Δεν ξέρω πως δουλεύει το nordlynx. Με wireguard το έχω για όταν ταξιδεύω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Απρ 2025, 15:33πιο πολυ για κανενα airbnb προφανως δεν κανει για να καλυψει συσκευες σε πααραπανω απο ενα οροφοGoBzi έγραψε: 12 Απρ 2025, 15:30Τα συγκεκριμένα δεν είναι για όλο το σπίτι, για 2-3 συσκευές είναι ότι πρέπει. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι σχετικά αξιόπιστη για τα λεφτά της και έχει πολύ εύκολο interface για να ρυθμίσεις VPN, εάν χρειαστεί.
ποσο δυσκολο ειναι να βαλεις το nordlynx στο γνωστο ρουτερ που διαφημιζεται εσχατως?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Είπα και γω να πάρω τα ρίσκα μου και να κατεβάσω το

για να ανακαλύψω - με φρίκη - πως στο μπουθ της περιγραφής δεν κάθεται το καμάρι της Μεσσηνίας, ο θρύλος του Μάραθου

αλλά ένας τυπάκος που ουτε να τον ξέρω, ουτε να ακούω μπορώ
Αν φάω και 700αρι απ την Μενδωνη γι αυτό, θα ναι τα πιο πετάμενα λεφτά στη ζωή μου από την εποχή που πλήρωσα στο σινεμά να δω ταινια του Ταρκοφσκι

για να ανακαλύψω - με φρίκη - πως στο μπουθ της περιγραφής δεν κάθεται το καμάρι της Μεσσηνίας, ο θρύλος του Μάραθου

αλλά ένας τυπάκος που ουτε να τον ξέρω, ουτε να ακούω μπορώ
Αν φάω και 700αρι απ την Μενδωνη γι αυτό, θα ναι τα πιο πετάμενα λεφτά στη ζωή μου από την εποχή που πλήρωσα στο σινεμά να δω ταινια του Ταρκοφσκι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εντωμεταξύ θα παίρνει πρόστιμο και κάποιος που κατεβάζει μεσω τρίτης ιστοσελίδας, μουσική απο βίντεο του youtube?
Μιλαω για τα σάιτ που βάζεις το λινκ του youtube και σου κατεβάζουν mp3 ή και βίντεο.
Μιλαω για τα σάιτ που βάζεις το λινκ του youtube και σου κατεβάζουν mp3 ή και βίντεο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αν και ακομα τίποτα δεν ειναι σίγουροlonelyrider έγραψε: 20 Απρ 2025, 17:39 Εντωμεταξύ θα παίρνει πρόστιμο και κάποιος που κατεβάζει μεσω τρίτης ιστοσελίδας, μουσική απο βίντεο του youtube?
ίσως και μόνο που ρώτησες εδώ, οι ειδικές ομάδες ελέγχου του Διαδικτύου, στελεχωμένες με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, οι οποίες παρακολουθούν συστηματικά τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειναι ικανές να σε ενοχοποιήσουν
Σημερινό άρθρο - ανήμερα Πάσχα - απ το Μενδωνοκρατουμενο Πρώτο Θέμα

https://www.protothema.gr/economy/artic ... -internet/

Spoiler
40 χρόνια από dos 3.1 λέμε.......
Ειδικες ομαδες και εξελιγμενοι αλγοριθμοι λέει, μας βγήκε το αρνι απ τη μυτη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επίσης έχω δωρίσει στο Τεχνολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης το 2010 πλήρως λειτουργικό υπολογιστή ,με dos 6.22 , "σκληρό" 40 mb, φλόππυ 3,5 και δισκέτα 1.44.
Εάν θέλεις να κατεβάσεις εκκλησιαστικούς ύμνους, πες την [user]Saturn[/user] να σου στείλει. Μην το ρισκάρεις, ο κρυφακούλης είναι εκεί έξω και προσπαθεί να ρίξει πρόστιμα σε όλους μας.lonelyrider έγραψε: 20 Απρ 2025, 17:39 Εντωμεταξύ θα παίρνει πρόστιμο και κάποιος που κατεβάζει μεσω τρίτης ιστοσελίδας, μουσική απο βίντεο του youtube?
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εσυ μπορεί να με τρολάρεις αλλα εγω πιστεύω οτι ειναι σχεδον αδύνατο να εφαρμοστεί αυτός ο νομος στη πραξη.GoBzi έγραψε: 20 Απρ 2025, 18:16Εάν θέλεις να κατεβάσεις εκκλησιαστικούς ύμνους, πες την [user]Saturn[/user] να σου στείλει. Μην το ρισκάρεις, ο κρυφακούλης είναι εκεί έξω και προσπαθεί να ρίξει πρόστιμα σε όλους μας.lonelyrider έγραψε: 20 Απρ 2025, 17:39 Εντωμεταξύ θα παίρνει πρόστιμο και κάποιος που κατεβάζει μεσω τρίτης ιστοσελίδας, μουσική απο βίντεο του youtube?
Αλλοι έχουν το wifi του γείτονα, αλλοι παιρνουν απο καφετεριες και μαγαζιά το ιντερνετ και μπαινουν οπουδήποτε. Πως θα ανιχνεύσει το κράτος τον αληθινό "παραβατη"? Κι απο την αλλη εκατοντάδες χιλιάδες βλεπουν παράνομα κσι κατεβαζουν. Τι θα κανουν θα στειλουν προστιμα σε ολους αυτους? Θα παει στο 3% ο Μητσοτάκης. Βέβαια δεν αποκλείω τίποτα. Μπορεί στοχευμενα να ριξουν κάποια προστιμα ωστε να συνετιστουν οι πολλοι. Έχουν αυτοι τροπο να ρημαξουν το κοσμακη που δεν εχει 100 ευρω το μηνα για κοσμοτε και νοβα και βλεπει σπασμενα ενα ματς για να ψυχαγωγηθει και να ξεφυγει λιγο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Φρέσκα κουλούρια..... στη μπουζου από σήμερα 7.000 π@@@ Πατρινοι
Έτσι Μενδωναρα.....σκίσε τους μποξακιδες και άσε στην ησυχία τους αυτούς που κατεβάζουν καμιά ταινιουλα (οχι εγώ
) για να διασκεδάσουν λίγο τη μοναξιά τους 
https://www.protothema.gr/greece/articl ... lekomenon/
Το κύκλωμα της Πάτρας
Πρόκειται για ένα κύκλωμα που, σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάκρισης, φέρεται να αποκόμισε συνολικό παράνομο όφελος ύψους 24.898.000 ευρώ, προκαλώντας εκτιμώμενη ζημία ύψους 99.594.000 ευρώ στους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς και στους νόμιμους παρόχους περιεχομένου.
Η δράση τους είχε οργανωμένα χαρακτηριστικά, με τουλάχιστον 7.000 πελάτες-συνδρομητές, οι οποίοι πλήρωναν μηνιαίες εισφορές σαφώς χαμηλότερες από τις επίσημες τιμές των νόμιμων συνδρομητικών παρόχων. Το κύκλωμα είχε αναπτύξει δίκτυο μεταπωλητών και εκτεταμένη οικονομική δραστηριότητα, μέσω της οποίας «ξέπλεναν» τα χρήματα που αποκόμιζαν από την παράνομη λειτουργία τους.
Η εγκληματική δομή θύμιζε εταιρικό σχήμα, με ιεραρχική κατανομή καθηκόντων, ξεκάθαρους ρόλους και συντονισμό που υποδήλωνε μακροχρόνια προετοιμασία.
Η μέθοδος ήταν απλή, αλλά εξαιρετικά αποδοτική: πουλούσαν εξειδικευμένες συσκευές -τα λεγόμενα «μαύρα κουτιά»- και λογισμικό με σκοπό να παρέχουν πρόσβαση σε συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες, χωρίς την άδεια των νόμιμων παρόχων. Οι πελάτες πλήρωναν απευθείας στο κύκλωμα - με «συνδρομές» που κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των κατηγορουμένων, οι οποίοι πλέον έχουν δεσμευτεί από τις αρμόδιες αρχές.
Οι εγκαταστάσεις των συσκευών γίνονταν οργανωμένα στα σπίτια των πελατών, με εγγυήσεις τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός νόμιμου παρόχου υπηρεσιών.
Έτσι Μενδωναρα.....σκίσε τους μποξακιδες και άσε στην ησυχία τους αυτούς που κατεβάζουν καμιά ταινιουλα (οχι εγώ
Spoiler
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Δηλαδή στα εκατομμύρια ενοικιαζόμενα δωμάτια που υπάρχουνε αν κάποιος τουρίστας κατεβάσει σειρά με την σύνδεση ιντερνετ του ξενοδοχείου ή του ιδιοκτήτη του δωματίου θα την πληρώσουνε οι δεύτεροι;
Ρε τα καραγκιοζάκια τι νόμους πάνε και περνάνε, οι άνθρωπες δεν έχουνε επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
Ρε τα καραγκιοζάκια τι νόμους πάνε και περνάνε, οι άνθρωπες δεν έχουνε επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
Ωχ ωχ ωχ.....αυτό δεν το ξερα

Μάλλον πρέπει να σβήσω απ τον σκληρό τα επεισόδια του Αγίου Παισιου που κατέβασα απ το mega

αν δεν ειναι ήδη πολύ αργά

Μάλλον πρέπει να σβήσω απ τον σκληρό τα επεισόδια του Αγίου Παισιου που κατέβασα απ το mega

αν δεν ειναι ήδη πολύ αργά
Spoiler
Ωραία ιδέα!georgebi έγραψε: 09 Απρ 2025, 16:28 Τι να ψήφισαν άραγε οι Αirbnbαδες;![]()
Ε...δεν τους λυπάμαι![]()
https://www.iefimerida.gr/ellada/anisyh ... peirateias
Εχω 15 airbnb στη γειτονιά εκ των οποίων έχω wifi credentials για τα 5
Κατεβάζω με μανία torrents από εκεί και περιμένω να τους σκάσουν τα πρόστιμα
Κάτι καλόπαιδα βάζουν super glue στα κουτιά που παραλαμβάνουν οι βάρβαροι τουρίστες τα κλειδιά τους
https://www.athensvoice.gr/images/w734/ ... -keys1.jpg
καταδικάζω!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 143 Απαντήσεις