!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Περαστικα φιλε.
Απ'οτι λενε, αν την βγαλεις 4-5 μερες διχως να νοσηλευτεις, τοτε εισαι οκ.
Η 4η και η 5η μερα ειναι οι κρισιμες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Να είσαι καλά.Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:55 Περαστικα φιλε.
Είμαι ήδη δεύτερη μέρα χωρίς πυρετό. Συνολικά η πέμπτη μέρα από την αρχή οπότε θεωρώ πως άνευ εκπλήξεως τελείωσε. Βέβαια έχω κόψει φλέβα κλεισμένος μέσα και έχω ακόμα άλλες πέντε καραντίνα.
Περαστικά μαν. Αυτό με το οξυμετρο που λεει η ksk ειναι πολυ βασικόnyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2021, 10:50enterprise-psi έγραψε: 24 Μαρ 2021, 07:26Περαστικά, ψυχραιμία, και όλα καλά θα πάνε !nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2021, 18:32 Δυστυχώς βρέθηκα θετικός.
Συμπτώματα από την Κυριακή, απλά πυρετός αρκετός, ομως. Τίποτα άλλο. Πνευμονολογικως οκ, αφού κάπνισα κιόλας. Δεν θα το ξανακάνω όμως.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πέντε μέρες είχες πυρετό στο συνολο; όταν κάνεις και τεστ και βγεις αρνητικός, να πας και σε γιατρό να σου γράψει πλήρες τσεκ απ και καρδιολογικα.nyxtovios έγραψε: 25 Μαρ 2021, 21:41Να είσαι καλά.Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:55 Περαστικα φιλε.
Είμαι ήδη δεύτερη μέρα χωρίς πυρετό. Συνολικά η πέμπτη μέρα από την αρχή οπότε θεωρώ πως άνευ εκπλήξεως τελείωσε. Βέβαια έχω κόψει φλέβα κλεισμένος μέσα και έχω ακόμα άλλες πέντε καραντίνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συνολικά 3 εμπύρετος. Πέμπτη μέρα τώρα από το ξεκίνημα. Θα πάω για αντισώματα οπωσδήποτε μετά το 15μερο. Θα ζητήσω και αυτά που λες. Ελπίζω να εχω καθαρίσει από τις αντιβιωσεις.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2021, 22:02Πέντε μέρες είχες πυρετό στο συνολο; όταν κάνεις και τεστ και βγεις αρνητικός, να πας και σε γιατρό να σου γράψει πλήρες τσεκ απ και καρδιολογικα.nyxtovios έγραψε: 25 Μαρ 2021, 21:41Να είσαι καλά.Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:55 Περαστικα φιλε.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
3 μήνες αμετάκλητο αυτομπάν,αρχής γενόμενης από της παρούσης δημοσίευσης.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ και γμτ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Να κάνεις ότι αισθάνεσαι. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτεραΣτύγιος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 18:11 3 μήνες αμετάκλητο αυτομπάν,αρχής γενόμενης από της παρούσης δημοσίευσης.
Όχι ,το μετάνιωσα ,θα κάτσω εδώ να σας πρήζω και να με μπινελικώνετε.- Casper - έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:05Να κάνεις ότι αισθάνεσαι. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτεραΣτύγιος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 18:11 3 μήνες αμετάκλητο αυτομπάν,αρχής γενόμενης από της παρούσης δημοσίευσης.![]()
![]()
-
- Casper -
Είσαι δίδυμος στο ζώδιο σαν εμένα;Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:17Όχι ,το μετάνιωσα ,θα κάτσω εδώ να σας πρήζω και να με μπινελικώνετε.- Casper - έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:05Να κάνεις ότι αισθάνεσαι. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτεραΣτύγιος έγραψε: 28 Μαρ 2021, 18:11 3 μήνες αμετάκλητο αυτομπάν,αρχής γενόμενης από της παρούσης δημοσίευσης.![]()
![]()
![]()
Ντάξει πέρα από την πλάκα, αυτό που σου είπα για την γυμναστική ισχύει. Αερόβια συγκεκριμένα. Όσο μπορείς, με το ζόρι. Σιγά σιγά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Από πείρα στο λέω, βγήκα από κατάθλιψη με περπάτημα και τρέξιμο ενώ υπέφερα να σηκωθώ απ' το κρεβάτι και να πάρω τα πόδια μου από την ζάλη. Τον αδερφό σου προφανώς δεν θα τον ξεχάσεις ούτε με γυμναστικές-ψυχολόγους-φάρμακα, ούτε θα σταματήσει να σου λείπει ή να πονάς όταν τον θυμάσαι. Αλλά δεν κάνεις ούτε καλό στον εαυτό σου να αφήνεσαι και να σε καταβάλλει η θλίψη. Ο καθένας το παλεύει με τον τρόπο του.
Κέρατο είμαι ,Αιγόκερως.- Casper - έγραψε: 29 Μαρ 2021, 15:06Είσαι δίδυμος στο ζώδιο σαν εμένα;Στύγιος έγραψε: 29 Μαρ 2021, 14:17Όχι ,το μετάνιωσα ,θα κάτσω εδώ να σας πρήζω και να με μπινελικώνετε.![]()
![]()
Ντάξει πέρα από την πλάκα, αυτό που σου είπα για την γυμναστική ισχύει. Αερόβια συγκεκριμένα. Όσο μπορείς, με το ζόρι. Σιγά σιγά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Από πείρα στο λέω, βγήκα από κατάθλιψη με περπάτημα και τρέξιμο ενώ υπέφερα να σηκωθώ απ' το κρεβάτι και να πάρω τα πόδια μου από την ζάλη. Τον αδερφό σου προφανώς δεν θα τον ξεχάσεις ούτε με γυμναστικές-ψυχολόγους-φάρμακα, ούτε θα σταματήσει να σου λείπει ή να πονάς όταν τον θυμάσαι. Αλλά δεν κάνεις ούτε καλό στον εαυτό σου να αφήνεσαι και να σε καταβάλλει η θλίψη. Ο καθένας το παλεύει με τον τρόπο του.
Ήρθε πάλι αυτός που έχει το καφέ να μας φέρει τους καφέδες. Πόσο κούκλος, πόσο όμορφος, τι ματαρες, στιλ, άρωμα άρωμα, φωνή, σώμα, πόσο ωραίος, ΠΌΣΟ ΩΡΑΙΟΣ. Μου έφτιαξε την Δευτέρα 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βγάλτονα φωτογραφία, να την βλέπεις και να σου φτιάχνει όλες τις μέρες.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:20 Ήρθε πάλι αυτός που έχει το καφέ να μας φέρει τους καφέδες. Πόσο κούκλος, πόσο όμορφος, τι ματαρες, στιλ, άρωμα άρωμα, φωνή, σώμα, πόσο ωραίος, ΠΌΣΟ ΩΡΑΙΟΣ. Μου έφτιαξε την Δευτέρα![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θα με δει άμα τον βγάλω φώτο. Άσε που μια φώτο τι να σου πει. Είναι η όλη η αύρα που εκπέμπει.vagabondo έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:34Βγάλτονα φωτογραφία, να την βλέπεις και να σου φτιάχνει όλες τις μέρες.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2021, 18:20 Ήρθε πάλι αυτός που έχει το καφέ να μας φέρει τους καφέδες. Πόσο κούκλος, πόσο όμορφος, τι ματαρες, στιλ, άρωμα άρωμα, φωνή, σώμα, πόσο ωραίος, ΠΌΣΟ ΩΡΑΙΟΣ. Μου έφτιαξε την Δευτέρα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...