100 αμπ στα 110 = 50 στα 220.
Μεγάλη τους δίνουν, εμάς μονοφασική μας δίνουν 35 αμπ.
Ξέρεις ότι εδώ και λίγο καιρό η ΑΔΜΗΕ δίνει την μικρή τριφασική παροχή στην ίδια τιμή το ρολόι με την μονοφασική.
Σε όλα τα σπίτια τώρα βάζουμε τριφασικό.
100 αμπ στα 110 = 50 στα 220.
Dear Dr xxxxxxxxxxenaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:02ναι γιαυτό ειπα τρίαtalaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:00Ναι αλλά φορτίζει γρηγορότεραenaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 21:58
οκ![]()
ε το άλλο που λές εσύ γουαλ μουντ, είναι 3 κουτάκια με 4 λαμπάκια, κολλημένα στον τοίχο![]()
βρες ένα τέτοιο τριπλάσιο, αυτό εννοώ, καλά ό,τι θες κανε, απλά το κάνουμε σχήμα να ξέρουμε πώς δουλεύει.
ρε τι έχεις πάθει, 240 έχει η αγγλία. Εχουν καλύτερη υποδομη, αυτα.Μηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:04100 αμπ στα 110 = 50 στα 220.
Μεγάλη τους δίνουν, εμάς μονοφασική μας δίνουν 35 αμπ.
Ξέρεις ότι εδώ και λίγο καιρό η ΑΔΜΗΕ δίνει την μικρή τριφασική παροχή στην ίδια τιμή το ρολόι με την μονοφασική.
Σε όλα τα σπίτια τώρα βάζουμε τριφασικό.
Και τι σημασία έχουν τα 160, αφού οι πρίζες των σπιτιών είναι για μέχρι 2,5 καλώδιο και για 16-20 αμπ.
οκ δεν ειναι τραγικό το κόστος, αλλά αγώ θα το ήθελα σε κουτάκι χωρίς τα έχτρα, να το πάρω μαζί μου να φορτίσω σε μία ενυσημένη πρίζα Ελλάδας, ή σε όποια αγγλική κλπ.talaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:05Dear Dr xxxxxxxxxxenaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:02ναι γιαυτό ειπα τρία
βρες ένα τέτοιο τριπλάσιο, αυτό εννοώ, καλά ό,τι θες κανε, απλά το κάνουμε σχήμα να ξέρουμε πώς δουλεύει.
στην αγγλία ασφαλίζεις συσκευή, τα καλώδια είναι όλα ενισχυμένα, άλλη υποδομή. Τα 160 έχουν το νόημα του 3Χ35 κλπ, απλά έχουν καλύτερη υποδομή και απ'έξω και δεν χρειάζεται να τα φέρνουν σε δόσεις των 3ών.
Βρε αυτοί κάνουν σπατάλη χαλκού.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:14 δεν είναι έτσι στην αγγλία, ασφαλίζεις συσκευή, τα καλώδια είναι όλα ενισχυμένα, άλλη υποδομή.
δεν τους πειράζει να οδηγούμε ανάποδα, να μετράμε αλλιώς, δεν έχουν τέτοια θέματα γενικά. Αλλά στο ρευμα καλα είναι να μην λέμε πολλά, η κολόνα έξω απο το σπίτι μου γράφει βασίλειο της ΑγγλίαςΜηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:17 Βρε αυτοί κάνουν σπατάλη χαλκού.
Θα την πληρώνουν χρυσή κάθε επιπλέον πρίζα στην κατασκευή του σπιτιού.
Και αυτό την κάνει πιο κολόνα από τις κολόνες;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:20δεν τους πειράζει να οδηγούμε ανάποδα, να μετράμε αλλιώς, δεν έχουν τέτοια θέματα γενικά. Αλλά στο ρευμα καλα είναι να μην λέμε πολλά, η κολόνα έξω απο το σπίτι μου γράφει βασίλειο της Αγγλίας![]()
οχι αλλά μου θυμίζει γιατί είχαμε ρεύμα, πριν φτιάξουμε την δεη.
Αστειεύομαι: Κολόνα με κορώνα!
Νομίζω ότι εμείς βάλαμε αργότερα ρεύμα και βάλαμε καλύτερη τεχνολογία.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:20δεν τους πειράζει να οδηγούμε ανάποδα, να μετράμε αλλιώς, δεν έχουν τέτοια θέματα γενικά. Αλλά στο ρευμα καλα είναι να μην λέμε πολλά, η κολόνα έξω απο το σπίτι μου γράφει βασίλειο της ΑγγλίαςΜηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:17 Βρε αυτοί κάνουν σπατάλη χαλκού.
Θα την πληρώνουν χρυσή κάθε επιπλέον πρίζα στην κατασκευή του σπιτιού.![]()
Γιατί δεν γράφεις τότε και κορόνα; Κάποτε γράφαμε κολώνα με ωμέγα.Nandros έγραψε: 21 Οκτ 2018, 22:29Αστειεύομαι: Κολόνα με κορώνα!![]()
Έλα τώρα, δεν μπορεί να θυμάσαι την εποχή της Πάουερ!![]()
.