Νταξ, το 001 κλασικά. Παιδιά είναι γκουμούτσες αυτά δεν φοριούνται άνετα. Ειδικά με τα καβλιτζέκια που εξέχουν. Άντε να δούμε τα άλλα, δεν κατάλαβα ότι τα βάζεις σε τεύχηΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:16 δώσε λίγο χρόνο ΣΕ, σε χρόνο 5-15 σας έκανα πονηρούς*, άσε να διδάξω και στις άλλες κατηγορίες
* παρέλειψα, κακώς, το οκτο φιν με τον υπερλεπτό μηχανισμό (αξίζει και στα λαξ σπορ γκεντοειδή ως μη χρόνο)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ρολόγια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
O μονος που εγραφες κ για μηχανισμους σε ολο το νημα + πληροφοριες αποσταγματα βαθιας γνωσης την ωρα που ανεβαιναν μελοδραματικες οπερετες κ ακουγονταν ρομαντικες ερωτικες εξομολογησεις για τις Ελβετιδες της καρδιας τους.Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:16 δώσε λίγο χρόνο ΣΕ, σε χρόνο 5-15 σας έκανα πονηρούς*, άσε να διδάξω και στις άλλες κατηγορίες
* παρέλειψα, κακώς, το οκτο φιν με τον υπερλεπτό μηχανισμό (αξίζει και στα λαξ σπορ γκεντοειδή ως μη χρόνο)
Φυσικα δεν διδαχτηκαν τπτ - μην εχεις αυταπατες Πικου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
δες και τα άλλα, πιο κοντά στα 5Κ το 001 δεν παίζεται, στα 10+ όμως τα GO και τα JLC είναι πολύ τεηστυΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:27Νταξ, το 001 κλασικά. Παιδιά είναι γκουμούτσες αυτά δεν φοριούνται άνετα. Ειδικά με τα καβλιτζέκια που εξέχουν. Άντε να δούμε τα άλλα, δεν κατάλαβα ότι τα βάζεις σε τεύχηΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:16 δώσε λίγο χρόνο ΣΕ, σε χρόνο 5-15 σας έκανα πονηρούς*, άσε να διδάξω και στις άλλες κατηγορίες
Οττο ωραίος, όταν κάνω μκο όμως μάλλον για σβγδ001 με βλέπω (να τοποθετηθεί και ο Αγις), να μην προκαλώ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Παιδιά κρατήστε λεφτά γιατί έρχονται δύσκολα οικονομικά. Φιλικά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Μαυροβασίλης
σωστή η Γενιά, κρατάμε καβάτζα και σηκώνομε τα πατεκ των σπάταλων εν καιρώ
Στην 15-50 παίζουν και Κρόνο με ραττρα. Μπαίνουν και αυτά η οχι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
σβγδ η σβδγ ;Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:37δες και τα άλλα, πιο κοντά στα 5Κ το 001 δεν παίζεται, στα 10+ όμως τα GO και τα JLC είναι πολύ τεηστυΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:27Νταξ, το 001 κλασικά. Παιδιά είναι γκουμούτσες αυτά δεν φοριούνται άνετα. Ειδικά με τα καβλιτζέκια που εξέχουν. Άντε να δούμε τα άλλα, δεν κατάλαβα ότι τα βάζεις σε τεύχηΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:16 δώσε λίγο χρόνο ΣΕ, σε χρόνο 5-15 σας έκανα πονηρούς*, άσε να διδάξω και στις άλλες κατηγορίες
Οττο ωραίος, όταν κάνω μκο όμως μάλλον για σβγδ001 με βλέπω (να τοποθετηθεί και ο Αγις), να μην προκαλώ![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
ωραιο αρθρο - αλλο ενα που ανοιγει ματιαΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 22:53με το παλιό λογκο για μαξιμουμ στελθ![]()
https://www.ablogtowatch.com/grand-seik ... rve-watch/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
τσέκαρε κι αυτό https://watchesbysjx.com/2020/02/credor ... -9r02.html
το σβγζ003 θα ήταν η επιλογή μου μέχρι 15Κ για ντρεςς (είναι από τις περιπτώσεις που το νέο λογκο λειτουργεί) αν και μάλλον θα περίμενα για περισσότερα μοντέλα με το νεο 80ωρο αυτόματο ή το νέο σπρινγκ με θερμο-κομπ
Μόνο εμένα μ'αρέσει πιο πολύ με το νέο λογκο; 
- Μαυροβασίλης
εξαρτάται αν είναι ισορροπημένο με το κείμενο κάτω, πάντως σίγουρα δεν βοηθά στο να μην προκαλείς ;)
Κάπου πήρε το μάτι μου έναν ζαπωνο με 112 jewels. Το οποίο όντως ήταν πολύ εντυπωσιακό.
ειχα διαβασει για αυτο σε αλλο αρθρο και για τα αλλα αριστουργηματα που θα παρουσιασεις οταν παμε στην κατηγορια 100 κ - απειροΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:22τσέκαρε κι αυτό https://watchesbysjx.com/2020/02/credor ... -9r02.html
το σβγζ003 θα ήταν η επιλογή μου μέχρι 15Κ για ντρεςς (είναι από τις περιπτώσεις που το νέο λογκο λειτουργεί) αν και μάλλον θα περίμενα για περισσότερα μοντέλα με το νεο 80ωρο αυτόματο ή το νέο σπρινγκ με θερμο-κομπ
Το ενδιαφερον στο αρθρο ειναι η αναφορα στους τρεις που θεωρουνται πραγματικοι μαστερ ρολογαδες - ο ενας ειχα διαβασει οτι υπηρξε κατι σαν συμβουλος στο τμημα της Σεικο που επιμελειται τα αριστουργηματα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.