fagano3 έγραψε: 17 Οκτ 2018, 16:20
Ίφιδα έγραψε: 17 Οκτ 2018, 13:59
σε περίπτωση που φάω κέρατο, θα μ ενοχλήσει φυσικά αλλά δε θα με πιάσει μούρλα και είναι σα να κλείνει ένας διακόπτης, χάνω αυτομάτως κάθε ενδιαφέρον για το άτομο που με κεράτωσε, απλά τελειώνει εκεί η ιστορία, ο καθένας τον δρόμο του, απλά και πολιτισμένα.
Aυτα ισχυουν για τους εργενηδες και τις εργενισσες.
Οταν εχεις παιδια δεν τελειωνει ετσι απλα η ιστορια.
Αλλα ακομα και εργενης να μην εισαι δεν μπορω να καταλαβω γιατι να βαζεις σοκολατες στο τραπεζι σε καποιον που κανει διαιτα.
Αλλο να μην γινεσαι υστερικος και αλλο να προκαλεις την τυχη σου.
Συμφωνώ πως όταν έχεις παιδιά δεν τελειώνει έτσι απλά η ιστορία. Όπως το σκέφτομαι, αν έτρωγα κέρατο σ αυτή τη φάση, είτε θα συζητούσαμε για το αν θα επιλέξουμε να συνεχίσουμε τη συμβίωση για να είμαστε και οι δυο παρόντες για το παιδί, αλλά χωρίς καμιά ερωτική επαφή, δηλαδή συζούμε αλλά μπορείς να γαμάς όποια θες, δε με αφορά πλέον και το ίδιο μπορώ να κάνω κι εγώ, διακριτικά πάντα, μέχρι να μεγαλώσει αρκετά το παιδί, είτε θα τελείωνε στο φιλικό με μετακομιση του ενός σε κοντινό σπίτι και συνεπιμέλεια.
Απο κει και πέρα, δε του βάζω τις σοκολάτες στο τραπέζι, απλώς δε του απαγορεύω τις σοκολάτες. Άμα θέλει να φάει μία, ας φάει, γνωρίζοντας και τις συνέπειες. Θέλω να πω, κάποιος που κάνει δίαιτα, αποφασίζει ο ίδιος να απέχει απ τις σοκολάτες, δεν αποφασίζω εγώ γι αυτόν, ούτε μπορώ να του τις κρύψω ή να τις πετάξω, πάντα θα υπάρχουν έξω άλλες σοκολάτες.