μπορει και φιδια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
υπηρχε περιπτωση να κρατουσε αντιστοιχο νημα πανω απο τριτη σελιδα?GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:05Μη με μπλεκεις εμεναEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:04δεν γνωρισε τον goback για αυτοΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Ιαν 2023, 00:34 Τι λυσσάρα θεέ μου!
Ο άντρας της τι φάση είναι; Κουασιμόδος, γορίλας;![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:58 Υποσχεσου οτι αν σου στειλει φωτο απο το επιμαχο σημειο θα τη δωσεις στο λαο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
+ Μία βιτριολική ειρωνεία την ημέρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η αληθεια ειναι οτι εγω θα ειχα μπει απο το 3ο ποστ ποια τριτη σελιδαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:06υπηρχε περιπτωση να κρατουσε αντιστοιχο νημα πανω απο τριτη σελιδα?![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ερμή, οι άντρες νοιώθουν πιο ασφαλείς όταν ζηλεύεις παρά όταν δεν ζηλεύεις. Μπορεί να γκρινιάζουν και να ψιλοδυνασχετούν με τη ζήλεια αλλά παραμένει γι' αυτούς μια επιβεβαίωση. Όταν τους τυχαίνει αυτό που εύχονται, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Αυτά από τη θεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
μαθητα μου εννοουσα οτι θα την εστελνες νωρις μετα το shit testsGoBack έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:07Η αληθεια ειναι οτι εγω θα ειχα μπει απο το 3ο ποστ ποια τριτη σελιδαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:06υπηρχε περιπτωση να κρατουσε αντιστοιχο νημα πανω απο τριτη σελιδα?![]()
τι απογοητευση θεε μου
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09μαθητα μου εννοουσα οτι θα την εστελνες νωρις μετα το shit testsGoBack έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:07Η αληθεια ειναι οτι εγω θα ειχα μπει απο το 3ο ποστ ποια τριτη σελιδαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:06
υπηρχε περιπτωση να κρατουσε αντιστοιχο νημα πανω απο τριτη σελιδα?![]()
τι απογοητευση θεε μου![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν έχω νιώσει ποτέ τη μη ζήλεια και η σκέψη της όντως προκαλεί μια αρκετά περίεργη αίσθηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09Ερμή, οι άντρες νοιώθουν πιο ασφαλείς όταν ζηλεύεις παρά όταν δεν ζηλεύεις. Μπορεί να γκρινιάζουν και να ψιλοδυνασχετούν με τη ζήλεια αλλά παραμένει γι' αυτούς μια επιβεβαίωση. Όταν τους τυχαίνει αυτό που εύχονται, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Αυτά από τη θεία.![]()
Η θεία πάντα ξερει και ο ανιψιός ακουει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εχω δωσει τετοια εικονα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09μαθητα μου εννοουσα οτι θα την εστελνες νωριςGoBack έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:07Η αληθεια ειναι οτι εγω θα ειχα μπει απο το 3ο ποστ ποια τριτη σελιδαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:06
υπηρχε περιπτωση να κρατουσε αντιστοιχο νημα πανω απο τριτη σελιδα?![]()
τι απογοητευση θεε μου![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ αυτό που θέλει ο Ερμής είναι να τον καταλάβει η γυναίκα του και να τον ζηλεύει γιατί έτσι νιώθει πιο ασφαλής;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09
Ερμή, οι άντρες νοιώθουν πιο ασφαλείς όταν ζηλεύεις παρά όταν δεν ζηλεύεις. Μπορεί να γκρινιάζουν και να ψιλοδυνασχετούν με τη ζήλεια αλλά παραμένει γι' αυτούς μια επιβεβαίωση. Όταν τους τυχαίνει αυτό που εύχονται, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Αυτά από τη θεία.![]()
Πάντως στην προκειμένη περίπτωση, δεν ευχήθηκε να το κάνει με τη γειτόνισσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
να θυμησω πως εδωσε συμβουλες κ η εμπειρη στα ερωτικοσεξουαλικα Κυπρια κορηΕρμής έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:12Δεν έχω νιώσει ποτέ τη μη ζήλεια και η σκέψη της όντως προκαλεί μια αρκετά περίεργη αίσθηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09Ερμή, οι άντρες νοιώθουν πιο ασφαλείς όταν ζηλεύεις παρά όταν δεν ζηλεύεις. Μπορεί να γκρινιάζουν και να ψιλοδυνασχετούν με τη ζήλεια αλλά παραμένει γι' αυτούς μια επιβεβαίωση. Όταν τους τυχαίνει αυτό που εύχονται, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Αυτά από τη θεία.![]()
Η θεία πάντα ξερει και ο ανιψιός ακουει![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομίζω μίλησε σε γενικό πλαίσιο Όχι ειδικώς για την περίπτωση. Δλδ σε φάση πως παρόλο που ξενοπηδηξα και με κράτησε με έχει και γραμμένο και με θέλει μόνο για μπαμπά του παιδιού.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:14Δλδ αυτό που θέλει ο Ερμής είναι να τον καταλάβει η γυναίκα του και να τον ζηλεύει γιατί έτσι νιώθει πιο ασφαλής;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 01:09
Αυτά από τη θεία.![]()
Πάντως στην προκειμένη περίπτωση, δεν ευχήθηκε να το κάνει με τη γειτόνισσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά αυτό είναι σίγουρο και για μένα. Έχω παραλείψει να ποσταρω τρομακτικό υλικό*.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:48Please bitch, δεν έχω ποσταρει από τις συνομιλίες μας τις καλές να σας παίξω στα ίσα.Αγις έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:46οπως κ ναχει - τρολλαρει η οχι εσκισε Βανδονο - Ναιδα - Κασπ κλπ αταλανταΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 23:43 Ανηψούδι, κόψτο τώρα και άσε τις κοινωνικές παπαριές.
Οι σιτεμένες που ψάχνουν επιβεβαίωση από φρεσκοπαντρεμένους με μικρό παιδί, είναι ψυχάκια.
Εκτός αν τρολάρεις.
Αλλά είπαμε, δεν είναι και όλα για το φως της δημοσιότητας.
*και δεν αναφέρομαι σε nudes κτλ. Απλά κειμενακια.
ευγενης αμιλλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-