Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stergiosbik έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:58
Και κατι που δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστο.
Η Ελληνικη αεροπορια ειναι η 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που χρησιμοποιησε αεροπλανο για αναγνωριση του εχθρικου στολου και τον βομβαρδισμο αυτου.
Αρχες του 1913 ηταν αν θυμαμαι καλα στα Δαρδανελια.
Τι μαλακίες διαβάζουμε ρε φίλε!
Ημιμάθειά χειρότερη της αμάθειας.
Μαρεσει που κομπάζετε κιόλας.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
stergiosbik έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:36
Ρε μοσχαρε λεω για μετα την ναυμαχια που ο Τουρκικος στολος ειχε κλειστει στα στενα.
Διαβασε εδω προς το τελος https://www.haf.gr/history/haf-history/1912-1913/.
Αλλη φορα δεν θα το παιζεις εξυπνος σε μενα.Γκε γκε;
Εγω δεν ειμαι κομματοσκυλο σαν και του λογου σου να γραφω ψεμματα.
Ωστοσο ισχυει ΜΟΝΟ εν μερει, γιατι ειναι μια πρωτια που μοιραζομαστε με το Μεξικο. Χαιρομαι παντως που προκειται για το μεξικο, ενα αλλο μη λευκο εθνος οπως εμεις.
Κομματοσκυλο να σε πει ο παπας που σε βαφτισε. Εγω δεν ειμαι και δεν ξερω κανεναν που να ναι γραμμενος σε κομμα.
blackpaint έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:51
Λοιπον, απ οτι προκυπτει μεχρι στιγμης φαινεται πως ισχυει, βρηκα και μια αλλη πηγη που πιθανον να το επιβεβαιωνει.
Ωστοσο ισχυει ΜΟΝΟ εν μερει, γιατι ειναι μια πρωτια που μοιραζομαστε με το Μεξικο. Χαιρομαι παντως που προκειται για το μεξικο, ενα αλλο μη λευκο εθνος οπως εμεις.
Στο λινκ που έβαλες λέει¨Sources differ as to the exact date of the first aerial attack, but newspaper accounts place it on or about May 29, 1913
Ρε μοσχαρε λεω για μετα την ναυμαχια που ο Τουρκικος στολος ειχε κλειστει στα στενα.
Κομματοσκυλο να σε πει ο παπας που σε βαφτισε. Εγω δεν ειμαι και δεν ξερω κανεναν που να ναι γραμμενος σε κομμα.
Πώς την μοιραζόμαστε αν δεν συνέβησαν την ίδια μέρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λοιπον, απ οτι προκυπτει μεχρι στιγμης φαινεται πως ισχυει, βρηκα και μια αλλη πηγη που πιθανον να το επιβεβαιωνει.
δεν εκανα κωλοτουμπα, παραδεχτηκα πως ο ισχυρισμος του συνομιλητη μου δειχνει να εχει καποια βαση. Γιατι μπηκα στον κοπο να διασταυρωσω μια πληροφορια για την οποια απαξιωσε αρχικα να φερει καποια πηγη, και οταν βρηκα πηγες, δεν κολωσα να τις παραθεσω.
Πώς την μοιραζόμαστε αν δεν συνέβησαν την ίδια μέρα;
δεν εκανα κωλοτουμπα, παραδεχτηκα πως ο ισχυρισμος του συνομιλητη μου δειχνει να εχει καποια βαση. Γιατι μπηκα στον κοπο να διασταυρωσω μια πληροφορια για την οποια απαξιωσε αρχικα να φερει καποια πηγη, και οταν βρηκα πηγες, δεν κολωσα να τις παραθεσω.
Σωστά. Ρισπέκτ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παπαριές!
Ο συνομιλητής σου μια χαρά σου έβαλε ως πηγή την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑ. Απλώς εσένα, που οτιδήποτε Ελληνικό είναι μούφα, δεν σου έκανε και έπρεπε να το δεις σε πηγή του εξωτερικού για να το πιστέψεις.
Και για να το καταπιείς πιο εύκολα, πέταξες και την Μεξικανιά σου, με το απαράμιλλο "δεν έχει ιστορική σημασία" ή κάτι τέτοιο. Σοβαρά; Μιλάμε για χρονική πρωτιά και μερικοί μήνες δεν έχουν ιστορική σημασία;
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ με κεφαλαία...
Μάλλον είναι ώρα να κοιμηθείς λίγο γιατί παραληρείς...
Παπαριές!
Ο συνομιλητής σου μια χαρά σου έβαλε ως πηγή την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑ. Απλώς εσένα, που οτιδήποτε Ελληνικό είναι μούφα, δεν σου έκανε και έπρεπε να το δεις σε πηγή του εξωτερικού για να το πιστέψεις.
Και για να το καταπιείς πιο εύκολα, πέταξες και την Μεξικανιά σου, με το απαράμιλλο "δεν έχει ιστορική σημασία" ή κάτι τέτοιο. Σοβαρά; Μιλάμε για χρονική πρωτιά και μερικοί μήνες δεν έχουν ιστορική σημασία;
Την σελιδα της ΠΑ την εβαλε ΑΦΟΥ τον αμφισβητησα, και οχι, δε μου φτασε. Δεν θα με εξεπλητε να εγραφε αρχιδιες η ΠΑ. Οι δε πηγες που βρηκα ταυτιζουν τις ελληνικες και μεξικανικες πρωτειες. Με τα δεδομενα του 1913 και τη δυνατοτητες πληροφορησης της εποχης, αυτοι μηνες δεν εχουν και τοση σημασια.
Παπαριές!
Την σελιδα της ΠΑ την εβαλε ΑΦΟΥ τον αμφισβητησα, και οχι, δε μου φτασε. Δεν θα με εξεπλητε να εγραφε αρχιδιες η ΠΑ. Οι δε πηγες που βρηκα ταυτιζουν τις ελληνικες και μεξικανικες πρωτειες. Με τα δεδομενα του 1913 και τη δυνατοτητες πληροφορησης της εποχης, αυτοι μηνες δεν εχουν και τοση σημασια.
Ναι γιατί οι ημερομηνίες των μαχών εκείνη την εποχή ήταν με βάση τις 4 εποχές του χρόνου..
Α, και πού είσαι, τη σελίδα της ΠΑ την έβαλε ΠΡΙΝ βάλεις εσύ την άλλη.
Και αν δεν το πρόσεξες και οι δύο ξεκάθαρα λένε για την Ελληνική πρωτιά.
Μήπως να το ξανασκεφτείς για εκείνον τον υπνάκο;
blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 00:31
Οι δε πηγες που βρηκα ταυτιζουν τις ελληνικες και μεξικανικες πρωτειες. Με τα δεδομενα του 1913 και τη δυνατοτητες πληροφορησης της εποχης, αυτοι μηνες δεν εχουν και τοση σημασια.
Άρα και οι αδερφοί Ράιτ ήταν και δεν ήταν οι πρώτοι που πέταξαν, αφού μερικούς μήνες μετά πέταξαν κι άλλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Airman68 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 00:38
Ναι γιατί οι ημερομηνίες των μαχών εκείνη την εποχή ήταν με βάση τις 4 εποχές του χρόνου..
Α, και πού είσαι, τη σελίδα της ΠΑ την έβαλε ΠΡΙΝ βάλεις εσύ την άλλη.
Και αν δεν το πρόσεξες και οι δύο ξεκάθαρα λένε για την Ελληνική πρωτιά.
Μήπως να το ξανασκεφτείς για εκείνον τον υπνάκο;
ναι, ετσι εγινε, πριν βαλω εγω πηγες που επιβεβαιωναν τον ισχυρισμο του και την πηγη του, αφου ομως αμφισβητησα τον αρχικο, αρκετα ασαφη και χωρις πηγες ισχυρισμο του. Μαλλον εσυ χρειαζεσαι υπνο μου φαινεται.
Κι επειτα τι πληροφορηση να ειχαν οι μεξικανοι για την ελληνικη αεροπορια το 1913;