!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

πιστεύετε ότι με ψυχοθεραπεία θα γίνουν άνθρωποι αυτά τα οκτώ κτήνη κάποια στιγμή?
εγώ δεν το πιστεύω.
σκέφτομαι επίσης, ότι όχι μόνον θα βελτιωθούν αν κλειστούν σε αναμορφωτήριο, αλλά θα γίνουν χειρότεροι, αν μπορεί να γίνει κανείς χειρότερος από αυτό. το πως θα φέρονται στους συντρόφους τους αργότερα, είναι τρομακτικό.
και στα παιδιά τους, ένας Θεός ξέρει τι θα τραβήξουν αυτά.
χρειάζεται η κοινωνία απογόνους από αυτά τα αποβράσματα?
σε κάποιες χώρες εφαρμόζεται η στείρωση στους βιαστές.
είναι ηθικό να εφαρμοστεί, (αν υπήρχε ο νόμος) σε αυτές τις ηλικίες?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Ιλιον: Οκτώ μαθητές Α' Λυκείου βίαζαν με σκουπόξυλο κι έκαναν bullying σε συμμαθητή τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Lugozzi έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:39 Και το θύμα αλβανακι δεν ήταν?
Έτσι ακούγεται.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Μια ολόκληρη χώρα είναι βουτηγμένη στην μπόχα. Και δεν είναι η αποφορά της σαπίλας.

Αυτήν την συνηθίσαμε πιά σαράντα χρόνια τώρα..

Σε μερικούς μάλιστα άρεσε και αρέσει, γιατί η βρώμα της γενικής σαπίλας καλύπτει την βρώμα της δικής τους, της ατομικής σαπίλας!

Όχι! Εδώ πρόκειται για άλλη, βαρειά οσμή: Την γλυκερή μυρωδιά του πτώματος, που αφημένο κάτω απ’ τις καυτές ακτίνες του ήλιου αποσυντίθεται αργά, σταθερά, προσκαλώντας τα πτωματοφάγα κτήνη, κοράκια, αρουραίους, και παντός είδους σκουλήκια, με την βοήθεια άλλων, κυβερνητικών σκουληκιών!

Πτώμα αφημένο στην τύχη του, αλλά όχι από τύχη, η χώρα, παρατημένο στις ορέξεις των κτηνών. Πτώμα και η κοινωνία! Σαπίζει στην ακινησία της, στις καφετέριες, στις τηλεοράσεις, στα θερινά της μπάνια τού Σαββατοκύριακου.

Πτώματα και όλοι εμείς που απλώς περιμένουμε με υπομονή την σειρά μας, να σκυλεύσουν τα κτήνη στις πατρογονικές μας περιουσίες, αφού ήδη ασέλγησαν πάνω στο μέλλον των παιδιών μας.

Με την πιό βρωμερή κυβέρνηση. Με την πιό παρηκμασμένη αντιπολίτευση. Με την πιό σάπια κοινωνία.

Το μέλλον μας δεν είναι πιά άδηλο. Είναι αυτό που βλέπουμε: Ζόφος, φόβος, θάνατος!..
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2022, 10:38
τι σχεση εχει τωρα η πισπιρικου; ειναι κι αυτη βαλτη απο την ελιτ; :102:

ουρτ, ψεκα. :003:
Σόι δεν είστε ;
Τέτοιο γυφταριό δεν είσαι κι εσύ ; :smt017

Επίσης επειδή εσύ γενικεύεις,είδα σε ένα άλλο νήμα ότι έγραψες "είναι γνωστό ότι οι παπάδες είναι πούστηδες",ε, κι εγώ γενικεύω και λέω ότι οι Πατρινοί δολοφονείτε τα παιδιά σας και πάτε μετά για ποτάρες.
Τέτοιο γυφταριό είσαι κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

BigChiefWahoo έγραψε: 28 Δεκ 2022, 10:54

Σόι δεν είστε ;

Επίσης επειδή εσύ γενικεύεις,είδα σε ένα άλλο νήμα ότι έγραψες "είναι γνωστό ότι οι παπάδες είναι πούστηδες",ε, κι εγώ γενικεύω και λέω ότι οι Πατρινοί δολοφονείτε τα παιδιά σας και πάτε μετά για ποτάρες.
Ηρεμησε! Είσαι ο πιο μονίμως στην τσίτα χρήστης, χωρίς λόγο. Δεν κανει να συγχυζόμαστε πολύ, καραδοκούν και εμφράγματα.
Δεν πέφτει το κατεστημένο της Μασονίας του Σόρος και των ερπετοειδών αδρενοχρωμιορουφήχτρων και πλακουντοφάγων με το να βρίζεις όποιον βρεις μπροστά σου σε ενα φορουμ.
Θέλει μεθοδικότητα για να πεσει αυτο το κατεστημένο. Γίνε ένας εξ αυτών και μπες ανάμεσά τους, ως πράκτορας, να τους καταστρέψεις εκ των έσω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Κάποια σαιτ το αποδίδουν και σε οπαδικες κόντρες
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:04
Ηρεμησε! Είσαι ο πιο μονίμως στην τσίτα χρήστης, χωρίς λόγο.
:roll:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 28 Δεκ 2022, 10:54

Σόι δεν είστε ;

οκ, καταλαβα. ειμαι παιδοκτονος. :102:

το γυφτος, απο που προκυπτει; ασε, μαντευω, καπου θα εχουμε γυφτους στην πατρα, γιαυτο.

επισης, ειμαι κομμουνιστης, ολοφανερο. :wave:

παντως εσυ εξακολουθεις να εισαι τελειωμενος ψεκας. εντελως-τελειως. και κριμα δηλαδη, για σενα και τους γυρω σου, αλλα για μας, εδω, καλο ειναι. εχεις πλακα. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:28 παντως εσυ εξακολουθεις να εισαι τελειωμενος ψεκας. εντελως-τελειως. και κριμα δηλαδη, για σενα και τους γυρω σου, αλλα για μας, εδω, καλο ειναι. εχεις πλακα. :lol:
Εγώ και οι γύρω μου διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις σου και λυνόμαστε στο γέλιο.
Τους λέω "κοιτάξτε παίδες τι φύρα κυκλοφορεί εκεί έξω"
"Τι μαλάκας είναι αυτός !" λέει μια μέρα η μία η κόρη μου.
Για τότε που απλώσατε το τραπέζι μέσα στη θάλασσα και τρώγατε σαν τς γυφτ' εννοούσε :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

BigChiefWahoo έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:33
Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:28 παντως εσυ εξακολουθεις να εισαι τελειωμενος ψεκας. εντελως-τελειως. και κριμα δηλαδη, για σενα και τους γυρω σου, αλλα για μας, εδω, καλο ειναι. εχεις πλακα. :lol:
Εγώ και οι γύρω μου διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις σου και λυνόμαστε στο γέλιο.
Τους λέω "κοιτάξτε παίδες τι φύρα κυκλοφορεί εκεί έξω"
Για τότε που απλώσατε το τραπέζι μέσα στη θάλασσα και τρώγατε σαν τς γυφτ' εννοούσε :smt005: :smt005:
κριμα παντως, εχεις και παιδια.

αληθεια, πολυ κριμα να τους δηλητηριαζεις το μυαλο με ψεκιες.

ενω οι ενηλικες ψεκες ειναι αστειοι, για τα παιδακια, θλιβομαι, που ειναι τοσο ατυχα, σε μικρη ηλικια να τους γεμιζουν το μυαλο με ανοησιες.

ειναι παντως συνηθες, και το ευχομαι, μεγαλωνοντας να παιρνουν χαμπαρι τις κοτσανες. ευτυχως, καθε νεα γενια ειναι πιο μορφωμενη απο την προηγουμενη.

βρισκω επισης λαθος να τους δειχνεις πχορουμ, και να λενε τοσο ευκολα τη λεξη "μαλακας", αλλα αυτα ειναι πταισματα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Unique , έχουν αναπτύξει εγκληματικές μεθοδολογίες για να εξουδετερώνουν τα άτομα που αντιτίθενται στο σάπιο κατεστημένο. Συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, αλλά ως εκ θαύματος σε πολλές χώρες γράφουν για αυτό. Ελπίζω να κάνουν αυτοί την διαφορά. Κανείς δεν θέλει να χάσει τα συνταγματικά του δικαιώματα. Αλλά αυτά δεν διασφαλίζονται από την καφετέρια, ούτε ψηφίζοντας μια φορά στα 4 χρόνια αντιπροσώπους.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:41

κριμα παντως, εχεις και παιδια.

αληθεια, πολυ κριμα να τους δηλητηριαζεις το μυαλο με ψεκιες.

ενω οι ενηλικες ψεκες ειναι αστειοι, για τα παιδακια, θλιβομαι, που ειναι τοσο ατυχα, σε μικρη ηλικια να τους γεμιζουν το μυαλο με ανοησιες.

ειναι παντως συνηθες, και το ευχομαι, μεγαλωνοντας να παιρνουν χαμπαρι τις κοτσανες. ευτυχως, καθε νεα γενια ειναι πιο μορφωμενη απο την προηγουμενη.

βρισκω επισης λαθος να τους δειχνεις πχορουμ, και να λενε τοσο ευκολα τη λεξη "μαλακας", αλλα αυτα ειναι πταισματα.
Λοιπόν μεγάλε άκου για να τελειώνει η ιστορία.
Από τη μεγάλη μου κόρη περιμένουμε εγγόνι σύντομα.Είναι πλήρως εμβολιασμένη και αυτή και ο σύζυγός της και ζει στη Γερμανία.Δουλεύει σε μουσικό σχολείο,προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια της.
Δεν έχω απολύτως καμμία επιρροή επάνω της όπως καταλαβαίνεις.Μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.
Η γυναίκα μου φοβήθηκε και έκανε μία δόση - σταμάτησε εκεί.Την πήρε χαμπάρι.Αν θέλει να κάνει άλλη,ας κάνει.
Η μικρή μου κόρη δεν υπάρχει καν λόγος να το κάνει,μόλις πέρασε στο Πανεπιστήμιο,είναι υγιέστατη δόξα τω Θεώ,αν θέλει να το κάνει,ο δρόμος είναι ανοιχτός και γι'αυτή.
Ο γιος μου είναι στα 23,υπάρχει λόγος να το κάνει ; Σε πολύ καλή σχολή είναι στο ΑΠΘ,μυαλό έχει,ανεξάρτητος μια ζωή ήταν,αποφάσισε να μην το κάνει.Το μόνο που του είπα ήταν "εύγε".Αν το έκανε θα του έδειχνα τη δυσαρέσκειά μου,αλλά θα σεβόμουν την επιλογή του.

Εγώ δεν το κάνω,μόνο νεκρός και αν,ίσως έρθει η ψυχή μου από πάνω την ώρα που θα πάνε να με τρυπήσουν και τους αρχίσει στα κλωτσίδια.

Αυτά.Ελπίζω να καταλαβαίνεις σιγά σιγά ποιος από τους δυο μας είναι ο λογικός και ποιος ο φανατισμένος ψεκ,που βλέπει γύρω του φαντάσματα και εχθρούς που "απειλούν τη δημόσια υγεία" :lol:

Και όσο για το "μαλάκας",η κόρη μου το είπε ακριβώς για τον λόγο που ξέρεις.Γιατί,δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεκασμός,από το να κάνεις τέτοιο γυφτλίκι,μπροστά σε άλλους ανθρώπους και παράλληλα σε ένα φόρουμ να το παίζει κριτής των ψεκ !
Κάνε την αυτοκριτική σου και Καλή Χρονιά.

Χο χο χο :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

BigChiefWahoo έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:33
Εικόνα

α, συγνωμη, τωρα καταλαβα απο που προκυπτει το γυφτος. σου εχει μεινει απωθημενο κατι που εγραψα 5 χρονια πριν.

λυπαμαι που εχω αφησει πληγες στην ευαισθητη ψυχουλα σου. :roll:

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ασέβαστος έγραψε: 28 Δεκ 2022, 12:02
λυπαμαι που εχω αφησει πληγες στην ευαισθητη ψυχουλα σου. :roll:
Για να καταλάβεις το μέγεθος,το μεσημέρι δεν θα φάω :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

BigChiefWahoo έγραψε: 28 Δεκ 2022, 12:01
Λοιπόν μεγάλε άκου για να τελειώνει η ιστορία.
Από τη μεγάλη μου κόρη περιμένουμε εγγόνι σύντομα.Είναι πλήρως εμβολιασμένη και αυτή και ο σύζυγός της και ζει στη Γερμανία.Δουλεύει σε μουσικό σχολείο,προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια της.
Δεν έχω απολύτως καμμία επιρροή επάνω της όπως καταλαβαίνεις.Μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.
Η γυναίκα μου φοβήθηκε και έκανε μία δόση - σταμάτησε εκεί.Την πήρε χαμπάρι.Αν θέλει να κάνει άλλη,ας κάνει.
Η μικρή μου κόρη δεν υπάρχει καν λόγος να το κάνει,μόλις πέρασε στο Πανεπιστήμιο,είναι υγιέστατη δόξα τω Θεώ,αν θέλει να το κάνει,ο δρόμος είναι ανοιχτός και γι'αυτή.
Ο γιος μου είναι στα 23,υπάρχει λόγος να το κάνει ; Σε πολύ καλή σχολή είναι στο ΑΠΘ,μυαλό έχει,ανεξάρτητος μια ζωή ήταν,αποφάσισε να μην το κάνει.Το μόνο που του είπα ήταν "εύγε".Αν το έκανε θα του έδειχνα τη δυσαρέσκειά μου,αλλά θα σεβόμουν την επιλογή του.

Εγώ δεν το κάνω,μόνο νεκρός και αν,ίσως έρθει η ψυχή μου από πάνω την ώρα που θα πάνε να με τρυπήσουν και τους αρχίσει στα κλωτσίδια.

Αυτά.Ελπίζω να καταλαβαίνεις σιγά σιγά ποιος από τους δυο μας είναι ο λογικός και ποιος ο φανατισμένος ψεκ,που βλέπει γύρω του φαντάσματα και εχθρούς που "απειλούν τη δημόσια υγεία" :lol:

Και όσο για το "μαλάκας",η κόρη μου το είπε ακριβώς για τον λόγο που ξέρεις.Γιατί,δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεκασμός,από το να κάνεις τέτοιο γυφτλίκι,μπροστά σε άλλους ανθρώπους και παράλληλα σε ένα φόρουμ να το παίζει κριτής των ψεκ !
Κάνε την αυτοκριτική σου και Καλή Χρονιά.

Χο χο χο :lol:
λοιπον μικρε, δεν τελειωνει ετσι ευκολα η ιστορια. :8)

φανταζομαι δεν ξεχασες να τσαμπουκαλευτεις σε γυναικα και παιδια που εκαναν εμβολιο, με κεινη την παρολα για τη μανα τους που γαμιεται απο τον κωλο που ελεγες. αν το εκανες, ελπιζω να μη σε εδειραν. πολυ.

το τι σχεση μπορει να εχει το γυφτιλικι, με το τραπεζι στη θαλασσα, και τους ψεκ, μου ειναι αδυνατον να τα ταιριαξω. :102: καποιο κρυμμενο μυνημα για τη μασωνικη ελιτ θα ειναι, δεν τα πιανω αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 28 Δεκ 2022, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”