Έφτασέη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα σας γράψω μια ιστορία, γιατί τελικά τα προσωπικά δεδομένα είναι ένα ζήτημα που ενέχει πολλές παρανοήσεις:
Τα παλιά χρόνια, που ήμουν πιο μικρός και πιο δεξιός, δούλευα σαν σύμβουλος σε μια επιχείρηση που τα γραφεία της βρίσκονταν πάνω σε μια μεγάλη οδική αρτηρία. Η εταιρία είχε εγκαταστήσει σύστημα με κάμερες ΚΑΙ καταγραφικό, για τους εσωτερικούς της χώρους (δηλαδή τον προαύλιο χώρο της, τα parking κτλ). Προφανώς οι προηγούμενοι από μένα, δεν ασχολούνταν με προσωπικά δεδομένα και έτσι δεν είχαν κάνει καμιά αναγγελία και δεν είχαν πάρει καμία άδεια από την αρχή.
Σε πολλά σημεία οι κάμερες έπαιρναν και τον εξωτερικό χώρο, δηλαδή από το πεζοδρόμιο και πέρα, και επειδή ήταν πρανές, κάλυπταν και ένα μέρος του οδικού άξονα. Ε λοιπόν, κάποια στιγμή το αντιλήφθηκε η Τροχαία, και επειδή συνέβαιναν πολλά ατυχήματα στον δρόμο μπροστά μας, μας ζητούσαν τακτικά πλάνα από το καταγραφικό (κρατούσε 7 μέρες εγγραφές). Στα 2 χρόνια που παρέμεινα, βοηθήσαμε στην εξιχνίαση 7 ατυχημάτων με εγκατάλειψη, το ένα σίγουρα με νεκρούς που οδήγησε σε ποινική δίωξη. Ο διοικητής του τμήματος της Τροχαίας μας έστειλε και συγχαρητήρια επιστολή.
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ (μάλιστα είχα πετύχει να χαμηλώσουν τις κάμερες, για να καλύπτουν λιγότερο χώρο, μήπως και βρεθεί κανένας πυροβολημένος διερχόμενος και μας τρέχει γιατί έτσι).
Η προβληματική αυτή έχει εκφραστεί με τον όρο παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα. Είμαι σίγουρος ότι αν αυτός που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ήξερε (ή μάθαινε από την δικογραφία) ότι το μόνο ή το κύριο αποδεικτικό στοιχείο, ήταν τα πλάνα μας, μπορεί και να μας ζητούσε αποζημίωση αν καταδικαζόταν.
Εν προκειμένω, είμαι σίγουρος ότι το πχόρουμ κρατάει λογκς τόσο από τις ΙΡ μας, όσο και από τα ΡΜ μας. Είμαι επίσης σίγουρος ότι αυτό μπορεί να γίνεται για διαφόρους λόγους (πχ. εδώ μέσα μπορεί ΔΥΝΗΤΙΚΑ να διαπραχθούν εγκλήματα, από εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμιση, μέχρι δοσοληψίες ναρκωτικών), οπότε πάντα θα βρίσκεται σε ενδεχόμενη επικοινωνία με το ΣΔΗΕ. Λογικά αν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα σε λογκς, κάποιος ΔΥΝΗΤΙΚΑ θα μπορεί να τα διαβάσει. Η συμμετοχή, όλων μας εδώ, ενέχει πάντα ένα στοιχείο πίστης στους διαχειριστές και ιδιοκτήτες - όπως πχ. έχει ένα στοιχείο πίστης, ότι το μπαρ που πας σου σερβίρει οινόπνευμα και όχι μαζούτ.
Τα παλιά χρόνια, που ήμουν πιο μικρός και πιο δεξιός, δούλευα σαν σύμβουλος σε μια επιχείρηση που τα γραφεία της βρίσκονταν πάνω σε μια μεγάλη οδική αρτηρία. Η εταιρία είχε εγκαταστήσει σύστημα με κάμερες ΚΑΙ καταγραφικό, για τους εσωτερικούς της χώρους (δηλαδή τον προαύλιο χώρο της, τα parking κτλ). Προφανώς οι προηγούμενοι από μένα, δεν ασχολούνταν με προσωπικά δεδομένα και έτσι δεν είχαν κάνει καμιά αναγγελία και δεν είχαν πάρει καμία άδεια από την αρχή.
Σε πολλά σημεία οι κάμερες έπαιρναν και τον εξωτερικό χώρο, δηλαδή από το πεζοδρόμιο και πέρα, και επειδή ήταν πρανές, κάλυπταν και ένα μέρος του οδικού άξονα. Ε λοιπόν, κάποια στιγμή το αντιλήφθηκε η Τροχαία, και επειδή συνέβαιναν πολλά ατυχήματα στον δρόμο μπροστά μας, μας ζητούσαν τακτικά πλάνα από το καταγραφικό (κρατούσε 7 μέρες εγγραφές). Στα 2 χρόνια που παρέμεινα, βοηθήσαμε στην εξιχνίαση 7 ατυχημάτων με εγκατάλειψη, το ένα σίγουρα με νεκρούς που οδήγησε σε ποινική δίωξη. Ο διοικητής του τμήματος της Τροχαίας μας έστειλε και συγχαρητήρια επιστολή.
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ (μάλιστα είχα πετύχει να χαμηλώσουν τις κάμερες, για να καλύπτουν λιγότερο χώρο, μήπως και βρεθεί κανένας πυροβολημένος διερχόμενος και μας τρέχει γιατί έτσι).
Η προβληματική αυτή έχει εκφραστεί με τον όρο παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα. Είμαι σίγουρος ότι αν αυτός που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ήξερε (ή μάθαινε από την δικογραφία) ότι το μόνο ή το κύριο αποδεικτικό στοιχείο, ήταν τα πλάνα μας, μπορεί και να μας ζητούσε αποζημίωση αν καταδικαζόταν.
Εν προκειμένω, είμαι σίγουρος ότι το πχόρουμ κρατάει λογκς τόσο από τις ΙΡ μας, όσο και από τα ΡΜ μας. Είμαι επίσης σίγουρος ότι αυτό μπορεί να γίνεται για διαφόρους λόγους (πχ. εδώ μέσα μπορεί ΔΥΝΗΤΙΚΑ να διαπραχθούν εγκλήματα, από εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμιση, μέχρι δοσοληψίες ναρκωτικών), οπότε πάντα θα βρίσκεται σε ενδεχόμενη επικοινωνία με το ΣΔΗΕ. Λογικά αν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα σε λογκς, κάποιος ΔΥΝΗΤΙΚΑ θα μπορεί να τα διαβάσει. Η συμμετοχή, όλων μας εδώ, ενέχει πάντα ένα στοιχείο πίστης στους διαχειριστές και ιδιοκτήτες - όπως πχ. έχει ένα στοιχείο πίστης, ότι το μπαρ που πας σου σερβίρει οινόπνευμα και όχι μαζούτ.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να σβήσουμε 2-3 σελίδες;
- hellegennes
Όχι, ρε. Ποια φίλτρα. Τα μάτια μου είναι καστανά. Μόνο μία φωτό έχω ανεβάσει με γαλάζια μάτια, από έγχρωμους φακούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πατας φιλτρα σουζι . και ψευδεσαι και πατας φιλτρα .hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:10Όχι, ρε. Ποια φίλτρα. Τα μάτια μου είναι καστανά. Μόνο μία φωτό έχω ανεβάσει με γαλάζια μάτια, από έγχρωμους φακούς.

.
.
τα παραπονα στην ορχηστρα που παιζει μουσικαρες να ουμε .
https://streamable.com/s7lc00
Άφησα το νήμα στις 15 σελίδες, μόλις γύρισα, παίχτηκε τίποτα καλό;
the end
Και εμείς περιμένουμε, θα φανεί φίλε, θα φανεί.Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:17 Άφησα το νήμα στις 15 σελίδες, μόλις γύρισα, παίχτηκε τίποτα καλό;
Άλλος πάει για μαλλί και στο τέλος βγαίνει κουρεμένος.
Δε ξέρεις καμμία φορά τι μπορεί να σου συμβεί.
.
.
Κουρεμένος πήγα αλλά βλέπω να φτάνει η χαίτη μέχρι τον κώλο τελικά.
the end
-
the comet the course the tail
κάπως έτσι. ξεκίνησε σαν κουβέντα για ένα νομικό θέμα και κατέληξε κομμωτήριο, με την έννοια του κουτσομπολιστικου.Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:21Κουρεμένος πήγα αλλά βλέπω να φτάνει η χαίτη μέχρι τον κώλο τελικά.
Ρε μπειτε στη σειρα τεντυμποϊδες που θα παιξουμε με τις εννοιες τετοια ωρα .

Πιστεύω γνωρίζεις το γιατί. Κολλητιλίκια, συγκάλυψη κλπ. Αλλά που θα πάει θα την γκρεμίσουμε την παράγκα. Δεν έχεις όμως καλό μάνατζερ, ο διάδοχος είναι γατάκι μπροστά στον JJ.the comet the course the tail έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:25 κάπως έτσι. ξεκίνησε σαν κουβέντα για ένα νομικό θέμα και κατέληξε κομμωτήριο, με την έννοια του κουτσομπολιστικου.
the end
Σοβαρά ρε σεις;
Να πούμε εδώ ότι σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο φόρουμ του πλανήτη το νήμα αυτό θα είχε εξαερωθεί σε χρόνο dt και κάποιοι ξεροκέφαλοι μίρλες θα είχαν μπαναριστεί ASAP.
Ακόμα κι αν ένας συντονιστής / μια συντονίστρια έκανε ένα λάθος, τι έγινε; Στην τελική, ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.
Τέλος, θέλω να εκδηλώσω την συμπόνια μου για την κλινική περίπτωση ΓΓ.
Να πούμε εδώ ότι σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο φόρουμ του πλανήτη το νήμα αυτό θα είχε εξαερωθεί σε χρόνο dt και κάποιοι ξεροκέφαλοι μίρλες θα είχαν μπαναριστεί ASAP.
Ακόμα κι αν ένας συντονιστής / μια συντονίστρια έκανε ένα λάθος, τι έγινε; Στην τελική, ζητήστε τα λεφτά σας πίσω.
Τέλος, θέλω να εκδηλώσω την συμπόνια μου για την κλινική περίπτωση ΓΓ.
- hellegennes
Όχι, ρε, αλήθεια. Απλά ξέρω πώς να φωτογραφίσω την σωστή πλευρά του προσώπου, με τον σωστό φωτισμό, από καλή γωνία, κτλ.Νon4me έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:12Πατας φιλτρα σουζι . και ψευδεσαι και πατας φιλτρα .hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:10Όχι, ρε. Ποια φίλτρα. Τα μάτια μου είναι καστανά. Μόνο μία φωτό έχω ανεβάσει με γαλάζια μάτια, από έγχρωμους φακούς.Νon4me έγραψε: 06 Ιουν 2021, 00:17
σκληρος καργιολης κλεβει λιγο με τα φιλτρα και γαλαζιζει τα ματια . αλλα σκληρος .![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις