Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:49
vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:18
Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41
Βλέπω σήμερα ένα τύπο 50πλας, είχε ανοίξει δύο τρύπες σε μια κουβέρτα και καλά ποντσο, καουμπόικο καπέλο, μια κιθάρα από τα τζάμπο και έλα ζευγάρι εκείνο που είναι μαζί γυαλιά με μουστάκι πάλι μάλλον από τα τζάμπο. Αυτό το υβρίδιο άραγε τι ήθελε να ντυθεί;
Πού τα βλέπεις όλα αυτά?
Πρωτον, ακομα δεν ειναι καν Αποκριες, δευτερον, ουτε στην καρδιά των Αποκρεών (εκεινο το 3ημερο προ Καθ.Δευτέρας) δεν εχω δει απο κοντά άτομο να ντυνεται πλέον, εδω και πόσα χρόνια. Ο,τι δω, μονο στο καρναβάλι απο την τβ.
Χθες στο πάρτυ του μικρού που διοργάνωνε το σχολείο του. Είχαν ντυθεί και κάποιοι γονεις
Α ναι, εχεις και τετοιες συναναστροφές εσύ, οπότε λογικό.
Παντως γενικά ειναι πολυ πεσμένα τα πραγματα στο θεμα των μασκαριλικίων, τα τελευταία χρόνια. Στην εποχή μου ως πιτσιρικος θυμαμαι, 2 εβδομαδες ολοκληρες κυκλοφορουσαμε με κονφετιά, κροτίδες, σερπαντίνες, κατι αφρους που ψεκαζες τον αλλο και τον εκανες νιμου, και απο μασκαρέμετα παίζει και να κοιμόμασταν και με τη στολή του ο καθενας.
Και στις περσινές απόκριες, ζήτημα να ειδα 5-6 πιτσιρικάκια να περνούν απο το μπαλκόνι μου ντυμένα, και αυτά πολυ μικρά και με γονείς (οχι ντυμένους). Και φετος λογικά στο ιδιο λεβελ θα ειναι.