!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα eurovision 2018
Re: Είδα eurovision 2018
10 νομίζω περνάνε.
Μόνο αν κερδίσει η Αυστραλία αυτή την παπαριά θα έχει φάση. Να γίνει του χρόνου down under.
σιγά μωρέ, κάτσε να δεις το επόμενο.
Nτράπηκα γιά Μολδαβία, Ρουμανία, Ουκρανία.Φτήνια !
Και γιά την Ολλανδία και το self hating της
Νομίζω πως η Μάλτα ήταν ξεκάθαρη και εύληπτη από τον όχλο, φοβάμαι.
Μου άρεσε το μπαλέτο της Σλοβενίας, ένιωσα Daje, αν ήμουν επιχειρηματίας θα έπαιρνα ελικόπτερο και θα μπούκαρα στα καμαρίνια με σαμπάνια, λουλούδια και δώρα.
Και γιά την Ολλανδία και το self hating της
Νομίζω πως η Μάλτα ήταν ξεκάθαρη και εύληπτη από τον όχλο, φοβάμαι.
Μου άρεσε το μπαλέτο της Σλοβενίας, ένιωσα Daje, αν ήμουν επιχειρηματίας θα έπαιρνα ελικόπτερο και θα μπούκαρα στα καμαρίνια με σαμπάνια, λουλούδια και δώρα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Παντως θα επρεπε να μοιραζαν τους "απευθειας" στους δυο ημιτελικους. Ετσι για να τους ακουσουμε και να τους δουμε και αυτους.

Μπίστης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:48 Μου άρεσε το μπαλέτο της Σλοβενίας, ένιωσα Daje, αν ήμουν επιχειρηματίας θα έπαιρνα ελικόπτερο και θα μπούκαρα στα καμαρίνια με σαμπάνια, λουλούδια και δώρα.

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Πολωνία ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Πολωνια σιγουρα χρονια δεν θυμαμαι ακριβως νομιζω 2014argouen έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:55Εκεινο με κατι βυζουδες με γαλατα ποτε και ποια χωρα ηταν? Κατι λεμε εδω με παρεα και δε θυμαμαι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δε βγηκαν τα αποτελέσματα ακόμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares