!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:47
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:22
Δε διαφωνώ, αλλά κάπου ώπα λίγο, κάθε χρόνο βλέπεις τις τιμές να διπλασιάζονται. Δε γίνεται μια εβδομάδα στη Σιφνο να κοστίζει περισσότερο απο μια εβδομάδα στο Τοκυο, μαζί με τα αεροπορικά.
Αυτοί δε θέλουν απλά να βγάλουν το χειμώνα, θέλουν να βγάλουν 10 σερί χειμώνες συν ένα δυο σπίτια απο μια χρονιά.

στο ειπε και ο Gobzi απο τη στιγμη που τα ελληνικα νησια δεν απευθυνονται πλεον στην ελληνικη αγορα και διαφημιζονται σαν τη νεα Mykonos και Ibiza καθε χρονο θα ανεβαινει το κοστος,

προπερσυ μια γνωστη ειχε ακρη και αφησε το δικο της μαγαζι για να παει να δουλεψει σε νησι σερβιτορα οπου θα εβγαζε για 40 μερες πανω απο 20k συν τα tips
εικοσι μεγάλα σε σαράντα μέρες σερβιτόρα; Υπερβολικά πολλά μου φαίνονται. Γιατί οι περισσότεροι πάνε σεζον για τόσα. Ουτε βιζιτα δε τα βγάζει
Οπως και να είναι, προσωπικά τους έχω ρίξει μπαν απο το 2019, δε δέχομαι να με πιάνουν μαλάκα

συνηθως ετσι παει, απο γνωστους που εχω επιχειρηματιες και ξερουν τη πιατσα το ιδιο λενε και κανουν, δεν δινουν τα κλε τον κοπο τους σε απατεωνες μεγαλυτερους απο αυτους που μπορουν και κοροιδευουν το κρατος και ολους τους υπολοιπους -οχι κατω απο τη μυτη τους- αλλα φατσα-φορα, ειναι κατι σαν αγραφος νομος μεταξυ μικρων και μεγαλων απατεωνων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιουν 2024, 13:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Κι εκεί λέει που σφραγίζουν το μαγαζί, έρχεται απ' το πλάι κολυμπώντας ο σερβιτόρος-βατραχάνθρωπος μ' ένα δίσκο πορτοκαλάδες, "κερασμένα παιδιά".
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

micmic έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:48 Πάντως θα ήθελα μια στατιστική ανάλυση αυτών που επιλέγουν τις θαλάσσιες ξαπλώστρες. Είναι Έλληνες; Είναι ξένοι; Τί ηλικίες; Τί επαγγέλματα; Τί οικονομική κατάσταση; Κρίμα που δεν βγήκε κάποιος αμφίβιος δημοσιογράφος να κάνει ένα στατιστικό ρεπορτάζ πριν την σφράγιση. Ελπίζω να το κάνει κάποιος όταν ξανανοίξει.
Ελληνες που ζουν στη Γερμανία, 36-45, αρχιτέκτονας εκεινη, κατι με ταξίδια και αεροπλάνα ο αλλος (ιπτάμενος φροντιστής, κατι τετοιο, δεν ειμαι σιγουρος, με εκεινη ειχα περισσοτερες σχεσεις εγω, αυτος ειναι ενας τυπος ψιλοστονκόσμοτου, δεν μιλουσε πολύ, στάνταρ τον κερατώνει κιολας γιατι ειναι και μπάνικη), οικονομική κατάσταση πολύ καλη, παραπάνω απο απλως ευκατάστατοι, αλλά οχι και Μαρινάκηδες.

Σου λέω για το ενα και μοναδικό ζευγάρι που γνωριζω προσωπικά (γνωριστηκαμε μεσω δουλειάς), που το περσινό καλοκαίρι τους επιασα επ'αυτοφώρω μεσω ινστα στορυ, να βρίσκονται Ρόδο, και μαλιστα πανω σε αυτες τις μαλακιες. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Ιουν 2024, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

nowhere έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:56 οκ,ποιος από σας είναι στην ααδε?
:lol: :smt047
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:47 τους μλκες αδειασαν 40 ρολα σημανσης για τις καμερες, ουτε γλαροι δε μπορουν να πατησουν πλεον :smt005:
Μπα... 1-2 με το ζόρι. 200m έχει το ρολό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vantono έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:57
micmic έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:48 Πάντως θα ήθελα μια στατιστική ανάλυση αυτών που επιλέγουν τις θαλάσσιες ξαπλώστρες. Είναι Έλληνες; Είναι ξένοι; Τί ηλικίες; Τί επαγγέλματα; Τί οικονομική κατάσταση; Κρίμα που δεν βγήκε κάποιος αμφίβιος δημοσιογράφος να κάνει ένα στατιστικό ρεπορτάζ πριν την σφράγιση. Ελπίζω να το κάνει κάποιος όταν ξανανοίξει.
Ελληνες που ζουν στη Γερμανία, 36-45, αρχιτέκτονας εκεινη, κατι με ταξίδια και αεροπλάνα ο αλλος (ιπτάμενος φροντιστής, κατι τετοιο, δεν ειμαι σιγουρος, με εκεινη ειχα περισσοτερες σχεσεις εγω, αυτος ειναι ενας τυπος ψιλοστονκόσμοτου, δεν μιλουσε πολύ, στάνταρ τον κερατώνει κιολας γιατι ειναι και μπάνικη), οικονομική κατάσταση πολύ καλη, παραπάνω απο απλως ευκατάστατοι, αλλά οχι και Μαρινάκηδες.

Σου λέω για το ενα και μοναδικό ζευγάρι που γνωριζω προσωπικά (γνωριστηκαμε μεσω δουλειάς), και το περσινό καλοκαίρι τους επιασα επ'αυτοφώρω μεσω ινστα στορυ, να βρίσκονται Ρόδο, και μαλιστα πανω σε αυτες τις μαλακιες. :lol:
Αυτοί είναι εξαίρεση, σιγά μην έχει ο κάθε λαζοντόιτζ 5-6k για 10 μέρες διακοπές σε ελληνικό νησί.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 13:06

Σου λέω για το ενα και μοναδικό ζευγάρι που γνωριζω προσωπικά (γνωριστηκαμε μεσω δουλειάς), και το περσινό καλοκαίρι τους επιασα επ'αυτοφώρω μεσω ινστα στορυ, να βρίσκονται Ρόδο, και μαλιστα πανω σε αυτες τις μαλακιες. :lol:
Αυτοί είναι εξαίρεση, σιγά μην έχει ο κάθε λαζοντόιτζ 5-6k για 10 μέρες διακοπές σε ελληνικό νησί.
Οσους λαζοντόιτζ ξερω (και ξαδέρφια μου στο Μάνχαιμ) οι περισσότεροι μια χαρά το φυσάνε πάντως. Αλλα οι συγκεκριμενοι ναι, σε σχεση με τους υπολοιπους που ξερω που τους λες νορμάλ ευκατάστατους, αυτοι ειναι σιγουρα εξαιρεση.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vantono έγραψε: 07 Ιουν 2024, 13:12

Οσους λαζοντόιτζ ξερω (και ξαδέρφια μου στο Μανχάιμ) οι περισσότεροι μια χαρά το φυσάνε πάντως. Αλλα οι συγκεκριμενοι ναι, σε σχεση με τους υπολοιπους που ξερω που τους λες νορμάλ ευκατάστατους, αυτοι ειναι σιγουρα εξαιρεση.
Τα φυσάνε στην μπανανία, αλλιώς δεν θα ήταν λαζοντόιτζ. Βλέπω και τους Έλληνες εδώ που έχουν έρθει σχετικά πρόσφατα. Κάθονται σε (ελληνικές) καφετέριες και κλαίγεται ο ένας στον άλλο για το πόσο ακριβή είναι η ζωή και πόσο σκατά είναι ο καιρός. Είναι οι ίδιοι που κατεβαίνουν Ελλάδα με την BMW του 2014 που πήραν για 2κ λίρες και μας περιγράφουν πόσο τέλεια είναι η ζωή στην Αγγλία. :lol:

Αυτοί που είναι Ευρώπη και τα φυσάνε είναι κάτι μπαρμάδες σαν τον talaipwros που ήρθαν αρκετά χρόνια πριν, γαμηθηκαν στην δουλειά, πήραν σπίτια, κάνανε όνομα και περιουσία. Πλέον αυτά θα τα δεις πολύ σπάνια.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 13:17
Spoiler
vantono έγραψε: 07 Ιουν 2024, 13:12

Οσους λαζοντόιτζ ξερω (και ξαδέρφια μου στο Μανχάιμ) οι περισσότεροι μια χαρά το φυσάνε πάντως. Αλλα οι συγκεκριμενοι ναι, σε σχεση με τους υπολοιπους που ξερω που τους λες νορμάλ ευκατάστατους, αυτοι ειναι σιγουρα εξαιρεση.
Τα φυσάνε στην μπανανία, αλλιώς δεν θα ήταν λαζοντόιτζ. Βλέπω και τους Έλληνες εδώ που έχουν έρθει σχετικά πρόσφατα. Κάθονται σε (ελληνικές) καφετέριες και κλαίγεται ο ένας στον άλλο για το πόσο ακριβή είναι η ζωή και πόσο σκατά είναι ο καιρός. Είναι οι ίδιοι που κατεβαίνουν Ελλάδα με την BMW του 2014 που πήραν για 2κ λίρες και μας περιγράφουν πόσο τέλεια είναι η ζωή στην Αγγλία. :lol:

Αυτοί που είναι Ευρώπη και τα φυσάνε είναι κάτι μπαρμάδες σαν τον talaipwros που ήρθαν αρκετά χρόνια πριν, γαμηθηκαν στην δουλειά, πήραν σπίτια, κάνανε όνομα και περιουσία. Πλέον αυτά θα τα δεις πολύ σπάνια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

επιχειρηματική ιδέα...

προτείνω να δένουν πάνω στους σερβιτόρους και σέλα αλόγου για να μπορεί ο πελάτης να τους καβαλά και να βγαίνει έξω χωρίς να βρέχεται
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:56
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:47
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36

στο ειπε και ο Gobzi απο τη στιγμη που τα ελληνικα νησια δεν απευθυνονται πλεον στην ελληνικη αγορα και διαφημιζονται σαν τη νεα Mykonos και Ibiza καθε χρονο θα ανεβαινει το κοστος,

προπερσυ μια γνωστη ειχε ακρη και αφησε το δικο της μαγαζι για να παει να δουλεψει σε νησι σερβιτορα οπου θα εβγαζε για 40 μερες πανω απο 20k συν τα tips
εικοσι μεγάλα σε σαράντα μέρες σερβιτόρα; Υπερβολικά πολλά μου φαίνονται. Γιατί οι περισσότεροι πάνε σεζον για τόσα. Ουτε βιζιτα δε τα βγάζει
Οπως και να είναι, προσωπικά τους έχω ρίξει μπαν απο το 2019, δε δέχομαι να με πιάνουν μαλάκα

συνηθως ετσι παει, απο γνωστους που εχω επιχειρηματιες και ξερουν τη πιατσα το ιδιο λενε και κανουν, δεν δινουν τα κλε τον κοπο τους σε απατεωνες μεγαλυτερους απο αυτους που μπορουν και κοροιδευουν το κρατος και ολους τους υπολοιπους -οχι κατω απο τη μυτη τους- αλλα φατσα-φορα, ειναι κατι σαν αγραφος νομος μεταξυ μικρων και μεγαλων απατεωνων
Και εγώ απο πελάτες που έχω στα νησιά το λέω. 20Κ για να τα βγάζεις το μήνα μονο αν κάνεις παράλληλα και άλλες δουλειές :lol: , ουτε ο μετρ του σκορπιου δε παίρνει τόσα μαζί με τα περιφερειακά.
Τωρα πριν 1 λεπτό μιλούσα με πελάτη στην Πάρο και μολις του ειπα για πλάκα για κανένα δωμάτιο, μου απάντησε "Ρε μαλάκας είσαι; Ασε να πληρώνουν τα ζώα οι ξένοι, ένα Μάιο ή Οκτώβριο να στο δώσω τζάμπα και να περάσεις και ωραία", για να καταλάβετε πως βλέπουν όποιον πληρώνει εκεί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:48
πείτε για τον σερβιτόρο κατι ρε παιδια.
Κύριε, Κύριε, να πω;

πρέπει να κάνει και γαμώ τις δουλειές και να τσιμπάει αβέρτα 50ευρους μπούρμπους; :003:

Εικόνα
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_ ... _951299835

όσο για τον καημένο τον ιδιοκτήτη, είπε να καινοτομήσει ο άνθρωπος για να αναδείξει το τουριστικό προϊόν τής χώρας και πέσατε να τον φάτε. :011:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

GoBzi έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:55
enaon έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:39 πες βρε κατι για τον σερβιτορο, ασε τα δυσκολα τωρα.
Μήπως όταν ήσουν μικρός η μάνα σου για κάποιο λόγο τα έκανε όλα νερόβραστα και σου έχει μείνει κουσούρι με το λάδι;
Spoiler
Σε βλέπω εξαπτεσαι όταν η συζήτηση δεν πάει στο λάδι.

Ο Κνίτομαν άνοιξε νήμα με θέμα τον σερβιτόρο και μιλάμε για τον σερβιτόρο. Εσύ περιμένεις ένας ένας να παραταχθούμε και να πούμε ότι στην Ελλάδα του 2024 υπάρχει το λάδωμα; Τι περιμένεις να διαβάσεις; Ότι πρέπει να σταυρωθεί ο ιδιοκτήτης και αυτοί που λαδώθηκαν; Ότι θα χυθεί άπλετο φώς στην υπόθεση; Μήπως θέλεις να γίνουμε ντεντέκτιβ αλά αστυνόμος Μπέκας (του Χάρρυ Κλυνν) και να εξιχνιασουμε την υπόθεση;

Το μπαρ έπρεπε να κλείσει από το 2016. Νομίζεις ότι μιλάς με τον Αλ6, τον Κούλη και τον κάθε μπαγλαμά που ήταν υπεύθυνος σε θέσεις κλειδιά από το 2016 και μας ζητάς τα ρέστα; Εαν έχεις αυτή την εντύπωση, να σου θυμίσω ότι μιλάς με τον Γιώργο, την Μαρία και τον Πέτρο που είναι εξίσου πλέμπες με εσένα.

Εάν όντως υπάρχει ψυχολογικό με το λάδι θα σου στείλω ένα τενεκέ να ηρεμήσεις λίγο. :roll:
εμένα μ'έχει μείνει μια φάση που τής την είχε βιδώσει να μάς ταΐσει κάτι σαν κοφτό μακαρονάκι, εντελώς απαίσια, που τα είχαμε βγάλει «σακουλένια». :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Bill Hicks έγραψε: 07 Ιουν 2024, 13:41 Κύριε, Κύριε, να πω;
οχι, με απογοήτευσες και σε ειχα παρει και σοβαρά. :011:

GoBzi, δεν αλλάζεις την υπέροχη υπογραφή σου σε αυτό για να μην μοιαζει οτι λεμε για την ΝΔ μονο;
Πρώην εκμισθωτής του κυλικείου της Βουλής λάδωσε για παραμείνει ανοιχτός ενώ έπρεπε να έχει κλείσει απο το 2016, απο τότε που πηρε το κυλικείο δηλαδή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”