sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 20:08
sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 19:47
Επίσης δεν σε βρίσκω λιγότερο λογικό από εμένα πχ ούτε σε λείπει κάτι εκεί νομίζω, εμμονή με την γαλή εντόπισα μόνο και μπήκα, εσύ λες ότι ξέρεις γιατί την έχεις και πάω μπάσο εκεί αλλά εμμονή, και δεν είναι καμμιά εμμονή με τον Μπαχ να πούμε είναι άλλη φάση αλλά όπως είπα πάω μπάσο, δικό σου θέμα, άμα θες βοηθάω αλλά μέχρι εκεί.
Η εμμονή και η στόχευση δεν αφορά μόνον σε μένα αλλά και στην Ίφιδα.
Και όχι, δεν είναι τόσο θέμα εμμονής όσο μιας απολύτως κατανοητής τακτικής, που ισχύει για όλο το αριστεροκάτι φάσμα, από τα αναρχοούγκανα μέχρι τις ιντελεκτουέλ κεντροαριστερές προσεγγίσεις του πασοκογενούς νεωτερισμού.
Εντάξει, ο Χαοτικός είναι κλασσική κυκλοθυμική περίπτωση, που παρασύρεται κατά διαστήματα και από τους δικούς του καημούς.
Του φταίει το σαμάρι του, χτυπάει τις γαϊδάρες.
Αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει sys3x, είναι ότι ο λόγος που την πέφτουν ειδικώς σε μένα και στην Ίφιδα, δεν είναι οι ακραίες απόψεις μας αλλά
ακριβώς το αντίθετο.
Και όχι, δεν μπορείς να βοηθήσεις σ' αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
Άμα πραγματικά χρειάζεται κάποιος βοήθεια και μου την ζητήσει μπορώ να κάνω ότι μπορώ, έστω να προσπαθήσω, μόνο έτσι μπορώ να βοηθήσω και να βοηθηθώ.
Κατά τα άλλα είστε αρκετά έξυπνοι άνθρωποι όλοι αυτοί που ανέφερες και εσύ φυσικά αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να σταματήσετε να μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Άμα λείψει αυτό από την μία και από την άλλη το φασίστες φασίστες θα βγάλουμε πιο καλύτερη άκρη νομίζω, αλλά δε βλέπω να είναι αυτό το ζητούμενο.
Λοιπον ππροβιτς:
Κατα πρώτον δεν ήξερα ότι έχεις μεγάλα παπάργια
Κατά δεύτερον το ήξερα ότι είναι τριχωτά. Του πστη
Κατά τρίτον δεν έχω πει ποτέ ο Γέρος είναι φασίστας
Κατά τριτόμισο, το λέω μόνο για εδώ μέσα. Όταν δω να λένε για πουστράκια, πρεζάκια κι ένα σωρό άλλα και τα συνοδεύουν με τη γνωστή τους και μη εξαιρετέα σκατίλα θα το λέω πάντα.
Κατά τέταρτον δεν είναι εμμονή. Να, μου χάλασε το MLS σήμερα. Νομίζεις με γκαντέμιασε κάνας άλλος;
Εν τούτοις η MLS τον παίρνει. Είπα να την υποστηρίξω γιατί έχω κόλλημα να στηρίζω ελληνικές κινήσεις και όλα (και μάλιστα είναι φάση του πανεπιστημίου Μακεδονίας λέει αυτή η φάση). Αλλά τέλος πάντων ήδη παράγγειλα
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Dual Sim 6GB RAM 64GB-Green

που γαμεί. Έχει και φάση NFC και θα κάνω αγορές με αυτό. Δείχνεις τον κώλο του κινητού πατάς κουμπί και τέλος. Θα γουστάρουν κι οι μικρές όπως έδειχνε στη διαφήμιση. Τέλος να πω ότι η MAIC επίσης γαμεί αλλά από χαρντγουερ είναι άθλιοι ρε μλκ! Θα τους στείλω mail να τους προτείνω να την ανεβάσουνε στο πλέι στορ και να την πουλάνε να κάθεται σε οποιοδήποτε κινητό.
Πέμπτον ναι ρε υπάρχουν φασιστάκια. Δεν υπάρχουν; Και τι είναι όλοι αυτοί με την πούστικη στάση να κάνουν την παλαβή όταν ο άλλος βάζει σκατίλα για ανθρώπους που είναι κατατρεγμένοι; Και τι ρε; ότι εδώ συζητάμε την εμμονή κάποιων και την παράνοια και καλά να λένε φασίστα κάποιον που έκανε κάτι αλλά για άμυνα και καμία σχέση με ρατσισμούς κλπ; Να ρε μλκ και μένα τι έκανε στο ξανάπα. Ούτε υποστηρίζω κανένα κλεφτρόνι. Αλλά να βρουν την ευκαιρία να πουν τόσα για όλους τους πούστηδοι επειδή ο συγκεκριμένος ήταν κλεφτρόνι και πρεζόνι, όχι ρε δεν θα τους περάσει.
Δεν θα μπω καν στον κόπο, αν μπήκε να κλέψει ή αν ήταν κυνηγημένος και παπαριές. Το ξαναλέω για μυριοστή φορά, Δεν συζητάω γι αυτό. Δεν με νοιάζει.
Η συγκεκριμένη που λες μια χαρά κάνει την κινέζα σε τέτοια πούστικα και όχι μόνο.
Η φίλη της που την ανέφερε πριν με σκυλόβριζε γιατί την είχε δει να την πει στους αριστερούς κι ενώ εγώ είχα γράψει
περί γέρου και περί καθημερινότητας και τι περνάνε άνθρωποι καθημερινοί με πεσίματα κλεφτρονιών και πρεζονιών και πράγματα που τα ξέρουμε, άνοιξε το βόθρο της κι έλεγε. Αγνόησε επιδεικτικά την τοποθέτησή μου - που ξέρεις ότι αναλύω μέχρι τελευταίας ψωλότριχας και ότι ο γέρος έχει οικογένεια και είναι συντετριμμένος αυτή τη στιγμή και ξέρεις πως αλλιώς θα τα είπα, αυτή συνέχιζε το βοθροβόλο και η δικιά σου εδώ μπήκε και έβαζε λάδι στη φωτιά με απόλυτη ειρωνεία και πουστιά. Γιατί λες; Γιατί τους χαλάει τη σούπα να συζητήσουν σαν άνθρωποι. Το όφελός τους είναι να βρίσουν και να σπέρνουν μίσος αφού πρώτα πασχίσουν να αποδείξουν ότι είμαστε μαλάκες όσοι θέλουμε το καλό για τους αδύναμους αυτούς όλους που λέω. Αν έχεις καλύτερη εξήγηση δεκτή.
Έκτον, Είσαι

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.