Ότι τον φάγανε μπαμπέσικα οι νεοφιλελέ γιατί έβγαζε τα άπλυτα τους στη φόρα, τί άλλο;George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 11:38Την επομενη φορα που θα ειμαι Αθηνα ψήνομαι να μπω σε ταξι και να τους πιανω κουβεντα για τον Τράγκα να δω τι λενε τωρα.Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 10:02Όχι. Γυρολόγος που θέλει να το παίξει κομματαρχης είναι. Έχει 15-20 ατομα που τον ακούν και τους περιφέρει απο κόμμα σε κόμμα. Τωρα πρέπει να είχε πουλήσει εκδούλευση στον Τράγκα. Αν αυτο το απόκομμα ισχύει ακόμη, προσπαθεί να το παίξει πιο τράγκας και απο τον τράγκα για να μπορεί να το πουλήσει.Σενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2022, 09:57
Ο Αρίστος δεν είναι ταρίφας, είναι άλλη περίπτωση. Ο Αρίστος νόμιζε(μάλλον ακόμα νομίζει) ότι είναι ένας μικρός Τράγκας ο ίδιος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Πόσοι άλλοι είναι τράγκες;
ΚΑι ο Χατζηνικολάου τραγκοειδές είναι
Άμα δεν πλήρωνε ποτέ τις τράπεζες λες να πλήρωνε το μικροπρομηθευτή ή τον εργαζόμενο;ST48410 έγραψε: 09 Ιουν 2022, 11:47Από που προκύπτει αυτό;foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2022, 22:34το φοβερό είναι ότι χρώσταγε ακόμα και στον περιπτερά του.Beria έγραψε: 08 Ιουν 2022, 21:31 Ο Μαντέλης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Τσουκάτος, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, ο Ψυχάρης είναι γατάκια μπροστά στον Τράγκα.
Μιλάμε για το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει πατήσει το πόδι του στον τόπο
Αλλά πέρα από αυτό θυμάμαι πολύ παλιά να διαβάζω το σάγκα κάποιου που τον κυνηγούσε για να πάρει μια πληρωμή και δεν τα κατάφερνε με τίποτα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Λες να του ριξαν κατι στην πορτοκαλαδα του?ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2022, 12:38Ότι τον φάγανε μπαμπέσικα οι νεοφιλελέ γιατί έβγαζε τα άπλυτα τους στη φόρα, τί άλλο;George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 11:38Την επομενη φορα που θα ειμαι Αθηνα ψήνομαι να μπω σε ταξι και να τους πιανω κουβεντα για τον Τράγκα να δω τι λενε τωρα.Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 10:02
Όχι. Γυρολόγος που θέλει να το παίξει κομματαρχης είναι. Έχει 15-20 ατομα που τον ακούν και τους περιφέρει απο κόμμα σε κόμμα. Τωρα πρέπει να είχε πουλήσει εκδούλευση στον Τράγκα. Αν αυτο το απόκομμα ισχύει ακόμη, προσπαθεί να το παίξει πιο τράγκας και απο τον τράγκα για να μπορεί να το πουλήσει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν ξέρω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γιατί δεν μου' τυχε τελευταία.
Μια υπόθεση κάνω. Αν όμως ήταν στοίχημα, θα το κέρδιζα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κοραη,πολιτης,οικονομου,iefimerida,πρωτο ψεμμα και αλλα παιδια,ατελειωτη η λισταΥδράργυρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 12:44 Πόσοι άλλοι είναι τράγκες;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
απο ποτε εγιναν οι καραμανλικοι δραχμιστες και ποτε πηρε θεση εναντιον του ευρω?
αποπαιδι της αμερικανικης πρεσβειας ηταν ο τραγκας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν τον ειχες ακουσει τοτε με το δημοψήφισμα; Οχιτζης φανατικος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:54απο ποτε εγιναν οι καραμανλικοι δραχμιστες και ποτε πηρε θεση εναντιον του ευρω?
αποπαιδι της αμερικανικης πρεσβειας ηταν ο τραγκας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Του έριξαν 100 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του
- Eθνικοκοινωνιστης
Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 12:44 Πόσοι άλλοι είναι τράγκες;
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα που βλέπουν το τσουνάμι των αποκαλύψεων στις τηλεοράσεις και νιώθουν την δικαιοσύνη να τους βάζει στην απόχη της λένε πως νοιώθουν αδικημένοι και προβληματισμένοι από την πορεία που πήραν τα πράγματα.
«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα», δήλωσαν συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα.
https://www.newsit.gr/ellada/giorgos-tr ... a/3541986/
«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα», δήλωσαν συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα.
https://www.newsit.gr/ellada/giorgos-tr ... a/3541986/
Ο χέρι-χέρι φαίνεται ίδιας πάστας με Τράγκα.Υδράργυρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 12:44 Πόσοι άλλοι είναι τράγκες;
Αλιτήριος είναι κι αυτός αλλά νομίζω είχε λεφτά πριν ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και την πολιτική.
- Υδράργυρος
Ο Αρίστος ρε παιδιά που χαθηκε; του είχε αφήσει ο τράγκας καμία πεντακοσαρια ευρώ και τρέχει να τα ξεμπλεξει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-