!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Big Brother
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Big Brother
Για θεός της ίντριγκας απαιτείται δολοφονική ευφράδεια λόγου, πράγμα που ο συγκεκριμένος δεν φάνηκε να διακατέχει. Τον ειδα για 2-3 λεπτά βεβαια, εκει που μιλούσε στο στουντιο πριν μπει στο σπιτι, οπότε δεν εχω ολοκληρωμένη άποψη. Ουτε το ιντρο βιντεακι του ειδα.Keyser Soze έγραψε: 04 Σεπ 2021, 00:26
Μπήκε μια Σοφία ηθοποιός και ένας θεός της ίντριγκας ο Νίκος...
Καλά αυτά Θεός της ίντριγκας κτλ χαζομάρες είναι. Για χιούμοριστα τον κόβω κάτι που λείπει από τον Steve.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η δικιά σου sid μας έχει πρηξει τα @@ μια βδομάδα θα φύγω θα κάτσω
Το παιζε και κουλ μπαίνοντας, μόλις βγει υποψήφια αν δεν φυγει μόνη για μπουλο είναι
Το παιζε και κουλ μπαίνοντας, μόλις βγει υποψήφια αν δεν φυγει μόνη για μπουλο είναι
- Sid Vicious
Αποχωρησε τελικα ε; Εγω στηριζω οτι και αν αποφασισει να κανει, μιλαμε για τρου ατομο και πολυ καλο παιδιjason0 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:42 Η δικιά σου sid μας έχει πρηξει τα @@ μια βδομάδα θα φύγω θα κάτσω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Εν τω μεταξυ λιγο που το ειδα και εγω θα αποχωρουσα αν βρισκομουν εκει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ναι βασικά αυτό είπεSid Vicious έγραψε: 08 Σεπ 2021, 02:07Αποχωρησε τελικα ε; Εγω στηριζω οτι και αν αποφασισει να κανει, μιλαμε για τρου ατομο και πολυ καλο παιδιjason0 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:42 Η δικιά σου sid μας έχει πρηξει τα @@ μια βδομάδα θα φύγω θα κάτσω
Οτι αυτά τα fake καλημέρα πάρε με αγκαλίτσα και τι ωραία περναμε εδώ μέσα και όλο χαμόγελα στην κάμερα δεν είναι του γούστου της
Δεν ξέρω τι περίμενε
- vantono
Αυτό το μιλάτο με περίοδο διαρκείας ειναι ε? Πότε θα του σταματήσει ουτε ο ιδιος ξέρει.
Το άλλο το κοντοπουτανο το είδες που του λέει στην πρώτη προσέγγιση έχω σοβαρή σχέση έξω και τώρα του κωλοτρίβεται και η σχέση έγινε αχ μου το λεγε μια τσιγγάνα ότι θα ερωτευτώ εδώ μέσαvantono έγραψε: 08 Σεπ 2021, 09:33 Αυτό το μιλάτο με περίοδο διαρκείας ειναι ε? Πότε θα του σταματήσει ουτε ο ιδιος ξέρει.
- vantono
Εχασα εντελως το προχτεσινό επεισόδιο και το χτεσινο το επιασα καπου απο τη μέση και μετά. Καταλαβα οτι αυτος της εκανε κατι σαν ερωτικη εξομολογηση σε καποια φάση και μετά αρχισαν να ερχονται ολο και πιο κοντα. Εγω τους ειδα σε ενα κρεβάτι να ειναι αυτή με μπουρνουζι, να του χαιδεύει τα μαλλιά και να του λεει κατι σε φάση "εχω σχέση εξω με ενα παιδι που εκτιμώ και αγαπω πολυ και αυτο που κανουμε εδω μεσα παρεξηγείται και περνάμε λάθος μηνύματα", και συνεχισε να χαιδεύει το μαλλί. Μονο το μπούτσο δεν εφτασε να χαιδεύει.
Βλέπω να μπουκάρει κανένας με τα κερατά μέσα 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είπε ο μελατος στον εμινεμ ότι δεν ντυθηκε καλά σήμερα και παρεξηγηθηκαν για 10 λεπτά
Τι πουσταρες είναι αυτές
Τι πουσταρες είναι αυτές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack