αυτή η ερώτηση έπρεπε να γίνει στους άθεους (στους κομπλεξικούς άθεους που κατακλύζουν το νήμα, όχι σε σοβαρούς ανθρώπους)
αλλά εντάξει, ο δεν είμαι φασίστας αλλά... μιλάει, αναμενόμενο το γέλιο
Μιλάει και η κομπλεξική χριστιανή, η κουτσομπόλα της γειτονιάς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:56
Πως γίνεται να μην υπάρχει;
Μόνοι μας δημιουργηθήκαμε; Μόνος του δημιουργήθηκε ο κόσμος;
τον Θεό τον έφτιαξαν έξι μεγάλοι δράκοι, τον έφαγε ο μικρότερος την πρώτη ημέρα, τα άλλα όπως τα ξέρεις.
Τρεις δρακους η Καλισι εξι ο θεος
Η ανωτεροτητα σε ολο της το μεγαλειο
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:10
Αυτός που γνωρίζει ΠΟΙΟΝ πιστεύει, δεν είναι ο τύπος του "τα ξέρω όλα"
Μην μπερδεύεις καταστάσεις και περσόνες
Τεσπα enaon, υπάρχουν επίσης οι υποκριτικά αντικειμενικοί παρατηρητές που λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που θελουν βγάζουν κρίση για τους υπόλοιπους, καθώς εκείνοι σίγουρα τα ξέρουν ολα
Οι άθεοι λοιπόν, αφού είναι τόσο άθεοι, γιατί έχουν μια εμμονική ενασχόληση με τα της θρησκείας? (δεν λέμε για πρόσωπα με εμπάθειες έναντι άλλων προσώπων που βρίσκουν γάμο και χαρά και παριστάνουν την Βασίλω, αυτό είναι ανεξάρτητο κομμάτι)
Εμένα αυτή είναι η απορία μου προς τους άθεους.
Το τί κάνουν ή τί θέλουν οι ίδιοι στην ζωή τους, δεν με αφορά προσωπικά.
Βλέπουμε και τους θρήσκους του πχόρουμ που μπήκαν στο νήμα για αθέους για να χύσουν την χολή τους. Πρόσεξε μην δαγκωθείς και σε χάσουμε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:17
Συνέχισε να πουλάς χαζομάρα και παπατζιλίκι.
Εκτός από μένα και όλοι οι άλλοι άθεοι σου είπαν λίγο πολύ τα ίδια.
Αλλά επειδή σου χαλάνε την ταλιμπανική σου σούπα, τα αγνοείς και επιμένεις να παπαρολογείς.
Συνέχισες να μας διασκεδάζεις!
.
Ποιο ειναι το παπατζιλικι που πουλησα
Το οτι και αλλοι αθεοι ειπαν πανω κατω τα ιδια με εσενα σημαινει κατι;
Εσυ εισαι ακρως διασκεδαστικος
Αφου ειπες μαλακες οσους εχουν ζητησειι θρησκευτικη κηδεια μετα μας ειπες οτι πας σε θρησκευτικες κηδειες για να τους τιμησεις(τους μαλακες)
Μιλαμε για μεγαλη περιπτωση
Συνέχισε τις διαστρεβλώσεις πλαστογράφε. Με διασκεδάζεις!
Κουτσομπόλα, moi?
Πες τα σε κανέναν που μας γνωρίζει, να γελάσουμε ομαδικά χοχοοχ
τεσπα, περα απο τις συκοφαντιες που οκ κλαιν μαιν τωρα, για απαντα ρε συ, πόθεν αυτή η μανία? πώς προέκυψε? γιατί? έχεις απευθυνθεί κάπου να βοηθηθείς?
από Nandros » 07 Νοέμ 2018, 20:31
ΑΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΚΗΔΕΊΑ!
enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:19
ναι και εγώ δεν το κατάλαβα καλά, θα το εξηγήσει ήρεμα και γλαφυρά μάλλον. Πάντως ίσως έχει δίκιο ρε, δικαιώνει και εσένα που λες οτι όλοι είμαστε μαλάκες απλά δεν ξέραμε γιατί. Ας περιμένουμε.
Το εξηγώ σε σένα και ελπίζω να μην χάνω τον χρόνο μου:
Σαν άθεος, θα ήμουν ΕΓΩ πολύ μαλάκας αν ζητούσα χριστιανική κηδεία, αφού πάει κόντρα στις πεποιθήσεις μου.
ΔΕΝ θεωρώ μαλάκες όσους θάβονται χριστιανικά, αφού ανάμεσα τους είναι άνθρωποι που εκτιμώ/δικοί μου, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, κλπ.
Είναι κατανοητό τώρα;
ειναι διαφορετικό τώρα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Άρα δεν είναι μαλάκες τελικά, απλά είπες μαλάκες γιατί ήθελες να το πεις μάλλον, εσύ θα ήσουν μαλάκας αν έκανες ό,τι και εκείνοι που είναι μια χαρά, αλλά είσαι και εσύ μια χαρά ευτυχώς.
το ξαναδιάβασα και βλέπω οτι δεν τους είπες πουθενά μαλάκες, μαλάκας είπες και το εξηγείς σωστά οκ. Πάντως είσαι ρε λίγο απότομος, σαν να ξέρεις κάτι και εσύ, θεωρητικά δεν ξέρουμε, έτσι δεν είναι;
Αν ήθελα να πω κάτι για τους χριστιανούς θα το έγραψε ξεκάθαρα: ΑΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ σαν τους χριστιανους, ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΚΗΔΕΊΑ! Είναι παράλογο να βρίζω τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, εκτιμώ και αγαπώ.
Είμαι απότομος γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ίδιες παπαριές από τους ίδιους παπαρολόγους.
Εσένα γιατί σου απάντησα σωστά; δεν νομίζω να έχεις παράπονο.
.
Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 23:23
Αν ήθελα να πω κάτι για τους χριστιανούς θα το έγραψε ξεκάθαρα: ΑΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ σαν τους χριστιανους, ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΚΗΔΕΊΑ! Είναι παράλογο να βρίζω τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, εκτιμώ και αγαπώ.
Είμαι απότομος γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ίδιες παπαριές από τους ίδιους παπαρολόγους.
Εσένα γιατί σου απάντησα σωστά; δεν νομίζω να έχεις παράπονο.
.
Ρε συ Νάνδρε, αφού δεν είσαι μαλάκας, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και απομακρύνσου λίγο και μην διαβάζεις θρησκειολογία, θα σε βρει και τίποτα και κρίμα θα είναι.
Μπαι δε γουει, δεν είσαι μαλάκας σαν τους χριστιανούς να ζητήσεις κηδεία
αλλά πχ που λεει ο λόγος ξερω γω, στου μαλάκα του μπατζανάκη σου-που είναι χριστιανός και ζητάει κηδεια αφού -θα πας για να τον τιμήσεις γιατί τον σέβεσαι και τον αγαπάς, ναι? ή δεν κατάλαβα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 10 Νοέμ 2018, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:03
Τυπικό παράδειγμα αθέου.
Αναφορές σε μανάδες και πατεράδες από τους "ηθικούς" αθέους!
μανουλες.jpg
Αυτό είναι από χριστιανό.
Πες μας ποιο είναι πραγματικά υβριστικό!
.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω προσπαθεί να δείξει το πόσο αστήρικτη είναι η υλιστική θεωρία, δεν έχει την πρόθεση να προσβάλλει κανέναν ούτε την οικογένεια του. Φυσικά οι εκφράσεις αυτές θα έπρεπε γενικώς να μην υπάρχουν όπως και να χρησιμοποιούνται.
Το ποστ στο οποίο γίνεται απαράδεκτος υπαινιγμός με προσωπική στόχευση σε βάρος των Πιστών και των οικογενειών τους είναι αυτό που παρέθεσα εγώ.
Δεν ξέρεις τί εστί Ουΐσκη Τζίμης και λογικά έχεις αμφιβολίες.
Ο άνθρωπος έχει αναλάβει αποστολή να πηγαίνει από φόρουμ σε φόρουμ και να επιτίθεται κατά της Αθεΐας, χρησιμοποιώντας τον δημιουργισμό ή παράγωγα του..
.
Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 23:31
Ρε συ Νάνδρε, αφού δεν είσαι μαλάκας, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και απομακρύνσου λίγο και μην διαβάζεις θρησκειολογία, θα σε βρει και τίποτα και κρίμα θα είναι.
και πώς θα μάθεις τι άποψη έχουμε ώστε να πείς οτι είναι λάθος; Δεν μας χρειάζεσαι ε;
nikos_hellas έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:56
Οι άθεοι είναι σίγουροι ότι η αθεΐα αποτελεί πραγματικά προσωπική τους επιλογή; Μήπως πάλι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου είτε αυτή είναι άμεση είτε έμμεση;
Μήπως κάποιοι τους έκαναν να ντρέπονται να δηλώσουν ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκειμένου να τους απομακρύνουν από την Πίστη τους;
Βαπτίστηκα, όπως όλοι οι Έλληνες της εποχής μου και ανατράφηκα χριστιανικά, περισσότερο στο σχολείο και λιγότερο στο σπίτι.
Ο σπόρος της αμφιβολίας έπεσε όταν στο σχολείο μας έμαθαν πρώτα την Ελληνική Μυθολογία και μετά σε άλλο μάθημα την ΠΔ, που μας την περνούσαν σαν ιστορικό βιβλίο. Δλδ ο Ηρακλής ήταν μύθος, ενώ ο Σαμψών ιστορικό πρόσωπο.
Η απορία ποτέ δεν εκφράστηκε (επί χούντας; Μην τρελαθούμε!) Καλύτερα να δήλωνες κομμουνιστής, παρά να εκφράσεις αμφιβολίες για το τρίτο ποδάρι του Έθνους!
Η αθεΐα προέκυψε σταδιακά και είναι επιλογή μετά μετά από χρόνια διαβασμάτος και σκέψης. Κανείς δεν με πίεσε, υπέβαλε, ούτε μου έκανε πλύση εγκεφάλου.
Για ποιον λόγο δηλαδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει Θεός;
Πως γίνεται να μην υπάρχει;
Μόνοι μας δημιουργηθήκαμε; Μόνος του δημιουργήθηκε ο κόσμος;
Με κάνεις και επαναλαμβάνομαι: Αυτές τις ερωτήσεις τις κάνει ο Άνθρωπός από τα πανάρχαια χρόνια και κανείς δεν έχει απαντήσεις. Όλα είναι εικασίες και "εφευρέσεις".
Και εγώ ούτε κάνω, ούτε αποδέχομαι εικασίες.
Έκανα ΕΝΤΙΤ και πρόσθεσα αυτό: Και μια ερώτηση: Για σένα ο χριστιανισμός είναι επιλογή ή επιβολή; Για πε ...
.
Σουβλίτσα έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 23:31
και πώς θα μάθεις τι άποψη έχουμε ώστε να πείς οτι είναι λάθος; Δεν μας χρειάζεσαι ε;
Μα δεν έχετε άποψη, παραλήρημα έχετε
Επίσης, επειδή έχω περάσει κι εγώ από περιόδους άρνησης, αμφισβήτησης κτλ μεγάλες, μου είναι αρκετά όσα έχω μάθει μέχρι τώρα
Έμαθα όμως ένα πράγμα στην ζωή μου, ανεξαρτήτως θρησκευτικής πίστης: να σέβομαι, είτε μιλάω εκτός είτε εντος φόρουμ, ακόμα και όταν κάνω "χαβαλέ"