!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σιχαίνομαι τις απόκριες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Σιχαίνεστε τις Απόκριες;

ΝΑΙ
57
49%
οχι
59
51%

Σύνολο ψήφων: 116

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:36
vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:33 Η έλλειψη/αποχή απο το κρέας φέρνει νεύρα. Οι βιγκαν να τα βλεπουν αυτά.
Να θεωρήσω το "κρέας" ως γενικότερης προσέγγισης σημειολογία; :)
Ακριβώς. Για όσους νηστεύουν πραγματικά και ολοκληρωμένα, βεβαια.
Οχι σαν μια θχειά μου απ'το χωριο, που νηστευε 50 μέρες αλλά τη μπζωλή του θχειού μου του την εκανε πριονοκορδέλα καθε μερα. Στα τελευταία του, τον πότιζε και βιάγκρα πριν τον στειλει τον καψερό.
Ρε τι τραβάμε με τις γυναίκαι...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 16:17 Τι σχεση έχει αυτό το ζεφυριωτικο παναϊρι που γίνεται εδώ, με το θεματικό καρνιβαλε της Βενετίας;
Α, είναι κι αυτό στα πράγματα που το ιταλικό αντίστοιχο δεν είναι αντίστοιχο, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, όπως το παγωτό και το τζελάτο που είναι διαφορετικά πράγματα. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:16
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:01 ο σείχης ήταν η κολλητή μου

Από μικρή, κολαουζος της εξουσίας :smt124
Απ' ό,τι βλέπω δεν σε βοήθησε και ιδιαίτερα το άνοιγμα ψυχής που επιχείρησες, έστω και ως προσωρινή εκτόνωση και επανήλθες στην ασφαλή πεπατημένη του αντιεξουσιαστή, που βρέχει τα στριγκάκια του αν ταυτοποιηθεί.
Τζημερικος είμαι, τι αντιεξουσιαστής. Στριγκακια δεν φορώ, με ενοχλούν, σταμάτα να αναπολείς τα νιάτα σου :50aris:
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:36
vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:33 Η έλλειψη/αποχή απο το κρέας φέρνει νεύρα. Οι βιγκαν να τα βλεπουν αυτά.
Να θεωρήσω το "κρέας" ως γενικότερης προσέγγισης σημειολογία; :)
Ακριβώς. Για όσους νηστεύουν πραγματικά και ολοκληρωμένα, βεβαια.
Οχι σαν μια θχειά μου απ'το χωριο, που νηστευε 50 μέρες αλλά τη μπζωλή του θχειού μου του την εκανε πριονοκορδέλα καθε μερα. Στα τελευταία του, τον πότιζε και βιάγκρα πριν τον στειλει τον καψερό.
Ρε τι τραβάμε με τις γυναίκαι...
Είναι η φάση που λέμε ότι άλλοι έχουν το βροντώδες όνομα και άλλοι τη χάρη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:18
Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41 Βλέπω σήμερα ένα τύπο 50πλας, είχε ανοίξει δύο τρύπες σε μια κουβέρτα και καλά ποντσο, καουμπόικο καπέλο, μια κιθάρα από τα τζάμπο και έλα ζευγάρι εκείνο που είναι μαζί γυαλιά με μουστάκι πάλι μάλλον από τα τζάμπο. Αυτό το υβρίδιο άραγε τι ήθελε να ντυθεί;
Πού τα βλέπεις όλα αυτά?
Πρωτον, ακομα δεν ειναι καν Αποκριες, δευτερον, ουτε στην καρδιά των Αποκρεών (εκεινο το 3ημερο προ Καθ.Δευτέρας) δεν εχω δει απο κοντά άτομο να ντυνεται πλέον, εδω και πόσα χρόνια. Ο,τι δω, μονο στο καρναβάλι απο την τβ.
Χθες στο πάρτυ του μικρού που διοργάνωνε το σχολείο του. Είχαν ντυθεί και κάποιοι γονεις :102:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους

hellegennes έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:40
Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 16:17 Τι σχεση έχει αυτό το ζεφυριωτικο παναϊρι που γίνεται εδώ, με το θεματικό καρνιβαλε της Βενετίας;
Α, είναι κι αυτό στα πράγματα που το ιταλικό αντίστοιχο δεν είναι αντίστοιχο, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, όπως το παγωτό και το τζελάτο που είναι διαφορετικά πράγματα. :lol:
:popc: Η ταινία Ουρανία ήταν ίδια με την Μαλενα, ρε δικε μου;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:46
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:07

Από μικρή, κολαουζος της εξουσίας :smt124
Απ' ό,τι βλέπω δεν σε βοήθησε και ιδιαίτερα το άνοιγμα ψυχής που επιχείρησες, έστω και ως προσωρινή εκτόνωση και επανήλθες στην ασφαλή πεπατημένη του αντιεξουσιαστή, που βρέχει τα στριγκάκια του αν ταυτοποιηθεί.
Τζημερικος είμαι, τι αντιεξουσιαστής. Στριγκακια δεν φορώ, με ενοχλούν, σταμάτα να αναπολείς τα νιάτα σου :50aris:
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τί ακριβώς θα αναπολείς εσύ από τα δικά σου νιάτα. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:46(...) Τζημερικος είμαι (...)
Ντουντ... :roll:
Ούτε ο Τζήμερος δεν είναι τζημερικός πλέον ρε μαν.
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:54
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:46

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τί ακριβώς θα αναπολείς εσύ από τα δικά σου νιάτα. :e045:
Τα ξενοδοχεία ημιδιαμουνής :a100: Τουλάχιστον δεν τα ψηφίζω
Άβαταρ μέλους

Ναύτης έγραψε: 04 Μαρ 2024, 11:04
Ούτε ο Τζήμερος δεν είναι τζημερικός πλέον ρε μαν.
:P
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η πλάκα είναι ότι όσοι έβρισκαν "γραφικό" το πρότζεκτ τζήμερος, τώρα έμειναν με το κασσελακικό πρότζεκτ στο χέρι και λοιπές περιφερειακές αντιστασιακές δυνάμεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:49
vantono έγραψε: 04 Μαρ 2024, 10:18
Ερμής έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41 Βλέπω σήμερα ένα τύπο 50πλας, είχε ανοίξει δύο τρύπες σε μια κουβέρτα και καλά ποντσο, καουμπόικο καπέλο, μια κιθάρα από τα τζάμπο και έλα ζευγάρι εκείνο που είναι μαζί γυαλιά με μουστάκι πάλι μάλλον από τα τζάμπο. Αυτό το υβρίδιο άραγε τι ήθελε να ντυθεί;
Πού τα βλέπεις όλα αυτά?
Πρωτον, ακομα δεν ειναι καν Αποκριες, δευτερον, ουτε στην καρδιά των Αποκρεών (εκεινο το 3ημερο προ Καθ.Δευτέρας) δεν εχω δει απο κοντά άτομο να ντυνεται πλέον, εδω και πόσα χρόνια. Ο,τι δω, μονο στο καρναβάλι απο την τβ.
Χθες στο πάρτυ του μικρού που διοργάνωνε το σχολείο του. Είχαν ντυθεί και κάποιοι γονεις :102:
Α ναι, εχεις και τετοιες συναναστροφές εσύ, οπότε λογικό.
Παντως γενικά ειναι πολυ πεσμένα τα πραγματα στο θεμα των μασκαριλικίων, τα τελευταία χρόνια. Στην εποχή μου ως πιτσιρικος θυμαμαι, 2 εβδομαδες ολοκληρες κυκλοφορουσαμε με κονφετιά, κροτίδες, σερπαντίνες, κατι αφρους που ψεκαζες τον αλλο και τον εκανες νιμου, και απο μασκαρέμετα παίζει και να κοιμόμασταν και με τη στολή του ο καθενας.

Και στις περσινές απόκριες, ζήτημα να ειδα 5-6 πιτσιρικάκια να περνούν απο το μπαλκόνι μου ντυμένα, και αυτά πολυ μικρά και με γονείς (οχι ντυμένους). Και φετος λογικά στο ιδιο λεβελ θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

νταξ ρε δεν υπάρχει παιδάκι να μη του αρέσει, εδώ άρεσε φαντάσου και σε εμένα μέχρι τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Αλλά τώρα να εισαι 30-40-50 χρονώνε μαντράχαλος και να σαρέσει αυτο το τσιγγαναριό, ε υπάρχει θέμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2024, 13:39 νταξ ρε δεν υπάρχει παιδάκι να μη του αρέσει, εδώ άρεσε φαντάσου και σε εμένα μέχρι τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Αλλά τώρα να εισαι 30-40-50 χρονώνε μαντράχαλος και να σαρέσει αυτο το τσιγγαναριό, ε υπάρχει θέμα.
δεν ειναι ολα τσιγγαναριο

φετος ας πουμε ο τιτλος ειναι φαουστ. ε, κατι καλο περιμενουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 14:33
Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2024, 13:39 νταξ ρε δεν υπάρχει παιδάκι να μη του αρέσει, εδώ άρεσε φαντάσου και σε εμένα μέχρι τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Αλλά τώρα να εισαι 30-40-50 χρονώνε μαντράχαλος και να σαρέσει αυτο το τσιγγαναριό, ε υπάρχει θέμα.
δεν ειναι ολα τσιγγαναριο

φετος ας πουμε ο τιτλος ειναι φαουστ. ε, κατι καλο περιμενουμε.

Και τί σχέση έχουν αυτές οι φασόν στολές και μάσκες με το αντίστοιχο δρώμενο στη Βενετία βρε Ασέβαστε; :lol:

Σε κάθε περίπτωση, είναι όντως μία προσπάθεια που ξεφεύγει από την πεπατημένη των αρμάτων και ομάδων του '70. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”