!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
μερκούρη σίγουρα τσεκάρισες ποιο κόμμα κατηγορούνε έτσι?
Αυτός είναι ένας εξωφρενικος ισχυρισμός που θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις.Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 02:36Τι σε φρικαρει ρε; εδω ειδαν το δρομο κλειστο και καβαλαγανε πεζοδρομια για να κοψουν απο τα στενα υου ματιου για αποφυγουν το μπλοκο, και τελος βρεθηκαν μποτιλιαρισμενοι και καμμενοι.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 02:23Αυτό είναι που με φρικαρει κι εμένα πιο πολύ.sirizocartoon έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:52
συγχαρητηρια για το ηθος σου
εγω εχω φιλο που καηκε, την γλιτωσα απο τυχη να μην ειμαι εκει, αν ημουν εκει, στο σημειο που θα ημουν, θα με στελνανε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ απο τον δρομο που θα εγκλωβιζομουν
Δεν ξερεις σε τι χωρα ζεις;
-
Εμπεδοκλής
Έχουν γίνει όλα πουτάνα, και έρχεται δύσκολος χειμώνας. Τι κάνουμε; Μήπως βάζουμε κώλο κάτω και δουλεύουμε; Όχι. Πάμε διακοπές και βάζουμε τα παπαγαλάκια μας να λένε εσείς ήσασταν χειρότεροι...
Πάμε πάλι:gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 02:04το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:26Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:20 Ωραία διαλεκτική ακροβασία. Πες μας και την άποψη σου επί του προκειμένου τώρα.![]()
viewtopic.php?f=29&t=23514&start=330#p1399700
Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.
Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
Είναι άλλο πράγμα να πω οτι ο τάδε είναι βλάκας και άλλο να πω οτι ο τάδε μπήκε την νύχτα σπίτι μου και σκότωσε την γυναίκα μου.
Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις την διαφορά;
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.
Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NewModelArmy
Ερασιτέχνες. Ας ζητουσαν το know how απο την ομαδα εξουδετερωσης μαρτυρων noor1
-
πατησιωτης
Άσχετο αλλά ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε πει όταν διεγράφη από τον ΛΑΟΣ ότι χρωστάει ευγνωμοσυνη στον Καρατζαφέρη επειδή μπήκε στην πολιτική μέσω αυτού και δεν θα αντιδικήσει ποτέ με τον ΛΑΟΣ ότι και αν πει αυτός.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:43 τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γεροβασίλη, Δούρου έκαναν μήνυση στον Ματθαιόπουλο για εμπλοκή τους στη συγκάλυψη; Μήπως έχει κι ο Ματθαιόπουλος τίποτα ηχητικά ντοκουμέντα; Κι αν έχει, είναι δυνατόν το σταλινικό καθεστώς να λειτουργούσε με τέτοια προχειρότητα;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:43Πάμε πάλι:gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 02:04το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:26
Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...![]()
viewtopic.php?f=29&t=23514&start=330#p1399700
Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.
Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
Είναι άλλο πράγμα να πω οτι ο τάδε είναι βλάκας και άλλο να πω οτι ο τάδε μπήκε την νύχτα σπίτι μου και σκότωσε την γυναίκα μου.
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.
Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Επομένως, αποδέχεται σύμφωνα με το σκεπτικό σας το χαρακτηρισμό "πολιτική τσούλα" από ...ευγνωμοσύνη;πατησιωτης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:54Άσχετο αλλά ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε πει όταν διεγράφη από τον ΛΑΟΣ ότι χρωστάει ευγνωμοσυνη στον Καρατζαφέρη επειδή μπήκε στην πολιτική μέσω αυτού και δεν θα αντιδικήσει ποτέ με τον ΛΑΟΣ ότι και αν πει αυτός.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:43 τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού,
Προσπαθήσατε να βγάλετε κάποιοι ένα νέο κανόνα ποινικού δικαίου που λέει "όποιος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι ένοχος για αυτά για τα οποία κατηγορείται". Γελάνε και οι πέτρες με την αφέλεια αυτού του επιχειρήματος.
Όχι από όσα ξέρω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:54Γεροβασίλη, Δούρου έκαναν μήνυση στον Ματθαιόπουλο για εμπλοκή τους στη συγκάλυψη;stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:43Πάμε πάλι:gassim έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 02:04
το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.
Και το ηχητικό δεν αναφέρεται σε συγκάλυψη από τις συγκεκριμένες.
Λες να βάζει και ρεξόνα στις μασχάλες του;Μήπως έχει κι ο Ματθαιόπουλος τίποτα ηχητικά ντοκουμέντα;
Πού να ξέρω;
Κι αν είναι εξωγήινος; Αυτό γιατί το αποκλείεις;Κι αν έχει (...)
Φαντάσου τώρα μία αντίστοιχη συζήτηση στην οποία σου γράφω "σβήστα αυτά που έγραψες γιατί αν το μάθει ο Spiros252 θα σε σκίσει. Θα σε κυνηγά μέχρι και νομικά."
Είναι αυτό αποδεικτικό στοιχείο ότι εμπλέκομαι με το Σπύρο κι ότι ο Σπύρος έχει δώσει τέτοια εντολή; Ή απλά προσπαθώ με κάθε τρόπο να σε πείσω να κάνεις κάτι και χρησιμοποιώ κάθε αληθές ή ψευδές επιχείρημα που να έχει ισχυρή επίπτωση επάνω σου;
Αυτό που δεν βάζετε στους υπολογισμούς σας είναι το μέγεθος της απειλής που αντιμετωπίζουν οι δύο ομιλούντες από τις συνθήκες. Ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο να αναλάβει όλη την ευθύνη και να μην εμπλέξει ανώτερους, δηλαδή τον ίδιο τον ομιλούντα. Πιθανή εμπλοκή του σημαίνει ποινική διαδικασία για τον ίδιο, αποπομπή από το Σώμα κλπ. Έχει κάθε λόγο να βγάζει ό,τι ιστορίες μπορεί να φανταστεί για να γλιτώσει το τομάρι του καταρχήν. Υπάρχει ήδη βάσιμη υποψία, ότι θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να γλιτώσει το τομάρι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
Δεν είπα κάτι τέτοιο.Συνηθίζεται όμως μεταξύ πολιτικών και δημοσίων προσώπων να γίνεται ώστε να αποσείσει κάθε υποψία για τη φήμη του κάποιος.Μπορεί και να μην το κάνει και να αφήσει τη συκοφαντία αναπάντητη.Δεν θα κληθεί σε εξηγήσεις ποινικά παρά μόνο εάν ο Ματθαιόπουλος επιβεβαιώσει όαα είπε στο ηχητικό κατά την ανάκριση.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:57 Προσπαθήσατε να βγάλετε κάποιοι ένα νέο κανόνα ποινικού δικαίου που λέει "όποιος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι ένοχος για αυτά για τα οποία κατηγορείται".
Μα δεν εμπλέκονται. Δεν είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα έδωσαν τέτοια εντολή.πατησιωτης έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 10:07Δεν είπα κάτι τέτοιο.Συνηθίζεται όμως μεταξύ πολιτικών και δημοσίων προσώπων να γίνεται ώστε να αποσείσει κάθε υποψία για τη φήμη του κάποιος.Μπορεί και να μην το κάνει και να αφήσει τη συκοφαντία αναπάντητη.Δεν θα κληθεί σε εξηγήσεις ποινικά παρά μόνο εάν ο Ματθαιόπουλος επιβεβαιώσει όαα είπε στο ηχητικό κατά την ανάκριση.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:57 Προσπαθήσατε να βγάλετε κάποιοι ένα νέο κανόνα ποινικού δικαίου που λέει "όποιος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι ένοχος για αυτά για τα οποία κατηγορείται".
Τί είδους μήνυση να κάνει: ότι ο τάδε εικάζει ότι αν αναμειχθώ στην υπόθεση να του σκίσω τα καπούλια;
Έλεος δηλαδή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πολιτική τσούλα" είναι, όπως λέει και η ίδια η λέξη πολιτικός χαρακτηρισμός. Δεν είναι κάτι μηνύσιμο. Βασικά δεν έχει καμία σχέση με το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά σου και την υπουργική σου θέση προκειμένου να απειλήσει κάποιον που έχει πάρει όρκο ώστε αυτός να κρύψει την αλήθεια για μια πολύνεκρη καταστροφή.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 09:57
Επομένως, αποδέχεται σύμφωνα με το σκεπτικό σας το χαρακτηρισμό "πολιτική τσούλα" από ...ευγνωμοσύνη;![]()
Το σκεπτικό μας αρνείται εντελώς να πάει τη συζήτηση εκεί γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Όχι "είναι για τον "άδωνι" ή "δεν είναι το ίδιο σοβαρό". Είναι τελείως μα τελείως διαφορετικό γεγονός, σα να μας λες να κρίνουμε τη στάση της Γεροβασίλη σε σύγκριση με τη στάση της θείας μου όταν οι εργάτες του γείτονα κατά λάθος της πατήσαν το γκαζόν. Όχι δεν έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση η θεία μου. Όχι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε.
Ναι. Κοινωνική τσούλα είναι χαρακτηρισμός κοινωνιολογίας, επιστημονική τσούλα είναι επιστημονικός χαρακτηρισμός και ποδοσφαιρική τσούλα είναι θέση στο γήπεδο...
Επόμενος.
Έγινε edit ταυτόχρονα με την απάντηση του fos.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 10:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 7 Απαντήσεις