!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Ασέβαστος-Antares (πρώην Genesis)
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
Εγώ που ειμαι ρε;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:36 Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Με τις μπάντες.don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:40Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
don't speak
Πάμε για καντάδα;sys3x έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:46Με τις μπάντες.don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:40Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
![]()
Εσύ είσαι ο τρίτος σε όλα τα ζευγάρια.LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:43Εγώ που ειμαι ρε;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:36 Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Εδώ είναι τα ζευγάρια.LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:43Εγώ που ειμαι ρε;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:36 Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Τα ντόρτια και οι ντουζίνες είναι σε άλλο νήμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βάζω την μελόντικα, μετά την καντάδα είσαι για καμία πίτσα;don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:52Πάμε για καντάδα;sys3x έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:46Με τις μπάντες.don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:40
Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
don't speak έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:40Την βλέπεις έτσι όπως κοπανιέται, σα να φρενάρει το μονόροδο.
-
don't speak
Μελόντικα είχα και εγώ.
Είσαι να βάλουμε το τρανζίστορ να παίζει και να τρώμε πίτσα κάτω από το μπαλκόνι της;
Είσαι να βάλουμε το τρανζίστορ να παίζει και να τρώμε πίτσα κάτω από το μπαλκόνι της;
- blackpaint
με διαβασες λαθος, ειμαι μεγας φαν των κοψιδιωνε, εχω και καλες ακρες κιολας.Naida έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:40Μ' αρέσουν τα αμπελοφάσουλαCecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2018, 15:32 Ω καμένη ναιδα εχεις να φας αμπελοφασουλο και σαρδέλα να παει σύννεφο με τον μπλακι.ειδικά με βούτυρο δίπλα από χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα.
Νομίζω δε θα του άρεσε του Μπλάκ να τον σέρνω σε ταβέρνες στο σταθμό Λαρίσης για παϊδάκια αρνίσια![]()
Εδώ κρύβεστε φιλενάδες ; 
-
don't speak
Είσαι ο παλιός μου μεταφραστής που άλλαξε εξώφυλλο;
Δε φταίω εγώ, παραπληροφόρησηblackpaint έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:58
με διαβασες λαθος, ειμαι μεγας φαν των κοψιδιωνε, εχω και καλες ακρες κιολας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σόρυ, σε ξέχασα.LEONAS έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:43Εγώ που ειμαι ρε;Νταρνάκας έγραψε: 15 Οκτ 2018, 20:36 Δεν ξέρω αν τα έχει ήδη γράψει κανένας άλλος στις προηγούμενες σελίδες, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή:
Άντερ-Εσθήρ
Μπίστης-Μετανάστρια
Λεπορέλο-Juno
Γιώργης-Γαλή
Λέων-Ίφιδα
Μίστερ Μαξ-Σουβλίτσα
Μηχανικός-Naida
Oldjedi-Τοξοβόλος
Λέων-Γιαννόπουλος
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.