Και να χάσουμε την πολύτιμη επιθετική συνεισφορά του νικ;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:53Άβυσσος το μυαλο του Τζον Σκουρτοπούλοβιτς.lafkiotis έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:44 Εισαι προπονητης τωρα (θεωρητικα) και βλεπεις οτι ενας παιχτης (Webster) εχει βαλει πανω απο τους μισους ποντους της ομαδας του.
Δεν ειναι λογικο να του ριξεις εναν Μαντζαρη και να τον αποκλεισεις απο το παιχνιδι? Τι ακριβως σκεφτεται ο Σκουρτοπουλος αναρωτιεμαι??
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παγκοσμιο μπασκετ 2019.
Re: παγκοσμιο μπασκετ 2019.
Ένα σουτέρ σαν αυτόν τον Γουέμπστερ να είχαμε.
Πολύ επιπολαιότητα στο παιχνίδι και σήμερα λες και είναι τίποτα προκριματικά.
Πολύ επιπολαιότητα στο παιχνίδι και σήμερα λες και είναι τίποτα προκριματικά.
Αυτός ο καλαθης πάντα έτσι είναι ;
έβαλε και τον Βασιλόπουλο.
ρε τι ζούμε.

ρε τι ζούμε.
όχι, έχει και μικρές περιόδους που δεν χάνει στροφές και ειναι πολύ καλός. Ατυχήσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Σεπ 2019, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιεργο αθλημα, πεφτει κατω ενας παιχτης και δεν σηκωνεται μονος του, παραμενει κατω ξαπλωμενος σαν παραπληγικος περιμενοντας να ερθουν να τον σηκωσουν.
Winter is coming
Δεν μπορούν τα παλικάρια ( Άγγελος ΤΜ)
Καθιστε πρωτα να μην χασουμε.
69-63 το σκορ. Κατι μου λεει οτι θα γινει ντερμπι.
69-63 το σκορ. Κατι μου λεει οτι θα γινει ντερμπι.
το πιο ωραίο είναι το άλλο που έχω παρατηρήσει στο nba, αν σουτάρεις για την πλάκα σου ενώ έχει σφυριχτει κάνα φάουλ τρέχουν 2-3 πάνω απ το στεφάνι και σου κατεβάζουν το σουτ να μην δεις αν θα το βαζεςLestat έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:19 Περιεργο αθλημα, πεφτει κατω ενας παιχτης και δεν σηκωνεται μονος του, παραμενει κατω ξαπλωμενος σαν παραπληγικος περιμενοντας να ερθουν να τον σηκωσουν.
70-66...
προσέξτε πόσο εύκολα χάνει ο Καλάθης τις περιστροφές στην άμυνα, θέλω να έχω κάποιον να τον βρίζουμε παρέα μετά. 
O Παπαπετρου ο φουκαρας εκανε το λαθος και εβαλε 3 συνεχομενα τριποντα στο πρωτο ημιχρονο και απο εκει και υστερα τον εφαγε η μαρμαγκα..
Γελανε και τα κορδονια..
Γελανε και τα κορδονια..
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
enaon έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:26 προσέξτε πόσο εύκολα χάνει ο Καλάθης τις περιστροφές στην άμυνα, θέλω να έχω κάποιον να τον βρίζουμε παρέα μετά.![]()
Ριμπαουντ δεν εχουμε...
Κινηση δεν εχουμε...
- Eθνικοκοινωνιστης

τους εκανες ανθρωπους και σε βριζουν οι ελληνιαρηδες πρεζακηδες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 40300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης