Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:47εικοσι μεγάλα σε σαράντα μέρες σερβιτόρα; Υπερβολικά πολλά μου φαίνονται. Γιατί οι περισσότεροι πάνε σεζον για τόσα. Ουτε βιζιτα δε τα βγάζειomg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:36Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:22
Δε διαφωνώ, αλλά κάπου ώπα λίγο, κάθε χρόνο βλέπεις τις τιμές να διπλασιάζονται. Δε γίνεται μια εβδομάδα στη Σιφνο να κοστίζει περισσότερο απο μια εβδομάδα στο Τοκυο, μαζί με τα αεροπορικά.
Αυτοί δε θέλουν απλά να βγάλουν το χειμώνα, θέλουν να βγάλουν 10 σερί χειμώνες συν ένα δυο σπίτια απο μια χρονιά.
στο ειπε και ο Gobzi απο τη στιγμη που τα ελληνικα νησια δεν απευθυνονται πλεον στην ελληνικη αγορα και διαφημιζονται σαν τη νεα Mykonos και Ibiza καθε χρονο θα ανεβαινει το κοστος,
προπερσυ μια γνωστη ειχε ακρη και αφησε το δικο της μαγαζι για να παει να δουλεψει σε νησι σερβιτορα οπου θα εβγαζε για 40 μερες πανω απο 20k συν τα tips
Οπως και να είναι, προσωπικά τους έχω ρίξει μπαν απο το 2019, δε δέχομαι να με πιάνουν μαλάκα
συνηθως ετσι παει, απο γνωστους που εχω επιχειρηματιες και ξερουν τη πιατσα το ιδιο λενε και κανουν, δεν δινουν τα κλε τον κοπο τους σε απατεωνες μεγαλυτερους απο αυτους που μπορουν και κοροιδευουν το κρατος και ολους τους υπολοιπους -οχι κατω απο τη μυτη τους- αλλα φατσα-φορα, ειναι κατι σαν αγραφος νομος μεταξυ μικρων και μεγαλων απατεωνων