!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:52

Όχι, το ερώτημα είναι γιατί τον σκοτώσανε. Στ' αρχίδια μας γιατί μπήκε.
Όλο αυτό το κατεβατό είναι γεμάτο πράγματα που αφορούν μόνο εσένα, Γαλή. Δεν με ψήνει να διαβάσω άλλο, εκνευρίστηκα.
Μα δεν τον σκότωσαν. Δεν τον τραυμάτισαν καν θανάσιμα.
Οι ιατροδικαστές είπαν ότι τα χτυπήματα συντέλεσαν να επιδεινωθεί η ήδη στρεσογονος κατάσταση και να πάθει ισχαιμικό.

Εκτός και αν είδες στο πόρισμα ότι τα χτυπήματα τον σκότωσαν ή τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Όσο επιμένετε να χρησιμοποιείτε τέτοια ορολογία έτσι στο χαλαρό, μην περιμένετε άλλη αντιμετώπιση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ελλιπή είναι τα μυαλά σας τέλος πάντων ζούμε ερμαφρόδιτες καταστάσεις ο καθείς με το μυαλό του
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το ερώτημα είναι γιατί μπήκε.
Όλο αυτό το κατεβατό είναι γεμάτο πράγματα που αφορούν μόνο εσένα, Γαλή. Δεν με ψήνει να διαβάσω άλλο, εκνευρίστηκα.

Α, εγώ δεν εκνευρίζομαι τόσο εύκολα.
Αντιθέτως,
Όσο περισσότερο διαβάζω τις... τεκμηριωμένες απόψεις σας, τόσο πιο κυνικά νοιώθω. Αυτό μου προκαλεί μια τάση για μπλακ χιούμορ, την οποία καταπολεμώ γιατί νοιώθω σχεδόν προστατευτικά, βρε παλιόπαιδα.
Από δω το φέρατε, από κει το πήγατε, με συγκινήσατε πάλι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 20:08
sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 19:47 Επίσης δεν σε βρίσκω λιγότερο λογικό από εμένα πχ ούτε σε λείπει κάτι εκεί νομίζω, εμμονή με την γαλή εντόπισα μόνο και μπήκα, εσύ λες ότι ξέρεις γιατί την έχεις και πάω μπάσο εκεί αλλά εμμονή, και δεν είναι καμμιά εμμονή με τον Μπαχ να πούμε είναι άλλη φάση αλλά όπως είπα πάω μπάσο, δικό σου θέμα, άμα θες βοηθάω αλλά μέχρι εκεί.
Η εμμονή και η στόχευση δεν αφορά μόνον σε μένα αλλά και στην Ίφιδα.
Και όχι, δεν είναι τόσο θέμα εμμονής όσο μιας απολύτως κατανοητής τακτικής, που ισχύει για όλο το αριστεροκάτι φάσμα, από τα αναρχοούγκανα μέχρι τις ιντελεκτουέλ κεντροαριστερές προσεγγίσεις του πασοκογενούς νεωτερισμού.

Εντάξει, ο Χαοτικός είναι κλασσική κυκλοθυμική περίπτωση, που παρασύρεται κατά διαστήματα και από τους δικούς του καημούς.
Του φταίει το σαμάρι του, χτυπάει τις γαϊδάρες. :lol:

Αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει sys3x, είναι ότι ο λόγος που την πέφτουν ειδικώς σε μένα και στην Ίφιδα, δεν είναι οι ακραίες απόψεις μας αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Και όχι, δεν μπορείς να βοηθήσεις σ' αυτό.

Κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
Άμα πραγματικά χρειάζεται κάποιος βοήθεια και μου την ζητήσει μπορώ να κάνω ότι μπορώ, έστω να προσπαθήσω, μόνο έτσι μπορώ να βοηθήσω και να βοηθηθώ.
Κατά τα άλλα είστε αρκετά έξυπνοι άνθρωποι όλοι αυτοί που ανέφερες και εσύ φυσικά αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να σταματήσετε να μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Άμα λείψει αυτό από την μία και από την άλλη το φασίστες φασίστες θα βγάλουμε πιο καλύτερη άκρη νομίζω, αλλά δε βλέπω να είναι αυτό το ζητούμενο.
Λοιπον ππροβιτς:

Κατα πρώτον δεν ήξερα ότι έχεις μεγάλα παπάργια :-?
Κατά δεύτερον το ήξερα ότι είναι τριχωτά. Του πστη
Κατά τρίτον δεν έχω πει ποτέ ο Γέρος είναι φασίστας
Κατά τριτόμισο, το λέω μόνο για εδώ μέσα. Όταν δω να λένε για πουστράκια, πρεζάκια κι ένα σωρό άλλα και τα συνοδεύουν με τη γνωστή τους και μη εξαιρετέα σκατίλα θα το λέω πάντα.
Κατά τέταρτον δεν είναι εμμονή. Να, μου χάλασε το MLS σήμερα. Νομίζεις με γκαντέμιασε κάνας άλλος;
Εν τούτοις η MLS τον παίρνει. Είπα να την υποστηρίξω γιατί έχω κόλλημα να στηρίζω ελληνικές κινήσεις και όλα (και μάλιστα είναι φάση του πανεπιστημίου Μακεδονίας λέει αυτή η φάση). Αλλά τέλος πάντων ήδη παράγγειλα
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Dual Sim 6GB RAM 64GB-Green
Εικόνα που γαμεί. Έχει και φάση NFC και θα κάνω αγορές με αυτό. Δείχνεις τον κώλο του κινητού πατάς κουμπί και τέλος. Θα γουστάρουν κι οι μικρές όπως έδειχνε στη διαφήμιση. Τέλος να πω ότι η MAIC επίσης γαμεί αλλά από χαρντγουερ είναι άθλιοι ρε μλκ! Θα τους στείλω mail να τους προτείνω να την ανεβάσουνε στο πλέι στορ και να την πουλάνε να κάθεται σε οποιοδήποτε κινητό.

Πέμπτον ναι ρε υπάρχουν φασιστάκια. Δεν υπάρχουν; Και τι είναι όλοι αυτοί με την πούστικη στάση να κάνουν την παλαβή όταν ο άλλος βάζει σκατίλα για ανθρώπους που είναι κατατρεγμένοι; Και τι ρε; ότι εδώ συζητάμε την εμμονή κάποιων και την παράνοια και καλά να λένε φασίστα κάποιον που έκανε κάτι αλλά για άμυνα και καμία σχέση με ρατσισμούς κλπ; Να ρε μλκ και μένα τι έκανε στο ξανάπα. Ούτε υποστηρίζω κανένα κλεφτρόνι. Αλλά να βρουν την ευκαιρία να πουν τόσα για όλους τους πούστηδοι επειδή ο συγκεκριμένος ήταν κλεφτρόνι και πρεζόνι, όχι ρε δεν θα τους περάσει.
Δεν θα μπω καν στον κόπο, αν μπήκε να κλέψει ή αν ήταν κυνηγημένος και παπαριές. Το ξαναλέω για μυριοστή φορά, Δεν συζητάω γι αυτό. Δεν με νοιάζει.
Η συγκεκριμένη που λες μια χαρά κάνει την κινέζα σε τέτοια πούστικα και όχι μόνο.
Η φίλη της που την ανέφερε πριν με σκυλόβριζε γιατί την είχε δει να την πει στους αριστερούς κι ενώ εγώ είχα γράψει
περί γέρου και περί καθημερινότητας και τι περνάνε άνθρωποι καθημερινοί με πεσίματα κλεφτρονιών και πρεζονιών και πράγματα που τα ξέρουμε, άνοιξε το βόθρο της κι έλεγε. Αγνόησε επιδεικτικά την τοποθέτησή μου - που ξέρεις ότι αναλύω μέχρι τελευταίας ψωλότριχας και ότι ο γέρος έχει οικογένεια και είναι συντετριμμένος αυτή τη στιγμή και ξέρεις πως αλλιώς θα τα είπα, αυτή συνέχιζε το βοθροβόλο και η δικιά σου εδώ μπήκε και έβαζε λάδι στη φωτιά με απόλυτη ειρωνεία και πουστιά. Γιατί λες; Γιατί τους χαλάει τη σούπα να συζητήσουν σαν άνθρωποι. Το όφελός τους είναι να βρίσουν και να σπέρνουν μίσος αφού πρώτα πασχίσουν να αποδείξουν ότι είμαστε μαλάκες όσοι θέλουμε το καλό για τους αδύναμους αυτούς όλους που λέω. Αν έχεις καλύτερη εξήγηση δεκτή.

Έκτον, Είσαι :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:34 ήδη παράγγειλα
Τιμιότατο , σε σαμσουνγκ για κατι αντίστοιχο - παραπλησιο θες κανα 500ρι και βαλε ++ .
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:50
Τιμιότατο , σε σαμσουνγκ για κατι αντίστοιχο - παραπλησιο θες κανα 500ρι και βαλε ++ .
Το ξέρω. Είδα συγκρίσεις και είναι σχεδόν ίδια 9σε διάφορες κατηγορίες. Μόνο που τα Σσουνγκ είναι πιο ακριβά.
Άκουσα όμως ότι η Χουαβέι έχει βγάλει και δικό της επεξεργαστεί και χτυπάει στα ίσια αυτόν του Άηφον. Αλλά βαριόμουνα να ψάξω τι και πως. Ξιαόμι ρε φίλε!
Spoiler
άσε που οι της Απλ είναι φασίστες :8)
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:56
Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:50
Το ξέρω. Είδα συγκρίσεις και είναι σχεδόν ίδια 9σε διάφορες κατηγορίες. Μόνο που τα Σσουνγκ είναι πιο ακριβά.
Άκουσα όμως ότι η Χουαβέι έχει βγάλει και δικό της επεξεργαστεί και χτυπάει στα ίσια αυτόν του Άηφον. Αλλά βαριόμουνα να ψάξω τι και πως. Ξιαόμι ρε φίλε!
Spoiler
άσε που οι της Απλ είναι φασίστες :8)
Δεν εχω πολυδιαβασει τωρα τελευταια τι παιζει με τις κυρώσεις και τα λοιπα της γοογλε στα χαβαη οποτε μηπως ειναι ψιλορισκο τωρα η μελλοντικα. ...απλε δε μου αρεσει το νταβατζηλικι τους γενικοτερα . Θυμαμαι πριν καμια 9ετια ημουν σπιτι μου με μια γνωστη και ειχε αυτο της απλε που επαιζε μουσικη και μου λεει βαλε μου αυτα τα τραγουδια που επαιζα σαν επιλογη στο σταθερο και το συνδεω στο σταθερο νομιζοντας θα το δει σαν δισκο και θα τα κανω ντραγκ εν ντροπ και τελικα ηθελε εγκατασταση το αη τιουνς για να συγχρονισει . :011:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ναι ρε. Και με το μπλουτουθ τα ίδια. Του λες άνοιξε το να σου στείλω το κομμάτι και δεν επικοινωνούν τελικά τα κινητά.
Μόνο με τα δικά της. Τι πολιτική είναι αυτή τώρα;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:34
sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 20:08

Η εμμονή και η στόχευση δεν αφορά μόνον σε μένα αλλά και στην Ίφιδα.
Και όχι, δεν είναι τόσο θέμα εμμονής όσο μιας απολύτως κατανοητής τακτικής, που ισχύει για όλο το αριστεροκάτι φάσμα, από τα αναρχοούγκανα μέχρι τις ιντελεκτουέλ κεντροαριστερές προσεγγίσεις του πασοκογενούς νεωτερισμού.

Εντάξει, ο Χαοτικός είναι κλασσική κυκλοθυμική περίπτωση, που παρασύρεται κατά διαστήματα και από τους δικούς του καημούς.
Του φταίει το σαμάρι του, χτυπάει τις γαϊδάρες. :lol:

Αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει sys3x, είναι ότι ο λόγος που την πέφτουν ειδικώς σε μένα και στην Ίφιδα, δεν είναι οι ακραίες απόψεις μας αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Και όχι, δεν μπορείς να βοηθήσεις σ' αυτό.

Κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
Άμα πραγματικά χρειάζεται κάποιος βοήθεια και μου την ζητήσει μπορώ να κάνω ότι μπορώ, έστω να προσπαθήσω, μόνο έτσι μπορώ να βοηθήσω και να βοηθηθώ.
Κατά τα άλλα είστε αρκετά έξυπνοι άνθρωποι όλοι αυτοί που ανέφερες και εσύ φυσικά αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να σταματήσετε να μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Άμα λείψει αυτό από την μία και από την άλλη το φασίστες φασίστες θα βγάλουμε πιο καλύτερη άκρη νομίζω, αλλά δε βλέπω να είναι αυτό το ζητούμενο.
Λοιπον ππροβιτς:

Κατα πρώτον δεν ήξερα ότι έχεις μεγάλα παπάργια :-?
Κατά δεύτερον το ήξερα ότι είναι τριχωτά. Του πστη
Κατά τρίτον δεν έχω πει ποτέ ο Γέρος είναι φασίστας
Κατά τριτόμισο, το λέω μόνο για εδώ μέσα. Όταν δω να λένε για πουστράκια, πρεζάκια κι ένα σωρό άλλα και τα συνοδεύουν με τη γνωστή τους και μη εξαιρετέα σκατίλα θα το λέω πάντα.
Κατά τέταρτον δεν είναι εμμονή. Να, μου χάλασε το MLS σήμερα. Νομίζεις με γκαντέμιασε κάνας άλλος;
Εν τούτοις η MLS τον παίρνει. Είπα να την υποστηρίξω γιατί έχω κόλλημα να στηρίζω ελληνικές κινήσεις και όλα (και μάλιστα είναι φάση του πανεπιστημίου Μακεδονίας λέει αυτή η φάση). Αλλά τέλος πάντων ήδη παράγγειλα
Εικόνα που γαμεί. Έχει και φάση NFC και θα κάνω αγορές με αυτό. Δείχνεις τον κώλο του κινητού πατάς κουμπί και τέλος. Θα γουστάρουν κι οι μικρές όπως έδειχνε στη διαφήμιση. Τέλος να πω ότι η MAIC επίσης γαμεί αλλά από χαρντγουερ είναι άθλιοι ρε μλκ! Θα τους στείλω mail να τους προτείνω να την ανεβάσουνε στο πλέι στορ και να την πουλάνε να κάθεται σε οποιοδήποτε κινητό.

Πέμπτον ναι ρε υπάρχουν φασιστάκια. Δεν υπάρχουν; Και τι είναι όλοι αυτοί με την πούστικη στάση να κάνουν την παλαβή όταν ο άλλος βάζει σκατίλα για ανθρώπους που είναι κατατρεγμένοι; Και τι ρε; ότι εδώ συζητάμε την εμμονή κάποιων και την παράνοια και καλά να λένε φασίστα κάποιον που έκανε κάτι αλλά για άμυνα και καμία σχέση με ρατσισμούς κλπ; Να ρε μλκ και μένα τι έκανε στο ξανάπα. Ούτε υποστηρίζω κανένα κλεφτρόνι. Αλλά να βρουν την ευκαιρία να πουν τόσα για όλους τους πούστηδοι επειδή ο συγκεκριμένος ήταν κλεφτρόνι και πρεζόνι, όχι ρε δεν θα τους περάσει.
Δεν θα μπω καν στον κόπο, αν μπήκε να κλέψει ή αν ήταν κυνηγημένος και παπαριές. Το ξαναλέω για μυριοστή φορά, Δεν συζητάω γι αυτό. Δεν με νοιάζει.
Η συγκεκριμένη που λες μια χαρά κάνει την κινέζα σε τέτοια πούστικα και όχι μόνο.
Η φίλη της που την ανέφερε πριν με σκυλόβριζε γιατί την είχε δει να την πει στους αριστερούς κι ενώ εγώ είχα γράψει
περί γέρου και περί καθημερινότητας και τι περνάνε άνθρωποι καθημερινοί με πεσίματα κλεφτρονιών και πρεζονιών και πράγματα που τα ξέρουμε, άνοιξε το βόθρο της κι έλεγε. Αγνόησε επιδεικτικά την τοποθέτησή μου - που ξέρεις ότι αναλύω μέχρι τελευταίας ψωλότριχας και ότι ο γέρος έχει οικογένεια και είναι συντετριμμένος αυτή τη στιγμή και ξέρεις πως αλλιώς θα τα είπα, αυτή συνέχιζε το βοθροβόλο και η δικιά σου εδώ μπήκε και έβαζε λάδι στη φωτιά με απόλυτη ειρωνεία και πουστιά. Γιατί λες; Γιατί τους χαλάει τη σούπα να συζητήσουν σαν άνθρωποι. Το όφελός τους είναι να βρίσουν και να σπέρνουν μίσος αφού πρώτα πασχίσουν να αποδείξουν ότι είμαστε μαλάκες όσοι θέλουμε το καλό για τους αδύναμους αυτούς όλους που λέω. Αν έχεις καλύτερη εξήγηση δεκτή.

Έκτον, Είσαι :8)
Μας γμς πάλι ρε, ξέρεις ότι δε πρόκειται να κάτσω να απαντήσω σε όλα ένα ένα με λεπτομέργειες ε; το ξες.
Δε ξέρω τι παίζει με τα κορίτσια αλλά δε θα μπω κι ανάμεσα σας, για να λες ότι έχουν παίξει αυτά που λες κάτι θα χει παίξει αλλά μέχρι εκεί, κάνω την κότα κο κο κο και γειά, βρείτε τα ή μη, αν χρειαστείτε κάτι άλλο ευχαρίστως.
Στα υπόλοιπα που λες το ξες νομίζω και εννοείται είμαι μαζί σου αλλά όχι στα λόγια, καθημερινά και στην πράξη χωρίς πολλά πολλά κάνω και γω ότι μπορώ, αλλά χωρίς υστερίες μλκ μου, δε τις μπορώ, με αρέσουν τα ισορροπημένα πράματα, είμαι ήδη αρκετά ανισσόροπος για να τα εκτιμώ (τα ισορροπημένα το διευκρινίζω γιατί είσαι και λίγο αργός :8))
Βασικά ναι ρε δε γαμιέται να σε πω κι αυτό, έχω άλλη άποψη για τα κορίτσια, όχι ότι δεν είναι προβληματικές κι αυτές με τον τρόπο τους (ελπίζω να το καταλαβαίνουν μόνες τους αυτό αλλιώς τη γάμησα :003:) όπως άπαντες εδώ μέσα, ά-παντες, τι καταπληκτική γλώσσα ρε μλκ, το άλφα όχι μόνο δεν είναι στερητικό εδώ αλλά δεν αφήνει κανέναν απ έξω. Εγώ πάλι νομίζω ότι έχει να κάνει με το πως προσεγγίζουμε τις διαφορετικές ή/και αντίθετες απόψεις και κατά προέκταση τους ανθρώπους, είστε όλοι βαθιά προβληματικοί σε αυτό το κρίσιμο σημείο, διάολε μέχρι κι εγώ θα ήμουν αν το προσπαθούσα. Έχετε πολύ δουλειά, όλοι σας και πιο πολύ εγώ.

Για συσκευή ρίξε μια ματιά και στο μι9τ ή κάπως έτσι, όχι ότι θα σε χαλάσει σε κάτι το 8 αλλά αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή είναι λίγο πιο καινούργιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:58
perseus έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:11 ρε συ ,απλα πραγματα .

Τον εβαλε κανενας μεσα με το ζορι?
τον κλειδωσε κανενας μεσα?
υπηρχε λογος να σπασει το μαγαζι?
γιατι δεν περιμενε την αστυνομια?

Απαντησε σε αυτες τις απλες ερωτησεις
Όχι, όχι, όχι και θα' πρεπε. Σε όλα όσα έγραψες έχεις δίκιο. Η άπειρη μαλακία σου είναι ότι αυτό που δεν λες κι αφήνεις μπαμπέσικα να εννοηθεί γιατί φοβάσαι να πάρεις την ευθύνη του είναι το "οπότε καλά κάνανε και τον σκοτώσανε.
και τι να κανανε ? να κοψουν περα προσευχομενοι να μην παθει αμοκ(που επαθε)?

και τι ευθυνη να παρω εγω ? με τα λογια εσυ παιρνεις καμμια ευθυνη που λες δικιο εχω?
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 22:28

Α, εγώ δεν εκνευρίζομαι τόσο εύκολα.
Αντιθέτως,
Όσο περισσότερο διαβάζω τις... τεκμηριωμένες απόψεις σας, τόσο πιο κυνικά νοιώθω. Αυτό μου προκαλεί μια τάση για μπλακ χιούμορ, την οποία καταπολεμώ γιατί νοιώθω σχεδόν προστατευτικά, βρε παλιόπαιδα.
Από δω το φέρατε, από κει το πήγατε, με συγκινήσατε πάλι. :lol:

Ο ορισμός του σταρχιδιστη νοικοκυραιου. Μονο το κυριακάτικο μοσχαράκι ανα χειρας, σου λείπει. Oh wait
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:13

Η υστερία είναι καλή. αποφεύγεις εγκεφαλικά. Να ξεσπάς μαλάκα και να σε κοιτάει όλος ο κόσμος. Στ' αρχίδια σου.

Εντάξει ψέματα. Δεν το προτείνω σε άλλον. Αλλά εγώ το κάνω.

Ναι να γινόμαστε όλοι καλύτεροι. ΟΚ. Αλλά ο καθένας με το ρυθμό που οφείλει. Εγώ έχω μεγαλώσει. Άλλοι και άλλες να σεβαστούνε. Το τρώω κι εγώ πάντα αυτό που τρως τώρα, ότι είμαστε όλοι ένα και δεν πρέπει να έχουμε διαφορές και να παλεύει ο καθένας το δικό του εγωισμό. Αλλά όλοι ρε. Όλοι. Άμα βλέπω μπαγαποντιά θα το γυρίσω με τη μία.
Μην είσαι σίγουρος για την εξυπνάδα κάποιων. Το κινητό ήδη το παράγγειλα.

Το θέμα είναι γιατί πρέπει ο άλλος κι άλλη να αντιδράσει αντανακλαστικά. Τι πειράζει να βλέπουμε παντού φασίστες που σκοτώνουν; Χαλάμε καμιά ισορροπία που δεν έχω δει; Πως γίνεται ρε να πειράζει ο Χαιλάντερ που άνοιξε το νήμα και ζητά δικαίωση έτσι όπως την γουστάρει με ότι εικόνα έχει σχηματίσει για τον κόσμο; και να πειράζει τόσο που κάθε κοτίτσα θα ρθει να αντιδράσει και δεν πάει να αντιδράσει σε αυτό με μοντέλα όπου ξεφτιλίζονται κοριτσάκια και από δω σαν μπανιστιρτζήδες κοιτάνε τον παίζουν και λένε κιόλας; Ε;
Ας σχολιάζει ο καθένας ότι θέλει λοιπόν ρε συ. κι εγώ αυτό κάνω, με τον τρόπο που γουστάρω να βλέπω τα πράγματα. όποιος μπορεί ας μου αλλάξει γνώμη αν τον ενδιαφέρει.
Δευτέρα αύριο γαμώτο! :011:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:40
sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 00:13

Η υστερία είναι καλή. αποφεύγεις εγκεφαλικά. Να ξεσπάς μαλάκα και να σε κοιτάει όλος ο κόσμος. Στ' αρχίδια σου.

Εντάξει ψέματα. Δεν το προτείνω σε άλλον. Αλλά εγώ το κάνω.

Ναι να γινόμαστε όλοι καλύτεροι. ΟΚ. Αλλά ο καθένας με το ρυθμό που οφείλει. Εγώ έχω μεγαλώσει. Άλλοι και άλλες να σεβαστούνε. Το τρώω κι εγώ πάντα αυτό που τρως τώρα, ότι είμαστε όλοι ένα και δεν πρέπει να έχουμε διαφορές και να παλεύει ο καθένας το δικό του εγωισμό. Αλλά όλοι ρε. Όλοι. Άμα βλέπω μπαγαποντιά θα το γυρίσω με τη μία.
Μην είσαι σίγουρος για την εξυπνάδα κάποιων. Το κινητό ήδη το παράγγειλα.

Το θέμα είναι γιατί πρέπει ο άλλος κι άλλη να αντιδράσει αντανακλαστικά. Τι πειράζει να βλέπουμε παντού φασίστες που σκοτώνουν; Χαλάμε καμιά ισορροπία που δεν έχω δει; Πως γίνεται ρε να πειράζει ο Χαιλάντερ που άνοιξε το νήμα και ζητά δικαίωση έτσι όπως την γουστάρει με ότι εικόνα έχει σχηματίσει για τον κόσμο; και να πειράζει τόσο που κάθε κοτίτσα θα ρθει να αντιδράσει και δεν πάει να αντιδράσει σε αυτό με μοντέλα όπου ξεφτιλίζονται κοριτσάκια και από δω σαν μπανιστιρτζήδες κοιτάνε τον παίζουν και λένε κιόλας; Ε;
Ας σχολιάζει ο καθένας ότι θέλει λοιπόν ρε συ. κι εγώ αυτό κάνω, με τον τρόπο που γουστάρω να βλέπω τα πράγματα. όποιος μπορεί ας μου αλλάξει γνώμη αν τον ενδιαφέρει.
Δευτέρα αύριο γαμώτο! :011:
Με την σιγουριά μη νομίζεις, δε τα πάμε καλά αλλά πιο συγκεκριμένα επειδή ο λόγος είναι προς τα κορίτσια και πιο συγκεκριμένα τις απόψεις/θέσεις τους (ουφ, και για να μην ξεχνιόμαστε εντελώς από το θέμα) όπως όλοι δεχόμαστε αυτό το νήμα και δε λέμε φασίστες φασίστες κλείστε το πχ :8) και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δέχεσαι κι εσύ και όλοι μας να έχει θέσεις σύμφωνα με τα βιώματα και τις γνώσεις του και να τις εκφράζει ο Χάη έτσι ακριβώς θα έπρεπε να δεχτείς και τα κορίτσια ή πιο σωστά τις δικές τους θέσεις, νομίζω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλει να πει με την καλή την ποστιά που έκανε και μένω σε αυτό, όλα τα άλλα που με λες επιλέγω απλά να τα διαβάσω να τα βάλω σε μία άκρη και να συνεχίσω, γιατί με άρεσε ρε αυτό που έγραψε, δε μπορεί να έβαλε αυτές τις λέξεις τυχαία στη σειρά και να της βγήκε.
Στα ** μας που είναι Δευτέρα ρε **, εγώ και σήμερα δούλευα και σχεδόν όλο το τελευταίο μήνα και έχω ακόμη μισό μπροστά μου, λουλού, που θα σε αλλάξουμε και τη γνώμη, φυσικά και θα στην αλλάξουμε, τι κάνουμε; μύδια ανοίγουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Παπαριές έγραψε όπως πάντα. αλλά άμα σου άρεσε, τι να κάνω εγώ; Απόλαυσέ τα γραφόμενα. Αλλά το νήμα με τα κορίτσια είναι και μπανιστηρτζίδικο (δεν είναι κακό αυτό) και κάφρικο σάπιο (αυτό είναι κακό)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:38
Τι θες, ανάλυση του κειμένου σου; Λες ότι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός δεν είχε σχέση και το ότι ήταν πρεζάκιας. Σου λέω ότι δεν ξέρω αν είχε σχέση για το έγκλημα (δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο εσύ, μάλλον ξέρεις περισσότερα) αλλά έχει σχέση με το ότι υποστηρίζονται δύο φονιάδες που έχουν πει αποδεδειγμένα ψέμματα. Οι νοικοκυραίος που σκοτώνει είναι πιο κοντά στον άλλο νοικοκυραίο απ' ότι ένας τοξικομανής οροθετικός γκέι, οπότε αυτόν στηρίζει.
Ναι, ο Ζακ ήταν πρεζάκι. Το ότι η νεκροψία δεν έδειξε θάνατο από υπερβολική δόση, αφορά στην αιτία θανάτου και όχι στο ιατρικό ιστορικό του. Και πιθανόν να ήταν σε φάση στέρησης, που ενίοτε προκαλεί χειρότερες αντιδράσεις στον πάσχοντα και σίγουρα σαφή απουσία ψύχραιμης σκέψης. Και ναι, ο Ζακ, απ' ότι φαίνεται στο βίντεο, είχε τις αντιδράσεις ενός παγιδευμένου ζώου. Φαινόταν καθαρά, ότι λειτουργούσε ενστικτωδώς γιατί φοβόταν κάτι, που γι' αυτόν ήταν χειρότερο από τις κλωτσιές. Κι αυτό το κάτι ήταν η αστυνομία. Αυτό ήταν που του δημιουργούσε πανικό. Η πιθανή σύλληψη και εγκλεισμός για ένα χ διάστημα, έστω και μικρό, σε κάποιο κέντρο απεξάρτησης. Αυτός είναι ο λόγος, που κατά τη γνώμη μου, δεν ήθελε να μείνει εντός του μαγαζιού.

8.43: Απόσπασμα συνέντευξης από ιατροδικαστή. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να έχεις τις πολύ σημαντικές αποψάρες σου, εγώ μπορώ να θεωρώ ότι περισσότερη βάση έχουν αυτές των ειδικών
Ε, εντάξει.
Αφού δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο και κόλλησες στο ότι τον σκοτώσανε,, θα πω ότι έγινε ό,τι έγινε επειδή μπήκε μέσα. Ας μην έμπαινε.
Και αν θεωρείτε ότι όλοι οι νοικοκυρέοι είναι φονιάδες, να κρατάτε απόσταση ασφαλείας για να σώσετε τη ζωή σας.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Αν κρατάτε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και τρέχετε, θα πέσετε.
Και μετά θα λέτε ότι φταίει ο μανάβης ή ο αγρότης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”