δεν ήταν ο Αϊ Βασίλης του Μινιόν, μη χέσω
ΗΤΑΝ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ
δεν ήταν ο Αϊ Βασίλης του Μινιόν, μη χέσω
Τον Ρόντυ;;;Παιδέρας ο Μπλεκ;
ε, δεν λες και απολύτως φυσιολογικούς άντρες έναν μόνιμα αποτριχωμένο μάτσο με μπούκλες στο ξανθό που κάνει παρέα σε μυστήριο χοντρομπαλά με νεύρα γεροντοκόρης σε εμμηνόπαυση και τριγυρίζουν με ένα εφηβάκι χωρίς καθόλου γυναίκες
ναι κορίτσι μου, σε όλους το λέει, λίγοι πεφωτισμένοι όμως τον πιστεύουμε
Tarkovsky έγραψε: 15 Οκτ 2018, 00:26
ναι κορίτσι μου, σε όλους το λέει, λίγοι πεφωτισμένοι όμως τον πιστεύουμε![]()
Εγώ έχω Singer της γιαγιάς (για την ακρίβεια την έχει η αδερφή μου), από τις μεγάλες, με το μεγάλο συρτάρι που είναι σαν επιπλάκι τηλεόρασης (από τα παλιά) και είναι σαν καινούργια. Φοβερή κατασκευή. Η γιαγιά ζει αλλά δεν την χρησιμοποιεί πια.Cecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2018, 21:41Ορισμενες αντικε φτανουν το 3000. Κανονιστε να τις δωσετε σε κανα παλιατζηTarkovsky έγραψε: 14 Οκτ 2018, 21:30 μένα την έχει χαλασμένη στην υπόγα
ίδια ακριβώς, με τα καλλιτεχνήματά της, αλλά διαθέτει μόνο ένα συρτάρι![]()
![]()
Πολύ ρηχά ήταν και ανάλογα με Dragonball και Pokemon στο πιο παλιομοδίτικο. Σε αντίθεση με τα περιοδικά της Ντίσνεϋ.
είσαι παικταράς, ε;

Α, κι εγώ έχω τέτοια. Ή τέλος πάντων, θα έχω, όταν μας αφήσει η μάνα μου για κάποιον... "καλύτερο τόπο", επειδή την έχει ακόμα στο πατρικό μου. Πιθανόν να πάω σήμερα το απόγευμα να τη δω (τη μάνα μου, όχι τη σίνγκερ), οπότε θα την δω επί τη ευκαιρία και θα σου πω και ποιας χρονιάς είναι (η σίνγκερ, όχι η μάνα μου).hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2018, 02:23Εγώ έχω Singer της γιαγιάς (για την ακρίβεια την έχει η αδερφή μου), από τις μεγάλες, με το μεγάλο συρτάρι που είναι σαν επιπλάκι τηλεόρασης (από τα παλιά) και είναι σαν καινούργια. Φοβερή κατασκευή. Η γιαγιά ζει αλλά δεν την χρησιμοποιεί πια.Cecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2018, 21:41Ορισμενες αντικε φτανουν το 3000. Κανονιστε να τις δωσετε σε κανα παλιατζηTarkovsky έγραψε: 14 Οκτ 2018, 21:30 μένα την έχει χαλασμένη στην υπόγα
ίδια ακριβώς, με τα καλλιτεχνήματά της, αλλά διαθέτει μόνο ένα συρτάρι![]()
![]()
Α. ήταν οι μέρες που είχε παράσιτα η TV και δεν ξέραμε πού οφείλονταν, ε;hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2018, 18:50 Επειδή δεν βλέπω τον Σαλίβερο να συμμετέχει, παίρνω την πρωτοβουλία να ποστάρω εκ μέρους του:
Ποκοπίκος - Χουχού.