με γνωριζει σταυροκοπιεται με το πως κυκλοφορω τον χειμωνα.
Ενδεικτικα θα σου πω οτι το 2001 που πιασαμε -26,εβαλα για πρωτη φορα στην ζωη μου φανελα.
Απο πανω ενα πουκαμισο και μπουφαν.
Αυτα μονο.
Επειδη αυτοκινητα δεν κυκλοφορουσαν λογω μισου μετρου χιονιου μεσα στο κεντρο της πολης αναγκάστικα πολλες φορες να κυκλοφορω με τα ποδια και τοτε εβγαζα το μπουφαν γιατι εσκαγα!
Όταν κλεινει το καλοριφέρ η θερμοκρασία είχε κρατηθεί μέχρι που πήγαμε για υπνο, μετα είμαστε σκεπασμένοι, με 17-18 εντος του σπιτιού ειναι μια χαρα, βέβαια δε κυκλοφοράμε με τα σώβρακα.
οκ ένα θερμόμετρο να είναι χάλια, αλλά να είναι συνδυασμένα χάλια θερμοστάτης και θερμόμετρο; Δυσκολο.
οκ ένα θερμόμετρο να είναι χάλια, αλλά να είναι συνδυασμένα χάλια θερμοστάτης και θερμόμετρο; Δυσκολο.
-
stergiosbik
Γουσταρλης φαινεσαι τυπε.Ψηνεσαι και με τετοια;vantono έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:56Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
![]()

-
stergiosbik
17 βαθμοι σκεπασμενος με σκεπασματα το καταλαβαινω.Ερμής έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:55 Όταν κλεινει το καλοριφέρ η θερμοκρασία είχε κρατηθεί μέχρι που πήγαμε για υπνο, μετα είμαστε σκεπασμένοι, με 17-18 εντος του σπιτιού ειναι μια χαρα, βέβαια δε κυκλοφοράμε με τα σώβρακα.
17 βαθμοι ομως οταν εισαι ξυπνιος και καθεσαι π.χ. στον καναπε δεν το καταλαβαινω.
Εκτος αν καθεσαι με καλτσες,φορμα,φανελα και μπλουζα απο πανω.*
Ετσι ομως ρε φιλε δεν καθεσαι ανετα.Στην ουσια κρυωνεις και ριχνεις κατι πανω σου να μην συμβαινει αυτο.
*Ετσι εγω κυκλοφορω εξω με μηδεν.
Ε ναι κάπως έτσι κάθομαι, στο ειπα και παραπάνω δε κυκλοφοράμε σα να ειναι αυγουστος. Ανετα νιώθουμε πάντως. Δεν έχει παραπονεθεί κανείς.stergiosbik έγραψε: 09 Φεβ 2023, 11:0317 βαθμοι σκεπασμενος με σκεπασματα το καταλαβαινω.Ερμής έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:55 Όταν κλεινει το καλοριφέρ η θερμοκρασία είχε κρατηθεί μέχρι που πήγαμε για υπνο, μετα είμαστε σκεπασμένοι, με 17-18 εντος του σπιτιού ειναι μια χαρα, βέβαια δε κυκλοφοράμε με τα σώβρακα.
17 βαθμοι ομως οταν εισαι ξυπνιος και καθεσαι π.χ. στον καναπε δεν το καταλαβαινω.
Εκτος αν καθεσαι με καλτσες,φορμα,φανελα και μπλουζα απο πανω.*
Ετσι ομως ρε φιλε δεν καθεσαι ανετα.Στην ουσια κρυωνεις και ριχνεις κατι πανω σου να μην συμβαινει αυτο.
*Ετσι εγω κυκλοφορω εξω με μηδεν.
Αν κυκλοφορείς έτσι με μηδέν τότε λογικά μέσα στους 17 θα είσαι με σωβρακο και αμανικο σα τον βαντονο
Έλεος ρε τύπε.vantono έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:56Μπα, αδιαφορο μου ειναι το γλωσσοπιρσινγκ γενικα. Πιο πολύ μ'αρεσει το στρασάκι στο δόντι όμως.Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2023, 09:48εμετος.αηδια.vantono έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:01 Και η φράση "ηλιος με δοντια" ειναι καπως υπερβολική και ανόητη γενικα. Ο ήλιος δεν εχει ποτέ δοντια με την κακή έννοια, ο πανέμορφος ήλιος έχει την οδοντοστοιχία της σουπερ-γκόμενας με το πανεμορφο χαμόγελο, το καυλοπίρσινγκ στη γλωσσα και το στρασάκι στον κυνόδοντα.
![]()
Την βρίσκεις και με χρυσά δόντια από τσιγγάνες καρδιές;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τύπε, μάλλον έχεις πίεση από τούρμπο για Scania.stergiosbik έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:51Τι θερμοκρασιες ειναι αυτες ρε;Ερμής έγραψε: 09 Φεβ 2023, 10:35 Πάμε πάλι
Πατε καλα;
Πως την παλευετε;Τα θερμομετρα σας λειτουργουν σωστα;
Και στα λεει ανθρωπος που ΔΕΝ κρυωνει.
Οχι στα λογια.Οποιος με γνωριζει σταυροκοπιεται με το πως κυκλοφορω τον χειμωνα.
Ενδεικτικα θα σου πω οτι το 2001 που πιασαμε -26,εβαλα για πρωτη φορα στην ζωη μου φανελα.
Απο πανω ενα πουκαμισο και μπουφαν.
Αυτα μονο.
Επειδη αυτοκινητα δεν κυκλοφορουσαν λογω μισου μετρου χιονιου μεσα στο κεντρο της πολης αναγκάστικα πολλες φορες να κυκλοφορω με τα ποδια και τοτε εβγαζα το μπουφαν γιατι εσκαγα!
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-